-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
OK, ευχαριστώ. !Κάτσε να βρώ εξακόσια εξήντα τώρα
-
Καλα βιαζεσαι να τους τα δωσεις?? Εγω θα τα δωσω στο τελος της προθεσμιας, εκτος και αν παιξει παραταση
-
Εσύ τα έχεις πληρώσει σε φόρους στην βενζίνη με τόσο πέρα-δώθε που κάνεις. Αν και τώρα που το σκέπτομαι εσύ επειδή κυκλοφορείς τόσο πρέπει να πληρώσεις 1320.
-
Εκτυπώθηκαν εύκολα/ no prob και τα τέλη 2013 : 55 + 120 + 240 € = 415 € .
Εντός Νοεμβρίου θα πληρωθούν, να ξεμπερδεύω.
Μένω με ... τα 3 μου , το 2λιτρο θα 'παρκάρει' και για το 2013, αφήνοντας ένα μικρό ενδεχόμενο στα μισά της χρονιάς να μετανιώσω.
Τέλη 660 € δεν δίνω σήμερα, ενώ μπορεί ξαφνικά να πούν 'το 2013, μιάς και μας λείπουν φράγκα, βάλε και μιά έκτακτη εισφορά για 2λιτρα, καμιά 300-400αριά € , γιατί .... έτσι ' ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εκτυπώθηκαν εύκολα/ no prob και τα τέλη 2013 : 55 + 120 + 240 € = 415 € .
Εντός Νοεμβρίου θα πληρωθούν, να ξεμπερδεύω.
Μένω με ... τα 3 μου , το 2λιτρο θα 'παρκάρει' και για το 2013, αφήνοντας ένα μικρό ενδεχόμενο στα μισά της χρονιάς να μετανιώσω.
Τέλη 660 € δεν δίνω σήμερα, ενώ μπορεί ξαφνικά να πούν 'το 2013, μιάς και μας λείπουν φράγκα, βάλε και μιά έκτακτη εισφορά για 2λιτρα, καμιά 300-400αριά € , γιατί .... έτσι ' !Εγω προτεινω να παροπλιστουν τα υπολοιπα και να βγει το διλιτρο να ξεμπουκωσει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
' !
Εγω προτεινω να παροπλιστουν τα υπολοιπα και να βγει το διλιτρο να ξεμπουκωσει
πλακα-πλακα, σα ναχεις δικηο, αν κανει τη δουλεια του φυσικα
-
αγορασα προσφατα (αυγουστο λεμε αλλα στην ελλαδα θεωρειτε προσφατο με τους ρυθμους μας) αυτοκινητο με ανταλλαγη. Ακομη εχω την αδεια την προσωρινη απο ΚΕΠ.
Αν δεν εχει βγει η επισημη απο Υπουργειο ως το τελος του 2012, ωστε να ενημερωθει το συστημα, ποιος ειναι υποχρεος να πληρωσει τα τελη..?..αφου δεν ειναι περασμενα στο ΑΦΜ μου ακομη τα πληρη στοιχεια του αυτοκινητου?βασικα ξερω, εγω ειμαι υποχρεος αλλα με τι χαρτι θα παω στην τραπεζα να πληρωσω?
-
Εγω προτεινω να παροπλιστουν τα υπολοιπα και να βγει το διλιτρο να ξεμπουκωσειΓια τι 2λιτρο μιλαμε? Αν δουμε δηλ αν αξιζει...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν είναι αρκετό - είναι ιδιωτικό έγγραφο χωρίς ουσιαστική αποδεικτική ισχύ. Ναι μεν θα ενημερωθεί το υπουργείο οπότε δε θα στα ζητήσουν από την εφορία, αλλά σε έναν τροχαίο ελέγχο μπορεί κάλλιστα να αμφισβητηθεί.Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Είδα ότι η Πειραιώς έχει συμπεριλάβει τα τέλη στις πληρωμές αλλά αυτό που εμφανίζει μετά την οποιαδήποτε πληρωμή δεν είναι απόδειξη, είναι κάτι σαν βεβαίωση ότι τα χρήματα βγήκαν από το λογαριασμό για μια πληρωμή. Γράφει κιόλας ότι αν επιθυμούμε απόδειξη, ας επικοινωνήσουμε με την εκάστοτε υπηρεσία. Οπότε μιας και πλέον δεν θα υπάρχει το σήμα για να κολληθεί στο τζάμι, η απόδειξη θα παίξει ρόλο σε έναν έλεγχο.
