-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια λάθη ούτε θέλουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα. Ούτε καν ο ίδιος άνθρωπος δε θέλει τα ίδια πράγματα σε όλες τις φάσεις και τις χρονικές περιόδους της ζωής του.
Αυτά...
Να διαρφωνησω Γιατι συμφωνα με την εμπειρια μου ολοι οι ανθρωποι επαναλαμβανουν τα ιδια λαθη ,κ ολοι ζητανε περιπου τα ιδια πραγματα .
Αν προκειται για φαγητο κ μουσικη κτλ ναι αυτο αλλαζει ακομα κ μεσα σε λιγες ωρες ,οχι ομως κ αυτο που περιμενεις απο τον (ην) συντροφο σου . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια λάθη ούτε θέλουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα. Ούτε καν ο ίδιος άνθρωπος δε θέλει τα ίδια πράγματα σε όλες τις φάσεις και τις χρονικές περιόδους της ζωής του.
Αυτά...
Να διαρφωνησω Γιατι συμφωνα με την εμπειρια μου ολοι οι ανθρωποι επαναλαμβανουν τα ιδια λαθη ,κ ολοι ζητανε περιπου τα ιδια πραγματα .
Αν προκειται για φαγητο κ μουσικη κτλ ναι αυτο αλλαζει ακομα κ μεσα σε λιγες ωρες ,οχι ομως κ αυτο που περιμενεις απο τον (ην) συντροφο σου .Λοιπόν θα υποθέσω ότι όλοι θέλουμε τα ίδια πράγματα (διαφωνώ αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι το σημαντικό στο συλλογισμό μου). Θα το πάρω σαν 'όλοι ζητάμε την ευτυχία' ένα πράμα.
Η διαφορά όλη παίζεται στα κριτήρια που θέτεις, ώστε να βρεις τον άνθρωπο που θα στα δώσει ή αν η επιλογή σου είναι να μείνεις μόνος, στις συνθήκες που θα δημιουργήσεις για να βρεις αυτό που ζητάνε όλοι. Και αυτό ξεχωρίζει έναν με 'καλή' ζωή από τον άλλον που είναι στην 'πρίζα', έχοντας διαλέξει και οι 2 την κουρτίνα 1.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@eddie : o tasosdev φοράει αμάνικεςτασούλη, επειδή γενικά είσαι χύμα άτομο στη ζωή σου, πραγματικά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τα devακια σε άλλαξαν.
Τί εννοώ. ρε παιδί μου παλιά στη βάραγε, έπαιρνες την κιθάρα (γιατί ευτυχώς δεν είχες πιάσει σαξ ακόμα ) και τράβαγες σε μια παραλία με την τάσαινα και τον πρόγονο του σουμπαρού και αράζατε.
Με τα πιτσιρίκια δεν μπορείς να οτ κάνεις αυτό.Ήταν κα΄τι που έκλεισε τον κύκλο του σε κάποια φάση και είπες θέλω κα΄τι άλλο, ή πλέον όντως στερείσαι κάποια πράγματα?
Και αν στερείσαι, το να σου σπαν το σαξόφωνο τα πιτσιρίκια το αναπληρώνει?αν θες απαντάς
Κοίτα, το να πρέπει να ξεσκατίσεις δεν είναι συμβιβασμός, είναι μια ευθύνη που έχεις συνειδητά αναλάβει και πρέπει να την διεκπεραιώσεις. Οταν αποφασίσεις πως θέλεις παιδιά αποφασίζεις πως θέλεις να ξενυχτίσεις, να ταϊσεις, να κάνεις οικονομικές περικοπές, να αφιερώσεις χρόνο για να τα μάθεις πράματα η να τα ψυχαγωγήσεις κλπ κλπ. Αυτόν τον κύκλο αποφάσισα να ζήσω και αυτόν ζω.
