-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Στην ελλαδα του σήμερα όλοι μπορούνστην Ελλάδα του σημερα ο καθενας λέει ο,τι θέλει, όποτε θελει και όπως θέλει
φέιλ απ'τα λιγα είμαστε
-
Ναι μόνο οτι θελει λεει ο καθενας, λιγο καιρώ έλειψα και στην επιστροφή το σοκ ήταν τεράστιο!
Αιντε τωρα να εγκλιματιστείς για να σου φαίνονται ολα πάλη φυσιολογικά!
Παραδειγμα για το προαναφερθέν παράδειγμα αλλα με μια γερη δόση ελληνικού λομπουρδε! Πόντιος ανατολικής προέλευσης με σαράβαλο πασατ, αυτοσχέδιες μουφα γερμανικες πινακίδες (εε ναι φαίνεται τουλάχιστον νόμιμο, άσχετα αν δεν εχει κανένα αυτοκόλλητο η την σωστή γραμματοσειρά) μεσα στο κεντρο της Θεσσαλονίκης! Δηλωμένο, Μπαα, ασφάλεια, Μπαα, θα τον πιάσει κανένας, Μπααα
Μονο σε μερικούς Διας δίνω μια μικρή πιθανότητα να τον κανουν έλεγχο- να τον πιάσουν!
-
-
ο τους γύφτους! δεν φτάνει που δίναμε τόσα λεφτά κάθε χρόνο τώρα δεν θα παίρνουμε ούτε αυτοκολλητάκι? !
-
-
εντάξει, το καλό είναι ότι δείχνουμε πρόοδο σαν χώρα...
-
δεν ακουγεται καθολου ασχημα...και το επεκτεινω λιγακι
'...θα ηθελα ομως να χρεωνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ και τους ανασφαλιστους χ2, και οσους δεν περνανε ΚΤΕΟ εγκαιρα χ 2, και οσους δεν εχουν ΚΚ, και οσους δεν κανουν σερβις στα αμαξια τους (ευκολα ολα τα συνεργεια-βουλκανιζατερ μπορουν να συνδεθουν ον λαιν)...ετσι θα αποφευχθει και η μαυρη συναλλαγη, & οταν γινεται μεταβιβαση αυτοκινητου να απαιτουνται ολα αυτα τα χαρτια για ολη τη ζωη του αυτοκινητου, ειδαλλως χ 2 και εκει αναδρομικα. Επισης θα ηθελα, με αριθμο πλαισιου, να μπορει να γινει ελεγχος σε ολα τα συνεργεια ον λαιν τι δουλεια εχει γινει σε καθε αμαξι-ποσο στοιχισε...ωστε να μην πωλουνται 'ατρακαριστα λουλουδια' που τα ξερουν ολοι οι φανοποιοι της γειτονιας...
Το λεω αυτο διοτι λογω κρισης πολλοι δεν ειναι ενταξει με αυτα τα θεματα και αν συμβει κατι (ατυχημα) ο νομιμος θα τρεχει και δεν θα φτανει αφενος, θα μειωθουν ομως και τα ατυχηματα λογω καλυτερης καταστασης αυτοκινητων, αφετερου...'
Ερχονται εκλογες και ζηταω οτι θελω....
ονειρο ζω , μη με ξυπνατε
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
και οσους δεν κανουν σερβις στα αμαξια τους (ευκολα ολα τα συνεργεια-βουλκανιζατερ μπορουν να συνδεθουν ον λαιν)...Για ανάλυσέ το μας αυτό και πόσο εύκολο είναι.
-
σου χρειάζεται ενα ποστ απο αντώνης ομαδα τώρα για να στανιάρεις
-
αφου το γραφει ο ανθρωπος οτι ονειρευεται, τι θελετε τωρα κι εσεις...?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σήματα τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. τέλος!Μια χαρα ιδέα.
Επιτέλους τέλος τα σπαστικά αυτοκόλλητα!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Το ζουμί βέβαια είναι το πόσο θα κάνουν και για αυτό δε λένε τίποτα.... Το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο;;
-
προβλέπεται απ του χρόνου να καταργούνται κ οι πινακίδες αρ. κυκλοφορίας αφού οι περισσότεροι θα τις καταθέσουμε πίσω έτσι όπως πάμε....
-
Σε ένα Cayenne που παρκάρει στην εταιρία αντί για το κλασικό σήμα κυκλοφορίας υπάρχει ένα περίπου στο ίδιο μέγεθος (λίγο πιο στενό) και με τα ίδια χρώματα που έχει πάνω ένα κεφαλαίο Κ και από κάτω το έτος.
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
και οσους δεν κανουν σερβις στα αμαξια τους (ευκολα ολα τα συνεργεια-βουλκανιζατερ μπορουν να συνδεθουν ον λαιν)...
Για ανάλυσέ το μας αυτό και πόσο εύκολο είναι.
ωραια λοιπον, ας πω πως το εχω σκεφτει
καθε συνεργειο-βουλκανιζατερ **να υποχρεουται σε ηλεκτρονικο τιμολογιο **(μηχανογραφημενο) και το συστημα του να ειναι να ειναι σε νταταμπεις μςσω ον λαιν συστηματος του υπουργειου Συγκ η Οικονομικων. Καθε σερβις επισκευη βελτιωση θα ειναι εμφανης καθως και τα χλμ στα οποια γινεται η εργασια. Οποτε οταν παει για ΚΤΕΟ η ασφαλιση η Πωληση, θα μπαινει ο ενδιαφερομενος στην βαση δεδομενων και θα βλεπει...αν ολα οκ προχωραει , διαφορετικα ουτε ΚΤΕΟ ουτε ΑΣΦΑΛΕΙΑ ουτε ΠΩΛΗΣΗ...ειναι μια απλη βαση δεδομενων.
