-
Race Information
Last Race
F1 TIMETABLE
Fri 24 April 2009
Friday Practice 1 10:00 - 11:30
Friday Practice 2 14:00 - 15:30
Sat 25 April 2009
Saturday Practice 11:00 - 12:00
Qualifying 14:00
Sun 26 April 2009
Race 15:00Παμε στα καπακια Μπαχραιν...Μου μυριζει πως κατι καλο θα κανει η Τογιοτα σε εν λογω gp..
-
Race Information
Last Race
F1 TIMETABLE
Fri 24 April 2009
Sat 25 April 2009
Sun 26 April 2009
Race 15:00Παμε στα καπακια Μπαχραιν...Μου μυριζει πως κατι καλο θα κανει η Τογιοτα σε εν λογω gp..
-
Race Information
Last Race
F1 TIMETABLE
Fri 24 April 2009
Sat 25 April 2009
Sun 26 April 2009
-
Εγώ πάλι προβλέπω πεδίον δόξης λαμπρόν για το KERS ή τέλος πάντων ότι κάτι θα προσφέρει σε αυτό τον αγώνα.
-
Η Φερράρι επιστρέφει στην αγκαλιά του KERS. Η Toyota πρέπει να είναι δυνατή λόγω δοκιμών το χειμώνα και επιτέλους ένας αγώνας σε φυσιολογική Ευρωπαϊκή ώρα.
-
Ελπίζω ο αγώνας να είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες, γιατί αυτό το τσίρκο με το SC και της βροχές έχει καταντήσει κουραστικό.
-
Δηλαδή ο τελευταίος αγώνας υπό σταθερή βροχή ήταν κουραστικός;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πάλι προβλέπω πεδίον δόξης λαμπρόν για το KERS ή τέλος πάντων ότι κάτι θα προσφέρει σε αυτό τον αγώνα.- 1 ( για το ΚΕΡΣ )
... Θυμάμαι πάρα πολλές προσπάθειες που **δεν **έβγαιναν στο 'τσακ' ... στην πίσω ευθεία
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Ελπίζω ο αγώνας να είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες, γιατί αυτό το τσίρκο με το SC και της βροχές έχει καταντήσει κουραστικό.Μάλλον αν δε βρέξει θα κάνω έναν ήσυχο μεσημεριανό υπνάκο υπό τους ήχους των παγωμένων εξελικτικά μοτέρ και με δύο μονοθέσια κάποιας αφανούς ως πέρσι ομάδας με διαφορά μπροστά...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η Toyota πρέπει να είναι δυνατή λόγω δοκιμών το χειμώνα...Εγώ θα ήμουν αισιόδοξος περισσότερο για την παράδοση καλών (δυνατών) εμφανίσεων στην πίστα αυτή, ακόμα και χρονιές με όχι τόσο καλά μονοθέσια. Αλλά και οι δοκιμές θα μετρήσουν πόσο μάλλον όταν η Toyota δοκίμασε τότε και τις 2 γόμες που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα.
Υπενθυμίζω ότι στον αγώνα η Bridgestone θα φέρει πολύ μαλακή και μεσαία γόμα, όπως σε Κίνα και Αυστραλία.
-
Τώρα στο Μπαχρέιν θα φτάσει η μεγάλη ώρα όπου η μεγάλη και σπουδαία Ferrari θα πάρει τον πρώτο της βαθμό. Ζήτωωωωωω!
-
Βροχή δε νομίζω να έχει αλλά πλάκα θα χε καμιά ανεμοθύελλα στην έρημο λολ
μήπως ο Bernie με τον Mad Max προκαλούσαν τις βροχές για να μεγαλώσουν τις τηλεθεάσεις?????????????
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
μήπως ο Bernie με τον Mad Max προκαλούσαν τις βροχές για να μεγαλώσουν τις τηλεθεάσεις?????????????Λες;
Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή το να προκαλέσεις βροχή.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δηλαδή ο τελευταίος αγώνας υπό σταθερή βροχή ήταν κουραστικός;Με τόσα SC ήταν.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Τώρα στο Μπαχρέιν θα φτάσει η μεγάλη ώρα όπου η μεγάλη και σπουδαία Ferrari θα πάρει τον πρώτο της βαθμό. Ζήτωωωωωω!Μην το μελετάτε και πολύ, γιατί το γρουσουζεύετε
-
Μάλλον θα τον χάσω τον αγώνα και τα δοκιμαστικά
Αλλά δε πειράζει...είναι για καλό σκοπό
(bachelor στη Μύκονο)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τώρα στο Μπαχρέιν θα φτάσει η μεγάλη ώρα όπου η μεγάλη και σπουδαία Ferrari θα πάρει τον πρώτο της βαθμό. Ζήτωωωωωω!
Μην το μελετάτε και πολύ, γιατί το γρουσουζεύετε
Τόσες προσδοκίες ούτε η Horse India δεν έχει
για να μην μιλήσω για την Μιναρδι επί εποχές Stoddart. -
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Τώρα στο Μπαχρέιν θα φτάσει η μεγάλη ώρα όπου η μεγάλη και σπουδαία Ferrari θα πάρει τον πρώτο της βαθμό. Ζήτωωωωωω!Αχμ. Να μην είχαμε εμείς χάλια αδιορθωτα καλά θα ΄ταν
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάλλον θα τον χάσω τον αγώνα και τα δοκιμαστικάΑλλά δε πειράζει...είναι για καλό σκοπό
(bachelor στη Μύκονο)
Μπορεί να φέρει και γούρι στην ομάδα σου Πού ξέρεις;
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Βροχή δε νομίζω να έχειΈτσι νόμιζαν και στο MotoGP...
2009 FORMULA 1™ Gulf Air Bahrain Grand Prix (4th Round)