Και δεν με χαλάει, καλά περνάω, και τις μλκίες μου τις κάνω μη νομίζεις
Εκδρομές πηγαίνουμε συχνά
Κιθάρα παίζω καθημερινά πλέον
Σαξόφωνο δεν πάιζω γιατι δεν με αντέχω ούτε εγώ όχι οι γύρω μου
Σε μπαράκια και καφετέριες δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ γιατί τα βαρέθηκα.Σε ότι αφορά το ντύσιμο, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι δικό μου αλλα των αφεντικών μου που δυσκολεύονται να με παρουσιάζουν σε αφεντικά και στελεχάρες άλλων επιχειρήσεων.
Δεν έχω κοστούμι κανένα, ούτε σακάκι ούτε καν ένα πουκάμισο
Τα 'καλά' μου είναι αθλητικά πατούμενα, μπλουτζήν ξεβαμμένα και φούτερ η κοντομάνικα (η αμάνικα ). Ακόμα και σε γάμους και τέτοια έτσι πηγαίνωΥΓ. Το ζουμί είναι πως δεν ένοιωσα ποτέ καταπιεσμένος απο την κατάσταση που ζω, και εγώ και η τάσαινα είμαστε άκρως αντικαταπιεστικά άτομα.
-
** [MOD]**
-
Πολύ λογοκρισία πέφτει. μα τι λέτε ?
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Προφανώς η επιλογή συντρόφου (εντός ή εκτός γάμου για μένα δεν έχει διαφορά) είναι πιο ζόρικη απο το να διαλέξεις πουκάμισο ή παπούτσια. Βλέπεις ακόμα και κει, όσο και να σου αρέσουν ζητάς το νούμερό σου, τα φοράς και βλέπεις αν σε στενεύουν.
Ε για τον/την σύντροφο είναι λίιιιγο πιο δύσκολο. Αν δεν ξέρεις τι ζητάς και δεν ψάχνεις το άτομο που θα σου το δώσει ή ψάχνεις με κριτήριο τον κwλο, πιθανότατα θα κάνεις και επιλογή του κwλου και μετά θα σε 'στενεύει'.
Οι άνθρωποι, άντρες ή γυναίκες, που περνάνε άσχημα με τις επιλογές τους ή ζορίζονται, κάναν κακή επιλογή. Ο μόνος υπεύθυνος γι αυτό είναι ο εαυτός τους αλλά είναι ζόρι να το παραδεχτούν και τα ρίχνουν στο ...θεσμό ή στο ...δεσμό ή όπου αλλού, γιατί θέλει κότσια να το παραδεχτείς.Ότι επιλογή και να κάνεις θα σε στενεύει - πολύ ή πάρα πολύ.
Αν δεν το αποδεχθείς αυτό, χωρίζεις.Κάθε επιλογή μας 'στενεύει'. Αυτό σημαίνει επιλογή. Αυτό που μας κάνει να την αποφασίζουμε είναι το κατά πόσο θέλουμε αυτό που μπορεί να μας προσφέρει. (Το αν θα μας το δώσει τελικά, εξαρτάται βέβαια αν την κάναμε σωστά). Και βέβαια δε μιλάω για γάμους. Για όλα.
Αν επιλέξω να πάρω 'αυτό' το αυτοκίνητο και όχι το 'άλλο', θα χάσω κάποια πράγματα που είχε το δεύτερο γιατί θέλω περισσότερο αυτά που έχει το πρώτο.
Αν θέλω να γίνω επιστήμονας στη NASA ,θα χάσω κάποια πράγματα που απόλαυσε ο φίλος μου που έγινε υδραυλικός και θα κερδίσω κάποια άλλα που ήθελα περισσότερο.
Αν θέλω μηχανή, θα κάτσω να κάνω υπερωρίες και δεν θα πάω γυμναστήριο με το φίλο μου όταν θέλει, γιατί θέλω τα φράγκα.
