-
Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906477
'χτυπάει' 4,5 στο windows evaluation.YΓ: ήρθε κανονικά από το eshop σε περίπου μια βδομάδα(όχι για μένα).
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906477
**'χτυπάει' 4,5 στο windows evaluation. **YΓ: ήρθε κανονικά από το eshop σε περίπου μια βδομάδα(όχι για μένα).
ε και?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα οι σκληροι δεν πρεπει να φτανουν τα 60 τοτε εγω επρεπε το καλοκαιρι να ειχα αλλαξει καμια δεκαριαετσι ειναι και οι 60 ειναι ηδη πολλοι, ουτε τους 50 δεν πρεπει να περνουν
εχεις κανει checkdisk? γιατι κι εμενα κατα τα αλλα δουλευε, αλλα το bad sector υπηρχε
σε ελεγχο ρουτινας το βρηκα (ειχε φαει βεβαια και κατι σκαλωματα που με ειχαν βαλει σε σκεψεις )Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906477
**'χτυπάει' 4,5 στο windows evaluation. **YΓ: ήρθε κανονικά από το eshop σε περίπου μια βδομάδα(όχι για μένα).
ε και?
το win evaluation ειναι λιγο για τον φουτσο
εμενα πχ αν και πολυ πιο παλιο βαραει 5 μονο και μονο για τη gpu, το οτι το μηχανημα ειναι χειροτερο παντου (εκτος απο παιχνιδια οκ ) δεν παιζει ρολο
αντιστοιχως το desktop μου ενω βαραει 7.5 και 7.9 σχεδον παντου, παιρνει ενα 5.9 συνολο , λογω μηχανικου σκληρου
αρα ειναι μολις 0.9 στα 7.9 καλυτερο απο το λαπτοπ μου
καποια benchmark δεν εχει νοημα να τα κοιτας , αρα μην τους δινεις σημασια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως είναι πάνω απο τις USB 2.0 που είναι γύρω στο 25 . Μπορώ να πώ πως ο σκληρός του υπολογιστή σου είναι SATA 1.0 γι αυτό και μένεις στα 70MB/sec. Αν ήταν SATA 2.0 ή 3.0 θα είχες ακόμα καλύτερες ταχύτητες@qsis για κατσε ρε μαστορα,υποτιθετε οτι το usb3 πρεπει να παιζει στα 400MB μεσο ορο σου βαζω(δεν λεω θεωρητικα που λενε για 600)
@mirage ο σκληρος ειναι SATA 2 μπας και φταιει αυτο? να παω για εναν SATA3?
@popolaros. Ναι με χαλαει οταν υποτιθεται πρεπει να μεταφερω αρχεια με 200,300,400 ΜΒΕκτος αν δεν εχω καταλαβει καλα και αλλα διαβαζω και αλλα καταλαβαινω
USB 3.0 Specifications
A number of changes have been implemented in USB 3.0 to satisfy the increased demands of external devices. Here is a quick USB technology overview:
Transfer Rate This new SuperSpeed interface provides realistic transfer rates of around 3,200 Mbits/s or 3.2 Gbits/s. The theoretical top signaling rate is at 4.8 Gbits/s.
Aρα 3,200 Mbits/s δεν ισουται με 400ΜΒ/s ????
-
ποτε δεν πιανεις το νουμερο που δινουν..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
...
Transfer Rate
This new SuperSpeed interface provides realistic transfer rates of around 3,200 Mbits/s or 3.2 Gbits/s. The theoretical top signaling rate is at 4.8 Gbits/s.Aρα 3,200 Mbits/s δεν ισουται με 400ΜΒ/s ????
Μην τρελαίνεσαι αλλά και μην απογοητεύεσαι. Η θεωρία λέει χ10 ταχύτητες αλλά η πράξη δίνει περίπου χ3 βαριά χ4. Οπότε 25μβ/δτλ χ 3 = 75 μβ/δτλ άρα είσαι σχετικά καλά. Αν θέλεις μεγαλύτερες ταχύτητες θα πρέπει να πας σε σύνδεση σατα ή firewire (αν είχες Μακ. Αν δεν έχεις σόρυ αλλά είσαι epic fail user. ). Για μένα όμως μην πας πουθενά. Μια χαρά είναι τα 70 μβ το δευτερόλεπτο. 1 γίγα σε 15-20 δευτερόλεπτα είναι πολύ γρήγορο.
