-
Κοιτα...Απο το μικροφωνο γραφει ηχο, αλλα ηχους πχ απο το winamp οχι...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κοιτα...Απο το μικροφωνο γραφει ηχο, αλλα ηχους πχ απο το winamp οχι...Διαβολικά πράγματα (recording from speakers).
Ζήση, αυτά που σου παραθέτω μπορεί να σε βοηθήσουν.
Yes CamStudio can save all audio being played through the soundcard using the 'Record Audio From Speakers' option, but not all soundcards support the feature and generate a 'WaveoutGetSelectControl' error message.
You could try recording all playing audio by changing your input audio to Stereo/Mono Mix/What-U-Hear.
In XP, double-click the speaker icon in the system tray and select Advanced > Properties > Recording
If there's a Stereo Mix, Mono Mix or What-U-Hear option in the list, tick the checkbox and then make it the active audio input by selecting the checkbox underneath the fader.
If you're using Vista, here's a tutorial I found explaining how you might be able to record audio from speakers on Vista:
http://torley.com/how-to-record-mic-and ... th-realtek
It's centered around RealTek sound cards but the idea should be able to be used with other soundcards.
Other than that, I don't know another way.
http://camstudio.org/forum/comments.php?DiscussionID=128
I saw this on the CamStudio blog. I tried it and it worked for me.
- Open up Sound control panel> click on “Recording” tab
- Right-click anywhere in the menu that shows all your recording devices
- You should see the options “Show Disabled Devices” and “Show Disconnected Devices” each with or without a check-mark
- Check both, especially Disabled Devices, and a new item “Stereo Mix” should appear
- Enable 'Stereo Mix', disable other microphone(s), and CamStudio should work
http://www.camstudio.org/blog/
If problem still exists you could submit help request directly to Nick:
http://sg.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080307023737AAgfbAy
-
Υπάρχει και το Debut http://www.nchsoftware.com/capture/...
-
Αγόρασα έναν εκτυπωτή hp κ για να τον συνδέσω στο netbook έπρεπε να βάλω τους drivers. Δεν μπορούσα να τους κατεβάσω από το ίντερνετ, cd δεν παίρνει, οπότε είπα να το συνδέσω χωρίς μιας κ το νετμπουκ ήταν πάλι hp... Ήλπιζα σε μία συμβατότητα...
Τελικά δεν έπαιξε...
Τις κατέβασε άλλος, μου τους έστειλε με dropbox κ τους εγκατέστησα. Αλλά τελικά κολλά το έγγραφο στην ουρά εκτύπωσης... Έκανα κάτι ενέργειες αλλά τίποτα... Τί να κάνω τώρα? Να απεγκαταστήσω τους drivers κ να τους περάσω ξανά? -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
.......
Ευχαριστω! Το προβλημα λυθηκε!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αγόρασα έναν εκτυπωτή hp κ για να τον συνδέσω στο netbook έπρεπε να βάλω τους drivers. Δεν μπορούσα να τους κατεβάσω από το ίντερνετ, cd δεν παίρνει, οπότε είπα να το συνδέσω χωρίς μιας κ το νετμπουκ ήταν πάλι hp... Ήλπιζα σε μία συμβατότητα...
Τελικά δεν έπαιξε...
Τις κατέβασε άλλος, μου τους έστειλε με dropbox κ τους εγκατέστησα. Αλλά τελικά κολλά το έγγραφο στην ουρά εκτύπωσης... Έκανα κάτι ενέργειες αλλά τίποτα... Τί να κάνω τώρα? Να απεγκαταστήσω τους drivers κ να τους περάσω ξανά?Kάνε κατάργηση του εκτυπωτή. Αποσύνδεσε εκτυπωτή. Βγάλε τους οδηγούς. Κάνε επανεκκίνηση. Βάλε ξανά τους οδηγούς. Σύνδεσε εκτυπωτή.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τελικά δεν έπαιξε...
Τις κατέβασε άλλος, μου τους έστειλε με dropbox κ τους εγκατέστησα. Αλλά τελικά κολλά το έγγραφο στην ουρά εκτύπωσης... Έκανα κάτι ενέργειες αλλά τίποτα... Τί να κάνω τώρα? Να απεγκαταστήσω τους drivers κ να τους περάσω ξανά?Kάνε κατάργηση του εκτυπωτή. Αποσύνδεσε εκτυπωτή. Βγάλε τους οδηγούς. Κάνε επανεκκίνηση. Βάλε ξανά τους οδηγούς. Σύνδεσε εκτυπωτή.
