-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μου άρεσει πολύ το νέο Clio απο κοντά. Μέσα και έξω είναι ιδιαίτερα προσεγμένο. Κερδίζει εμφανισιακά το μάτς 208-Clio σε μούρη και εσωτερικό και χάνει στα οπίσθια Συνολικά μοιάζει πιο ισορροπημένο απο το 208.Ναι αλλά δεν είναι Polo ρε φίλος.
Τεστ ημιάκαμπτου έκανες;
-
Και Ssannyong θα κέρδιζε το έκτρωμα της peugeot. Γι αυτό το πάνε για φούντο το PSA.
Η μούρη του rs παραμένει για τον πούτσο.
Δεν ξεπέρασαν ποτέ το προηγούμενο pre f/l σε ομορφιά.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ξέρω τι σύστημα έχει το RCZ, τουλάχιστον όπως μου το έχει περιγράψει πωλητής. Ένας τεχνητός ήχος είναι που παράγεται με ηλεκτρομηχανικό τρόπο, λιγότερο artificial από αυτό της Renault. Για μένα είναι το ίδιο πράγμα: Εφέ. Τώρα αν το κάνουν κι άλλοι, πχ BMW, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
Εσύ μόνο ξέρεις τι σε ενδιαφέρει και πόσο, εγώ απλά διόρθωσα 2 ανακρίβειες.
Ξέρεις θα μπορούσες να το κάνεις και χωρίς ειρωνείες. αλλά απ' ότι έχω δει αυτό το στιλ είναι σουξέ εδώ μέσα
Tεσπα, καλή καρδιά, την επόμενη φορά θα θυμάμαι πως δεν σου αρέσει ο χαβαλές.
-
Έλα μωρέ δεν παρεξηγήθηκα. Το πρόβλημα με το ίντερνετ είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις σε τι στυλ τα γράφει κάποιος αν δεν τον έχεις δει πως εκφράζεται προφορικά. Γι αυτό ρώτησα αν γνωρίζεστε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μου άρεσει πολύ το νέο Clio απο κοντά. Μέσα και έξω είναι ιδιαίτερα προσεγμένο. Κερδίζει εμφανισιακά το μάτς 208-Clio σε μούρη και εσωτερικό και χάνει στα οπίσθια Συνολικά μοιάζει πιο ισορροπημένο απο το 208.Άντε να το δουμε κι εμεις
Ποιοτικως τι λεει σε σχέση με το τωρινο Θαναση?
Ξερεις υλικα και το πως φαινεται στο ματι -
To Σεπτέμβριο το νέο Clio4 στο #10 των πωλήσεων στη Γαλλία. 2.954 κομμάτια, με το Clio3 ακόμα στο #2 και best seller.
-
το καινούριο RS, δεν είναι τόσο διαφορετικό εμφανισιακά από τα άλλα 'απλα' clio .... το προηγούμενο RS ήταν πιο διαφορετικό από την υπόλοιπη γκαμά, μετά εβαλαν και τους καθρέπτες πάνω στην πόρτα ... ελπίζω όλα αυτά να μην είναι ουσιώδη όταν το οδηγήσω ..... και παίξω με το διπλοσύμπλεκτο ...
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
To Σεπτέμβριο το νέο Clio4 στο #10 των πωλήσεων στη Γαλλία. 2.954 κομμάτια, με το Clio3 ακόμα στο #2 και best seller.Καλό αυτό! Δεν το πήραν χαμπάρι οι αγοραστές ότι βγήκε το καινούριο;
Καλά θα πάει σίγουρα εκεί για άλλη μια γενιά. Και για άλλες δύο σίγουρα. Και τρεις!
@johnkyr
Δεν θα είναι ουσιώδη σίγουρα. Επειδή είναι Γάλλοι όμως, κράτα μια πισινή. Στο κάτω κάτω η επιπολαιότητα είναι γαλλική λέξη. -
Μα παραμένει συνολικά το 12 νομίζω 7ο στην Ευρώπη. Εκτιμώ το καινούριο την έχει τη 2η θέση πανευρωπαικά κάτω από το golf εύκολα.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μα παραμένει συνολικά το 12 νομίζω 7ο στην Ευρώπη. Εκτιμώ το καινούριο την έχει τη 2η θέση πανευρωπαικά κάτω από το golf εύκολα.Nαι, 7ο το πρώτο 7μηνο με 153.095 κομμάτια. Λογικά το '13 θα είναι σίγουρα στο τοπ 5. Btw to 2o γαλλικό πανευρωπαϊκά είναι το Citroen C3 sto #15.
