-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πριν τρία τέταρτα αποφασίζω να πάω στον προορισμό μου μέσω ΑΟ για να γεμίσω το e-pass για ώρα ανάγκης. Μπήκα από την είσοδο της Κηφισίας προς Ελευσίνα και είδα κόσμο μαζεμένο στα διόδια. Πλησιάζοντας, παρατήρησα τις μπάρες ανοιχτές και τον κόσμο να μοιράζει φυλλάδια και να κρατάει ντουντούκες φωνάζοντας να μην πληρώνουμε. Φυσικά πέρασα χωρίς να πληρώσω (και δε γέμισα και το e-pass ).Και εγω ερχομουν απο Χασια και καπου εκει στη Μεταμορφωση?? ( δεν τα γνωριζω καα τα μερη εκει πανω ) στην εισοδο της ΑΟ ηταν συγκεντρωμενοι, ηταν και ενα γκομενακι τι κωλαρα ηταν αυτη
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63470&catid=3&la=1
Παρατηρειστε:
Την επικεφαλιδα-απειλη.
Το οτι οι 600 διαταγες πληρωμης εγιναν 300. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63470&catid=3&la=1
Παρατηρειστε:
Την επικεφαλιδα-απειλη.
Το οτι οι 600 διαταγες πληρωμης εγιναν 300.Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και εγω ερχομουν απο Χασια και καπου εκει στη Μεταμορφωση?? ( δεν τα γνωριζω καα τα μερη εκει πανω ) στην εισοδο της ΑΟ ηταν συγκεντρωμενοι, ηταν και ενα γκομενακι τι κωλαρα ηταν αυτη
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και εγω ερχομουν απο Χασια και καπου εκει στη Μεταμορφωση?? ( δεν τα γνωριζω καα τα μερη εκει πανω ) στην εισοδο της ΑΟ ηταν συγκεντρωμενοι, ηταν και ενα γκομενακι τι κωλαρα ηταν αυτη
Που να βγαζα φωτο ο δυσμοιρος μιλαμε για την Κωλαρα
-
Γίνεσαι και εσύ επαναστάτης.
Παίρνεις μια σημαία και της πιάνεις την κουβέντα για το ΠΑΜΕ, για τα εξάρχεια, για ξύλο στους αστυνομικούς και τέτοια. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Παίρνεις μια σημαία και της πιάνεις την κουβέντα για το ΠΑΜΕ, για τα εξάρχεια, για ξύλο στους αστυνομικούς και τέτοια.Λες?? Δασκαλε πες μου να μαθω ,το αποτελεσμα ειναι να μου κατσει οχι να τρεχω σε συγκεντρωσεις
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πριν τρία τέταρτα αποφασίζω να πάω στον προορισμό μου μέσω ΑΟ για να γεμίσω το e-pass για ώρα ανάγκης. Μπήκα από την είσοδο της Κηφισίας προς Ελευσίνα και είδα κόσμο μαζεμένο στα διόδια. Πλησιάζοντας, παρατήρησα τις μπάρες ανοιχτές και τον κόσμο να μοιράζει φυλλάδια και να κρατάει ντουντούκες φωνάζοντας να μην πληρώνουμε. Φυσικά πέρασα χωρίς να πληρώσω (και δε γέμισα και το e-pass ).και γιατι αυτο το emoticon ? επειδη δεν γεμισες το epass ? σιγα τα ωα , το γεμιζεις μια αλλη ημερα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παίρνεις μια σημαία και της πιάνεις την κουβέντα για το ΠΑΜΕ, για τα εξάρχεια, για ξύλο στους αστυνομικούς και τέτοια.Λες?? Δασκαλε πες μου να μαθω ,το αποτελεσμα ειναι να μου κατσει οχι να τρεχω σε συγκεντρωσεις
Θα σου πω εγώ που δεν είμαι δάσκαλος.
Καλή επιτυχία.
Sorry για το .
-
Κατ'αρχήν αφήνεις μούσια και μένεις μερικές εβδομάδες άπλυτος, διαφορετικά θα καταλάβει οτι είσαι γιαλαντζί.
Η μερτσεντέ θα πεις είναι κλεμμένη απο το αφεντικό σου που σε καταπίεζε. Αν πεις οτι το αφεντικό σου είναι ο μπόμπολας παίρνεις έξτρα points.
Επίσης κάνε μια γύρα στα εξάρχεια και μάθε όλες τις καφετέριες για να δείξεις άνετος με τον χώρο.
