-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ελπίζω να δείχνεις την ίδια κατανόηση και για τη συζυγό σου αν ψάχνεται κι αυτή -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ελπίζω να δείχνεις την ίδια κατανόηση και για τη συζυγό σου αν ψάχνεται κι αυτήΕιλικρινά το έχω σκεφτεί αυτό και με την λογική αυτή όχι δεν με πειράζει.Οπως και έγω ,θεωρώ ότι και αυτή αν νιώσει την ανάγκη να βγεί ας βγεί .Αν θέλει να κάνει τοοοσο πολύ κατι παραπάνω ,τι μπορώ να κάνω εγώ? Αυτή πάλι τι μπορεί να κάνει για να το εμποδίσει?
Τιποτα ! Τουλάχιστον αν είναι να γίνει κάτι ας γίνει και ας μείνει εκεί .Και ας μην το μάθουμε ποτέ! Απο κει και πέρα αν ξεφυγουμε ξεφεύγει και η κοινή μας εμπιστοσύνη.
Μιλάω για ακραίες καταστάσεις πλέον που δεν ελένχονται και μπλεκονται και άλλοι στην οικογενειακή ζωή.
Οσο καταλαβαίνει η γυναίκα ότι την κυνηγάς τοσο σε τυρανά.Απο την άλλη αν αδιαφορείς πλήρως της δίνεις το δικαίωμα να βαζει στο μυαλό της σκέψεις.Πρέπει να δείχνεις ότι προσέχεις τον εαυτό σου να έχεις αυτοεκτιμηση να δείχνεις σίγουρος για αυτα που λες και κάνεις και αποφασιστικός.Και να της δίνεις σημασία ασχετα αν συμφωνεις η όχι ή αν της φέρνεις αντιρηση στο τέλος!
Είπαμε ,,,ποτε δεν μας παιρνει τον αέρα μια γυναίκα!
Τι λεω ο φούστης ! -
Κοίτα μόνο μην έχουμε τέτοια επεισόδια από την πολύ βαρβατίλα
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
** Την έσερνε στο χωριό απο' τα μαλλιά και γυμνήΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.**
Ξινή της βγήκε η απιστία αφού ο άνδρας της την έπιασε στα πράσα και την τιμώρησε πολύ άσχημα. Το παράνομο ζευγαράκι δεν περίμενε ποτέ οτι η ερωτική συνεύρεσή του θα κατέληγε σε διασυρμό για τη μια και κυνηγητό για τον άλλο.
Ο ανυποψίαστος σύζυγος γύρισε νωρίτερα απο την προκαθορισμένη ώρα και προτού μπει μέσα πέρασε απο την αποθήκη να αφήσει κάποια εργαλεία του. Αυτό που αντίκρισε τον έκανε να χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια του:
Η νεαρή συζυγός του βρισκόταν στο δάπεδο γυμνή και χαϊδολογιόταν με τον νεαρό με την ίδια... περιβολή.
Το αρχικό σοκ του απατημένου διαδέχτηκε η οργή και συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, επιχείρησε να επιτεθεί στο ζευγάρι.
Ο εραστής πρόλαβε να ξεγλιστρήσει αφήνοντας σύξηλη και αβοήθητη την γυναίκα.
Δευτερόλεπτα μετά, εξαγριωμένος ο απατημένος την άρπαξε απο τα μαλλιά την έσυρε έξω απο την αποθήκη και κατόπιν άρχισε να την περι΄φερει γυμνή στους δρόμους του χωριού αφήνοντας του κατοίκους με ανοιχτό στόμα οι οποίοι δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν μπροστά στο θέαμα.
Πηγή: Espresso
Ε ρε ρε ρε τι γίνεται στην Ηλεία...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πρέπει να δείχνεις ότι προσέχεις τον εαυτό σου να έχεις αυτοεκτιμηση να δείχνεις σίγουρος για αυτα που λες και κάνεις και αποφασιστικός.Και να της δίνεις σημασία ασχετα αν συμφωνεις η όχι ή αν της φέρνεις αντιρηση στο τέλος!
Τι λεω ο φούστης ! -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πρέπει να δείχνεις ότι προσέχεις τον εαυτό σου να έχεις αυτοεκτιμηση να δείχνεις σίγουρος για αυτα που λες και κάνεις και αποφασιστικός.Και να της δίνεις σημασία ασχετα αν συμφωνεις η όχι ή αν της φέρνεις αντιρηση στο τέλος!
Τι λεω ο φούστης !Μέσα είσαι μάγκα μου!!,,
Αχ θυμάμαι την Αντζελα (Γκερέκου) εκεί πάνω στην 'Δεξαμενή' στο Κολωνάκι όταν την γνώρισα τότε με το κοντό μαλλάκι της! Εγω με το δερμάτινο φλα'ι' τύπου Τομ Κρούζ .
