-
5 χρονια θα εχω. ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα ρε αλεξ 180+ με 880χιλιομετρα αστρωτο αμαξι ειναι καφριλα!
-
...το εφτασα και 195 σε μια φαση για να δω αν μπορω να ακολουθησω το TypeR....!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
...το εφτασα και 195 σε μια φαση για να δω αν μπορω να ακολουθησω το TypeR....!!!και?
εκανε στην ακρη να περασεις? -
Οπως εγραψα... να δω ΑΝ μπορω να ακολουθησω.... αλλα τελικα ας ειναι καλα το τουνελ της Κατερινης που εκοψε και τον φτασαμε (εγω με το πασσατ)
-
Καλημέρα
Σχετικά με την εγγύηση, μετά από πόσο καιρό πήρατε τα έντυπα;
Εγω πήρα το αυτοκίνητο αρχές Σεπτέμβρη και ακόμη δεν την εχω λαβει, ούτε και βιβλίο service (μόνο στο manual έχει σελίδες για σφραγίδες, αλλά τίποτα παραπάνωΕπιπλέον, τα 5 χρόνια που λένε ειναι 3 εργοστασιακή +2 από ασφαλιστική, από ότι μου είπαν απο ΤΕΟΡΕΝ. Ειναι έτσι; Γιατί ο πωλητής μου το πούλησε για 5 εργοστασιακή.
Οχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά το θέμα ειναι να μην μας κοροιδεύουν. Και το θέμα με την ασφαλιστική ειναι ότι αν κλείσει τρέχα γύρευε. Να μην σου τύχει.
-
Φίλος που το αγόρασε επιτόπου τα είχε όλα για εγγύηση. Αλλά τυχαίνει να τα πάρεις αργότερα.
Μην σε αγχώνει πάντως γιατί με το που ολοκληρωθεί η πώληση η εγγύηση έχει ήδη καταχωρηθεί ηλεκτρονικά.3+2 ήταν πάντα από όταν άρχισε να ισχύει. Απλά η επέκταση ήταν bumper-to-bumper και σου καλύπτει ακόμη και τη μικρότερη βίδα ενώ πολλές άλλες καλύπτουν μόνο βασικά μηχανικά μέρη κλπ, οπότε δουλεύει ισάξια με την εργοστασιακή. Και στις περισσότερες εταιρίες που προσφέρουν πάνω από 2 ή 3 χρόνια είναι επεκτάσεις.
Αυτό περί κλεισίματος ασφαλιστικής είναι μικρές οι πιθανότητες... Πιστεύω δεν θα τύχει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Φίλος που το αγόρασε επιτόπου τα είχε όλα για εγγύηση. Αλλά τυχαίνει να τα πάρεις αργότερα.
Μην σε αγχώνει πάντως γιατί με το που ολοκληρωθεί η πώληση η εγγύηση έχει ήδη καταχωρηθεί ηλεκτρονικά.3+2 ήταν πάντα από όταν άρχισε να ισχύει. Απλά η επέκταση ήταν bumper-to-bumper και σου καλύπτει ακόμη και τη μικρότερη βίδα ενώ πολλές άλλες καλύπτουν μόνο βασικά μηχανικά μέρη κλπ, οπότε δουλεύει ισάξια με την εργοστασιακή. Και στις περισσότερες εταιρίες που προσφέρουν πάνω από 2 ή 3 χρόνια είναι επεκτάσεις.
Αυτό περί κλεισίματος ασφαλιστικής είναι μικρές οι πιθανότητες... Πιστεύω δεν θα τύχει κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Ελπίζω πάντως να μην υπάρχει ζήτημα. Μου ειπαν και από την ΤΕΟΡΕΝ οτι τους παίρνει κάποιο χρόνο να καταχωρήσουν το πλαίσιο στην ασφαλιστική
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Μου ειπαν και από την ΤΕΟΡΕΝ οτι τους παίρνει κάποιο χρόνο να καταχωρήσουν το πλαίσιο στην ασφαλιστικήναι...
γιατι παιζουν τρελα νουμερα πωλησεων και δεν προλαβαινουν... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Μου ειπαν και από την ΤΕΟΡΕΝ οτι τους παίρνει κάποιο χρόνο να καταχωρήσουν το πλαίσιο στην ασφαλιστική
ναι...
γιατι παιζουν τρελα νουμερα πωλησεων και δεν προλαβαινουν...Ναι, και έχουν γεμίσει οι δρόμοι......
-
Σημερα παρελαβα κ εγω!
Εγγυηση πηρα κανονικα 3+2 χρονια κ οδικη βοηθεια αλλα 3.
μεχρι στιγμης το συνηθιζω. μου φαινεται μεγαλος ο ογκος του μιας κ εχω συνηθισει σε clio mk2.
Με προβληματισε η εκτιμηση του ογκου μπροστα δεξια αλλα αυτο θα συνηθιστει γρηγορα νομιζω.Αρνητικο σημειο το φινιρισμα του glossy μαυρου πλαστικου στο τιμονι οπου στην κατω του μερια κ απο μεσα
ητανε σχετικα κοφτερο. σα να προεξειχε δηλαδη μια επιφανεια οπου δεν ηταν στρογγυλεμενη στην ακρη της και απλως κομμενη. Σκεφτομαι δηλαδη να παρω μια λιμα καποια στιγμη... -
καλοριζικο και καλοταξιδο.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Αναμένουμε photos και τακτικά reports.
