-
Θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη μεταξυ των δυο.
Τοποθετηθειτε ελευθερα ανεξαρτητα απο κριτιρια επιλογης ποιο θα επιλεγατε κ γιατι!
Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια προκειται να βγαλω απο ενα τελμα εναν φιλο! -
Τοποθετηθειτε ελευθερα ανεξαρτητα απο κριτιρια επιλογης ποιο θα επιλεγατε κ γιατι!
Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια προκειται να βγαλω απο ενα τελμα εναν φιλο! -
auris ...
είναι πιο φρέσκο
πιο οικονομικό στην χρήση
aftersales
αξιόπιστο
τέλη 1300 -
Οτιδηποτε μη-τουρμπο ειναι πισογυρισμα, καποια στιγμη που θα βρεθεις συνοδηγος σε ενα τουρμπακι που προσπερναει στην εθνικη θα καταλαβεις. Τωρα αν επιμενεις μεταξυ των δυο, εμενα μ'αρεσει το αστρα αλλα θα σερνεται
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
auris ...είναι πιο φρέσκο
πιο οικονομικό στην χρήση
aftersales
αξιόπιστο
τέλη 1300Συμφωνώ. Μόνο στην εμφάνιση είναι καλύτερο το astra. Και στη στιβαρότητα ίσως, δεν έχω οδηγήσει Auris, αλλά αν μοιάζει με το φτερό στον άνεμο Corolla...
-
Και εμένα το Astra μου αρέσει πιο πολύ...ειδικά το 3θυρο... αλλά σύντομα, λογικά μετά το καλοκαίρι βγαίνει ο διάδοχός του... δεν μας έχεις πεί όμως και για την χρήση που το θέλεις...
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Και εμένα το Astra μου αρέσει πιο πολύ...ειδικά το 3θυρο... αλλά σύντομα, λογικά μετά το καλοκαίρι βγαίνει ο διάδοχός του... δεν μας έχεις πεί όμως και για την χρήση που το θέλεις...Eιναι για φιλο βασικα οπως προανεφερα.Η χρηση που το θελει δεν θα ειναι ιδιετερα σκληρη απο την αποψη οτι μιλαμε για ενα ατομο που δεν εχει αξιωσεις να κινηθει σε ρυθμους Loeb!
Aυτα που μαλλον τον προβληματιζουν ειναι γενικοτερα η ασφαλεια, η αξιοπιστια, η μεταπωληση, η οδικη συμπεριφορα,και οχι τοσο απο οσο τον ξερω οι επιδωσεις. -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Και εμένα το Astra μου αρέσει πιο πολύ...ειδικά το 3θυρο... αλλά σύντομα, λογικά μετά το καλοκαίρι βγαίνει ο διάδοχός του... δεν μας έχεις πεί όμως και για την χρήση που το θέλεις...
Eιναι για φιλο βασικα οπως προανεφερα.Η χρηση που το θελει δεν θα ειναι ιδιετερα σκληρη απο την αποψη οτι μιλαμε για ενα ατομο που δεν εχει αξιωσεις να κινηθει σε ρυθμους Loeb!
Aυτα που μαλλον τον προβληματιζουν ειναι γενικοτερα η ασφαλεια, η αξιοπιστια, η μεταπωληση, η οδικη συμπεριφορα,και οχι τοσο απο οσο τον ξερω οι επιδωσεις.Τότε θα σου πρότεινα...να του προτείνεις... να τα κάνει ένα τεστ ντράιβ και τα 2...και να διαλέξει αυτό που αρέσει σε εκείνον περοσσότερο... στα υπόλοιπα θέματα... ασφάλεια,αξιοπιστία κτλ...δεν βλέπω σπουδαίες διαφορες... για το θέμα της μεταπώλησης... και αυτό ότι και να διαλέξεις στην εποχή μας ...άστα να πάνε είναι... οπότε... περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
κυριοι καλησπερα..
εχει ενα δικιο ο φιλος ο nrg_pollini(ζητω τα διχρονα!!)
Αλλα αν λεω αν το αυτοκινητο το θελει να το αγορασει με πλανο -το κρατω ενα δεκαρι χρονια και βλεπουμε- φημες θελουν τα V.A.G. τουρμπο-πουσαρισμενα 1400αρια μοτερ να ανοιγουν σαν τριανταφυλλο μετα τα 150+ χιλιαδες χιλιομετρα και να λειτουργουν σαν RX-8 στην καταναλωση του λαδιου....ισως και σαν NRG_POLLINI ...τουλαχιστον ετσι ακουγετε..
φημες?μπορει..
παντως σαν ομορφια μου αρεσει το auris...και στην μεταπωληση νομιζω ειναι λιγο καλυτερο..
