-
Να κόψουν το λαιμό τους αυτοι που έφτιαξαν και (δεν) συντήρησαν την γκιλοτίνα να βρουν τρόπο να τη διώξουν. Θα πρέπει να πληρώνω τις δικές τους μαλακίες και επιπλέον να πληρώνω για να παίζω το κεφάλι μου? Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου τα είδες αυτά?
Υπογραφή
Ένας ηλίθιος. -
Σε έναν ιδανικό κόσμο η Πατρών-Κορίνθου θα είχε φτιαχτεί από τη δεκαετία του '80.
Στον κόσμο που ζούμε όμως και στο σημείο που βρισκόμαστε η επιλογή είναι ή θα φτιαχτεί ο δρόμος έστω και αν πληρώνουμε αυξημένα διόδια μπροστά με την υπάρχουσα σύμβαση ή θα καθυστερήσει ή δεν θα φτιαχτεί καθόλου. Εκτός αν έχεις υπόψη σου κάποια άλλη επιλογή που δεν γνωρίζω.
Και το γεγονός ότι από την πολυετή κατάσταση αδράνειας (ενώ πληρώναμε διόδια) περάσαμε στην κατασκευή αυτοκινητόδρομου είναι τεράστιο όφελος (σε ανθρώπινες ζωές) που κάνει ασήμαντη την όποια μιζέρια σας για τα διόδια.
-
Ο χρήστης kstamos έγραψε:
Σε έναν ιδανικό κόσμο η Πατρών-Κορίνθου θα είχε φτιαχτεί από τη δεκαετία του '80.Στον κόσμο που ζούμε όμως και στο σημείο που βρισκόμαστε η επιλογή είναι ή θα φτιαχτεί ο δρόμος έστω και αν πληρώνουμε αυξημένα διόδια μπροστά με την υπάρχουσα σύμβαση ή θα καθυστερήσει ή δεν θα φτιαχτεί καθόλου. Εκτός αν έχεις υπόψη σου κάποια άλλη επιλογή που δεν γνωρίζω.
Και το γεγονός ότι από την πολυετή κατάσταση αδράνειας (ενώ πληρώναμε διόδια) περάσαμε στην κατασκευή αυτοκινητόδρομου είναι τεράστιο όφελος (σε ανθρώπινες ζωές) που κάνει ασήμαντη την όποια μιζέρια σας για τα διόδια.
ο κοσμος δεν ειναι ιδανικος γιατι η ελλαδα ειναι γεματη ηλιθιους
δικο τους προβλημα που πηγαν τα λεφτα,εχω πληρωσει για πολυ περισσοτερα απ οσα εχω λαβει.
αμα θελουν να παρουν κι αλλα ας κοπιασουν... -
Δεν κατάλαβες τι λέω. Στ' @@ μου τι συμφώνησε το αγαπητό μας κράτος με τον αγαπητό μας κατασκευαστή. Είναι παράνομο, τελεία και παύλα. Αν θέλει να φτιάξει τον δρόμο η όποια εταιρεία, ας τον φτιάξει και ΜΕΤΑ ας τα ζητήσει, αλλιώς να μην τον αναλάμβανε, αν δεν μπορούσε. Όχι να ζητάει να την χρηματοδοτήσουμε εμείς! Τζάμπα μαγκιά, φθηνή π@@στιά δηλαδή! Αν ήταν έτσι, να κάναμε μια κοινοπραξία οι 4tf fans να παίρναμε εμείς την εργολαβία, έτσι μπορεί και η γιαγιά μου.
Με αυτά τα εισητηριάκια για τον κινηματογράφο που έλεγα οτι θέλω να φτιάξω τι θα γίνει, θα συμβάλεις?
-
Taurus Τι ταινιες θα παιζεις???
-
Τσόντες! Θα δείχνω δηλώσεις των πολιτικών μας.
-
Κατάλαβα τι λες αλλά νόμιζα ότι το λες για αστείο και όχι για σοβαρό επιχείρημα. Τα χρήματα που θα πάρει από τα διόδια μπροστά είναι ελάχιστο από το συνολικό κόστος κατασκευής του δρόμου.
-
Αφού στο σινεμά θα παίζεις τσόντες, μπορώ να μην τσοντάρω και εγώ;
-
Κατάλαβα τι λες αλλά νόμιζα ότι το λες για αστείο και όχι για σοβαρό επιχείρημα. Τα χρήματα που θα πάρει από τα διόδια μπροστά είναι ελάχιστο από το συνολικό κόστος κατασκευής του δρόμου.Γιατί τα ζητάει τότε?