ειναι ευκολος ο ελεγχος. Δεν μπορει να κανει εργασιες μεσω συστηματος και να μην εχει αλλαξει λαστιχα για 60000 χλμ...η σερβις (τα βασικα τουλαχιστον που αφορουν την ασφαλεια μας), η να μην εχει ΚΚ ....
-
Εγώ μπορεί να θέλω να κάνω το σερβις μόνος μου. Ή μπορεί να βρίσκομαι σε κάποια άλλη χώρα και να το κάνω εκεί.
Επίσης τα λάστιχα τα αγοράζω από camskill και τα τοποθετώ μόνος μου.
Πως θα καταγραφούν όλα αυτά στην ονλάιν νταταμπέις σου; -
...αν εισαι επαγγελματιας (εχεις συνεργειο) και τα κανεις μονος σου, αναφερεις στο τιμολογιο τα υλικα (χ ευρω) και εργασια σερβις π.χ 80000 χλμ, 0 ευρω....αν δεν εισαι επαγγελματιας τοτε τα σερβις να γινονται σε μαγαζι απο επαγγελματια...
(διοτι με αυτο το σκεπτικο και τα σχεδια και τα στατικα του σπιτιου τα εκανα μονος μου...αν δεν ειμαι επαγγελματιας, τοτε ειναι ενα θεμα)
ζανταρισμα-ευθυγραμμιση-ζυγοσταθμιση θα κανεις μονος σου..?...τοτε ο λαστιχας σου τιμολογει μονο την εργασια 'με λαστιχα πελατη'οταν στο ΚΤΕΟ/εφορια σε ρωτησουν κυριε γιατι λειπει σερβις..?...τους δειχνεις το τιμολογιο εξωτερικου στα χ χλμ που εκανες οτι επρεπε, και αυτοι επισημα ενημερωνουν την data base...
το σκεπτικο ειναι ασφαλη αυτοκινητα, μπλοκαρισμα μαυρων δοσοληψιων και σιγουρια για τον επομενο ιδιοκτητη.
Υ.Γ η camskill εχει φτηνα λαστιχα γνωστον αυτο..στην πραξη ομως με μεταφορικα περαστικα,κλπ αξιζει τον κοπο...?..πληροφοριακα ρωταω διοτι το μχ5 μου θελει 17αρια 45 προφιλ, και εδω τα καλα (μισλεν-κοντι) χτυπανε 800-αρι και ψαχνομαι....
-
Ότι πεις...
-
Αφού καταργούνται τα τέλη κυκλοφορίας (εστω τα αυτοκόλλητα), ας κλειδωθεί το θέμα
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
...αν εισαι επαγγελματιας (εχεις συνεργειο) και τα κανεις μονος σου, αναφερεις στο τιμολογιο τα υλικα (χ ευρω) και εργασια σερβις π.χ 80000 χλμ, 0 ευρω....αν δεν εισαι επαγγελματιας τοτε τα σερβις να γινονται σε μαγαζι απο επαγγελματια...
(διοτι με αυτο το σκεπτικο και τα σχεδια και τα στατικα του σπιτιου τα εκανα μονος μου...αν δεν ειμαι επαγγελματιας, τοτε ειναι ενα θεμα)
ζανταρισμα-ευθυγραμμιση-ζυγοσταθμιση θα κανεις μονος σου..?...τοτε ο λαστιχας σου τιμολογει μονο την εργασια 'με λαστιχα πελατη'οταν στο ΚΤΕΟ/εφορια σε ρωτησουν κυριε γιατι λειπει σερβις..?...τους δειχνεις το τιμολογιο εξωτερικου στα χ χλμ που εκανες οτι επρεπε, και αυτοι επισημα ενημερωνουν την data base...
το σκεπτικο ειναι ασφαλη αυτοκινητα, μπλοκαρισμα μαυρων δοσοληψιων και σιγουρια για τον επομενο ιδιοκτητη.
Υ.Γ η camskill εχει φτηνα λαστιχα γνωστον αυτο..στην πραξη ομως με μεταφορικα περαστικα,κλπ αξιζει τον κοπο...?..πληροφοριακα ρωταω διοτι το μχ5 μου θελει 17αρια 45 προφιλ, και εδω τα καλα (μισλεν-κοντι) χτυπανε 800-αρι και ψαχνομαι....
Υπάρχει νομοθεσία σε κάποια χώρα του κόσμου που απαγορεύει να κάνεις το service μόνος σου; Τι σχέση έχει με το σχέδιο σπιτιού όπου ισχύουν νόμοι;
Εγώ για service το πάω στην κίνα. Θα δείξω στον κτεατζή και τον εφοριακό το κινέζικο τιμολόγιο;
Όσο για τιμολόγια μπορώ να σου φέρω χιλιάδες, ότι έκανα και ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση και αλλαγή κινητήρα.
Τέλη κυκλοφορίας