-
ευχαριστω ευχαριατω πολυ! φευγω τωρα για ταξιδι.
μια ερωτηση γιατι δε μου παιζει μουσικη απο το usb stick.το συνδεω κ λεει ενα μυνημα του στυλ οτι δεν το αναγνωριζει.
η μουσικη ειναι μεσα σε φακελους κ το στικακι ειναι φορμαρισμενο σε ntfs. μηπως θελει fat32?
δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.παντως bluetooth απο κινητο συνδεθηκε κατεθειαν κ streamαριζα μουσικη απο εκει κ πηρα και τηλεφωνο
-
FAT32 απαραίτητα.
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk
-
Αντε καλα χιλιομετρα με την μουσα και καλα να περασεις στο ταξιδακι σου!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Αρνητικο σημειο το φινιρισμα του glossy μαυρου πλαστικου στο τιμονι οπου στην κατω του μερια κ απο μεσα
ητανε σχετικα κοφτερο. σα να προεξειχε δηλαδη μια επιφανεια οπου δεν ηταν στρογγυλεμενη στην ακρη της και απλως κομμενη. Σκεφτομαι δηλαδη να παρω μια λιμα καποια στιγμη...γενικά βλακεία αντί για παντού δερμα εκεί που ακουμπουν τα χερια να έχει πλαστικό σε κάποια σημεία
-
Κι όμως, μπορεί να είναι και καλό μακροπρόθεσμα. Επειδή δεν πρόκειται για κανονικό δέρμα, μετά από 2-3 χρόνια αρχίζει να ξεφλουδίζει και γίνεται χάλια. Αν εκεί που ακουμπάνε πολύ τα χέρια είναι πλαστικό ίσως να το αποφύγει λιγάκι.
-
Σοβαρά, τόσο χάλια δέρμα βάζει η ρενώ?
Το θέμα είναι να έχεις δερμάτινο τιμόνι όχι για ομορφιά αλλά για να πιάνουν τα χέρια σου δέρμα κ όχι πλαστικό κ μάλιστα κοκκάλινο glossy. Πολλούς μάλλον δεν τους ενοχλεί για να το βγάλει έτσι η ρενώ ,αλλά εγώ δεν θα το άντεχα. Φαντάσου στο δικό μου κλιο mk1 κ στο scenic 2 που είχαν πλαστικό τιμόνι πήρα από το ebay κ τους έραψα δερμα -
Δες εδώ που το είχα βγάλει φωτογραφία το παλιό μου τιμόνι αφού το άλλαξα πέρυσι.
-
Τελικα για το usb stick που δεν το αναγνωριζε ηταν αυτο που αναφερθηκε απο τον Μαρκ πιο πανω.
Ηθελε format se fat32.
To περιεργο ειναι πως οταν το παρελαβα ειχε στα λστιχα 40psi μεσα. Εκανα μερικα χιλιομετρα ετσι αλλα λογω πολυ σκληροτητας και κοπανηματος στις λακουβες το τσεκαρα και κατεβασα στα συνηστωμενα 32 μπροστα και 30 πισω αν θυμαμαι καλα.
Τωρα λοιπον μετα απο 1400+ χιλιομετρα αρχιζω και το μαθαινω καλυτερα.
Στην χαλκιδικη, στο δρομο για καβουροτρυπες (εξαιρετικο μερος για μπανιο) εχει πολλες στροφες μεσα σε δεντρα με καλη ασφαλτο και χωρις κινηση τη μερα που πηγα οποτε και δοκιμασα τα ορια του.Δυστυχως για τον εγωισμο μου δεν καταφερα να το κανω να παρεμβει το ESP
Εχει υψηλα ορια προσφυσης και σιγα σιγα θα τα βρω. Ακομα δεν εχω εξοικειωθει πληρως.
Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ακομα επιτρεπουν τα ηλεκτρονικα λιγο παιχνιδι. Αυτο σε στρωτο χωματοδρομο οπου σε στροφες αν μπεις με χειροφρενο οι πισω ροδες κοκαλωνουν κανονικα και μονο στις μπροστινες παρεμβαινε το esp. Οποτε αναποδα τιμονια με χειροφρενο παιζουν κανονικα
Τελος δεν ξερω ακομα αν μπορω να διωξω κωλο με αφημα γκαζιου μεσα στη στροφη οπως εκανα στο clio mk2 που ειχα. Θα δειξει το μελλον!
Γενικα η οθονη μεσα και το λειτουργικο της δε θυμιζουν tablet οπως εχει αναφερθει και στον τυπο. Απλα ειναι μια οθονη πολυμεσων με κακη αναλυση αλλα δεν προβληματιζει για τη χρηση που της γινεται. Τυπικη απλως. Το gps με βοηθησε αρκετα.
Απο καταναλωση τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Για τα 1450χλμ μου εβγαλε μεση 5.0lt/100xλμ.
Αντικειμενικα ειναι πολλα, αλλα στην εθνικη πηγαινα με 120~140 στους επαρχιακους γοργα, και γενικα παντου το παταγα λιγο παραπανω και ευχαριστιομουν αυτη την αισθηση της ροπης. Πρακτικα δε χρειαζεται κατεβασμα αν εισαι πανω απο τις 1500 για να επιταχυνεις ικανοποιητικα. Αν θες απλως να επιταχυνεις και απο το ρελαντι τραβαει μια χαρα.
Renault Clio IV