-
δηλαδη τα 3 παιδια χρειαζονται 300 αλογακια και 46 κιλακια?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Προφανώς μόνο οι ιδιοκτήτες S-MAX είχαν 3 παιδιά που χρειαζόταν καθισματάκια ISOFIX.
Σοβαρευτείτε και μη γράφετε βλακείες.btw δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι, αλλά ο παραλογισμός του κράτους δε φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από τον δικό σας.
Προφανώς είτε είσαι μικρός είτε χωρίς παιδιά. Έχεις ψάξει ποια αυτοκίνητα παίρνουν τρία καθίσματα isofix ? Ποια χωράνε παρκοκρέβατο ? Ποια χωράνε μωρουδιακή μπανιέρα ? Ποια χωράνε διπλά καρότσια για δίδυμα ? Και η λίστα συνεχίζεται...
Δεν υπάρχει κανένας παραλογισμός από μέρους μας, και η πρόταση που χρησιμοποιείς είναι σφόδρα προσβλητική. Μέχρι να ενημερωθείς σχετικά και να μην λες μπούρδες, ας κρατήσουμε μόνο το 'δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι' γιατί το υπόλοιπο post σου είναι για πέταμα...
ρε συ μη τσιμπας ...
-
Όχι δεν έχω παιδιά, αλλά μόλις έμαθα ότι αν δεν έχω πάνω από 30-35K ΔΕΝ μπορώ να κάνω πάνω από 2 παιδιά επειδή τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν έχουν 3 ISOFIX.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δηλαδη τα 3 παιδια χρειαζονται 300 αλογακια και 46 κιλακια?Αυτό είναι δικό μου καπέλο και δική μου επιλογή/επιθυμία. Τι σχέση έχει με το ηλίθιο φορολογικό σύστημα ? Το ίδιο ακριβώς μπορεί να πει και ο φίλος με το S-Max, και εκεί μπορεί να βελτιωθεί ο 2.5Τ. Τι σημαίνει αυτό ?
Αγόρασα Corvette ή Ferrari ή Porsche και δεν το έχω καταλάβει ? Αγόρασα ακριβό αυτοκίνητο (επειδή είμαι 'πλούσιος') για να κάνω το κομμάτι μου ? Αγόρασα ατελείωτα άλογα/ροπή/κυβικά για να παρκάρω έξω από μαγαζιά και να δείχνω τι μάγκας που είμαι ? Και στο κάτω-κάτω, δεν βλέπω κανένα να επιχειρηματολογεί για αυτό που έγραψα πιο πριν σχετικά με το ηλίθιο σύστημα, όλοι προσπαθείτε να πείτε εξυπνάδες για τα παιδιά μας.
Τι έγινε ρε παιδιά, οι 'οικονομολόγοι' του ΥπΟικ μαζευτήκανε εδώ μέσα ? Έχω που έχω τα νεύρα μου με τα γ@#$%τικα του 'κράτους' μας, έχω και τους εξυπνάκηδες εδώ μέσα...
ρε συ μη τσιμπας ...
Δεν μπορώ ρε φίλε...δεν ξέρω πως θα πηγαίνω supermarket για πάνες και γάλατα, έχω τα κερατιάτικα για το 'πλούσιο' αυτοκίνητό μου, και έχω τους εξυπνάκηδες εδώ μέσα να με βιδώνουν....
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Προφανώς μόνο οι ιδιοκτήτες S-MAX είχαν 3 παιδιά που χρειαζόταν καθισματάκια ISOFIX.
Σοβαρευτείτε και μη γράφετε βλακείες.btw δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι, αλλά ο παραλογισμός του κράτους δε φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από τον δικό σας.
Προφανώς είτε είσαι μικρός είτε χωρίς παιδιά. Έχεις ψάξει ποια αυτοκίνητα παίρνουν τρία καθίσματα isofix ? Ποια χωράνε παρκοκρέβατο ? Ποια χωράνε μωρουδιακή μπανιέρα ? Ποια χωράνε διπλά καρότσια για δίδυμα ? Και η λίστα συνεχίζεται...
