-
επίσης μπορούσες να σπάσεις τη ετήσια ακινησία με 1-2 τριήμερα με μικρό κόστος.
ο 224.v έχει κάνει αναλυτική παρουσίαση κάπου στο φόρουμ. -
Δυστυχώς το προσχέδιο προϋπολογισμού 2013 όπως είπαν στο σκαι την προηγούμενη εβδομάδα περιλαμβάνει έκτακτη εισφορά γμτ το κέρατο μου μέσα!
Sent from my Desire S using tapatalk!
-
Άμεσοι φόροι
Από την άμεση φορολογία, εκτιμάται ότι θα εισπραχθούν 20.767 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας
αύξηση κατά 2,2% συγκριτικά με τα αντίστοιχα έσοδα του 2011. Οι εκτιμήσεις αυτές συμπε-
ριλαμβάνουν τα μέτρα που ελήφθησαν στη φορολογία φυσικών προσώπων, αποδοχών και
περιουσίας (επιβολή έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών)
και των λοιπών άμεσων φόρων (επιβολή ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσω-
πα, έκτακτη εισφορά σε οχήματα μεγάλου κυβισμού κ.λπ., καθώς και του τέλους επιτηδεύμα-
τος). Από τους στόχους του Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού η αρνητική απόκλιση ανέρ-
χεται σε 11,7%. Οι αποκλίσεις οφείλονται κυρίως στην παράταση που δόθηκε στην υποβολή
των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, στην καθυστερημένη επιβολή του έκτα-
κτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών για το 2012, καθώς και στη
μειωμένη κερδοφορία των επιχειρήσεων. σελ 16http://sup.kathimerini.gr/xtra/media/fi ... o_2013.pdf
-
Άμεσοι φόροι
Από την άμεση φορολογία, εκτιμάται ότι θα εισπραχθούν 20.767 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας
αύξηση κατά 2,2% συγκριτικά με τα αντίστοιχα έσοδα του 2011. Οι εκτιμήσεις αυτές συμπε-
ριλαμβάνουν τα μέτρα που ελήφθησαν στη φορολογία φυσικών προσώπων, αποδοχών και
περιουσίας (επιβολή έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών)
και των λοιπών άμεσων φόρων (επιβολή ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσω-
πα, έκτακτη εισφορά σε οχήματα μεγάλου κυβισμού κ.λπ., καθώς και του τέλους επιτηδεύμα-
τος). Από τους στόχους του Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού η αρνητική απόκλιση ανέρ-
χεται σε 11,7%. Οι αποκλίσεις οφείλονται κυρίως στην παράταση που δόθηκε στην υποβολή
των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, στην καθυστερημένη επιβολή του έκτα-
κτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών για το 2012, καθώς και στη
μειωμένη κερδοφορία των επιχειρήσεων. σελ 16http://sup.kathimerini.gr/xtra/media/fi ... o_2013.pdf
-
μήπως γράψουν καμιά μαλακία και πληρώσουμε και φέτος στη δήλωση του 2013?
Μας έρθει δηλαδή διπλό και για φέτος που δε πληρώσαμε -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το ότι μένει ίδιο όταν τα έσοδά σου έχουν μειωθεί σημαντικά είναι σημαντική αύξηση...
Τώρα που καταργούνε τα γράμματα κλπ είναι πιο εύκολο να το κάνουν να μην είναι ημερολογιακό αλλά να ξεκινάει όποτε θέλεις.
Και θα έπρεπε να μπορείς να έχεις σήμα για όσο καιρό θέλεις πχ 3 μήνες το καλοκαίρι και να πληρώνεις ανάλογα.Ακριβώς, ως ποσοστό του μέσου εισοδήματος σαφέστατα και τα αύξησαν. Απλά μερικοί φίλοι ό,τι και να τους πεις θα ψάξουν να βρουν ένα λόγο να 'χοροπηδάνε απ' τη χαρά τους' (και καλά!).
-
To άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο κι έλιωσα....