Πού πήγαν αυτά τα χρόνια ? Εκείνη η ΄Παθολογική ' στην πλατεία με την Ματούλα να με περνάει για μπάτσο που θα γράψει το τζίπ της !
Γυναίκααααααααα,,,,,,θα βγώ απόψε! -
-
ρε κουπέα, με όλο το θάρρος, αλλά μου φαίνεσαι το τυπικό παράδειγμα του ανθρώπου που παντρεύτηκε γιατί έπρεπε και όχι γιατί το ήθελε.
-
Οχι ,απλά είχα ιδιοτροπίες με τις γυναίκες και δεν ήθελα καμμιά θυμάμαι.Απλά όπως είπε κάποιος η μοναξιά μένει και εγω δεν την μπορώ.Η γυναίκα μου ήταν η μόνη που με κράτησε με τον τρόπο της και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε .Αφου έφυγα απο τα χαι στεκια της Αθήνας και τα γκλάμουρ (μεχρι απειλες απο ζιγκολο είχα θυμάμαι ) νομιζαν ότι θα χαλασω την πιάτσα, δική μου επιλογή,ήθελα εναν ανθρωπο να μοιράστώ την ζωή μου όπως όλοι και όχι την βρωμιά των δήθεν .
Η μοναξιά είναι σκληρη για κάποιον που πάντα είχε κάποιον δίπλα του.Πολυ περισσότερο όταν δεν έχει βρεί ποτε εναν που να εμπιστευτεί.Εγω βρήκα και παντρεύτηκα!
Λαχείο δε λέω η γυναίκα αλλά βρηκα! Τουλάχιστον να μεγαλωσω σωστα ένα παιδι με την συντροφιά του μπαμπα και της μαμάς και όχι μια στον έναν και μια στον άλλον .
Ετσι νομιζα και έγω φιλε μου στην αρχη ,αλλά όταν κρατησα το παιδί στα χερια μου αλλαξε η ζωή μου παίρνοντας νόημα. Ναι,γαμος =παιδί,,,,,δαγκωτο!!!!!!
Χωρια που εκτιμησα αγαπησα περισσοτερο την γυναίκα μου αφου περασε τα πάνδυνα και μου έβγαλε αυτον τον παιδαρο! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Κοίτα μόνο μην έχουμε τέτοια επεισόδια από την πολύ βαρβατίλα** Την έσερνε στο χωριό απο' τα μαλλιά και γυμνή
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.**
Ξινή της βγήκε η απιστία αφού ο άνδρας της την έπιασε στα πράσα και την τιμώρησε πολύ άσχημα. Το παράνομο ζευγαράκι δεν περίμενε ποτέ οτι η ερωτική συνεύρεσή του θα κατέληγε σε διασυρμό για τη μια και κυνηγητό για τον άλλο.
Ο ανυποψίαστος σύζυγος γύρισε νωρίτερα απο την προκαθορισμένη ώρα και προτού μπει μέσα πέρασε απο την αποθήκη να αφήσει κάποια εργαλεία του. Αυτό που αντίκρισε τον έκανε να χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια του:
Η νεαρή συζυγός του βρισκόταν στο δάπεδο γυμνή και χαϊδολογιόταν με τον νεαρό με την ίδια... περιβολή.
Το αρχικό σοκ του απατημένου διαδέχτηκε η οργή και συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, επιχείρησε να επιτεθεί στο ζευγάρι.
Ο εραστής πρόλαβε να ξεγλιστρήσει αφήνοντας σύξηλη και αβοήθητη την γυναίκα.
Δευτερόλεπτα μετά, εξαγριωμένος ο απατημένος την άρπαξε απο τα μαλλιά την έσυρε έξω απο την αποθήκη και κατόπιν άρχισε να την περι΄φερει γυμνή στους δρόμους του χωριού αφήνοντας του κατοίκους με ανοιχτό στόμα οι οποίοι δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν μπροστά στο θέαμα.
Πηγή: Espresso
Ε ρε ρε ρε τι γίνεται στην Ηλεία...
Αν κάνω κατι τέτοιο να είσαι σιγουρος ότι θα το μοιραστώ μαζί σας!
Πριν λιγες μερες κάποιος σε ενα χωριο 'επιασε' την γυναίκα του καβάλα με εναν αλλο και γκρεμισε το σπιτι αμεσως με το JCB ! Το εχτισε για χάρη της ο καημένος! -
Καμένος όχι καημένος
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οχι ,απλά είχα ιδιοτροπίες με τις γυναίκες και δεν ήθελα καμμιά θυμάμαι.Απλά όπως είπε κάποιος η μοναξιά μένει και εγω δεν την μπορώ.Η γυναίκα μου ήταν η μόνη που με κράτησε με τον τρόπο της και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε .Αφου έφυγα απο τα χαι στεκια της Αθήνας και τα γκλάμουρ (μεχρι απειλες απο ζιγκολο είχα θυμάμαι ) νομιζαν ότι θα χαλασω την πιάτσα, δική μου επιλογή,ήθελα εναν ανθρωπο να μοιράστώ την ζωή μου όπως όλοι και όχι την βρωμιά των δήθεν .