-
Που να ξέρω. Υποθέτω θα τους διευκολύνει ταμειακά ή θα χρειαστούν λιγότερα δάνεια από τράπεζες οπότε μειώνει τους τόκους που θα πληρώνουν (και άρα κάνει το έργο πιο φτηνό). Σε κάθε περίπτωση λίγο με νοιάζει μπροστά στο να φτιαχτεί ο δρόμος και να σωθούν ζωές.
Για την ακρίβεια χαίρομαι που τα εισπράτουν αυτοί και όχι το κράτος γιατί δεν πάνε στο βρόντο.
-
Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, το αν και πότε θα φτιαχτεί ο δρόμος δεν μπορεί να επηρρεαστεί ιδιαίτερα από το αν θα πάρουν διόδια ή όχι. Στο λέω για να μη νιώθεις οτι είσαι ήρωας εσύ που πληρώνεις και τζάμπα μάγκες αυτοί που δεν...
-
Αυτή τη στιγμή φυσικά και θα επηρεαστεί. Αν η σύμβαση καταγγελθεί ή ακυρωθεί ή μπλεχτεί σε δικαστικές περιπέτειες χαιρετίσματα. Δεν είναι λίγα τα έργα που έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες λόγω διαφωνιών των συμβαλλόμενων.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κατάλαβα τι λες αλλά νόμιζα ότι το λες για αστείο και όχι για σοβαρό επιχείρημα. Τα χρήματα που θα πάρει από τα διόδια μπροστά είναι ελάχιστο από το συνολικό κόστος κατασκευής του δρόμου.
Γιατί τα ζητάει τότε?
Για την οδηγηση τσοντα τα ζητανε πληρωνεις και αμα βγεις ζωντανος εχεις την τυχη να ξαναπερασεις για την επιστροφη.........
-
**Που να ξέρω. **Υποθέτω θα τους διευκολύνει ταμειακά ή θα χρειαστούν λιγότερα δάνεια από τράπεζες οπότε μειώνει τους τόκους που θα πληρώνουν (και άρα κάνει το έργο πιο φτηνό). Σε κάθε περίπτωση λίγο με νοιάζει μπροστά στο να φτιαχτεί ο δρόμος και να σωθούν ζωές.Για την ακρίβεια χαίρομαι που τα εισπράτουν αυτοί και όχι το κράτος γιατί δεν πάνε στο βρόντο.
αυτο ηταν αρκετο.
τα αλλα ηταν η σαλτσα -
Αυτή τη στιγμή φυσικά και θα επηρεαστεί. Αν η σύμβαση καταγγελθεί ή ακυρωθεί ή μπλεχτεί σε δικαστικές περιπέτειες χαιρετίσματα. Δεν είναι λίγα τα έργα που έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες λόγω διαφωνιών των συμβαλλόμενων.ΟΚ, να στήσουμε πωπό δηλαδή και να παραβλέψουμε ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οτι μας εξαπατούν και μας κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη μας. Pathetic!
-
Εφόσον στήνεις πωπό σε χίλια δυο (από την ΕΡΤ ως τις ελάχιστες αμοιβές συμβολαιογράφων/μηχανικών/δικηγόρων) και εφόσον έστηνες αδιαμαρτύρητα πωπό όταν πλήρωνες διόδια για να τα σπαταλήσει το κράτος, εγώ θεωρώ pathetic να τσιγκουνεύεσαι τα διόδια για να φτιαχτεί η καρμανιόλα.
-
Εφόσον στήνεις πωπό σε χίλια δυο (από την ΕΡΤ ως τις ελάχιστες αμοιβές συμβολαιογράφων/μηχανικών/δικηγόρων) και εφόσον έστηνες αδιαμαρτύρητα πωπό όταν πλήρωνες διόδια για να τα σπαταλήσει το κράτος, εγώ θεωρώ pathetic να τσιγκουνεύεσαι τα διόδια για να φτιαχτεί η καρμανιόλα.αρα θα στησεις και κωλο σε ενα μαυρο στο δρομο αφου στηνεις και στα διοδια.
-
To oτι από άγνοια ή από αδυναμία αντίδρασης έστηνα πωπό τόσα χρόνια σε τόσες αδικίες, δε σημαίνει οτι πρέπει να γίνω και καθ'έξιν φούστης.
-
Να σας ενημερώσω ότι αντίθετα από τα θρυλούμενα δεν θα χάσετε την παρθενιά σας αν πληρώσετε 3 ευρώ. Το πιθανότερο να γλιτώσετε κανέναν αθώο από την καρμανιόλα που θα φτιαχτεί στην ώρα της.
-
Στο τέλος θα ρίξεις και το αίμα του πάνω μας δηλαδή αν δε φτιαχτεί στην ώρα του το γιοφύρι της Άρτας.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!