-
Ωραία μια χαρά! Λοιπόν άκου πάρε με την κουτάλα σου του pasxou το καρούλι και πέτα το σε κάνα ρέμα
-
τι μαρκα ειναι;
-
Καρούλι λέμε ρε
Λαδικό -
πες μοντελο και θα δω τι μπορω να κανω.
-
-
Ναι, γιατι σκεφτεσαι να στο σηκωσει κανα δυο μετρα πανω απ τη γη και να στο ριξει στο θερμαικο ΕΥΚΟΛΑ και ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ;;;;;
-
Γμτ,το ειχα γραψει πρωτος,θεωρησα οτι μπηκε το ποστ,πηγα σε αλλη σελιδα και μετα βλεπω οτι μου εχεις κλεψει την ιδεα.ΟΥΡΤ παλιοτζαπωνι.
-
τι μαρκα ειναι το σαραβαλακι σου;
-
δεν αντέχω λέμε
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι μαρκα ειναι το σαραβαλακι σου;Σουζουκι.Δε σου κανει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις μη βαζετε σε λινκ αθλια τοπικα...το ειδα και μου ανεβηκε το αιμα στο μαλλι. Ακου φολκσβαγκεν φορουμ...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρddl449 οχι ρε συ,εγω απλα ειμαι ενας οδηγος πιο γρηγορος απ τον vasgti,τον κων5 και τον τασοντεφ...
Μέχρι σήμερα το πρωί είχες μια (μικρή) ευκαιρία να περάσεις τον τασοντεφ, με σπασμένη πέμπτη. Τώρα που πούλησα το ματιζ ...
-
σιγα μην ειναι και καβασακι.
-
Καλα ρε πουλησες το φερετρο σε ανθρωπο; Τον ενημερωσες οτι αν χτυπησει πουθενα με πανω απο 15 χλμ/ω δεν αναλαμβανεις καμια ευθυνη;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σιγα μην ειναι και καβασακι.Μην λες άγνωστες λέξεις ιταλάκια ο κοτόπουλος δεν τις γνωρίζει. Μόνο από λαδικά και κρεμασμένους μεντεσέδες ξέρει
-
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ
-
Fiat
-
Ρε μλκ κων5 μην πιανεις στο στομα σου την ιταλικη ιστορια. Πιασε την ιαπωνικη καλυτερα (αν το λες ιστορια αυτο το πραγμα) που παιζει να ειστε και συνομηλικοι... Οταν στην ιταλια τουρμπιζαν το μοτερ του κουπε κι εφτανε 11000 στροφες αψεγαδιαστο,οι σχιστοματηδες προσπαθουσαν να κανουν συγκολληση σε γερμανικη τουρμπινα που ω τι περιεργο ειχε σπασει...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Fiatμοντελο;
-
Ακομα πιο ομορφο κι απο μοντελο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακομα πιο ομορφο κι απο μοντελο...μην φοβασαι .πες την αληθεια.
Pub - σουβλατζίδικο [#28]