'Και να περάσουμε τώρα σε μια ευχάριστη είδηση: Όχι μόνο δε θα υπάρξουν αυξήσεις φέτος στα Τέλη Κυκλοφορίας μετά το περσινό και προπέρσινο κύμα κατάθεσης πινακίδων (έτσι κι αλλιώς και σταθερά να μείνουν είναι σαν να τα έχουν αυξήσει, για τους περισσότερους...) αλλά το οικονομικό επιτελείο του υπουργείου εξετάζει το ενδεχόμενο σε όλους όσους είναι συνεπείς και πληρώσουν τα προβλεπόμενα ΤΚ για ΙΧ με κινητήρες άνω των 1928 κ.εκ. να δίνεται ως δώρο ένα iPad-2.'
-
είσαι προβοκάτορας... φαίνεται ότι ειναι ψέμα...
Το υπουργείο δε μπορείς να δώσει μάρκα...
Αν ήταν αληθινή για έλεγε tablet σκέτο που τρέχει IOS...Ετσι δε θα είχαν πρόβλημα με το ελεγκτικό συνέδριο
Πας να μας κοροιδέψεις μέσα στα μούτρα μας
-
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... -plirosete
-
Σημερα δεν λεγανε θα ανοιξει το σύστημά για τα τελη κυκλοφορίας??
Τελικα πήγε για γυρω στης 15 Νοεμβρίου??
-
Μπορεί να μην ανοίξει καθόλου...?
-
Κατέθεσε τις πινακιδες εσυ τουλάχιστον εισαι κ πιο μάχιμος με το ποδήλατο παρα εμας τους τεμπέληδες!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Σημερα δεν λεγανε θα ανοιξει το σύστημά για τα τελη κυκλοφορίας??Τελικα πήγε για γυρω στης 15 Νοεμβρίου??
Δεν πρόκειται να το κοιτάξω πριν τα μέσα προς τέλη Δεκεμβρίου. Δε βλέπω γιατί να τρέξω να τους ακουμπήσω τα λεφτουδάκια μου....
-
Προφανώς
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
..................... να τους ακουμπήσω τα λεφτουδάκια μου....Mπα..... έχεις λεφτά;;;; είσαι ο μόνος
-
Ξέρουμε καμιά λεπτομέρεια για την ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής των τελών, όπου κάποιος που είχε καταθέσει πινακίδες για το 2012, θελήσει να συνεχίσει και για το 2013 το ... 'βιολί' του?
Να μην φαίνεται δηλ. στο e-μητρώο του 'χρεωστικό' και πχ. δεν μπορεί να πάρει ΦΕ, αν και θα είναι νόμιμος.
Θα υπάρχει κάποιο 'κουτάκι' να συμπληρωθεί, ή θα πρέπει να ξαναπάμε ΔΟΥ για διευκρινήσεις?Προσανατολίζομαι στην επίτευξη και νέου τέρματος κατά του 'αιωνίου αντιπάλου' (κράτος).
Αφού ξέρω ότι θα κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα και θα παίξει το ίδιο 'σύστημα' με πέρσι, του την έχω στημένη! -
Αν αγορασεις αυτοκινητο καινουργιο τελη νοεμβριου λογικα θα πληρωσεις τελη 2012 ετσι δεν ειναι?
-
Ο χρήστης aesop έγραψε:
Αν αγορασεις αυτοκινητο καινουργιο τελη νοεμβριου λογικα θα πληρωσεις τελη 2012 ετσι δεν ειναι?Ναι, εγώ τον Νοέμβρη του 2004 πλήρωσα κανονικότατα. Λογικό είναι. Αν και θα έπρεπε τα τέλη να είναι τριμηνιαία...
-
Kαι μενα αγορασε συγγενης μου πριν 2 χρονια καινουριο αυτοκινητο, τελη Νοεμβρη, και πληρωσε μεσα σε λιγες μερες τελη και του τρεχοντος και του επομενου
Αν δεν εχεις λιγη υπομονη... -
Εγώ πάντα περίμενα μέχρι και 3 μήνες αφού εκτός από τα τέλη που γλυτώνεις η άδεια θα γράφει την επόμενη χρονιά άρα και στην μεταπώληση έχεις κάποιο πλεονέκτημα .....
Τέλη κυκλοφορίας