Η φίλη μου με κοιτάει σαν εξωγήινη που προτιμώ να πάρω μηχανή αντί για ένα ζευγάρι πέδιλα jimmy choo. Αυτή με τη μηχανή θα ήταν δυστιχισμένη, εγώ με τα πέδιλα τσακισμένη.
Επιλογή σημαίνει δεν τάχω όλα. Και είναι μαγκιά να μπορείς να καταλάβεις ότι έτσι κι αλλιώς δε θα τάχες όλα οπότε καλύτερα να διαλέξεις αυτά που θες ΕΣΥ.
Οι επιλογές εμπεριέχουν το να αποκλείεις πράγματα. Το αν θα σου βγουν τελικά, εξαρτάται απο το ποιός είσαι, τι θες και το πόσο συνειδητοποιημένος είσαι με αυτό.
Ο γάμος ή η συμβίωση καλύτερα (μιας και για μένα ο γάμος είναι κάμποσες συναλλαγές με το δημόσιο και τίποτα άλλο, η συμβίωση είναι το θέμα) είναι άλλη μια επιλογή. Ούτε κακή, ούτε καλή. Γίνεται καλή για κάποιον που το θέλει και το κάνει σωστά και γίνεται κακή για κάποιον που δε τον θέλει και πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι.
Το να μείνεις μόνος είναι επιλογή. Ούτε καλή, ούτε κακή από μόνη της. Γι αυτόν που ξέρει τι του γίνεται και το κάνει είναι καλή, γι αυτόν που αναγκάζεται να το κάνει είναι κακή και γίνεται δυστυχισμένος.
Και στις 2 περιπτώσεις, αυτός που προσπαθεί να πείσει/πεισθεί πόσο κακή επιλογή είναι αυτή που δεν διάλεξε ή ακόμα παλεύει να αποφασίσει και κάνει μόνος του το δικηγόρο του διαβόλου ή δεν περνάει καλά με αυτό που διάλεξε. Αν περνάει καλά απλά δεν χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν ότι οι ΑΛΛΟΙ περνάνε χάλια. Ακόμα όμως και αν έχει πέσει στην περίπτωση που όλοι γύρω του τα κάναν μαντάρα στις επιλογές τους (μόνοι δυστυχισμένοι ή δυστυχισμένοι με παρέα), τόχει σίγουρο ότι και αυτός θα κάνει τις ίδιες μλκς επιλογές; Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια λάθη ούτε θέλουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα. Ούτε καν ο ίδιος άνθρωπος δε θέλει τα ίδια πράγματα σε όλες τις φάσεις και τις χρονικές περιόδους της ζωής του.
Αυτά...
Πολύ σωστά. Αυτό έγραψα με λιγότερα λόγια εδώ.
Να σημειωθεί βέβαια ότι μια επιλογή μπορεί να ξεκινάει με τις καλύτερες προθέσεις και ελπίδες, αλλά να αποδεικνύεται αργότερα ατυχής. Οι σημαντικές αποφάσεις χρειάζονται και σημαντικό ζύγισμα.
Γι' αυτό μπορεί να δεις κάποιον να χοροπηδάει από χαρά μόλις γεννιέται το παιδί του και μετά από χρόνια να βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή . Ο άνθρωπος δεν ήξερε τι ήθελε ή δεν ήξερε τι σήμαινε αυτό που ήθελε, αλλά εκτός από τη ζωή του, κατέστρεψε και τις ζωές άλλων.Το απολύτως χειρότερο είναι όμως να προχωράς σε μια σοβαρή απόφαση επειδή 'πρέπει' και όχι επειδή το θες, επειδή σε γεμίζει. Τότε είσαι καμένος από χέρι.