-
συνδεση ethernet ειναι πολυ καλυτερη σε ολα ακου εκει usb
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Πάντως είναι πάνω απο τις USB 2.0 που είναι γύρω στο 25 . Μπορώ να πώ πως ο σκληρός του υπολογιστή σου είναι SATA 1.0 γι αυτό και μένεις στα 70MB/sec. Αν ήταν SATA 2.0 ή 3.0 θα είχες ακόμα καλύτερες ταχύτητες
@qsis για κατσε ρε μαστορα,υποτιθετε οτι το usb3 πρεπει να παιζει στα 400MB μεσο ορο σου βαζω(δεν λεω θεωρητικα που λενε για 600)
@popolaros. Ναι με χαλαει οταν υποτιθεται πρεπει να μεταφερω αρχεια με 200,300,400 ΜΒΕκτος αν δεν εχω καταλαβει καλα και αλλα διαβαζω και αλλα καταλαβαινω
USB 3.0 Specifications
A number of changes have been implemented in USB 3.0 to satisfy the increased demands of external devices. Here is a quick USB technology overview:
Transfer Rate
This new SuperSpeed interface provides realistic transfer rates of around 3,200 Mbits/s or 3.2 Gbits/s. The theoretical top signaling rate is at 4.8 Gbits/s.Aρα 3,200 Mbits/s δεν ισουται με 400ΜΒ/s ????
και λοιπον?
δες εδω bench-ο-σκηνικα..
μια χαρα ειναι το νουμερο σου
http://www.tomshardware.com/charts/usb- ... s,108.html
και τα αρχεια των 200 και 400 MB δεν ειναι τιποτα ακομα και με 16 MB/s που εχει το φλασακι μου , το προβλημα ειναι οταν θες να περασεις 20 ή 40 GB αλλα ακομα κι εκει εγω τουλαχιστον με usb 2.0 και 35αρι στη καλυτερη δεν εχω παραπονο
Οπότε 25μβ/δτλ χ 3 = 75 μβ/δτλ άρα είσαι σχετικά καλά. Αν θέλεις μεγαλύτερες ταχύτητες θα πρέπει να πας σε σύνδεση σατα ή firewire (αν είχες Μακ. Αν δεν έχεις σόρυ αλλά είσαι epic fail user. ). Για μένα όμως μην πας πουθενά. Μια χαρά είναι τα 70 μβ το δευτερόλεπτο. 1 γίγα σε 15-20 δευτερόλεπτα είναι πολύ γρήγορο.
esata ή firewire εχουν μονο τα mac?
το αρχαιολογικο κουτι μου που πλεον κανει παρεα στις κατσαριδες εχει επανω firewire
ΥΓ δεν κοιτατε τα 5αρια των κινητων μας ολοι λεω εγω εμενα εκει μου σπανε τα @@
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...Οπότε 25μβ/δτλ χ 3 = 75 μβ/δτλ άρα είσαι σχετικά καλά. Αν θέλεις μεγαλύτερες ταχύτητες θα πρέπει να πας σε σύνδεση σατα ή firewire (αν είχες Μακ. Αν δεν έχεις σόρυ αλλά είσαι epic fail user. ). Για μένα όμως μην πας πουθενά. Μια χαρά είναι τα 70 μβ το δευτερόλεπτο. 1 γίγα σε 15-20 δευτερόλεπτα είναι πολύ γρήγορο.
το αρχαιολογικο κουτι μου που πλεον κανει παρεα στις κατσαριδες εχει επανω firewire
Γιατί ξέρεις κανένα Πισά που να χρησιμοποιεί firewire? Άσε που συν τοις άλλοις δίπλα στο κουτί σου δεν θα ταίριαζε αυτό :
http://www.systemgraph.gr/index.php?pag ... &Itemid=27
Άρπα τη τώρα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γιατί ξέρεις κανένα Πισά που να χρησιμοποιεί firewire?
Ναι, εμένα.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Γιατί ξέρεις κανένα Πισά που να χρησιμοποιεί firewire?
Ναι, εμένα.
Για την κάμερα σου ή για σκληρό?
-
Για εξωτερικό κουτί σκληρού.
-
Πάντως είναι πάνω απο τις USB 2.0 που είναι γύρω στο 25 . Μπορώ να πώ πως ο σκληρός του υπολογιστή σου είναι SATA 1.0 γι αυτό και μένεις στα 70MB/sec. Αν ήταν SATA 2.0 ή 3.0 θα είχες ακόμα καλύτερες ταχύτητες
@qsis για κατσε ρε μαστορα,υποτιθετε οτι το usb3 πρεπει να παιζει στα 400MB μεσο ορο σου βαζω(δεν λεω θεωρητικα που λενε για 600)
USB 3.0 Specifications
Transfer Rate
και λοιπον?
δες εδω bench-ο-σκηνικα..
