-
που να δεις την νεα γενια της ati καπου βγηκαν φημες οτι θα αλλαξει εντελως σχεδιαστικα και οτι θα ανεβει το tdp
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αμα εχεις μικρο υποσταθμο διπλα στο pc σου παρτην
22ρα και 1080p αναλυση μαλλον καπου κανεις λαθοςναι, φτανει τα 320 W , να το πουμε αυτο ενω μια 5770 τα 220 W και μια gtx 460 τα 270 W
το 550 παντως μια χαρα την εχει, εγω σε τετοιο την ειχα στο προηγουμενο μου pc (με c2d ομως)
Στο site που έδωσες λέει 190W
Αν πιάνει τα 320 μάλλον θα ζοριστεί το τροφοδοτικό μου, οπότε να παω για 5770δεν με επιασες...μικρη κουκιδα=τρελο ghosting
-
I don't know what that means
-
I don't know what that meansθα καταλαβεις με την νεα καρτα γραφικων οταν θα παιξεις παιχνιδι τυπου counter strike source
-
Worms, Warcraft 3 και Starcraft II θα παίζω βασικά
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα με τη 4890.
Αν θυμάσαι μάρκα και μοντέλο(τροφοδοτικου) μπορώ να σου πω σίγουρα. -
Στο site που έδωσες λέει 190W
Αν πιάνει τα 320 μάλλον θα ζοριστεί το τροφοδοτικό μου, οπότε να παω για 5770παρεθεσα νουμερα απο 3 διαφορετικες πηγες και μαλλον τα κανα λιγο αχταρμα
παιζει το 320 να ηταν νουμερο ολου του συστηματος
τεσπα , το 550 παντως το σηκωνει για αυτο να εισαι σιγουρος απο κει και περα σκεψου το -
Αν θυμάσαι μάρκα και μοντέλο(τροφοδοτικου) μπορώ να σου πω σίγουρα.Α, συγνώμη, μου διέφυγε.
THERMALTAKE W0194 TR2 QFAN 500W (τελικά ) -
ναι ρε συ το 320 ηταν το average του συστηματος
http://www.techpowerup.com/reviews/Powe ... 90/27.html
βλακειες σου λεγα πρινσιγα μη καταναλωνει 300 w μια καρτα μονη της
τα νουμερα που παρεθεσα πριν ειναι απο διαφορετικα site , με διαφορετικα συστηματα, οποτε τα νουμερα ειναι ασχετα (χωρις αυτο να σημαινει οτι η 5αρα δεν θελει σημαντικα λιγοτερο ρευμα)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ρε συ το 320 ηταν το average του συστηματοςhttp://www.techpowerup.com/reviews/Powe ... 90/27.html
Μην λες πολλα λογια....210 εχει idle με λιγο oc τραβας τις π....τριχες σου με αυτο που βλεπεις..(αυτη η σειρα ηταν πραγματι μεχρι την 3xxx οτι χειροτερο για το tdp εκτως φυσικα της nvidia εκει ηθελες απε κιολας)
-
δεν εχει νοημα να κανεις o/c τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων , ειναι ηδη πολυ ψηλα απο αποψη συχνοτητας και γενικα οι 4αρες ειναι και ζεστες
εγω για 3-4 fps δε μπηκα καν στο κοπο
την 6950 παντως θα την κανω 6970
(λενε οτι γινεται πανευκολα με περασμα αλλων bios ) -
δεν εχει νοημα να κανεις o/c τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων , ειναι ηδη πολυ ψηλα απο αποψη συχνοτητας και γενικα οι 4αρες ειναι και ζεστεςεγω για 3-4 fps δε μπηκα καν στο κοπο
την 6950 παντως θα την κανω 6970
(λενε οτι γινεται πανευκολα με περασμα αλλων bios )εγω ειδα πολλα παραπανω στην δικη μου οσο εζησε παντως
-