Edit: όταν σβήνεται ένα, υβριστικό έστω, μήνυμα, πρέπει να σβήνεται και το τυχόν άκρως υβριστικό μήνυμα που προηγήθηκε και προκάλεσε την αντίδραση. Εκτός αν δεν προσέχουμε τι ακριβώς έχει γραφτεί και κάνουμε αυτοματοποιημένες κινήσειςΤο μήνυμα που σβήστηκε ήταν υβριστική επίθεση σε άλλο χρηστη το οποιο απαγορεύεται από τον κανονισμό. Δεν υπάρχει μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε κανένα χρηστη και δεν βλέπω τον λόγο που σε οδήγησε σε μια απάντηση αναλογου ύφους προς τον εν λόγω χρηστη. [MOD]
Θα σε παρακαλούσα να το σταματήσεις εδώ και να αφήσεις την μύγα κάτω. Εξακολουθώ να μην βλέπω τον λόγο να απαντήσεις σε άλλο χρηστη υβριστικα. Στην τελική ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΤΕΛΟΣ
Μάλιστα. Μπορώ να μάθω με ποιον mod μιλάω (με pm έστω); Γιατί παλιότερα καθένας λάμβανε το κόστος των παρατηρήσεών του, τώρα προέκυψε αίφνης ανωνυμία.
Και φυσικά δεν τίθεται θέμα μύγας, ενώ ο κανονισμός είναι σαφής: Απαγορεύεται...η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
H δε παράκληση δεν γίνεται δεκτή, εκτός αν έχει τη μορφή 'εντολής'. Τέτοια μηνύματα σαν αυτό που προηγήθηκε της αντίδρασής μου δεν γίνονται ανεκτά ποτέ και για οποιονδήποτε λόγο. Εκτός αν δεν κατάλαβες τι έγραφε ή βαριέσαι ν' ασχοληθείς, πράγμα διαφορετικό από το 'να μη βλέπεις τον λόγο να απαντήσω σε άλλο χρήστη υβριστικά'. -
Μάλιστα
Βασικά όλοι οι προλαλήσαντες είπαν αυτό που είπα με ακόμα λιγότερα λόγιααπλά αυτό που ήθελα να μάθω, και γι αυτό η ερώτηση απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο άτομο, ήταν κατά πόσο νιώθει ευτυχισμένο και μετά από αυτό το βήμα
αν δεν ένοιωσες κι εσύ και η τάσαινα καταπιεσμένος εμένα μου αρκεί@фог : η παντόφλα πάει σύννεφο, άκου με που σου λέω
τασούλη μη στεναχωριέσαι, ούτε κι εγώ έχω κουστούμι, στα συνέδρια με πουκάμισο και το τζιν πάω και στις συναυλίες με δανεικό σε μέγεθος πιγκουίνου
αλλά θα σου πάρω ένα, μπας και ανελιχθείς σε αυτή τη ρημάδα την εταιρία
-
Dear ιπτάμενε η ζωή έχει ζόρια.
Να διατηρείς μια σχέση, να έχεις παιδιά, να φύγεις έξω για μεταπτυχιακό, να δουλεύεις... Παντού.
Το να έχεις παιδιά δεν είναι εύκολο αλλά έχω περάσει και άλλα πράγματα, προ παιδιών, που ούτε αυτά ήταν εύκολα. Μπορεί κάποιος να τρελένεται στην ιδέα ότι θα θέλει να βγει και πρέπει να κάτσει να αλλάξει το μωρό. Είναι όμως λιγότερο καταπιεστικό να θες να βγεις και να πρέπει να διαβάσεις για εξεταστική ή να πρέπει να μείνεις στη δουλειά; Θα μου πεις μπορώ να μην δώσω το μάθημα ή να την κάνω κοπάνα και γω θα σου πω ότι σε αυτή την περίπτωση θα γειώσεις τη γιαγιά ή θα πληρώσεις νταντά. Δεν είναι το 'τρομαχτικό και απαίσιο' ο γάμος ή τα παιδιά, είναι το πως παίρνουμε τη ζωή σε κάθε της μορφή.Μπορεί ένας φίλος σου εδώ με σχέση, να σκέφτεται ότι εσύ εκεί ελεύθερος ζεις απόλυτες καταστάσεις και έχεις όλες τις επιλογές δικές σου. Ίσως να του φαίνεται περίεργο που δεν έχεις κάθε μέρα και άλλη γκόμενα (αλλά μέρα παρά μέρα) ή να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχεις στιγμές μοναξιάς (έστω σπάνια) επειδή είσαι 'ελεύθερος' να έχεις ότι θες.
