-
καπου διαβασα οτι το Fabia Sport Edition 116 κανει 16.090ευρω.
πολλα δεν ειναι για σκοντα τοσα λεφτα;
δλδ δεν μπορω να καταλαβω πως την εχουν δει σαυτη την εταιρια και ζητανε τοσα λεφτα,και απο την στιγμη που ουτε ονομα εχει , και επισης σαν αμαξι δεν λεει και τιποτα.
-
Μα που να τρέχετε τώρα καλοί μου άνθρωποι, σε άλλα 'υποφόρουμ' (υποφέρουμ)?
Κάντε π τάνα κατευθείαν το σκόντα φόρουμ, να τελειώνουμε...
Ούτως ή άλλως, στο παρά τσακ είναι να γίνει, παρά τις (ασθενέστατες) προσπάθειες για μοντερέισιον...
Η, μάλλον, ας απαγορευτεί η ύπαρξη σκόντα φόρουμ μια και καλή ...
Τι θκιάουλο, θα συνεχίσει να μολύνεται το ένδοξο λογότυπο 4Τ με σκόντα και @@κίες...?Εγώ καλώ σε μποϋκοτάζ του 4ΤΦ όσους τους ενδιαφέρει η μάρκα και διαφωνούν με την πρωτοφανή ασυλία που απολαμβάνει το φαινόμενο HF εντός του 4TΦ, για όσο ακόμα θα συμβαίνει αυτό...
Ας διασπείρουν τις ερωτήσεις τους αλλού, ας επικοινωνούν διαφορετικά, αλλά καλό είναι να το αφήσουν ως μνημείο ανοησίας, κομπλεξισμού και ανωριμότητας στα χέρια αυτών που το εξουσιάζουν ούτως ή άλλως, του ΗF, των (ελάχιστων ευτυχώς για το 4TF) ομοϊδεατών του και των 'άνωθεν' προστατών αυτής της εξηγήσιμης μεν αλλά παρ'όλ'αυτά αδιανόητης πρακτικής...Ας αναλάβει στο κάτω κάτω ο καθ'ένας τις ευθύνες των πράξεών του...
Άντε, ας έρθει τώρα ο Γρηγοράκης να με τρομάξει, ή ο πρώτος διαθέσιμος mod να με σβήσει γρήγορα γρήγορα...Να μην ξεχνάμε και τις δημοκρατικές πρακτικές μας, ε?
-
(Α)θανάσης
ενταξει ρε μην τρελενεσαι
-
-
Διαβασα καπου οτι το skoda yeti θα εχει τετρακινηση μονο στην εκδοση1.8tsi,στο 1.2tsi θα ειναι 4χ2 .Μηπως ξερει καποιος τι εκδοσεις με πετρελαιοκινητηρα θα ερθουν στην Ελλαδα?
-
Λοιπόν, παιδιά, άκυρο - άκυρο!!
Μόλις είχα επείγον ε-mail από ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ και συγκεκριμένους ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ γεροντάδες!Δεν φταίνε οι μοντ, ΑΚΥΡΟ επαναλαμβάνω!
Πρόκειται για δάκτυλο της πιο ισχυρής οργάνωσης στο σύμπαν...
ΟΥΤΕ η υπερστοά HONG, ΟΥΤΕ οι απανταχού ΜΑΣΩΝΟΙ, ούτε οι εβραίοι, ούτε οι ΝΕΦΙΛΙΜ πιάνουν χαρτωσιά μπροστά της...
Δυστυχώς κανένα ξόρκι, κανένα ευλόγησον, κανένας Ε δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό.
Κάντε ότι δεν συμβαίνει τίποτα παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση αντίστασης...Το φοβερό ΤΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟ κατεστημένο διέπει την εν λόγω κατάσταση!
Δεν επιτρέπεται να προφέρω το όνομά του ή να πω περισσότερα!
Βοήθειά σας ....
-
Ο χρήστης GREVENA76FELLI έγραψε:
Διαβασα καπου οτι το skoda yeti θα εχει τετρακινηση μονο στην εκδοση1.8tsi,στο 1.2tsi θα ειναι 4χ2 .Μηπως ξερει καποιος τι εκδοσεις με πετρελαιοκινητηρα θα ερθουν στην Ελλαδα?Σωστά διάβασες. 1,2 δικίνητο και 1,8 τετρακίνητο.
Οι diesel είναι 3
'Under the bonnet the Yeti hides a turbo-charged engine from the range of two petrol (1.2 TSI/77 kW and 1.8 TSI/118 kW) and three diesel (2.0 TDI CR DPF with a power output of 81 kW, 103 kW and 125kW) variants' από το www.skoda-auto.com.
Ποιοι θα έρθουν όμως δεν γνωρίζω.
Σύμφωνα πάντως με το http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/235568/skoda_yeti.html ο πρώτος diesel θα είναι δικίνητος ενώ οι άλλοι 2 τετρακίνητοι. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καπου διαβασα οτι το Fabia Sport Edition 116 κανει 16.090ευρω.13.780 εχει.
πολλα δεν ειναι για σκοντα τοσα λεφτα;
Πολλα ειναι.