Δεν υπάρχει κανένας παραλογισμός από μέρους μας, και η πρόταση που χρησιμοποιείς είναι σφόδρα προσβλητική. Μέχρι να ενημερωθείς σχετικά και να μην λες μπούρδες, ας κρατήσουμε μόνο το 'δεν υπονοώ ότι οι φόροι είναι δίκαιοι' γιατί το υπόλοιπο post σου είναι για πέταμα...
ρε συ μη τσιμπας ...
και εσυ τα 2.0 λ τα αγοαραζες λογω οικογενειας...βρικαμε τωρα ολοι μια δικαιολογια και την πιπιλαμε...ειναι ζητημα αν ο 1/100 πηρε υψηλο κυβισμο οχημα για της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναγκες τις οικογενειας
-
γενικα να υπενθυμισω οτι το φορουμ κρατα ολες τις δημοσιευσεις μας....κοιτωντας καποιες απο αυτες δεν ειδα να περιγραφονται πραγματικες αναγκες αλλα κοκορεματα περι εχει γκαζι και αμα το παταγα πηγαινε κιαλλο και περασα το ταδε ...κλπ κλπ κλπ
-
Δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος έχει 300 άλογα, αλλά να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν μπορεί να οδηγεί ένα γρήγορο αυτοκίνητο (αυτό το δέχομαι), όχι να λαϊκίζει βάζοντας μπροστά και καλά την ασφάλεια του παιδιού του επειδή σε ένα octavia 1.8 δε μπορεί να χωρέσει 3 isofix και με 200 άλογα δε μπορεί να προσπεράσει.
-
Έτσι από απορία. Όσοι κράζετε τι ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές.
-
ΧΑ απο μενα
-
'Ψηφίζω το νεοναζιστικό κόμμα επειδή θα μειώσει τα τεκμήρια στα τρίλιτρα'.
Ίσως μας αξίζει να καούμε τελικά. Αυτές οι αυτοκαταστροφικές τάσεις αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν Δαρβίνεια εξελικτική εξήγηση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
'Ψηφίζω το νεοναζιστικό κόμμα επειδή θα μειώσει τα τεκμήρια στα τρίλιτρα'.Ίσως μας αξίζει να καούμε τελικά. Αυτές οι αυτοκαταστροφικές τάσεις αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν Δαρβίνεια εξελικτική εξήγηση.
μπα μαλλον το αντιθετο...ο θεωρια του δαρβινου σταματησε για καποιες 'φυλες' ....
-
Απορώ με μερικούς που προσπαθούν ακόμα να επιχειρηματολογήσουν.
Ο φόρος αυτός είναι πλέον σαν να βγαίνει το υπουργείο να πει τα μαύρα αυτοκίνητα θα πληρώνουν φόρο περιβάλλοντος γιατί είναι... μαύρα.
Οι μισοί επιχειρηματολογούν σχετικά με την επιλογή τους να πάρουν μαύρο 'διότι είναι μαύρο' και οι άλλοι τους λένε τι το ήθελαν το μαύρο 'αφού είναι μαύρο'...Όταν τα 'μαύρα' πάψουν να κυκλοφορούν ο φόρος θα ονομαστεί 'αυτοκίνησης' και θα ισχύει για όλα τα 'χρώματα' τότε να δω επιχειρήματα.
-
να ενημερωσω οτι σε αλλες χωρες (για αλλους πιο πολιτισμενες απο εμας και για αλλους οχι) το κοστος ασφαλισης του αυτοκινητου εξαρτατε και απο το χρωμα....
-
Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες των μαύρων αυτοκινήτων ανεβάζουν το επίπεδο της συζήτησης λέγοντας ότι το αγόρασαν σε αυτό το χρώμα για να το βλέπουν καλύτερα οι υπόλοιποι οδηγοί και να είναι ασφαλή τα παιδιά μέσα.
Επίσης τα μαύρα είναι πιο ασφαλή επειδή αντανακλούν καλύτερα την υπεριώδη ακτινοβολία και δεν παθαίνουν καρκίνο οι επιβάτες.Αλλά όταν η νέα τάξη των πραγμάτων θέλει να αφανίσει τον πιο έξυπνο λαό της γης πως θα το καταφέρει νομίζετε; Μας αναγκάζουν να οδηγούμε επικίνδυνα αυτοκίνητα άλλων χρωμάτων εκτός του μαύρου.