Θέλω να πω ότι οι περισσότερες καταστάσεις είναι 'μύθος'. Τόσο μεγάλος που συνήθως, για τους περισσότερους ανθρώπους, δεν υπάρχει άλλος τρόπος και άλλος δρόμος από το να ζήσουν αυτό που τους λένε ότι είναι έτσι. Αν δεν έχεις ότι χρειάζεται να φτιάξεις το δικό σου τρόπο και το δικό σου δρόμο, τότε ναι, θα ζήσεις το 'μύθο' των άλλων. Αν τόχεις όμως... την έκανες λαχείο ότι και να διαλέξεις να κάνεις (και ας έχει και ζόρια, που θάχει έτσι κι αλλιώς).
-
Συμφωνώ απόλυτα фог
άλλωστε υποστηρίζω φανατικά ότι η πλειονότητα των ανθρώπων ζηλευει καταστάσεις τις οποίες όταν τους δοθεί η δυνατότητα να τις ζήσουν στέκονται κατώτεροι των περιστάσεωνΠοιό είναι το θέμα όμως. Όταν κάνεις παιδιά, δεν σε παίρνει να πεις έκανα μαλακία
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα фог
άλλωστε υποστηρίζω φανατικά ότι η πλειονότητα των ανθρώπων ζηλευει καταστάσεις τις οποίες όταν τους δοθεί η δυνατότητα να τις ζήσουν στέκονται κατώτεροι των περιστάσεωνΠοιό είναι το θέμα όμως. Όταν κάνεις παιδιά, δεν σε παίρνει να πεις έκανα μαλακία
Ούτε όταν κάνεις ελεύθερη πτώση, ούτε όταν οδηγείς στα όρια, ούτε με τα όπλα, ούτε όταν χαζεύεις το ναυάγιο στη Ζάκυνθο από ψηλά, ούτε... με πιάνεις έτσι;
Όταν δεν σε παίρνει να κάνεις μλκ μην την κάνεις. Αν την κάνεις, φρόντισε να την λουστείς στην προκειμένη περίπτωση και να τραβήξεις το κουπί. Σε κάποιες όμως από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν θάχεις καν την ευκαιρία. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...το να σου σπαν το σαξόφωνο τα πιτσιρίκια το αναπληρώνει?
Τους αγοράζουν playstation οι γείτονες κάθε φορά που σπάνε το σαξόφωνο.
Καλά μην πάτε τόσο μακριά...
Δείτε και τον ratanplan. Ούτε για καφέ δεν ξεμυτάει μόνος πλεόν και να φανταστείτε δεν έχει περάσει ακόμα το κατώφλι της εκκλησίας!
Λαμπρό παράδειγμα παντόφλας
all time classic φάση
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ότι επιλογή και να κάνεις θα σε στενεύει - πολύ ή πάρα πολύ.
Αν δεν το αποδεχθείς αυτό, χωρίζεις.- 1
-
Επειδή πολύ σοβαρό το κάναμε να το κάνω λίγο πιο φαλοκρατίλα...
'Σκοτεινούλα η Φωτεινούλα...'
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@eddie : o tasosdev φοράει αμάνικες
τασούλη, επειδή γενικά είσαι χύμα άτομο στη ζωή σου, πραγματικά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τα devακια σε άλλαξαν.
Τί εννοώ. ρε παιδί μου παλιά στη βάραγε, έπαιρνες την κιθάρα (γιατί ευτυχώς δεν είχες πιάσει σαξ ακόμα ) και τράβαγες σε μια παραλία με την τάσαινα και τον πρόγονο του σουμπαρού και αράζατε.
