-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
(Από την σελίδα της Skoda).
Ίσως ένα τηλεφώνημα σε όλες να σε βοηθούσε.Το αλλο με το Τοτο το ξερεις??
Σιγα μη ξερουν στις αντιπροσωπειες αν το comfort βγαινει με μπεζ σαλονι...
Συγνώμμη τώρα αλλά αν δεν ξέρουν οι αντιπροσωπείες ποιοι θα ξέρουν????
-
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
(Από την σελίδα της Skoda).
Ίσως ένα τηλεφώνημα σε όλες να σε βοηθούσε.Το αλλο με το Τοτο το ξερεις??
Ποιοι αλλοι ??
Εμεις, εδω που κανεις ολες αυτες τις ερωτησεις.
Τα μισα σου ποστ ειναι ερωτησεις που απαντωνται οχι σε μια επισκεψη σε αντιπροσωπεια αλλα σε ενα διαφημιστικο φυλλαδιο... -
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
-
-
Σήμερα πήγα σε αντιπροσωπεία skoda και μου είπαν ότι το comfort δεν έρχεται στην Ελλάδα. Και οι τιμές για ambition 1.8 ήταν 24500 (με το κλειδί στο χέρι) και elegance 25500 με το κλειδι στο χέρι. Και μετά που θα τελειώσουν τα αποθέματα θα ανεβάσουν τις τιμές 3000 ευρω.
-
Ξέρει κανεις κανένα site για να βρω τις κανονικες τιμές των αυτοκινήτων γιατι σε όλα γράφουν τις παλιές με το μειωμενο ΤΤ ????
-
Άγης, ακριβώς κι εμένα αυτή είναι η απορία μου. Πότε επιτέλους θα μάθουμε την αλήθεια για τις τιμές (όσο πικρή κι αν είναι...) Κι εγώ σπάζομαι που δεν μπορώ να βρω πουθενά τις πραγματικές τιμές, μόνο τηλεφωνικώς σε κάποια αντιπροσωπεία.
Το Elegance που αναφέρεις με τις 25.500 είναι το 1.8 TSi με DSG κιβώτιο, έτσι;
Τα 3.000 αύξηση το λες αλήθεια ή παίζουν τα ματάκια μου;... (κλάφ' τα Χαράλαμπε, αν είναι αλήθεια)
Συγγνώμη δηλαδή, ποιος θα πάρει ύστερα Octavia με 30.000 (βάζω μέσα χρώματα-στέρεα-πινακίδες), μας δουλεύουν; -
Ο χρήστης GiannisB έγραψε:
Άγης, ακριβώς κι εμένα αυτή είναι η απορία μου. Πότε επιτέλους θα μάθουμε την αλήθεια για τις τιμές (όσο πικρή κι αν είναι...) Κι εγώ σπάζομαι που δεν μπορώ να βρω πουθενά τις πραγματικές τιμές, μόνο τηλεφωνικώς σε κάποια αντιπροσωπεία.
Το Elegance που αναφέρεις με τις 25.500 είναι το 1.8 TSi με DSG κιβώτιο, έτσι;
Τα 3.000 αύξηση το λες αλήθεια ή παίζουν τα ματάκια μου;... (κλάφ' τα Χαράλαμπε, αν είναι αλήθεια)
Συγγνώμη δηλαδή, ποιος θα πάρει ύστερα Octavia με 30.000 (βάζω μέσα χρώματα-στέρεα-πινακίδες), μας δουλεύουν;Το elegance ειναι 25.500 με το κλειδι στο χέρι ΧΩΡΙΣ DSG. Τα 3000 ευρώ είναι αλήθεια. Από την άλλη το νέο octavia5 scout εάν το κλείσεις μεσα στο μήνα το παιρνεις με 27500 όμως εάν το κλείσεις από Οκτωβρίο και μετά 30000+. Επίσης μου είπαν ότι το comfort δεν εισάγεται στην Ελλάδα. Αν πάλι θες SUPERB 1.8TSI ELEGANCE με dsg θα πας στα 29000 (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων). Αν εξαντληθουν τα αποθέματα πας γύρω στα 32000. Όπως είπες κλάφτα
Τόση ώρα λέω για superb
-
Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα φίλε. Νόμιζα ότι μίλαγες για τιμές Octavia αλλά εσύ έλεγες για Superb... σόρρυ για την παρανόηση!
-
Όχι βρε δεν πειράζει
-
9200 χλμ στον 1.8tsi του superb με τα μαμά λάδια ακόμα και δεν έχει κατέβει ο δείκτης του λαδιού. Υπόψιν ότι στρώθηκε όπως λέει το βιλβλιαράκι δλδ από τα 1000 μέχρι τα 1500 χλμ έπιασε κόφτες. Και γενικά το αυτοκίνητο έχει πατηθεί αρκετές φορές βάζοντας τον επιλογέα του dsg στη θέση S.
