-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
nudity!!!
εμενα μου αφαιρεσαν το υλικο και στειλαν κατι terms για agree.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατι να κανει τετοιες μοντες ο ανθρωπος χωρις λογο? Καθαρισματακι και παστουλα ειναι παραπανω απο αρκεταΕγω παντως μονο το φυσαω, δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στον κοπο να το ανοιξω, ας καει το μπουρδελο να μαθω να αγοραζω λαπτοπ
το χω πανω σε βιβλιο είτε σε σημειο που μπορει να αεριζεται ευκολοτερα αλλα μου κλεινει παλι.
ειδα μεσω προγραμματος 74 βαθμους.
τωρα απορω αν ενα cooling pad θα εκανε τιποτα πλεονedit :
Live coverage from Thessaloniki :
68 degrees, just browsing -
ενα cooling pad σιγουρα θα κανει δουλεια
αλλα θελει να αλλαξεις σιγουρα παστες παντου (θα εχουν λιωσει λογικα για να σηκωνει τοσο θερμοκρασια) -
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να εξαφανίζει τα ίχνη που απομένουν απ' την απεγκατάσταση ενός προγράμματος?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να εξαφανίζει τα ίχνη που απομένουν απ' την απεγκατάσταση ενός προγράμματος?ccleaner ειναι δωρεαν
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
edit :
Live coverage from Thessaloniki :
68 degrees, just browsingλογικα η παστα θα χει γινει ξερη τσιχλα
ή ακομα χειροτερα τσιμεντοδες εδω σε ενα acer που κραζει ενας τυπος
σε xbox παντως το εχω δει live να ειναι ετσι, καλυτερα να μη βαζουν τιποτα , παρα αυτο το χαλι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να εξαφανίζει τα ίχνη που απομένουν απ' την απεγκατάσταση ενός προγράμματος?
ccleaner ειναι δωρεαν
-
ωραια, θα διαβασω σχετικα γιατι δεν εχω ξαναβαλει.
83 βαθμους rosetta stone και browsing
ξανακλεισε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ccleaner ειναι δωρεαν
αμα θες κανεις donate
πατα εδω http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard -
καλα για το απλωμα της παστας θα διαβασεις πολλες θεωριες
η αποψη μου παντως (και ολων των λογικων ανθρωπων) ειναι οτι θες ελαχιστη
ο ενας κοκος ρυζιου που λενεπχ αυτος εδωμε το προφυλακτικο στο δακτυλο ειναι μεγαλος μ@#!@!ας που ανεβαζει και βιντεο
στο βιντεακι προηγουμενως πχ θεωρω οτι εχουν βαλει υπερβολικα παρα πολλη απο το εργοστασιο
και φυσικα τσιμπα κατι επωνυμο του στυλ
http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/ ... 5-3-5G.htm -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ccleaner ειναι δωρεαν
αμα θες κανεις donate
πατα εδω http://www.piriform.com/ccleaner/download/standardφιλάκια
Ερώτηση,υπάρχει επιλογή για διαγραφή κρυφών αρχείων από ένα και μόνο πρόγραμμα που διαγράφηκε? -
καλα για το απλωμα της παστας θα διαβασεις πολλες θεωριεςη αποψη μου παντως (και ολων των λογικων ανθρωπων) ειναι οτι θες ελαχιστη
ο ενας κοκος ρυζιου που λενεπχ αυτος εδωμε το προφυλακτικο στο δακτυλο ειναι μεγαλος μ@#!@!ας που ανεβαζει και βιντεο
στο βιντεακι προηγουμενως πχ θεωρω οτι εχουν βαλει υπερβολικα παρα πολλη απο το εργοστασιο
και φυσικα τσιμπα κατι επωνυμο του στυλ
http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/ ... 5-3-5G.htmστον οδηγο βλεπω οτι λεει για μειωση 4-5 βαθμων. Οταν το δικο μου φτανει 85, υπαρχει σωτηρια ;
-
στο μεγεθος μπιζελιου ειναι βασικα οχι ριζιου
στο βιντεο φενεται το πιο απλο..
