-
Και μετά την εκμετάλευση των πιστών after 02:00 το γυρνάει και στα πρόστυχα
Pashos tv part 2
http://www.youtube.com/watch?v=BHa3c6P_ ... re=related
-
Καπως επρεπε κι εγω να ζησω...
-
Μισο γιατι μου εστειλαν κι αλλη φωτο του κων5 στιγμη που καβαλαει το μοτοσακο του με το boyfriend του...
Επισης,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Με τι σαμπουαν μπανιαριζεται ο κων5...
-
-
Βασικα εξηγησε μου κατι,στην πρωτη φωτο,το boyfriend που το εχει το χερι του;
-
Ο ρατανπλαν σε δραση οταν του κανανε γυμνασια για τη σχολη αστυνομιας...
-
Και κάπου εδώ σφραγίζεται η υπόθεση pashos-διεθνές λαμόγιο με ένα βίντεο που παρουσιάζει τον μεγαλοκαναλάρχη να πετάει το καρούλι του και να παίρνει.....
Δείτε τον χαρά και καμάρι
Youtube Video -
Ασχετο απλα επειδη το θεμα κλειδωθηκε και το ειδα τωρα
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είμαι σίγουρος πως αν έμπαινα σε αντίστοιχο υποφόρουμ άλλης εταιρίας και διαρκώς κατέθετα μειωτικές και απαξιωτικές αναφορές θα μου την είχα πει. Και καλά θα έκαναν. Είναι σεβαστή η επιλογή του καθενός και δεν χρειάζεται να του την λέω διαρκώς και δεν εχω και το δικαίωμα άλλωστε. Δεν είναι του χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο στην τελική.Αυτα γινονται σε ολα τα υποφορουμ Κων/νε, ισα ισα της Σκοντα(ς) μονο κανας HF μπαινει στον κοπο να .. απαξιωσει , σε αλλα μπαινουν κατα ομαδες.
Χωρις πλακα, εχω ενα φιλο, τον Αλεξη, που στο θεμα Σκοντα ειναι ιδιος ο HF. Αν του πεις για Σκοντα, αρχιζει και τα κραζει . Ελεγε παλια ενα αλλο παιδι για τα octavia RS, και λεει ο Αλεξης, 'πω ρε μαλακα.. αυτα τα'χουν και οι μπατσοι. ' και ελεγε συνεχεια ειρωνικα 'πωπω, θα παρω ενα σκοντα. σκοντα με σημα τον ινδιανο', κατι τετοια. anyway. Ξεφυγα αλλα στα @@ μου, δεν γραφω εκθεση
Ελεγα λοιπον, που να δεις τι γινεται σε αλλα θεματα, κυριως ιταλικα και vw... εμενα μ'αρεσει που φανατιζονται και τσακωνονται για το αμαξι μου ολοι αυτοι οι ξεμπαρκοι, λυπαμαι μονο κανενα κακομοιρη που θα θελησει να μπει να ακουσει 2-3 πραγματα απο ιδιοκτητες και απ'αυτους δεν θα δει να γραφει κανεις , γιατι οσο να'ναι τι να γραψεις αμα γινεται τετοιο party, θα το χαλασεις στην τελικη, εσυ θα'σαι off topic
Αυτο ελειπε κιολας, να ξενερωνουμε επειδη μερικοι μιλανε απαξιωτικα για το.. αυτοκινητο μας. Μη γινεσαι οπαδος.
-
Skye, εσύ είχες βγεις με δαπιτισσα γκόμενα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Skye, εσύ είχες βγεις με δαπιτισσα γκόμενα;όλες ίδιες είναι. αν κάποιος πάει μόνο για να ...χλατσώσει τότε δε νομίζω να ενδιαφέρει οι απόψεις της καθεμίας αλλά το πόσο περιποιημένη είναι
-
Δεν είναι το πρόβλημά μου το απλό χλάτσωμα μόνο. Αν και, αν αρχίσει να φωνάζει 'αχ Σουφλιά μου, γεφύρωσε το χάσμα μας' τότε είναι.
-
Στο φαϊ δεν κάνουμε διακρίσεις. Μόνο εκείνα τα ταγάρια που φοράνε μερικές αριστερές δεν μπορώ και κάτι περίεργες κάλτσες σαν κλόουν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στο φαϊ δεν κάνουμε διακρίσεις. Μόνο εκείνα τα ταγάρια που φοράνε μερικές αριστερές δεν μπορώ και κάτι περίεργες κάλτσες σαν κλόουνφαντάζομαι όχι τέτοιες
-
-
Θα μυρίζουν και ψαρίλα;
Οι γόβες είναι καλές, περιμένω ανάλυση από τον Λεωνίδα όμως.
-
O Λεωνιδας δε μπορει να μπει ντινε γιατι δοκιμαζει το καινουριο του βολαν στο σιβικ..
-
captain leo
-
Ξύλινα ιταλικά τιμόνια...
-
τώρα ανακάλυψα και εγώ το failblog και έχω λιώσει μιλάμε...
έχει πολλά κορυφαία!! -
Μια ζωη δευτερος ερχεσαι...
Pub - σουβλατζίδικο [#28]