-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ω φίλε μου δυστυχώς προσωπική εμπειρία... Γιατί μετά από κάτι μήνες έπεσε η χυλόπιτα Βυτίνης (με την πρόφαση μεταπτυχιακού στα ξένα) και μου έπεσε βαριά...Άμα αυτούς τους μήνες πέρασες καλά, σε και μέ.
Στα πελέ σου όλα. Υπάρχουν και άλλες, που παίζουν πνευστά καλύτερα, και χωρίς τίτλο πανεπιστημίου... -
Περαστικά είναι ούτως ή άλλως...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όποιος πιστεύει σε έρωτες, αγάπες άδολες και φιλμάκια σινεμά καλά κάνει ζει και αυτός το μύθο του (όλοι περνάμε από αυτή τη φάση) αλλά κάποια στιγμή αν θέλει να λέγεται άνθρωπος, αν έχει τα μάτια του ανοιχτά και το μυαλό του ελεύθερο και απαλλαγμένο, αν πιστεύει στην αξιοπρέπεια της ανθρώπινης φύσης, θα διαπιστώσει την νομοτελειακή πραγματικότητα του συμφεροντολογικού κόσμου της γυναίκας.
Παρακαλώ περάστε έχει για όλους....Γιατι να μη πιστευουμε σε ερωτες και αγαπες? Επειδη πιθανον να ειχες μια ασχημη εμπειρια?
Μωρε ασχημες εμπειριες ολοι ειχαμε, αλλα δεν εχει να λεει
Δεν πρεπει να μπλεκουμε το προσωπικο οταν θελουμε να βγαλουμε τετοια συμπερασματα (σημαινει αυτο οτι οταν ειμαστε ερωτευμενοι παλι δεν πρεπει να βγαζουμε γενικα συμπερασματα )
Ο Κων/νος εχει δικιο
Ετσι ειναι η φυση της γυναικαςΚαλος ο ερωτας (κ γω τον ζω τωρα) αλλα καλο ειναι να μην τσιμπαμε (αλλιως βιωνουμε ενα ειδος εθελουσιας βλακειας) και να ξερουμε που παταμε. Γενικος κανονας: ερωτας = εξελικτικος μηχανισμος παραγωγης απογονων και απο κει και περα το καθε φυλο πραττει οπως ειναι προγραμματισμενο απ'τη φυση του να κανει. Sad but true.
Το λαθος του Κων/νου ειναι οτι τα ριχνει στις γυναικες λες και φταινε αυτες που ειναι αυτο που ειναι...
ειναι σα να βριζουμε την κοτουλα που τρωει το σκουληκακι κλπτο προβλημα ειναι οτι σε θεωρητικο επιπεδο μπορεις να διαβασεις τη wikipedia και να συμφωνησεις οτι η αγαπη και ο ερωτας ειναι κατι σαν την πεινα, δεν ειναι και τιποτα μαγικο στην τελικη ακομα και η αγαπη γονεα- παιδιου... σε πρακτικο επιπεδο ομως τα πραγματα περιπλεκονται κ αρνουμαστε να τα δουμε τοσο ψυχρα.. ε τουλαχιστον να προσπαθουμε ομως καλο ειναι ακομα και οταν ειμαστε για να μην κοροϊδευουμε τους εαυτους μας
ναι, ειμαι καλα με την κοπελα μου κλπ κλπ, νιωθω ερωτευμενος αλλα αυτο δε σημαινει οτι 'τσιμπαω' και πραγματικα δε θελω να βρεθω σε κανα συννεφακι, οχι γιατι φοβαμαι την πτωση τοσο οσο γιατι δε μου αρεσει να κοροϊδευω τον εαυτο μου. προτιμω να κοροϊδευω τους αλλους
απο κει κ περα δεν συμφωνω με το να καταδικαζονται οι σχεσεις, η συντροφια ειναι καλο πραγμα αλλα ειναι μαγκια (α) να ξερεις τι οντως παιζει και να μην κοροϊδευεις τον εαυτο σου και (β) στην τελικη να μην εχεις αναγκη κανεναν
βεβαια εσεις ειστε φλωροι γιατι τους πρηζετε τον ερωτα ζηλευοντας κλπ ενω υπαρχουν τοσα καλυτερα θεματα να ασχοληθει κανεις (hayabusa turbo)
εγω σοβαρα καθε γκομενι που κανω σχεση τους λεω καντε ο,τι θελετε, μη μου πρηζετε τις μπαλες μονο γιατι εχω γερασει (εχω βρει 2-3 ασπρες τριχες στα μαλλια μου)σε λιγο θα αποκτησω γοητεια γκριζο μαλλι κ τετοια
R1 > καθε γκομενι
τεσπα ΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕ ρε φλωροι μην αφηνετε να σας βαζουν στο βρακι τους
υγ ο κουτσαν λεει φιδια για 15 τσιγαρα/μηνα
-
εχω βρει 2-3 ασπρες τριχες στα μαλλια μου
Βάψτα
μην αφηνετε να σας βαζουν στο βρακι τους
Αναλόγως το βρακί κύριος...
-
εχω βρει 2-3 ασπρες τριχες στα μαλλια μου
Βάψτα
μην αφηνετε να σας βαζουν στο βρακι τους
Αναλόγως το βρακί κύριος...
Ποιό βρακί;; Στινγκάρα φοράνε όλες....