πως κάνω κατάργηση εκτυπωτή?
έντιτ: από τον πίνακα ελέγχου?
-
Τελικά δεν έπαιξε...
πως κάνω κατάργηση εκτυπωτή?
Έναρξη, εκτυπωτές, δεξί κλικ 'αφαίρεση συσκευής' ή ανάλογο.
-
την έκανα κατάργηση. μήπως να την ξανασυνδέσω τώρα πριν κάνω απεγκατάσταση των οδηγών?
-
Τελικά δεν έπαιξε...
Τις κατέβασε άλλος, μου τους έστειλε με dropbox κ τους εγκατέστησα. Αλλά τελικά κολλά το έγγραφο στην ουρά εκτύπωσης... Έκανα κάτι ενέργειες αλλά τίποτα... Τί να κάνω τώρα? Να απεγκαταστήσω τους drivers κ να τους περάσω ξανά?Το να παρεις τους drivers απο καναν αλλο υπολογιστη απο το cd και να τους περασεις σε στικακι?
Ο φιλος σου απο που βρηκε τους drivers?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τελικά δεν έπαιξε...
Τις κατέβασε άλλος, μου τους έστειλε με dropbox κ τους εγκατέστησα. Αλλά τελικά κολλά το έγγραφο στην ουρά εκτύπωσης... Έκανα κάτι ενέργειες αλλά τίποτα... Τί να κάνω τώρα? Να απεγκαταστήσω τους drivers κ να τους περάσω ξανά?Το να παρεις τους drivers απο καναν αλλο υπολογιστη και να τους περασεις σε στικακι?
εδώ στην εξορία-εξτρατία που βρίσκομαι το λάπτοπ βγήκε οφφ... ευτυχώς είχα φέρει κ το πεζικό (νετμπουκ) κ έχω αυτό τώρα κ γράφω... αλλιώς θα έγραφα με το υγειονομικό (iphone)
του έστειλα τη διεύθυνση. δεν μπορούσα να τους κατεβάσω από τη σελίδα της hp... στην Ελλάδα κατέβηκαν αμέσως... τώρα τους έχω πάρει...
-
Xp έχει το μπρίκι;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
ναι απλα επειδη μου χει τυχει στο site της hp να εχει αλλα ντ'αλλων drivers (για ενα λαπτοπ κοιτουσα εγω) , για αυτο σου λεω μηπως καλυτερα ειναι να αντιγραψεις τους drivers απ΄ευθειας απο το cd να σαι βεβαιος
αν παντως ειναι πιο παλιος ο εκτυπωτης απο τα xp (σαν εναν που ειχα) , τα xp τον περιεχουν αλλα δεν τον εγκαθιστουν αυτοματα οπως τα 7 επρεπε να τον προσθεσω απο το control panel
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xp έχει το μπρίκι;Sent from my Tab using a pigeon.
netbook , αρα σιγουρα
-
τίποτα... ε ρε γμτ μου...
-
ναι απλα επειδη μου χει τυχει στο site της hp να εχει αλλα ντ'αλλων drivers (για ενα λαπτοπ κοιτουσα εγω) , για αυτο σου λεω μηπως καλυτερα ειναι να αντιγραψεις τους drivers απ΄ευθειας απο το cd να σαι βεβαιοςαν παντως ειναι πιο παλιος ο εκτυπωτης απο τα xp (σαν εναν που ειχα) , τα xp τον περιεχουν αλλα δεν τον εγκαθιστουν αυτοματα οπως τα 7 επρεπε να τον προσθεσω απο το control panel
Xp έχει το μπρίκι;
netbook , αρα σιγουρα
Μπορεί να είχε (p-series) ή να πέρασε ρε συ, γιαυτό ρωτάω.
-
7άρια έχει το μπρίκι...
ο εκτυπωτής είναι καινούριος, ο hp f4580
-
32 ή 64?
-
32 ή 64?32 bits
-
για δοκιμασε αυτον
υπαρχει και πιο μικρη εκδοση του driver (δεν ξερω αν αυτη σου εστειλαν) , αυτη ειναι η full
-
για δοκιμασε αυτονυπαρχει και πιο μικρη εκδοση του driver (δεν ξερω αν αυτη σου εστειλαν) , αυτη ειναι η full
το παράλογο είναι πως σκανάρει κανονικά... η ουρά εκτύπωσης κολλά...
σε ευχαριστώ πολύ
θα προσπαθήσω να το λύσω μάλλον από αύριο, γιατί πρέπει σε λίγο να πάω για ύπνο...καληνύχτα σε όλους!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]