-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα ρε πουλησες το φερετρο σε ανθρωπο; Τον ενημερωσες οτι αν χτυπησει πουθενα με πανω απο 15 χλμ/ω δεν αναλαμβανεις καμια ευθυνη;Τώρα που το λες, μλκίες είναι τα κορεάτικα , σαν τα ιταλικά ένα πράγμα, ένα φτιάχνεις δυό χαλάνε, κι απο απόδοση λες και οδηγάς bravo, θα σε ακούσω και δεν θα ξαναπάρω.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ακομα πιο ομορφο κι απο μοντελο...
μην φοβασαι .πες την αληθεια.
Multipla
-
Αφυ το ξερεις οτι θα ξαναπαρεις,ενας μεγαλοαστος ( ) χρειαζεται και το καθημερινο του μεταφορικο μπρικι για να μην δινει στοχο οταν πηγαινει τη γυναικα στο σκλαβενιτη...Αλλωστε ακομα και οι ρωσσοι μεγαλοαστοι ειχαν κι ενα λαντα για να μεταφερουν το ΑΚ47 τους... Νομιζω θα συμφωνει μ αυτο και ο μανοσκ,κι ο mjacob ισως και ο αβενσις_wannabe_drifter...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Καλα ρε πουλησες το φερετρο σε ανθρωπο; Τον ενημερωσες οτι αν χτυπησει πουθενα με πανω απο 15 χλμ/ω δεν αναλαμβανεις καμια ευθυνη;
Τώρα που το λες, μλκίες είναι τα κορεάτικα , σαν τα ιταλικά ένα πράγμα, ένα φτιάχνεις δυό χαλάνε, κι απο απόδοση λες και οδηγάς bravo, θα σε ακούσω και δεν θα ξαναπάρω.
μην μου πεις οτι ειναι και κιτρινο του πασχου;
-
-
πασχε αν ειναι κιτρινο,καπου ειδα ενα στα φαναρια της αχαρνων με στρ.καλαρη στα κατω πατησια.
ψιλοκαγκουρε αποτι θυμαμαι -
-
Μπα δεν ημουν εγω γιατι ΚΑΙ δεν ειναι κιτρινο ΚΑΙ ετσι κι αλλιως δε θα προλαβαινες να με δεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα δεν ημουν εγω γιατι ΚΑΙ δεν ειναι κιτρινο ΚΑΙ ετσι κι αλλιως δε θα προλαβαινες να με δεις...αφου ρε ,φωναξα απο μακρυα...πασχοςςςς..και γυρισες να κοιταξεις
-
-
Μπα δεν ημουν εγω γιατι ΚΑΙ δεν ειναι κιτρινο ΚΑΙ ετσι κι αλλιως δε θα προλαβαινες να με δεις...
αφου ρε ,φωναξα απο μακρυα...πασχοςςςς..και γυρισες να κοιταξεις
Ολοι αυτοί με τα bravo pasxoun ρε
-
Εδω ρε μεχρι πριν 5 λεπτα δεν ηξερες το μονδελο που οδηγω.... Μπας και το ειδες σε καμια φωτο το αμαξι,επαθες πλακα και σου λεει ας ρωτησω αυτο που εχει bravo μαλλον θα ξερει τον πασχο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδω ρε μεχρι πριν 5 λεπτα δεν ηξερες το μονδελο που οδηγω.... Μπας και το ειδες σε καμια φωτο το αμαξι,επαθες πλακα και σου λεει ας ρωτησω αυτο που εχει bravo μαλλον θα ξερει τον πασχο..
Δεν ήθελε να σηκώσει άλλου αμάξι με την κουτάλα
-
oxι ρε απλως κατι ειχα στο νου μου για μπραβο .
γιατι ομως εχεις αλφα στο αβαταρ
-
-
oxι ρε απλως κατι ειχα στο νου μου για μπραβο .γιατι ομως εχεις αλφα στο αβαταρ
ΓΙα να παραπλανει τον κοσμο το κανει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καλα κανει τοτε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα που το σκεφτομαι ενα αβαταρ με το σημα της vw θα ταν ο,τι πρεπει...
Θα μπαινα στα θεματα του ψοροκο και του κωλογκολφ και θα τα κανα ολα σαν τα μουτρα του κων55,χωρις να μου πει κανεις τιποτα..θα το παιζω αντικειμενικος γερμανοφιλος ομως.. -
ιταλακια βγαλε αυτο το εκτρωμα απ το αβαταρ για θα σε κανω warn...
Pub - σουβλατζίδικο [#28]