-
-
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!! Μας τα πρήξατε...!
-
για να μην πηγαινουν την κουβεντα στο τοπικο, κατι δεν παει καλα..
-
Ποσο πολυ μου λειπεις
Και εχει περασει μονο 1μιση μηνας.
Θα συνεχισω να σε βαζω μπροστα οσο παει..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk -
για 2,5€ την ημέρα θα το βλέπεις και θα λυπάσαι.
εγώ θα τις κράταγα πάντως τις πινακίδες και θα έκοβα από αλλού...
δεν θα την πάλευα και οδηγάω και τις μισές μέρες του μήνα σκούτερ ... -
Μονο 2.5 βρε;;1700 ηταν τα παγια εξοδα χωρις βενζινες!!!!Κλαιγομαι αλλα κραταω τα θετικα στο να οδηγαω ενα 1250αρι αυτον το καιρο.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Μιλάω για τέλη (+εισφορά) αφού εδώ μέσα το πόσταρες. Ασφάλειες & σέρβις θα τα είχες ούτως ή άλλως. Δεν αυξήθηκαν τόσο οι τιμές, μην σου πω έπεσαν κιόλας και παίζουν κ πολλές προσφορές πλέον.
-
Ναι άλλα για να το ξαναβάλεις πινακίδες, θέλεις και ασφάλεια και service. Βέβαια από την αρχή του χρόνου έχω δει αρκετά αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, ή και με τις πινακίδες από άλλο αμάξι, να κυκλοφορούν κανονικότατα....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ναι άλλα για να το ξαναβάλεις πινακίδες, θέλεις και ασφάλεια και service. Βέβαια από την αρχή του χρόνου έχω δει αρκετά αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, ή και με τις πινακίδες από άλλο αμάξι, να κυκλοφορούν κανονικότατα....την οποία ασφάλεια διέκοψες και εισέπραξες την επιστροφή.
το σέρβις δεν χρειάζεται άμεσα μην τρελαθούμε, μπορεί να πρέπει να περάσει πχ Ιούλιο. -
για ενα δίλιτρο νεότερο της πενταετίας, τα πάγια έξοδα (τέλη, εισφορά, ασφάλεια) είναι 4,5€ την ημέρα -->135,00€ το μήνα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
για ενα δίλιτρο νεότερο της πενταετίας, τα πάγια έξοδα (τέλη, εισφορά, ασφάλεια) είναι 4,5€ την ημέρα -->135,00€ το μήναΑυτό που θέλω να πω είναι ότι ασφάλειες, τέλη, βενζίνες και σέρβις θα τα έχεις και με το 1.25 λίτρων που γράφει ο φίλος με το 2λιτρο ότι κυκλοφορεί πλέον. Για αυτό αναφέρθηκα μόνο στα τέλη εν μέρει και την εισφορά. Τα άλλα είναι κοινά αν θα κυκλοφορείς με άλλο κάρο απλά χαμηλότερα όχι όμως τόσο ώστε να σε αποθαρρύνουν.
Αν είναι το μοναδικό σου αμάξι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς...
Είναι φάση σαν αυτούς που αγοράζουν σκούτερ 5 χιλ. ευρώ για να κάνουν οικονομία.
-
fyi, το scooter των 5κ έχει τη μισή κατανάλωση από το αμάξι σου. Και βέβαια έχει διαφορές με αυτό των 2,5κ...
-
Eχω σκούτερ και μάλιστα 500cc.
Την τρελή οικονομία δεν την έχεις σε κατανάλωση αν είσαι κανίβαλος.
-
Εδώ κ τα ταπεινά 125αρια αν τα τσαλιμιαζεις λίγο παραπάνω το θέλουν το ποτηράκι παραπάνω!
Sent from Chinatown!
-
Xωρις σχολιο
'BMW M550d xDrive & BMW M550d xDrive Touring
Οι επιδόσεις τους είναι εκρηκτικές με το 0 στα 100km/h επιτάχυνσης να καλύπτονται σε μόλις 4,7sec (4,9 η Touring), με την τελική τους ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250km/h. Το απίστευτο είναι η μέση κατανάλωσή τους που είναι στα 6.3 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων στα 165 g/km (169 η Touring).** Δηλαδή στην Ελλάδα τα τέλη κυκλοφορίας της Μ5 xDrive, ενός** αυτοκινήτου που θα κοστίζει περίπου 190.000 ευρώ, θα είναι στα 371€!
Οι Γερμανοί για τις δύο Μ5 τονίζουν πως το σύστημα xDrive είναι ετσι ρυθμισμένο ωστε σε φυσιολογικές συνθήκες πρόσφυσης, το μεγαλύτερο μέρος της ροπής να μεταφέρεται στον πίσω άξονα και να συμπεριφέρεται σαν πισωκίνητο.' -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχω σκούτερ και μάλιστα 500cc.Την τρελή οικονομία δεν την έχεις σε κατανάλωση αν είσαι κανίβαλος.