-
Infinite whatever
-
Επειδή δεν μπορώ να συνεχίσω να απαντάω στις βλακείες ορισμένων εδώ μέσα που κάνουν το άσπρο μαύρο και υπερασπίζονται το υπάρχον σύστημα επειδή 'τα θελε ο απαυτός μας', χωρίς ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής, όταν απαντήσουν σε αυτό το απλό ξανασυζητάμε
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Το έγραψα σε άλλο forum, αλλά είναι η επιτομή του ηλίθιου συστήματος στην Ελλάδα:Είναι λάθος η όλη λογική του συστήματος φορολόγησης στην Ελλάδα. Για να το πούμε πιο απλά, είσαι πιο 'πλούσιος' αν έχεις ένα Niva με 1700κε και πιο 'φτωχός' αν έχεις ένα A3 ή μια C200 με 1400κε ή 1600κε (με σχεδόν τριπλάσια τιμή αγοράς από το Niva)
-
Όχι η παραπάνω λογική δεν είναι λάθος.
Η λογική της αγοράς SUV με 300 άλογα για να είναι ασφαλή τα παιδάκια μου είναι λάθος.
Ίσως έπεισες τη γυναίκα σου, αλλά μη δουλεύεις και εμάς.
Το ίδιο ασφαλή θα ήταν και σε ένα tiguan.Επίσης δεν υπερασπίζομαι το σύστημα, αναδεικνύω τον λαϊκισμό και την υποκρισία σας.
Ελπίζω τα παιδιά σας εκτός από ασφαλή να μην τα καταντήσετε έτσι:
-
Κανείς δεν υπερασπίζεται το Ελληνικό σύστημα φορολόγησης. Απλά είναι η αναπόφευκτη συνέπεια του να διατηρούμε ένα εκατομμύριο νοματαίους είτε σε πόστα που δεν χρειαζόμαστε, είτε απασχολώντας τρεις για κάθε δουλειά που στον ιδιωτικό τομέα θα γινόταν από έναν.
Θέλεις μεγάλο δημόσιο; Αντιστέκεσαι στην προσπάθεια μείωσης του είτε γιατί είσαι ο ίδιος ΔΥ, είτε γιατί πιστεύεις ότι 'οι ξένοι θέλουν να κλέψουν τα όσια και τα ιερά μας'; Θα πληρώνεις ολοένα περισσότερους φόρους για το αυτοκίνητο σου το σπίτι σου κλπ.
Και όσο και να κοπανιέσαι, αυτό ακριβώς συμβαίνει. -
Μαζί σου, άδικο το μέτρο, αλλά όταν είχες επιλογή για 1800, 2000 και 2500 και πηγές και πήρες το 2500, επειδή έτσι γουσταρες και μπορούσες (όπως τελικά ειπες κι όχι για λόγους ασφαλείας και λοιπά να είχαμε να λεγαμε...γιατί δεν πιστεύω ούτε ότι τα 1800 η 2000 έγιναν ξαφνικά ανασφαλή, ουτε ότι γίναμε Αμερική όπου τα κυβικά κάτω από 2500-3000 είναι για την πλέμπα αλλά ούτε έχουμε και την τιμή βενζίνης εκείνων για να κυκλοφορούν τα τόσα κυβικά τους), ήξερες ότι παίζεις με τη φωτιά σε αυτό το κράτος. Κι όμως το έκανες. Ε οκ, έκανες το γούστο σου, επαιξες κι εχασες τελικά..δέξου το! Όλοι αυτοί δηλαδή που επέλεξαν 1600-1800 το πολύ ήταν βλάκες; Μάλλον τελικά οχι!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Δεν έχετε δει πόσα παιδάκια σκοτώνονται κάθε χρόνο επειδή οι ασυνείδητοι γονείς τους τα βάζουν σε μικρά hatchback χαμηλού κυβισμού;
Τέλη κυκλοφορίας