Με τα πιτσιρίκια δεν μπορείς να οτ κάνεις αυτό.Ήταν κα΄τι που έκλεισε τον κύκλο του σε κάποια φάση και είπες θέλω κα΄τι άλλο, ή πλέον όντως στερείσαι κάποια πράγματα?
Και αν στερείσαι, το να σου σπαν το σαξόφωνο τα πιτσιρίκια το αναπληρώνει?αν θες απαντάς
Κοίτα, το να πρέπει να ξεσκατίσεις δεν είναι συμβιβασμός, είναι μια ευθύνη που έχεις συνειδητά αναλάβει και πρέπει να την διεκπεραιώσεις. Οταν αποφασίσεις πως θέλεις παιδιά αποφασίζεις πως θέλεις να ξενυχτίσεις, να ταϊσεις, να κάνεις οικονομικές περικοπές, να αφιερώσεις χρόνο για να τα μάθεις πράματα η να τα ψυχαγωγήσεις κλπ κλπ. Αυτόν τον κύκλο αποφάσισα να ζήσω και αυτόν ζω.
Και δεν με χαλάει, καλά περνάω, και τις μλκίες μου τις κάνω μη νομίζεις
Εκδρομές πηγαίνουμε συχνά
Κιθάρα παίζω καθημερινά πλέον
Σαξόφωνο δεν πάιζω γιατι δεν με αντέχω ούτε εγώ όχι οι γύρω μου
Σε μπαράκια και καφετέριες δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ γιατί τα βαρέθηκα.Σε ότι αφορά το ντύσιμο, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι δικό μου αλλα των αφεντικών μου που δυσκολεύονται να με παρουσιάζουν σε αφεντικά και στελεχάρες άλλων επιχειρήσεων.
Δεν έχω κοστούμι κανένα, ούτε σακάκι ούτε καν ένα πουκάμισο
Τα 'καλά' μου είναι αθλητικά πατούμενα, μπλουτζήν ξεβαμμένα και φούτερ η κοντομάνικα (η αμάνικα ). Ακόμα και σε γάμους και τέτοια έτσι πηγαίνωΥΓ. Το ζουμί είναι πως δεν ένοιωσα ποτέ καταπιεσμένος απο την κατάσταση που ζω, και εγώ και η τάσαινα είμαστε άκρως αντικαταπιεστικά άτομα.
Αγαπητέ Τασο ομολογώ ότι μετα απο αυτα σε 'παω' και σε ζηλεύω!
-
-
Κι όμως, αν έχεις ζήσει αρκετά πράγματα (βόλτες, γλέντια, ταξίδια με ένα σάκο στου διαόλου τη μάνα, σεχ σε απίθανα μέρη κλπ), μετά δεν σου λείπουν, σίγουρα όχι σε σταθερή βάση.
Είπαμε: πρέπει να νιώθεις καλά με ό,τι κάνεις, να σε γεμίζει. Θυμάμαι που σε μια περίοδο αποφάσισα να βγω ΠΟΛΥ. Εννοώ ότι έβγαινα κάθε νύχτα, επί τρεις μήνες πίνοντας και ξενυχτώντας. Τόσο που το ** σιχάθηκα τελείως**, ήθελα να πηγαίνω μόνο σε ένα καλό καφέ με μια εφημερίδα απόγευμα, ΜΟΝΟΣ και να διαβάζω με 3-4 τσιγαράκια. Άλλος μπορεί να θέλει να το κάνει αυτό (τις μπαρότσαρκες) για όλη του τη ζωή. Δικαίωμά του και καλά θα κάνει αφού αυτό του αρέσει - επίσης καλά θα κάνει όμως να μη σκεφτεί καθόλου συμβιώσεις και παιδιά, γιατί τέτοιες καταστάσεις δεν συμβιβάζονται χωρίς σοβαρά προβλήματα για όλους τους εμπλεκόμενους. -
Έτσι!