Καλά εντάξει, αν αγοράσεις scooter για να πας σαν παλαβός, μάλλον έχεις κάνει λάθος. Εγώ με 300αρι κάνω κάθε μέρα Βύρωνα-Μαρούσι σε 20 λεπτά με κόστος 0,90€ βενζίνη. Και επιστροφή με άλλα 0,90. Ούτε ΜΜΜ δεν προσφέρουν αυτή την επιλογή καθώς θέλω πάνω από ώρα και περίπου διπλάσια χρήματα. Τίμησα και το αυτοκίνητο τις τελευταίες βδομάδες με τον κακό καιρό και είδα τη γλύκα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για ενα δίλιτρο νεότερο της πενταετίας, τα πάγια έξοδα (τέλη, εισφορά, ασφάλεια) είναι 4,5€ την ημέρα -->135,00€ το μήνα
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ασφάλειες, τέλη, βενζίνες και σέρβις θα τα έχεις και με το 1.25 λίτρων που γράφει ο φίλος με το 2λιτρο ότι κυκλοφορεί πλέον. Για αυτό αναφέρθηκα μόνο στα τέλη εν μέρει και την εισφορά. Τα άλλα είναι κοινά αν θα κυκλοφορείς με άλλο κάρο απλά χαμηλότερα όχι όμως τόσο ώστε να σε αποθαρρύνουν.
Αν είναι το μοναδικό σου αμάξι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς...
Είναι φάση σαν αυτούς που αγοράζουν σκούτερ 5 χιλ. ευρώ για να κάνουν οικονομία.
Θα μοιραστω καποιες σκεψεις (για να εχει 'ψωμι' το τοπικο )
Δίλιτρο: Τελη-εκτακτη 1100€
...........Ασφαλεια 540€ (εβαλα και κλοπη)
...........ΣΥΝΟΛΟ: 1640€ενα απλο 1400αρι (το αγοραζεις φτηνα για τις μετακινησεις σου, πχ. Αστρα 1,4 μοντ 2001)
.............τελη 240€ (αν πας σε 1300 -100€, αλλα τετοιο αυτοκινητο υπαρχει στην οικογενεια)
.............ασφαλεια 340€ (χωρις κλοπη)
.............ΣΥΝΟΛΟ: 580€στα έξοδα, στο συγκεκριμενο δικο μου παραδειγμα, το διλιτρο εχει τα ίδια ή λιγοτερα καυσιμα λογω ντιζελ, τα δε σερβις ειναι επισης 'φτηνα', σε αντιθεση με ενα αυτοκινητο δεκαετιας που μπορει να εχει ακομα χαμηλοτερο σερβις, αλλα ειναι πιθανο να βγαλει και προβληματα)
Η διαφορα ειναι λοιπον στο χιλιαρικο (1060,00€)
Αν υποθεσουμε οτι θελουμε και 2,5-3000€ για να παρουμε το αστρα (στην καλυτερη περιπτωση), μιλαμε οτι θα κανουμε αποσβεση σε 3 χρονια το λιγοτερο.Μαλλον εχει ενα δικιο ο Νικος
παω να παρω τις πινακιδες, γιατι με ενα αυτοκινητο δεν βγαινεις (πενταμελης οικογενεια)
αν σφιξουν τα πραμματα περισσοτερο, βλεπουμε...Για το σκουτερ εχω να πω οτι ενα 150αρι που εχω καιει σε χρηματα περισσοτερο απο το WagonR, (το οποιο ομως ειναι αεριο)
Τα σκουτερ δεν ειναι τρομερα οικονομικα σε απόλυτη καταναλωση, απλα πας γρηγορα και ευκολα, δεν καθυστερεις σε μποτιλιαρισματα και δεν χανεις χρονο τριγυρνωντας για να παρακαρεις.αυτες ειναι καποιες γενικες σκεψεις σχετικα με την παρουσα κατασταση.
ελπιζω τα πραμματα να συνεχισουν τουλαχιστον οπως ειναι, μη γινουμε σαν την Μαρια Αντουανετα... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ελπιζω τα πραμματα να συνεχισουν τουλαχιστον οπως ειναι, μη γινουμε σαν την Μαρια Αντουανετα...Το αντίθετο
Εγώ ελπίζω να έχουν το αντίστοιχο τέλος, οι Μαρίες Αντουανέτες και οι Λουδοβίκοι αυτής της χώρας -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Μαλλον εχει ενα δικιο ο Νικος παω να παρω τις πινακιδες, γιατι με ενα αυτοκινητο δεν βγαινεις (πενταμελης οικογενεια)αν σφιξουν τα πραμματα περισσοτερο, βλεπουμε...Σάββας
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ελπιζω τα πραμματα να συνεχισουν τουλαχιστον οπως ειναι, μη γινουμε σαν την Μαρια Αντουανετα...
Το αντίθετο
Εγώ ελπίζω να έχουν το αντίστοιχο τέλος, οι Μαρίες Αντουανέτες και οι Λουδοβίκοι αυτής της χώραςγια εμας (εμενα) το λεω.
Δεν θα θελω να διαβαζω αυτο το ποστ σε μερικους μηνες ή χρονια (αισιοδοξος) και να σκεφτομαι τι αρλουμπες εγραφα.
Οτι δεν εβλεπα την καταστροφη και σκεφτομουν αν θα κυκλοφορω το διλιτρο ή οχι...Μαλλον εχει ενα δικιο ο Νικος παω να παρω τις πινακιδες, γιατι με ενα αυτοκινητο δεν βγαινεις (πενταμελης οικογενεια)αν σφιξουν τα πραμματα περισσοτερο, βλεπουμε...
Σάββας
ο Νικος, ο Νικος
Τέλη κυκλοφορίας