την πηγες στα 1000+ mhz? (με riva tuner και τα ρεστα, γιατι αλλιως το κοβω πολυ χλωμο , αντε να φτασει στα 920 με ccc)
φανταζομαι οτι μετα θα εψηνες και μπιφτεκια.. εγω παντως επειδη το παιζω εκ του ασφαλους οτι ψηνεται δε το πειραζω
η cpu μου πχ που ειχε μπολικα περιθωρια ανεβηκε (και παλι αρκετα κρυα ειναι ) , αν ειχα 5850 επειδη εχει πολλα περιθωρια θα την εφτανα στα επιπεδα της 5870 οπως εχει κανει τοσος κοσμος
αλλα τη 4890 δεν ειναι να τη πειραζεις, αν θες να τη κρατησεις και οχι να παιξεις ή να μπεντσαρεις
-
ναι ρε συ το 320 ηταν το average του συστηματοςhttp://www.techpowerup.com/reviews/Powe ... 90/27.html
τα νουμερα που παρεθεσα πριν ειναι απο διαφορετικα site , με διαφορετικα συστηματα, οποτε τα νουμερα ειναι ασχετα (χωρις αυτο να σημαινει οτι η 5αρα δεν θελει σημαντικα λιγοτερο ρευμα)
εντάξει, είπαμε το έχω παρατήσει το σπορ
Το οτι δεν υποστηρίζει DX11 δε νομίζω να με πειράζει[?] για ένα Starcraft II και ένα Diablo III (όταν βγει...) -
Αν θυμάσαι μάρκα και μοντέλο(τροφοδοτικου) μπορώ να σου πω σίγουρα.Α, συγνώμη, μου διέφυγε.
THERMALTAKE W0194 TR2 QFAN 500W (τελικά )Πιστεύω θα είσαι εντάξει.
-
εντάξει, είπαμε το έχω παρατήσει το σπορ
Το οτι δεν υποστηρίζει DX11 δε νομίζω να με πειράζει[?] για ένα Starcraft II και ένα Diablo III (όταν βγει...)το starcraft 2 εχει βγει ηδη και δεν υποστηριζει dx11 , 9 ειναι και το παιζει νερακι
παρε και video σε 1080p απο τον υπολογιστη μου http://www.youtube.com/watch?v=7juNFiH-E2w
για το diablo θα σε γελασω, δεν εχω δει αν θα ειναι σε dx11 , αλλα γενικα η blizzard δεν φτιαχνει και τοοοσο βαρια παιχνιδια, αφου θελει να απευθυνεται σε πολυ κοσμο
οσο για το dx11 να πουμε μερικα πραγματα
το οτι η 5770 πχ λεει dx11, μη το παιρνεις της μετρητοις (δες το πιο πολυ σαν διαφημιστικο τρικ)
αυτη η καρτα ειναι ζητημα αν σηκωνει dx11 σε 1280 x 1024, στην αναλυση σου ΣΙΓΟΥΡΑ δε το σηκωνει ουτε για πλακα..
εγω για αυτο προτιμησα τη 4890 σε σχεση με αυτη που υπηρχε εκεινη την εποχη στα ιδια λεφτα, γιατι σε dx9 και 10 ειναι πιο δυνατη, η αλλη απλα λεει 11 και χεστηκε η φοραδα..
εγω μη νομιζεις οτι ζουρλαθηκα μου θελω να σκασω 300 ευρω να παρω καρτα.. απλα θελω κατι που να παιζει σχετικα αξιοπρεπως dx11 σε 1080p αμα δεις διαφορα reviews θα δεις οτι ακομα και η 6850 πολλα παιχνιδια σε dx11 δε τα τρεχει αερα
σε αυτα τα λεφτα ξεχνα το dx11, 300 ευρω+ αν θες να μιλαμε για κατι τετοιο στην αναλυση σου
-
OK, thanks.
Άλλο θεματάκι είναι οτι το PSU βγάζει μόνο ένα 6pin βύσμα για gpu ενώ η δική σου θέλει 2... αλλά θα υποθέσω οτι παίζει ανταπτοράκι από άλλου τύπου βύσμα του psu?
Γενικά πάντως κλίνω περισσότερο για καινούρια κάρτα, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους. -
Ένα;
Στη σελίδα της εταιρείας γιατί δείχνει 2; -
ειναι τρικ
-
Ένα;
Στη σελίδα της εταιρείας γιατί δείχνει 2;στη σελίδα του eshop λέει 1. Σε λίγο θα παω σπίτι και θα δω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]