Επίσης όποτε βλέπετε μπάτσο αρχίζεις και βρίζεις, όταν έχει απομακρυνθεί πολύ και δεν πρόκειται να ακούσει. -
-
Χτες καλός φίλος από το σκι που έχει την συνήθεια να κολλάει στον μπροστινό του για να περνάει την μπάρα χωρίς να πληρώνει διόδια, μου είπε (γελώντας ) ενώ ήμασταν πάνω στο τριπλό στον Παρνασσό: *'Το πρωί χτύπησα σε ένα τυπά που οδηγούσε ένα χρέπι και του ξήλωσα τον προφυλακτήρα. Του ζήτησα συγνώμη και δικαιολογήθηκα λέγοντας του ότι δεν έπιασαν τα φρένα μου. Προσφέρθηκα να τον βοηθήσω να τον δέσει με το χταπόδι που έχω μαζί, αλλά βιαζόταν και αρνήθηκε.' *
Όταν του είπα ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα (και το έχω γράψει και στο forum), μου απάντησε ελαφρώς αγανακτισμένος: 'Σιγά το ατύχημα ρε Χρήστο, ίσα ίσα που ακουμπήσαμε, δεν χτύπησε και κανείς'
Ένας νέος παράγοντας έχει μπει στον παραλογισμό που λέγεται κίνηση στους Ελληνικούς δρόμους. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και θέτει τα όρια που αυτός θεωρεί αποδεκτά για την έκθεση της υγείας και της περιουσίας των άλλων σε κίνδυνο.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πριν τρία τέταρτα αποφασίζω να πάω στον προορισμό μου μέσω ΑΟ για να γεμίσω το e-pass για ώρα ανάγκης. Μπήκα από την είσοδο της Κηφισίας προς Ελευσίνα και είδα κόσμο μαζεμένο στα διόδια. Πλησιάζοντας, παρατήρησα τις μπάρες ανοιχτές και τον κόσμο να μοιράζει φυλλάδια και να κρατάει ντουντούκες φωνάζοντας να μην πληρώνουμε. Φυσικά πέρασα χωρίς να πληρώσω (και δε γέμισα και το e-pass ).
και γιατι αυτο το emoticon ? επειδη δεν γεμισες το epass ? σιγα τα ωα , το γεμιζεις μια αλλη ημερα
Προφανώς αστειεύομαι ντε!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες καλός φίλος από το σκι που έχει την συνήθεια να κολλάει στον μπροστινό του για να περνάει την μπάρα χωρίς να πληρώνει διόδια, μου είπε (γελώντας ) ενώ ήμασταν πάνω στο τριπλό στον Παρνασσό: *'Το πρωί χτύπησα σε ένα τυπά που οδηγούσε ένα χρέπι και του ξήλωσα τον προφυλακτήρα. Του ζήτησα συγνώμη και δικαιολογήθηκα λέγοντας του ότι δεν έπιασαν τα φρένα μου. Προσφέρθηκα να τον βοηθήσω να τον δέσει με το χταπόδι που έχω μαζί, αλλά βιαζόταν και αρνήθηκε.' *Όταν του είπα ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα (και το έχω γράψει και στο forum), μου απάντησε ελαφρώς αγανακτισμένος: 'Σιγά το ατύχημα ρε Χρήστο, ίσα ίσα που ακουμπήσαμε, δεν χτύπησε και κανείς'
Ένας νέος παράγοντας έχει μπει στον παραλογισμό που λέγεται κίνηση στους Ελληνικούς δρόμους. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και θέτει τα όρια που αυτός θεωρεί αποδεκτά για την έκθεση της υγείας και της περιουσίας των άλλων σε κίνδυνο.
Ο πολύ καλός σου φίλος είναι μέγας κάφρος κι εύχομαι να συναντήσει τον Kacey σύντομα. Τουλάχιστον να είχε τα cohones να σηκώνει την μπάρα μόνος του.. Επίσης, μού φαίνεται δύσκολο να μην είναι κάφρος και σε άλλες εκφάνσεις της καθημερινότητάς του.
-
Του το είπα και εγώ, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
-
Του το είπα και εγώ, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω...Aν καποιος του εκανε το σενταν χατσμπακ ισως να αλλαζε την συμπεριφορα του.
-
Χτες καλός φίλος από το σκι που έχει την συνήθεια να κολλάει στον μπροστινό του για να περνάει την μπάρα χωρίς να πληρώνει διόδια, μου είπε (γελώντας ) ενώ ήμασταν πάνω στο τριπλό στον Παρνασσό: *'Το πρωί χτύπησα σε ένα τυπά που οδηγούσε ένα χρέπι και του ξήλωσα τον προφυλακτήρα. Του ζήτησα συγνώμη και δικαιολογήθηκα λέγοντας του ότι δεν έπιασαν τα φρένα μου. Προσφέρθηκα να τον βοηθήσω να τον δέσει με το χταπόδι που έχω μαζί, αλλά βιαζόταν και αρνήθηκε.' *Όταν του είπα ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα (και το έχω γράψει και στο forum), μου απάντησε ελαφρώς αγανακτισμένος: 'Σιγά το ατύχημα ρε Χρήστο, ίσα ίσα που ακουμπήσαμε, δεν χτύπησε και κανείς'
Να δω αν έπεφτε σε κάποιο που δεν ήταν 'χρέπι' τι θα έκανε.
-
Γιατί ψάχνετε μακριά; Πόσοι από εδώ μέσα δεν αντέδρασαν όταν έγραψα ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα; Σαν τους μηχανόβιους στα πεζοδρόμια, όλοι όσοι το κάνουν (και είναι μπόλικοι) πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν θα συμβεί σε αυτούς (και αν συμβεί, νταξ και τι έγινε στο φινάλε).
-
Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου Χρήστο, το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος σου δεν φαίνεται να έχει συνετιστεί και άρα θα το ξανακάνει. Έπρεπε ο οδηγός να καλέσει την αστυνομία. Ξεκάθαρα πράγματα. Τι πάει να πει 'χρέπι'?
-
Kαι η κυβέρνηση απαντάει σε όσους δεν πληρώνουν πως είναι τζαμπατζήδες
Ποιος μιλάει....
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!