-
Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο...
Την τελευταία φορά που δεν μου είχαν έρθει είχα πάει στην εφορία και τα πλήρωσα εκεί.Αν ίσχυε αυτό δεν θα είχε κάθε χρόνο τέτοιες ουρές
-
Σε οποιαδηποτε εφορια υποθετω.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
...και τα ΜΜΕ φτιάχνουν κλιμαευκολάκι, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ & ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ μέσω δημοκρατικών διαδικασίων (σκάσε βουλευτάκο και ψήφιζε με χεράκι όρθιο αλλιώς έξω από το κόμμα) ότι από τούδε και στο εξής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατάθεση πινακίδων. Κοινώς σκάσε κι εσύ έλληνα και κολύμπα στα σκατά.
-
Απο χθες με περιμενε το χαρτακι πανω στο γραφειο μου.. Σημερα πηγα και το πηρα το σημα... 265 € λοιπον... Του χρονου κανω προβλεψη για 280
-
Εγώ προτείνω ότι για την κατάθεση πινακίδων να υπάρχει παράβολο αντίστοιχο με το τέλος κυκλοφορίας. Προς Ταμείον Υπαλλήλων Μηχανολογικού, ίσως για τα έξοδα ξεπινακιδώματος, ίσως για έξοδα ανακύκλωσης μεταλλικής πινακίδας, κάτι θα σκεφτούν...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ προτείνω ότι για την κατάθεση πινακίδων να υπάρχει παράβολο .............Σας έχουμε ήδη προλάβει κύριος!!!
Υπάρχει κατοχυρωμένο copyright! -
=ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ=
Διαβαζω πολλα και περιεργα σε αυτο τον τομεα
Γνώμες πολλές και διάφορες !Ειμαι κατοχος Mercedes 190D !
Το αμαξι ΜΟΥ,που δουλεψα,ιδρωσα για να το έχω !
Τα τελευταια 5 ετη πληρωνα κανονικοτατα τα Τελη Κυκλοφοριας !Φετος όμως,μετά απο πολλες σκεψεις και διαλογους με αρεκτους φιλους
και γνωστους,αποφασισα να μην πληρώσω 'Τελη' και να μην παραδωσω πινακιδες !1.Πληρωνω 660Ε ! Για 1997cc που ειναι το 190 ! (Mεγάλη πουστια να πληρωνεις για 2.5CC ενω δεν τα εχεις !)
2.Φετος,δεν βγαινω οικονομικα ουτε για 50Ε
3.Δεν εχω αλλο αμαξι !
4.Εργαζομαι,αλλά με 600-800Ε δεν πας πουθενα !Δεν θελω να πω πολλα και ουτε να κουρασω !
Πλεον δεν εχω να χασω τιποτα !
Μέτρα,Μέτρα,Μέτρα...
Χαράτσια,Χαράτσια,Χαράτσια..
Μειώσεις Μισθών...ΚΑΙ ΠΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ !!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εγώ προτείνω ότι για την κατάθεση πινακίδων να υπάρχει παράβολο .............
Σας έχουμε ήδη προλάβει κύριος!!!
Υπάρχει κατοχυρωμένο copyright!κανενα πρόβλημα
υπάρχει λυση και γι'αυτομια καλη ασφαλεια κλοπης και φρουουπ! στη θαλασσα
-
Καλως ήρθες φίλε και σύντροφε.
Δεν πάει άλλο με αυτά τα χαράτσια.
Δεν είσαι μόνο εσύ που δεν θα πληρώσεις, σε αυτή την κατάσταση μας έχει φέρει η σημερινή χούντα.
[spoiler:ehehufx9]ΤΣΑΜΠΑ[/spoiler:ehehufx9] ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! -
Ο χρήστης MAVGR έγραψε:
=ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ=
..................Φίλε μου σε καταλαβαίνω, αλλά μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι. Δε θα σου πω αν θα γίνει κανένας έλεγχος από τροχαία. Σκέψου να γίνει κανένα ατύχημα.
Θα σου τα χρεώσουν διπλάσια.
Δεν λέω τι θα γίνει αν θελήσεις να το πουλήσεις, γιατί απλά δεν πουλιέται πλέον. -
Ο χρήστης MAVGR έγραψε:
=ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ=Διαβαζω πολλα και περιεργα σε αυτο τον τομεα
Γνώμες πολλές και διάφορες !Ειμαι κατοχος Mercedes 190D !
Το αμαξι ΜΟΥ,που δουλεψα,ιδρωσα για να το έχω !
Τα τελευταια 5 ετη πληρωνα κανονικοτατα τα Τελη Κυκλοφοριας !Φετος όμως,μετά απο πολλες σκεψεις και διαλογους με αρεκτους φιλους
και γνωστους,αποφασισα να μην πληρώσω 'Τελη' και να μην παραδωσω πινακιδες !1.Πληρωνω 660Ε ! Για 1997cc που ειναι το 190 ! (Mεγάλη πουστια να πληρωνεις για 2.5CC ενω δεν τα εχεις !)
2.Φετος,δεν βγαινω οικονομικα ουτε για 50Ε
3.Δεν εχω αλλο αμαξι !