Και εγώ σιχάθηκα τα ξενυχτια και τα ξενογυρίσματα και έφτασα σε σημειο να με τραβούν στην κυριολεξία να βγούμε έξω αργά.Ισως να αυτό να ήταν ενα + στην σκέψη του γάμου. Πάντος μετα τον γάμο ομολογώ ότι μου έχουν λήψει αυτά τα τραβηγμένα .Δεν με ανχώνει αυτό όμως γιατί έχω αφοσιωθεί στο παιδί μου τόσο ωστε να είμαστε φίλοι και να χαιρόμαστε την ζωη έτσι όπως ερχεται και μας αρέσει .Δεν μπορώ να συγκρίνω την μια ευχαριστηση με την άλλη .Θεωρώ ότι τότε που τις ήθελα και την δύο τις είχα ,οπότε είμαι ευχαριστημένος.
Στο κάτω κάτω άμα φρικαρω τοοοοοσο πολύ μπορώ να βγώ με τα 'φιλαράκια μου ξενυχτω πηγαίνω δήθεν μια 'επισκεψη' και ξελαμπικάρω
Ακόμα και οι συζηγοι το προτιμούν απο τα άλλα σουξου μούξου με ραντεβού και άλλα!
Προχωρημένα πραγματα!
Ομολογώ πάλι ότι προτιμησα να φύγω απο την Αθηνα (τοπος εγκλήματος ) για να μην μπαίνω σε παλιούς πειρασμούς! -
Ελπίζω να δείχνεις την ίδια κατανόηση και για τη συζυγό σου αν ψάχνεται κι αυτή
-
Αυτά επιτρέπονται στο γάμο;; Τα τσιλιμπουρδίσματα εννοώ;;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτά τον διαλύουνε...Και δε βρίσκουμε και κανα δικηγόρο να μας πει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις
-
Κάποιοι ανησυχούν περισσότερο για τα τσιλιμπουρδίσματα, ενώ τελικά το χειρότερο πράγμα είναι η μοναξιά...
Αν και δεν έχω πρόβλημα να είμαι μόνος, βρίσκω απείρως προτιμότερο να έχω την σύντροφό μου δίπλα μου ή έστω έναν άνθρωπο να νοιαστεί για μένα.
Δεν νιώθω τόσο δυνατός να επιβιώσω δια βίου μόνος. Βλέπω και έναν γείτονα, 55άρης ίσως λίγο παραπάνω, να είναι μόνος (δεν γνωρίζω τους λόγους...) και δεν ζηλεύω την...μοίρα του, ειλικρινά!
Απλώς, ας βρούμε τους σωστούς ανθρώπους: να έχουν αυτά που θεωρούμε ΕΜΕΙΣ σημαντικά. ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!
Κι όταν λέω ΟΠΟΙΑ, το εννοώ. Μην ακούτε κανένα και διαλέξτε αυτό που θέλετε. Αν κάποιες ειδικά σας λένε πως ο ωραίος κώλος δεν είναι σοβαρό κριτήριο, είναι επειδή μάλλον ο δικός τους έχει πάρει τον...κακό τον δρόμο! Το καλύτερο κριτήριο του κόσμου, είναι αυτό που αρέσει σε ΕΣΑΣ!
Δεν υπάρχουν σοβαρά και ασόβαρα κριτήρια: υπάρχουν απλώς άνθρωποι με διαφορετικό γούστο και ανάγκες. Την πιο καλή, αστεία, έξυπνη γκόμενα αν μου δώσεις, αν είναι φακλάνα δεν θα γυρίσω να την κοιτάξω. Και προφανώς το ίδιο θα ισχύει και από την πλευρά τους ...(απλά δεν το ομολογούν συνήθως και βρίσκουν άλλη δικαιολογία, γιατί δίνουν...σημασία στο πνεύμα περισσότερο... )
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?