-
Καλοταξιδο!! Ποιο ηταν το προηγουμενο σου αυτοκινητο; Εμενα ενα 206 του 99 και οπως καταλαβαινεις ολα μου φαινονται υπεροχα με το clio!
Αλλα οντως με ορατοτητα εχει θεμα το αυτοκινητο.. Βλεπεις ´λιγα ´ πραματα... -
Ευχαριστώ. Ήμουν σε ιαπωνικά, τογιοτα, κ μαλλον δεν ξαναπαω πισω. Ενα θεματακι που εχω είναι με το τηλ. Αποσυνδέεται συχνα. Εχω galaxy s2. Ξέρει κανείς να μου πει;
-
Και να φανταστεί κανείς οτι για το αυτόματο λέγανε οτι θα ειναι Ελλάδα Ιούνιο... Περιμένω αρκετούς μήνες αλλά δε βλέπω να αντέχω μέχρι του χρόνου!
-
Ο χρήστης Clio13 έγραψε:
Ευχαριστώ. Ήμουν σε ιαπωνικά, τογιοτα, κ μαλλον δεν ξαναπαω πισω. Ενα θεματακι που εχω είναι με το τηλ. Αποσυνδέεται συχνα. Εχω galaxy s2. Ξέρει κανείς να μου πει;Αν εχεις το λογισμικο 4.03 του android ισως να ειναι αυτο. Δοκιμασε να αναβαθμιστεις σε 4.1.2 και βλεπεις.
Αλλιως περιμενε κανα 2μηνο που θα ερθει κ το δικο μου κλιο κ μιας κ εχω και εγω galaxy S2 θα σου πω πως τα παει με το bluetooth γιατι σκοπευω να το εχω συχνα συνδεδεμενο για μουσικη κ κλησεις -
Μπαα σε 4.1.2 είμαι σπασμένο. Ευχαριστώ παντως και με το καλό να σου έρθει
-
thanks. κριμα αν χανει τη συνδεση συχνα παντως.
Δηλαδη παιζει εκει που μιλας στο κινητο μεσω του αυτοκινητου η εκει που ακους μουσικη μεσω bluetooth να σταματησει η συνδεση?
-
Τελικά όλα οκ κ με το μπλε δόντι. Το μονο θεματακι ειναι αν είναι χαλασμενος ο δείκτης καυσίμου... Δεν πέφτει με τίποτα
3.9 λτ σε περιφερειακά δρομολογια. -
Πολυ καλη καταναλωση! με το μπλε δοντι τι αλλαξες και εφτιαξε?
-
Ο χρήστης Clio13 έγραψε:
Τελικά όλα οκ κ με το μπλε δόντι. Το μονο θεματακι ειναι αν είναι χαλασμενος ο δείκτης καυσίμου... Δεν πέφτει με τίποτα
3.9 λτ σε περιφερειακά δρομολογια.Και το κακο ξερεις πιο ειναι με αυτα τα ριμαδια?
Πως οσο μαζευεις χιλιομετρα, μαθενεις το μοτερ, ανοιγει και ριχνει και αλλο την καταναλωση!!!
Πραγματικα θα ηθελα να οδηγησω ενα τετοιο με τους δικου μου ρυθμου για να δω τι θα γραψει!!!
-
Γνωρίζει καποιος αμα οι ενδείξεις για τον τρόπο οδηγησεις λειτουργουν στο dynamic;
-
στο δικό μου πάντως δεν δουλεύουν....δεν νομίζω να δουλεύουν γενικά στο clio iv πάντως....τώρα γιατί έχουν βάλει την ένδειξη.....who knows???
-
Το τοξακι για την αλλαγη ταχυτητας λετε?
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Τι εννοείτε δεν δουλευουν? Εμένα οι ενδείξεις για αλλαγή ταχύτητας λειτουργούν κανονικά..
-
Οι αλλαγές ταχύτητας λειτουργούν τέλεια. Οι χρωματικές ενδείξεις για σπορ η οικονομική οδήγηση δεν λειτουργούν. Επισης σήμερα παρατηρησα ενα μικρο ηχο σαν ντιν, οταν περνουσα τα 85 χλ. Δεν ειχα ενεργοποιημενο το Cruise ουτε το speed limit
-
μαλλον θα λειτουργουν οι ενδειξεις αυτες με το rlink
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
μαλλον θα λειτουργουν οι ενδειξεις αυτες με το rlinkΣωστά... Εμείς δεν θα τα δούμε ποτέ. Ειναι μόνο για το RS & gt η καινούργια έκδοση.
Οι ενδείξεις αλλαγής ταχύτητας όμως ειναι στάνταρ σε όλους και σε ολα τα μοντελα και θα πρότεινα να πάτε στην μεταμόρφωση στην ΡΕΝΟ να σας το τοποθετήσουν. Ειναι θέμα λεπτών.
-
για την πράσινη ένδειξη μιλούσα εγώ,για τις αλλαγές ταχυτήτων δουλεύει κανονικά....
-
Εχω καταληξει στο dynamic με τη διχρωμια μαυρο γκρι μεσα. Ο κατακης είπε πως αν το παραγγειλω τώρα θα εχω γρηγορη παραδοση....Στο χρώμα ειμαι πιο κοντα στο λευκο....εχετε δει το ποντικι να κυκλοφορει?ειναι καλό...?
-
Εγω το γκρι εχω μια χαρα ειναι.. Ξερεις ειναι και θεμα γουστου.. Τι τιμη σου εδωσε ο κατακης με το κλειδι στο χερι? ετσι απο περιργεια..
-
εχω δει το ποντικι χρωμα με κοκκινες λεπτομερειες εξωτερικα και ειναι ωραιο κ ιδιαιτερο.
Λευκο το πηρα κ γω παντως.
Μα ομως να μη βγαζουν το λευκο σε μεταλικο χρωμα...Αλλα και παλι δεν ξερω αν θα αξιζε τα 470 ευρω παραπανω. λενε τωρα αυτοι στις αντιπροσωπειες πως τα χρωματα σημερα τα μη μεταλικα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που εβαζε η ρενο πριν μια δεκαετια πριν η και παραπανω.
Βλεπω που κ που κατι ξεθωριασμενα παλια λευκα ρενο η και αλλα οχηματα 15ετιας ισως κ οσο σκεφτομαι κ το καινουριο ετσι ξενερωνω.
Renault Clio IV