4.Εργαζομαι,αλλά με 600-800Ε δεν πας πουθενα !Δεν θελω να πω πολλα και ουτε να κουρασω !
Πλεον δεν εχω να χασω τιποτα !
Μέτρα,Μέτρα,Μέτρα...
Χαράτσια,Χαράτσια,Χαράτσια..
Μειώσεις Μισθών...ΚΑΙ ΠΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ !!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ...Δεν κόβεις τις μαλακίες λέω εγώ?
-
Κλαίω
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
φιλε πληρωσε με καρτα, σου δινει και 3% εκπτωση!
-
Και τσάμπα καύσιμο, αλλά μόνο οι καλές τράπεζες.
-
και μισο σημα..μη κλεβεις, δεν ειναι τιμιο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μισο σημα..μη κλεβεις, δεν ειναι τιμιο!Αυτό το κάνουν μόνο οι ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τράπεζες. Στη eurobank δε βρίσκεις τέτοιες προσφορές για παράδειγμα γιατί είναι ΚΑΚΗ τράπεζα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
και μισο σημα..μη κλεβεις, δεν ειναι τιμιο!
Αυτό το κάνουν μόνο οι ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τράπεζες. Στη eurobank δε βρίσκεις τέτοιες προσφορές για παράδειγμα γιατί είναι ΚΑΚΗ τράπεζα.
ισως το κανει η Εμπορικη με τη καρτα 'προνομιο υγειας' πολυ μπροστα η Εμπορικη, σε στελνει να πληρωσεις με αυτην, σου λεει ολο και κατι θα παθει, τουλαχιστον στα επειγοντα μη πας αφραγκος!! καταραμενε Ελληνα, αγγελους στο πλευρο σου εχεις!
-
Φοβάμαι ότι τις έχεις υπερεκτιμήσει.
Το προνόμιο υγείας καλύπτει μόνο πλαστικές εγχειρήσεις στήθους και αλλαγής φύλου.
Πίσω αυτό το αγγελικό προσωπείο των τραπεζών βρίσκονται σατανικοί τραπεζίτες, μέλη της λέσχης bilderberg οι οποίοι επενδύουν σε πόσους θανάτους θα έχουμε στη χώρα. Και τι καλύπτουν; Επεμβάσεις ομορφιάς, αντί για επεμβάσεις υγείας.
Συγνώμη για το off topic, αλλά λίγη τροφή για σκέψη δεν κάνει κακό. -
δεν εισαι καθολου οφτοπικ, προσπαθουμε να βοηθησουμε τον φιλο που εγραψε!
http://www.inews.gr/27/machi-trapezon-m ... li-ich.htm παραθετω το λινκ και σε παρακαλω να διαβασεις τις τελευταιες 3 σειρες, ειμαι ο τελευταιος εδω που θα ελεγα κατι εναντιον των τραπεζων, στο κατω κατω η Αγια Τραπεζα ειναι χαρακτηριστικο του θρησκευτικου μας πολιτισμου! -
Μαλλον δεν καταλαβατε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΑ !!
Και ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος !
Υπαρχει κοσμος που δεν εχει δωσει ΤΕΛΗ για 4 και 5 χρονια !
Φιλοι και γνωστοι !
Ανθρωποι που για καποιον λογο κανουνε την δικια τους 'Επανασταση'
Μερικοι λογο 'ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ' και μερικοι λογο 'ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ'Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Φίλε μου σε καταλαβαίνω, αλλά μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι. Δε θα σου πω αν θα γίνει κανένας έλεγχος από τροχαία. Σκέψου να γίνει κανένα ατύχημα.
Θα σου τα χρεώσουν διπλάσια.
Δεν λέω τι θα γίνει αν θελήσεις να το πουλήσεις, γιατί απλά δεν πουλιέται πλέον.Γνωριζω τα παντα για το τι και το πως και το εαν φιλε μου και ευχαριστω για την απάντησή/γνώμη σου
Ειναι ενα ρισκο το οποιο και θα παρω !
Καποιες φορες τα πραγματα ερχονται ετσι και δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο !
Εαν δεν εχω αμαξι δεν θα μπορω να παω στην δουλεια μου...
Και η δουλεια μου ειναι 15 χιλιομετρα απο το σπιτι μου !
Να πληρωνω ΜΜΜ ?Ο κομπος ειναι στο χτενι
Δεν ξερω το εαν και το ποσο με καταλαβαινετε
Και απο την αλλη επισης για ποσο νομιζετε οτι θα εχετε/εχουμε να πληρωνουμε ?
Μιλαω με γνωστο μου στην Αυστραλια και οταν του ειπα για τα ΤΕΛΗ και ολα αυτα τα σεναρια του 'ΚΡΑΤΟΥΣ' ,
μονον που δεν με ειπε και μαλακα ..με οτι αυτο συνεπαγεται !!Ειμαστε σχεδον το μονον κρατος που δινουμε Τελη !!
Το τελευταιο Κρατος που ειχε αυτο τον νομο ητανε η Εσθονια...οπου και εκει πριν απο 5 χρονια το καταργησανε !!
Τέλη κυκλοφορίας