Και επαναλαμβάνω... ΔΥΣΤΗΧΩΣ όλες
Φοράει η διπλανή, με περιφέρεια όση η ... περιφέρεια της γης. -
Ήταν ανάγκη να μου θυμίσεις τέτοιες εικόνες βραδιάτικα;
-
Εννοώ και τον κώλο που περικλείει...
Στο συγκεκριμένο ας πούμε δεν θα με χάλαγε να με βάλουν και άσε το skye να λέει...
-
Εννοώ και τον κώλο που περικλείει...Στο συγκεκριμένο ας πούμε δεν θα με χάλαγε να με βάλουν και άσε το skye να λέει...
μετα απο 2-3-10-100-1000 γ@μησια μικρη διαφορα θα εχει απο καποια που θα χει χ2 τα κιλα της
εκει αυτο που μενει ειναι ποσο καλη συντροφια σου κραταει κ αν κανει καλα τις δουλειες του σπιτιου -
Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ;
Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη, αλλά γενικά, είσαι σίγουρος;
-
Πωπω, αυτό το τόπικο θα μπορούσε να γίνει κορυφαίο chain mail
-
αυτο που μενει ειναι ποσο καλη συντροφια σου κραταει κ αν κανει καλα τις δουλειες του σπιτιου
μετα απο 2-3-10-100-1000 γ@μησια
Mόνο 1000;
-
Mόνο 1000;
-...
-Και σε λίγο θα πονάει.
-Να πονάει λιγάκι!
-...
-Εγώ βέβαια μερικές φορές και βεντούζα.
-...Θεϊκοί διάλογοι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: κάτι μου θυμίζει αυτοκαι μενα κατι μου θυμιζει..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το λαθος του Κων/νου ειναι οτι τα ριχνει στις γυναικες λες και φταινε αυτες που ειναι αυτο που ειναι...
ειναι σα να βριζουμε την κοτουλα που τρωει το σκουληκακι κλπΔεν τα ρίχνω. Αν αυτό άφησα να εννοηθεί παρεξήγηση. Δεν φταίει το αυτοκίνητο αν βγαίνει από ελαττωματική μονάδα παραγωγής. Πού και πού βγαίνει και κάποια αξιόλογη βέβαια αλλά τα ποσοστά είναι απογοητευτικά.
Κατά τα λοιπά + 1000 στον Skye -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ;Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη, αλλά γενικά, είσαι σίγουρος;
oχι αλλα πιστευω οτι σαν κανονας ισχυει
-
Μπακούρια...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μπακούρια...αμ νοτ ρε μεν, εχω κοπελα κ μαλιστα ειμαι ερωτευμενος μαζι της κ πιστευω οτι μια μερα θα παντρευτουμε
δλδ κ μηχανες γουσταρω αλλα να μην πω οτι χρειαζεται και το αμαξακι γιατι ειναι πιπα στις βροχες ή οτι ειναι επικινδυνες στη χαοτικη κινηση της πολης;
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μπακούρια...
αμ νοτ ρε μεν, εχω κοπελα κ μαλιστα ειμαι ερωτευμενος μαζι της κ πιστευω οτι μια μερα θα παντρευτουμε
δλδ κ μηχανες γουσταρω αλλα να μην πω οτι χρειαζεται και το αμαξακι γιατι ειναι πιπα στις βροχες ή οτι ειναι επικινδυνες στη χαοτικη κινηση της πολης;
Με βάση τα ποστ σου στην προηγούμενη σελίδα, αν την δω στο δρόμο, θα τη γνωρίσω από τις μελανιές
υ.γ. συμφωνώ στις απόψεις σου περί του θέματος
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Με βάση τα ποστ σου στην προηγούμενη σελίδα, αν την δω στο δρόμο, θα τη γνωρίσω από τις μελανιές
υ.γ. συμφωνώ στις απόψεις σου περί του θέματος
δεν την εχω δειρει και ουτε σκοπευω, αλλα αν οι συνθηκες το απαιτησουν θα τα φαει τα μπινελικια της
οι γυναικες γενικως θελουν τον αντρα ηρεμο και σταθερο οχι να κανει συνεχεια σαν αγανακτισμενος πολιτης σε τηλεπαραθυρο αλλα θελουν ταυτοχρονα να ξερουν κιολας οτι τη σωστη στιγμη θα ειναι ΑΝΤΡΑΣ (δλδ θα χτυπησει το χερι στο τραπεζι, θα υψωσει τον τονο της φωνης του θα παρει τον ελεγχο κλπ) αλλιως παιρνουν τα μυαλα τους αερα.
συνταγη που δεν αποτυγχανει ποτε:
α. δεν πρηζετε @@ χωρις λογο
β. κανει μαλακια -> χριστοπαναγια
γ. επιστροφη στο α και επαναληψη για οσες φορες χρειαστει
οπως ειχε πει και ο popolaros 'πρεπει απλα καμια φορα να τρωνε τη χριστοπαναγια τους το πρωι μαζι με τα κορν φλεϊκς'
τεσπα οι ρολοι της φυσης ειναι δεδομενοι αλλα δυστυχως εχουμε γεμισει φλωρους... βεβαια δε φταινε αυτοι, τους εχουν ευνουχισει οι γυναικες της ζωης τους (μαναδες - αδερφες - ξαδερφες - θειες και φυσικα γκομενες)
γινετε λιγο ΑΝΤΡΕΣ ρε
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?