Η μοναξιά είναι σκληρη για κάποιον που πάντα είχε κάποιον δίπλα του.Πολυ περισσότερο όταν δεν έχει βρεί ποτε εναν που να εμπιστευτεί.Εγω βρήκα και παντρεύτηκα!
Λαχείο δε λέω η γυναίκα αλλά βρηκα! Τουλάχιστον να μεγαλωσω σωστα ένα παιδι με την συντροφιά του μπαμπα και της μαμάς και όχι μια στον έναν και μια στον άλλον .
Ετσι νομιζα και έγω φιλε μου στην αρχη ,αλλά όταν κρατησα το παιδί στα χερια μου αλλαξε η ζωή μου παίρνοντας νόημα. Ναι,γαμος =παιδί,,,,,δαγκωτο!!!!!!
Χωρια που εκτιμησα αγαπησα περισσοτερο την γυναίκα μου αφου περασε τα πάνδυνα και μου έβγαλε αυτον τον παιδαρο!δλδ η ανάγκη που νοιώθεις να ξενοκοιτάς είναι περισσότερο πλάκα? ρωτάω γιατί τουλάχιστον τώρα μου φαίνεται 'περιεργο' να πεις ότι θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με έναν άνθρωπο.
και ειδικά στο σεξ, μάλλον μονότονο
-
Πλάκα όχι,απλά για να γεμίζω μπαταρίες που λένε και να ξεδίνω λίγο.
Συνειδητά αποφάσισα να ζήσω σε ενα πολύ πιο ήσυχο περιβάλον με μικρές αποστάσεις ,μικρες ομορφιές και μικρες επιλογές διασκέδασης.Οταν δεν είχα παιδί μου κακοφένηκε γιατι πραγματι όσο και να αγαπάς την γυναίκα σου κάποια στιγμή γίνεται μονότονο ακόμα και με τους φίλους.Και το σεχ.Αλλά με τη ελευση του παιδιού οπως εγραψα βρήκα σκοπο και ασχολία αν θές γιατί ηταν το συγκλονηστικότερο γεγονός στη ζωή μου .Ξέχασα να ΄νοσταλγώ τα έξαλα χρόνια και βρήκα μιαν άλλη μεγάλη αγάπη και απο της γυναίκας
Τωρα με την γυναίκα εντάξει δεν μπορει να είμαστε όπως όταν ανέβαίναμε με 200 την Β.Σοφίας ΄βγαζαμε τα ρόυχα απο την μηχανή για το σπίτι.Οχι δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα.Τουλάχιστον όχι ακόμα. ,,Δεν αποκλέιω και τιποτα βεβαια .
Απο την στιγμή που υπάρχει επαφή και ελξη δεν βλέπω το λόγο.
Η ζωη στην επαρχία έχει νόημα και βρισκεις τον εαυτό σου.Δεν κουράζεται το ζευγάρι τοσο οσο στην Αθήνα.Εχεις χρόνο .Εχεις πιο στενή επαφή και πιο ανθρώπινη με τους γύρω.
Τελος πάντων περίμενα να είναι πιο δύσκολη για μένα αυτή η ζωή αλλά όχι δεν είναι .Και Αθηνα ανεβαίνω και στο Αγνάντι για καφεδάκι πάω και Τζακσον .Ότι απόμεινε απο τότε βέβαια . Και έξω θα βγώ .
Μουρλα μου να μπλέκωμαι με τους επώνημους σε σημείο να τους χλευάζω τις περισσότερες φορές.Οπως και τις ψηλομητες γκόμενες τυπου Ντιρι που δεν ηξεραν τι είναι το κοκορέτσι ,ερχονταν με σοφερ και μιλόυσαν διαγαλαξιακά.
Το μονο που μου έκανε εντύπωση ηταν στους γάμους που ο καθένας στο τελος για να χαιρετήσει είχε απόσταση ενα μετρο απο τον επόμενο λες και ήταν αγημα. Φοβερό!
Και χωρις κουβέντες.
Ξεφυγα λίγο αλλά ,,,,,, -
Διδακτική ταινία στον αντ1
-
Εσύ τώρα μπριζώνεις τους παντρεμένους;;
-
Όχι μωρέ απλά να βλέπουμε να μαθαίνουμε εμείς οι ελεύθεροι
-
Δείτε, δείτε τι μπορείτε να πάθετε.
Η π#%#να απάτησε τον εραστή με τον άντρα της στη μπανιέρα!
-
Δεν θα ηθελα με τιποτα να βρεθω στην θεση αυτου του δυστυχη
-
-
Ίδια έκπληξη μετά από τόσα χρόνια.
-
ελπίζω τουλάχιστον να αναβαθμίστηκε σε παγοκόφτη, να πάρουμε και καμιά εκδίκηση ως αντρικό φύλο απ την Κιμ
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?