-
Εδώ κάποιοι θα κολλάνε την απόδειξη στο τζάμι!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για τι 2λιτρο μιλαμε? Αν δουμε δηλ αν αξιζει...
Για ενα μωρακι που εχει τον ιδιο κινητηρα (με λιγοτερα αλογα, αν δεν απατωμαι εχεις τα 192 )
-
εχει δοκιμασει κανεις να βαλει στοιχεια απο ΙΧ με μηδενικα τελη κυκλοφοριας?
Στο δικυλινδρο 500αρακι (ρύποι κατω απο 100γραμμαρια) η online εφαρμογη βγαζει μηνυμα οτι 'Δεν βρέθηκαν εγγραφές' -
Για τι 2λιτρο μιλαμε? Αν δουμε δηλ αν αξιζει...
Για ενα μωρακι που εχει τον ιδιο κινητηρα (με λιγοτερα αλογα, αν δεν απατωμαι εχεις τα 192 )
Ε τοτε να βγει...
Λογικα θα λες καποιο με τον m111 με τα 163? -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Στο δικυλινδρο 500αρακι (ρύποι κατω απο 100γραμμαρια) η online εφαρμογη βγαζει μηνυμα οτι 'Δεν βρέθηκαν εγγραφές'Καλημέρα, το ίδιο μου βγάζει και εμένα, τόσο στο παλαιό Prius (που πούλησα) όσο και στο καινούργιο που έχω 10 μέρεσ τώρα...Λες να μην μας έχουν καταχωρήσει στο σύστημα? Νόμιζα πως απλώς δεν έχει ενημερωθεί για την δική μου περίπτωση λόγω πρόσφατων μεταβιβάσεων.
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Στο δικυλινδρο 500αρακι (ρύποι κατω απο 100γραμμαρια) η online εφαρμογη βγαζει μηνυμα οτι 'Δεν βρέθηκαν εγγραφές'Καλημέρα, το ίδιο μου βγάζει και εμένα, τόσο στο παλαιό Prius (που πούλησα) όσο και στο καινούργιο που έχω 10 μέρεσ τώρα...Λες να μην μας έχουν καταχωρήσει στο σύστημα? Νόμιζα πως απλώς δεν έχει ενημερωθεί για την δική μου περίπτωση λόγω πρόσφατων μεταβιβάσεων.
Νίκος.
Αφου δεν πληρωνετε τελη κυκλοφοριας τι να βγαλει;
-
Μέχρι πρότινως πληρώναμε 5 ευρώ, αλλά αν τώρα δεν πληρώνουμε κάτι, θα μπορούσε να γράφει στο σύστημα ότι είναι μηδενικά...
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Μέχρι πρότινως πληρώναμε 5 ευρώ, αλλά αν τώρα δεν πληρώνουμε κάτι, θα μπορούσε να γράφει στο σύστημα ότι είναι μηδενικά...Νίκος.
Tα 5€ μηπως ηταν η αξια του σηματος;
-
Ναι το δικαιολογούσαν σαν την αξία του σήματος & του χαρτιού..αλλά είναι περίεργο σε αυτήν την χώρα να μειώνουν κάτι...
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Ναι το δικαιολογούσαν σαν την αξία του σήματος & του χαρτιού..αλλά **είναι περίεργο σε αυτήν την χώρα να μειώνουν κάτι...
**
Νίκος.Πες το ψέματα...
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Νίκος.
χαθηκε να βαλουν καποιο απαντητικο μηνυμα ωστε να ξερουμε πως ειμαστε καταχωρημενοι και οτι απλα δεν πληρωνουμε τελη?
τεσπα. Πολλα ζηταω.
Τέλη κυκλοφορίας