δλδ δεν μπορω να καταλαβω πως την εχουν δει σ'αυτη την εταιρια
Λες να βαρανε τιποτα ενεσεις??
...και ζητανε τοσα λεφτα,...
Σςςς.Μη μιλας και ξυπνησουνε και μαθουνε οτι στη Γερμανια το Fabia Sport πουλιεται 18300.
Και οι μουρλογερμανοι δινουν 18300 για Skoda (1ο εισαγωμενο το 2008) ενω εχουνε τα Aουντια, τα Πολα, και τις Μερσεντεδες τζαμπα.και απο την στιγμη που ουτε ονομα εχει,...
Bρε το καημενο το εχουν αβαφτιστο ακομα??
...και επισης σαν αμαξι δεν λεει και τιποτα.
Υπομονη.Μολις το βαφτισουνε θα μαθει να μιλαει κιολα...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
καπου διαβασα οτι το Fabia Sport Edition 116 κανει 16.090ευρω.
13.780 εχει.
.ε τοτε θα το σκεφτω
-
Μην το σκέφτεσαι καθόλου...
-
εγω το λεω μου αρσουν τα skoda οχι τοσο για την σχεδιαστικη τους γραμμη θελει βοηθεια σ αυτον τον τομεα η εταιρια αλλα για την ποιοτητα vag σε πολυ καλη τιμη που παιρνεις!!!
ποιος θα βρισει εμενα??? για το οτι δεν ξερω να διαλεγω αυτοκινητα ????
106 ραλλυ οταν οι αλλοι κοιταζαν τα ηλεκτρικα παραθυρα και τα εδειχναν στους φιλους τους!!!! και ελεγαν πω εχει και ηλεκτρονικο χιλιομετρητη!!!
και 207!!!!και 307!!!! περιμενω να κοροιδεψε το γουστο μου!!!!
Θα σας φαω -
Τώρα θα τ'ακούσεις και συ, περίμενε...
Επειδή είσαι γάλλος δηλαδή νομίζεις ότι θα την βγάζεις μια ζωή στην ασυλία...
Όχι αγόρι μου, επιτέλους πρέπει να τελειώνει το θέμα...Αποφάσισε: είσαι με τους κάγκουρες ή με τους μάγκουρες?
-
τι καγκουρας και το αλλο δεν ξερω τι ειναι???? εγω το πεζακι μου ευχαριστιεμαι χωρις μασπιεδες και προφυλακτηρες μονο μπαρα θολων και σκεφτομαι και για ψαλιδιων!!!
αφου ειναι λιονταρακια και τα τρια και ειναι πολυ ομορφουτσικα τι να μου πειτε???εσυ τι εχεις ???για μολογα το
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εγω το λεω μου αρσουν τα skoda οχι τοσο για την σχεδιαστικη τους γραμμη θελει βοηθεια σ αυτον τον τομεα η εταιρια αλλα για την ποιοτητα vag σε πολυ καλη τιμη που παιρνεις!!!
ποιος θα βρισει εμενα??? για το οτι δεν ξερω να διαλεγω αυτοκινητα ????
106 ραλλυ οταν οι αλλοι κοιταζαν τα ηλεκτρικα παραθυρα και τα εδειχναν στους φιλους τους!!!! και ελεγαν πω εχει και ηλεκτρονικο χιλιομετρητη!!!
και 207!!!!και 307!!!! περιμενω να κοροιδεψε το γουστο μου!!!!Να σε βρισω ή να σε καροϊδεψω γιατι??
Σε ξερω κι απο χτες, ή μηπως μου πηρες δανεικα για να αγορασεις τα 106, 307, 207 ??
Αυτα γουσταρες/εις, αυτα πηρες με τα δικα σου λεφτα, συμφωνα με τις αναγκες, τις επιθυμιες και το γουστο σου.Θα σας φαω
Μαλλον θα πας απο ασιτια...
-
κουβεντα και χαβαλες να γινεται κυριακατικα.
Απο αυριο μονο σοβαρος
-
Ακόμα δεν κατάλαβες?
Για κοίτα καλύτερα τους μακρυούς μου χαυλιόδοντες, την στριφτή ουρά μου, τα στραβά τριχωτά μου πόδια, τα μυτερά αυτιά, τα μακρυά σαν κουπιά χέρια, το ηλίθιο απλανές βλεμμα μου, το χαμηλό, στενό μέτωπο, τα σάλια που στάζουν από την γωνία του στόματός μου, το αρκουδοτόμαρο που είμαι ζωσμένος και το πτώμα του ΣπΥρου Μπιμπίλα που σέρνω απ'τον αστράγαλο...
Σαν ΤΙ θα μπορούσα να έχω καλέ?
-
peugeot ??? μπερδευτηκα με το βλεμα και το πτωμα!!!
-
ΣΚΟΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
Και μάλιστα οκτάβια!!!
-
α καλα με ζαλισατε εδω -----------φευγω!!!
τρελοthread -
Γρήγορα στο Lancia Y θρεντ, να συνέλθεις, να αναπνεύσεις ελέυθερο αέρα!
SKODA FORUM