Φιλικα..Σπυροςp.s.φιλος με 170hp golfaki και καμια 80000 χιλιομετρα δεν εχει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημα..
..οποτε ισως και να ειναι φημες...Ζητω η 2χρονιλα και να μυριζει το μπλου-τζιν λαδιλα
150k δυσκολο να εχουν φτασει πολλα tsi, οποτε μαλλον προκειται για φημες, ειδικα αν σκεφτεις οτι tsi κινητηρα φορανε απειρα vag μοντελα. Για το λαδακι, νομιζω οτι ουτε εκει υπαρχει θεμα. Τουλαχιστον αυτο ζω, αυτο διαβαζω και σε διαφορα φορα
Μηπως να ξαναδει τα leon & bravo στις εκδοσεις των 120 ιππων που δε τις λες και πουσαρισμενες ; Ειδικα ο tsi 122 του λεον εχει αποδειχτει διαμαντακι και πολυ οικονομικος (αμα δεν ευλογησουμε τα γενια μας..)
-
Σχεδον εχει καταληξει αλλα προεκειψε το εξης Ζητημα:
Eπιδη το αμαξι το χρειαζεται αμεσα και στην παραγγελια θελει να βαλει και ESP ,το ΑSTRA ειναι ετοιμοπαραδοτο με το ESP ενω το ΑURIS ειναι με παραγγελια κ αργει πολυ.Ερωτηση?
Τι κανεις αν θελεις το Αuris με ESP και αμεσα? Θυσιαζεις το ESP εναντι τις Αμεσοτητας τις παραδοσης το αυτοκινητου?
Ποσο χρησιμο ειναι κατα τι γνωμη σας το το ΕSP? -
Τράξιονερ βάζεις πολλές ερωτήσεις σε αυτό το ποστ.
Πάντα συμβουλεύω τον κόσμο να παραγγείλει το αυτοκίνητό του όπως το θέλει και να μην κάνει εκπτώσεις λόγω της αμεσότητας στην παράδοση για τον απλούστατο λόγο ότι, αν θέλεις κάτι τόσο πολύ αλλά το θυσιάσεις, αργά ή γρήγορα θα σου λείψει χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα.
Πόσο άμεσα το χρειάζεται?, δεν έχει να κινηθεί δηλαδή και καίγεται? Τότε ίσως και να αλλάζει το πράγμα.
Πόσο αργεί το Τουότα και δεν τον παίρνει? -
Ναι η αμεσοτητα ειναι πολυ μεγαλη και το AURIS κανει 3 μηνες!
-
τι να το κάνει το ESP το 1300άρι auris?
-
Γιατι το λες αυτο, θεωρεις οτι το esp αφορα αυτοκινητα με μεγαλες ιπποδυναμεις?
-
Μα δεν το ξέρεις, το αν θα σου φύγει ή οχι εξαρτάται από τα αλόγατα που έχεις!! Άσε που το ESP είναι χρήσιμο μόνο πάνω από τα 260!!
Τι μυαλά θεέ μου ...
-
έχοντας το αυτοκίνητο (volvo v50 1,8) μου ESP και έχοντας κάνει μέχρι τώρα 4000κλμ, δεν το χρειάστηκα πότε. Έκανα, μόνο κάτι καφριλίκια σε δρόμους γυαλί, για να σιγουρευτώ ότι υπάρχει
πόσο το χρεώνουν το ESP στο Auris ?
-
Δηλαδη η φυγοκεντρος και η ελληνικη ασφαλτος ειναι παραγοντες που δεν θε επιρεαζαν την εκτροπη ενος οποιουδήποτε ''μικρου'' σε αλογα αυτοκινητου ετσι?
Αραγε γιατι τα''φορανε'' οι κατασκευαστες σε αυτης τις κατηγοριας αυτοκινητα? -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έχοντας το αυτοκίνητο (volvo v50 1,8) μου ESP και έχοντας κάνει μέχρι τώρα 4000κλμ, δεν το χρειάστηκα πότε. Έκανα, μόνο κάτι καφριλίκια σε δρόμους γυαλί, για να σιγουρευτώ ότι υπάρχειπόσο το χρεώνουν το ESP στο Auris ?
H χρεωση του ειναι 700 ευρω.
Παντως φιλε johnkyr ουτε οι αεροσακοι σου εχουν ανοιξει ποτε ( πραγμα που το απευχομαι) αλλα ξερεις αυτα ειναι πραγματα που θα τα χρειαστεις σπανια εως καθολου, αλλα οταν θα σου χρειαστει αυτην την σπανια στιγμη τοτε ισως να αντιλιφθεις κ την χρησιμοτητα τους!
ASTRA 1.4 VS AURIS 1.33 D VVTI