μια χαρα ειναι το νουμερο σου
http://www.tomshardware.com/charts/usb- ... s,108.html
και τα αρχεια των 200 και 400 MB δεν ειναι τιποτα ακομα και με 16 MB/s που εχει το φλασακι μου , το προβλημα ειναι οταν θες να περασεις 20 ή 40 GB αλλα ακομα κι εκει εγω τουλαχιστον με usb 2.0 και 35αρι στη καλυτερη δεν εχω παραπονο
Οπότε 25μβ/δτλ χ 3 = 75 μβ/δτλ άρα είσαι σχετικά καλά. Αν θέλεις μεγαλύτερες ταχύτητες θα πρέπει να πας σε σύνδεση σατα ή firewire (αν είχες Μακ. Αν δεν έχεις σόρυ αλλά είσαι epic fail user. ). Για μένα όμως μην πας πουθενά. Μια χαρά είναι τα 70 μβ το δευτερόλεπτο. 1 γίγα σε 15-20 δευτερόλεπτα είναι πολύ γρήγορο.
γιατι υπαρχει περιπτωση εστω και σαν σκεψη να βαλουμε διπλα διπλα το esata..μετα τα υπολοιπα?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γιατί ξέρεις κανένα Πισά που να χρησιμοποιεί firewire? Άσε που συν τοις άλλοις δίπλα στο κουτί σου δεν θα ταίριαζε αυτό :
Άρπα τη τώρα.
ρε φιλε και βεβαια δε θα χρησιμοποιησω f/w γιατι οταν σκασω στη γκομενα ή το φιλο που εχει παλιο pc , θα το βαλω στο κωλο μου
εγω σαν πισας , θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο συμβατος με ολους , εσυ σαν μακας εχεις μαθει στους περιορισμους
(ελπιζω τωρα με το android να στρωσεις)
επισης θελω εξωτερικο σκληρο για ΑΠΟΘΗΚΗ, οχι για αλλη χρηση, αρα στα @@ μου η ταχυτητα , εγω θελω χωρο
για αυτο με λιγοτερα λεφτα πηρα οχι 500, αλλα 2000 GB με 5 χρονακια εγγυηση
-
Άρπα τη τώρα.
ρε φιλε και βεβαια δε θα χρησιμοποιησω f/w γιατι οταν σκασω στη γκομενα ή το φιλο που εχει παλιο pc , θα το βαλω στο κωλο μου
εγω σαν πισας , θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο συμβατος με ολους , εσυ σαν μακας εχεις μαθει στους περιορισμους
(ελπιζω τωρα με το android να στρωσεις)
επισης θελω εξωτερικο σκληρο για ΑΠΟΘΗΚΗ, οχι για αλλη χρηση, αρα στα @@ μου η ταχυτητα , εγω θελω χωρο
για αυτο με λιγοτερα λεφτα πηρα οχι 500, αλλα 2000 GB με 5 χρονακια εγγυηση
Δεν σε χάλασε το FireWire.
-
με χαλασε για τη χρηση που θελω να κανω στον εξωτερικο μου σκληρο..
usb θα παιρνω μια ζωη, οσο αργα ή γρηγορα ειναι αυτα
απο κει και περα ο καθενας ας βγαζει ο,τι γουσταρει και αυτος που θελει να μεταφερει αρχεια μονο στο δικο του pc (για ποιο λογο βεβαια τοτε να μην βαλεις απλα ενα μεγαλυτερο εσωτερικο ? α ξεχασα , γιατι εχεις μακ ) ας παρει f/w
-
το f/w είναι αρκετά limited πρωτόκολλο και καλύτερα να παίρνεις συσκευές που να υποστηρίζουν παράλληλα και άλλα πρωτόκολλα για πλήρη συμβατότητα. Ακόμα και το eSata είναι limited
-
με χαλασε για τη χρηση που θελω να κανω στον εξωτερικο μου σκληρο..usb θα παιρνω μια ζωη, οσο αργα ή γρηγορα ειναι αυτα
απο κει και περα ο καθενας ας βγαζει ο,τι γουσταρει και αυτος που θελει να μεταφερει αρχεια μονο στο δικο του pc (για ποιο λογο βεβαια τοτε να μην βαλεις απλα ενα μεγαλυτερο εσωτερικο ? α ξεχασα , γιατι εχεις μακ ) ας παρει f/w
Καλά, εσύ βγάζεις σπυριά με ό,τι έχει σχέση με την apple, το fw δεν θα σε πείραζε;
Μια χαρά παίζει και στα windows. Λες να είναι τόσο άσχετοι αυτοί που το έβγαλαν; Ψάξε λίγο και θα δεις πόσες συσκευές έχουν fw εκτός από τους σκληρούς δίσκους.
-
Δεν ξαναρωταω τιποτα....μια ερωτηση εκανα ο ερημος και ξεκινησε παλι ολοκληρη διαμαχη
-
Δεν είναι διαμάχη ρε σύ, συζήτηση κάνουμε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]