Προς το παρόν στη Γαλλία το Σεπτέμβριο πήρε κεφάλι το 208.... 1ο σε πωλήσεις με διαφορά. 7.760 οδηγοί θα στραβολαιμιάζουν να βλέπουν το ταχύμετρο. -
Νομίζω ότι το 2ο γαλλικό στο 7ή 8μηνο είναι το Megane, που είναι μέσα στη δεκάδα, 9ο ή 10ο αν δεν κάνω λάθος.
-
Νομίζω ότι το 2ο γαλλικό στο 7ή 8μηνο είναι το Megane, που είναι μέσα στη δεκάδα, 9ο ή 10ο αν δεν κάνω λάθος.Ναι έχεις δίκιο....9ο με 131.089 κομμάτια και το c3 3ο γαλλικό με 103.795.
-
Μα παραμένει συνολικά το 12 νομίζω 7ο στην Ευρώπη. Εκτιμώ το καινούριο την έχει τη 2η θέση πανευρωπαικά κάτω από το golf εύκολα.Πολυ μεγαλους στοχους βαζεις παντως
-
Το 208 εινσι 3ο αυτη την στιγμη
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το 208 εινσι 3ο αυτη την στιγμηSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Βιάζεσαι....
Πάντως το Clio το βλέπω μπροστά από 208 και Γαλλία και Ευρώπη. -
Όπως το βλέπω το νέο clio, στη Γαλλία είναι ο αντίπαλος του DS3. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το 208
-
'Premium' σούπερ-μίνι (τρόπος του λέγειν στα 4+ μέτρα...) δεν έχει παρουσιάσει ακόμη η Renault (και ευτυχώς ΙΜΟ)... Εξάλλου, το Clio είναι επιπλέον και 5θυρο.
edit: το site του RS : http://www.cliors.renault-sport.com/ΔΕΝ μ' RS !!!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Όπως το βλέπω το νέο clio, στη Γαλλία είναι ο αντίπαλος του DS3. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το 208Μπα.Αντιπαλος του Polo και του 208 ειναι
Και τεσπα εγω το DS3 δεν το βρισκω premium (οπως και κανενα απ' αυτα τα aka premium.H λεξη Premium για μενα ειναι για πολυ πολυτελης καταστασεις)
Το DS3 για μενα ειναι ένα προσεγμενο 3θυρο sport C3. Αυτο -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Όπως το βλέπω το νέο clio, στη Γαλλία είναι ο αντίπαλος του DS3. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το 208Εσύ μπορεί να το βλέπεις όπως θές, αν και δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζεις αυτό που βλέπεις, αλλά αντίπαλος του είναι το 208 και το C3. Με κάτι εκδοσούλες λίγο περίεργες μπορεί να φάει λίγο απο την πίτα του DS3 αλλά δεν στοχεύει εκεί.
Αναρωτιέμαι με εκείνο το πρότζεκτ αναβίωσης του 5 τι γίνεται
@Govus
Το estate, αν το φέρουν ποτέ, θα σε αρέσει και πολύ μάλιστα
@Discovolos
Δε βιάζομαι λέω πως έχουν τα πράγματα as we speak δλδ τον Σεπτέμβριο. Το 208 πάει πολύ καλά και ανεβαίνει συνέχεια με βάζει τα όσα άκουσα σε εκπομπή για την Mondiale στο ραδιόφωνο. Θα υπάρξει μάχη με Clio το ποιός θα την κερδίσει αυτή την φορά θα το δείξει ο χρόνος -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όπως το βλέπω το νέο clio, στη Γαλλία είναι ο αντίπαλος του DS3. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το 208
Μπα.Αντιπαλος του Polo και του 208 ειναι
Και τεσπα εγω το DS3 δεν το βρισκω premium (οπως και κανενα απ' αυτα τα aka premium.H λεξη Premium για μενα ειναι για πολυ πολυτελης καταστασεις)
Το DS3 για μενα ειναι ένα προσεγμενο 3θυρο sport C3. ΑυτοΣορρυ που σας το λεω αλλα το DS3 δε θα το εβαζα καν στο παιχνιδι... Οι μικρες του εκδοσεις δεν εχουν λογο υπαρξης, το DS3 εχει φτιαχτει για τον thp.
Ειναι αλλη κατηγορια απο τα 208, clio, polo κλπ... Δικια του κατηγορια ξερω γω...
Renault Clio IV