Tελικά ο 1.8 tsi καίει ή δεν καίει λάδι? -
sorry κιόλας αλλά αν ανεβάσουν τις τιμές +3Κ πρέπει να είσαι μαλάκας για να πάρεις Skoda. Έλεος καλό το Octavia5 αλλά το βασικό του πλεονέκτιμα είναι το value for money, αν πάει στα €30Κ όχι απλά το χάνει, αλλά γίνεται και ακριβό.
Όσο για το Superb Elegance me DSG7 που λες €32Κ΄, το Passat CC με DSG7 έχει €31Κ που είναι πανέμορφο, έχει ίδιο κινητήρα, άλλο prestige, και καλύτερη ποιότητα κατασκευής...
Checkare το για τα €3Κ, αν αληθεύει πρόκειτε για κίνηση αυτοκτονίας.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
9200 χλμ στον 1.8tsi του superb με τα μαμά λάδια ακόμα και δεν έχει κατέβει ο δείκτης του λαδιού. Υπόψιν ότι στρώθηκε όπως λέει το βιλβλιαράκι δλδ από τα 1000 μέχρι τα 1500 χλμ έπιασε κόφτες. Και γενικά το αυτοκίνητο έχει πατηθεί αρκετές φορές βάζοντας τον επιλογέα του dsg στη θέση S.
Tελικά ο 1.8 tsi καίει ή δεν καίει λάδι?ΔΕΝ καίει. Αλλα 7.000 χλμ και από μένα χωρίς να κάψει σταγόνα.
-
Γιατί να κάψει;;;;
Ανατινάζεται κατευθείαν...
-
Checkare το για τα €3Κ, αν αληθεύει πρόκειτε για κίνηση αυτοκτονίας.[/quote]
Χθες έτσι μου παν. θα πάω και αύριο σε ακόμα μία αντιπροσωπεία να το επαληθεύσω
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γιατί να κάψει;;;;λόγω τουρμπο και στρωσίματος ...ίσως.
-
Υποθέτω (μπορεί και να κάνω λάθος) ότι μετά τη λήξη της μείωσης των τιμών επικρατεί ένα 'κρυφό' μπάχαλο στις τιμολογήσεις, γι' αυτό και καμία ενημέρωση τιμών στους ιντερνετικούς καταλόγους. Τα 3 χιλιάρικα τα βρίσκω ραδιο-αρβύλα του συγκεκριμένου αντιπροσώπου, στο κάτω-κάτω όλοι θέλουν 'ζεστό' χρήμα, 'πάρτε το ΤΩΡΑ παιδιά, σε ένα μήνα θα τριπλασιάσουμε τις τιμές...' και τα ρέστα, γι' αυτό προσπαθούν όλοι να σε πείσουν να 'βιαστείς'. Μάλλο τίποτα απ' αυτά δεν θα γίνει, προσωπικά περιμένω καινούργιες μειώσεις από το 2010.
-
Στις 'καινούριες' τιμές πάντως που έδωσε η Skoda στα περιοδικά ... έχει τις ίδιες τιμές με την μείωση του ΕΤΤ.
Το να ανέβουν επάνω 3000 ευρώ ... πας VW μη σου πω και Audi σε ορισμένα μοντέλα.
Μάλλον είναι οι 'μπακάλιδες' πωλητές που ότι προλάβουν να δώσουν αφού γλυκάθηκαν με το καλοκαιρινό μπόνους ... και βλέπουν να πέφτουν στο βασικό μισθό! -
Ο χρήστης GiannisB έγραψε:
Άγης, ακριβώς κι εμένα αυτή είναι η απορία μου. Πότε επιτέλους θα μάθουμε την αλήθεια για τις τιμές (όσο πικρή κι αν είναι...) Κι εγώ σπάζομαι που δεν μπορώ να βρω πουθενά τις πραγματικές τιμές, μόνο τηλεφωνικώς σε κάποια αντιπροσωπεία.Τιμες Οctavia(στο κιτρινο φοντο οι τιμες των στοκαρισμενων με μειωμενο ΕΤΤ)
http://www.skoda.com.gr/octavia5_facelift_pricelist.pdf
Τιμες Octavia Scout
http://www.skoda.com.gr/octaviascoudpricelist.pdf
Tιμες Superb (στο κιτρινο φοντο οι τιμες των στοκαρισμενων με μειωμενο ΕΤΤ)
http://www.skoda.com.gr/superb_b6pricelist.pdf -
την κάτσαμε τη βάρκα με τις νέες τιμες
SKODA FORUM