εβαλαν γυρω γυρω και οχι στην μεση για να απλωθει ομοιομορφα -
Γιάννη η μείωση αυτή που λέει είναι όταν η μαμίσια πάστα δουλεύει. τώρα προφανώς έχει ξεραθεί και δεν κάνει δουλειά, και ίσως έχει και σκόνη, γι'αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες. πάρε μια παστούλα να κάνεις τη δουλειά σου και τέλος επίσης τσέκαρε αν μπορείς ότι δουλεύουν άνετα τα ανεμιστήρια. δλδ αν έχεις οπτική πρόσβαση στο μέρος εκείνο έχοντας ανοιχτό το laptop
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
στον οδηγο βλεπω οτι λεει για μειωση 4-5 βαθμων. Οταν το δικο μου φτανει 85, υπαρχει σωτηρια ;
η μειωση 4-5 βαθμων θα αναφερεται στο να εχεις στοκ παστα, η οποια ομως δεν εχει γινει ετσι οπως στο πρωτο βιντεο που εβαλα
αν σου χει γινει πετρα , πρακτικα δε δουλευει καθολου( ειναι σαν να μην εχεις καμια ψυξη απολυτως) , για αυτο φτανει στα ορια του ο επεξεργαστης και σβηνει τοσο συντομα χωρις φορτο μαλιστα για να μην καει τελειως
καλο ειναι ομως να μην φτανεις σε αυτο το σημειο γιατι αυτο το πραγμα που ζει τωρα η cpu σου της κοβει χρονια απο τη ζωη της
πανω απο 70 γενικα υπαρχει θεμα
οποτε με λιγα λογια αν σου χει γινει τσιμεντο , η διαφορα θα ειναι πανω απο 20 βαθμοι
λογικα θα γινει καλυτερο απο οτι ηταν εργοστασιακα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εβαλαν γυρω γυρω και οχι στην μεση για να απλωθει ομοιομορφααντε 2 κοκους ρυζιου (αναλογα και με τι θα την απλωσεις, εγω μιλαω για δαχτυλαρα και καρκινο ) , οχι και μπιζελιου ειναι παρα παρα πολυ αυτο που περιγραφεις θα χυθει απ'εξω και βασικα η πολλη παστα εχει αντιθετα αποτελεσματα
μηπως ηθελες να πεις φακης μιας και πιασαμε τα οσπρια ?στην ουσια αυτο που θες να σου κανει η παστα ειναι να καλυψει τα μικροσκοπικα κενα ( που δε φαινονται ευκολα με γυμνο ματι , αρα μιλαμε για πολυ μικρο εμβαδο , αρα για πολυ λιγη παστα), τα οποια υπαρχουν αναμεσα στις μεταλλικες επιφανειες για να υπαρχει βελτιστη μεταφορα θερμοτητας
η πολλη παστα ουσιαστικα εμποδιζει αυτη τη μεταφορα θερμοτητας, καλυτερα ισως να ειχες γυμνο μεταλλο
οπως και να το κανουμε ο 'κοκος ρυζιου' δουλευει εξαιρετικα τωρα το χειμωνα φτανω το πολυ 58 και γενικα σε οσα pc την εχω δει τη δουλεια ολα δουλευουν τελεια
μαλιστα αν συγκρινεις στοκ ψυξη amd με intel , οι οποιες εχουν πανω ηδη παστα, θα παρατηρησεις οτι η amd βαζει πραγματικα ελαχιστη (ισως πιο λιγη απο οτι θα εβαζα εγω) και αυτο εξηγει εν μερει τις πολυ καλυτερες θερμοκρασιες που εχουν σε σχεση με τους intel
-
37°C βλέπω τώρα στον c2d 2.2 στον ΗP μου.
δουλεύει καμιά βδομάδα ανοικτός μέρα νύκτα.
38°C η mobo και 32°C ο Τοshiba hdd.
Μια χαρά.
-
ναι αυτες ειναι νορμαλ θερμοκρασιες
αμα ομως εχεις 60 τουλαχιστον υπαρχει καποιο θεμα
-
καλά στον P4 είχα σταθερά 70+ αλλά κανένα πρόβλημα να κλείσει κλπ.
η πάστα πρέπει να χει πάχος το πολύ 1mm. βάζεις λίγο γύρω γύρω σαν στριφτή κουράδα και την απλώνεις με το χέρι σου. πρέπει η ποσότητα αυτή να φτάσει να καλύψει όλη την επιφάνεια και να μην περισσέψει.
-
εβαλαν γυρω γυρω και οχι στην μεση για να απλωθει ομοιομορφααντε 2 κοκους ρυζιου (αναλογα και με τι θα την απλωσεις, εγω μιλαω για δαχτυλαρα και καρκινο ) , οχι και μπιζελιου ειναι παρα παρα πολυ αυτο που περιγραφεις θα χυθει απ'εξω και βασικα η πολλη παστα εχει αντιθετα αποτελεσματα
μηπως ηθελες να πεις φακης μιας και πιασαμε τα οσπρια ?στην ουσια αυτο που θες να σου κανει η παστα ειναι να καλυψει τα μικροσκοπικα κενα ( που δε φαινονται ευκολα με γυμνο ματι , αρα μιλαμε για πολυ μικρο εμβαδο , αρα για πολυ λιγη παστα), τα οποια υπαρχουν αναμεσα στις μεταλλικες επιφανειες για να υπαρχει βελτιστη μεταφορα θερμοτητας
η πολλη παστα ουσιαστικα εμποδιζει αυτη τη μεταφορα θερμοτητας, καλυτερα ισως να ειχες γυμνο μεταλλο
οπως και να το κανουμε ο 'κοκος ρυζιου' δουλευει εξαιρετικα τωρα το χειμωνα φτανω το πολυ 58 και γενικα σε οσα pc την εχω δει τη δουλεια ολα δουλευουν τελεια
μαλιστα αν συγκρινεις στοκ ψυξη amd με intel , οι οποιες εχουν πανω ηδη παστα, θα παρατηρησεις οτι η amd βαζει πραγματικα ελαχιστη (ισως πιο λιγη απο οτι θα εβαζα εγω) και αυτο εξηγει εν μερει τις πολυ καλυτερες θερμοκρασιες που εχουν σε σχεση με τους intel
ενας κοκος δεν φτανει εαν τον βαλεις στην μεση.. πρεπει να ειναι λιγο μεγαλο ωστε να καλυψει τα 3/4 (τουλαχιστον σε cpu/gpu) στα αλλα ναι και πολυ ειναι ενας κοκος ρυζιου
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]