-
620 από εμένα. Με κάρτα, για να μας έρθει πιο εύπεπτο.
-
τι θα γινει, δε θα γραψει κανενας ποσο πηγαν τα ΤΚ στην Ιταλια;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι θα γινει, δε θα γραψει κανενας ποσο πηγαν τα ΤΚ στην Ιταλια;Mε αυτό το link, διάλεξε κατηγορία 01-autoveicolo, βάλε μιά ενδεικτική πινακίδα /targa ( σου δίνω δύο: CB441SZ και DB239SZ ) και παίζοντας με τα νούμερα πινακίδας, δές μόνος σου μετά, τί πληρώνει ότι κυκλοφοράει στην Ιταλία συμπεριλαμβανομένων και των φορτηγών-λεοφωρείων !
-
καποιος μου ειπε οτι πλεον τα αυτοκινητα πανω απο 170KW θα πληρωνουν 2500€
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
620 από εμένα. Με κάρτα, για να μας έρθει πιο εύπεπτο.Χμ.
Καλή ιδέα.
Έχω μια diners, αλλά την έχω παροπλίσει.
Δεν έχει ρε γμτ τίποτα παρόμοιο και η Alpha Bank Visa?
-
Για alpha δε γνωρίζω. Την αποφεύγω σαν τράπεζα όσο μπορώ (αν και οι πιστωτικές της νομίζω έχουν καλά bonus)
Έχει η Eurobank, αν έχεις κάρτα εκεί. -
Αποφεύγεις την Α και προτείνεις την χειρότερη όλων Eurobank ?
-
Ολες οι τραπεζες πλέον 'εχουν' προσφορά δόσεις μεσω της καρτας τους στα διαφορα χαρατσια.
Η Eurobank είχε και για το χαρατσι της ΔΕΗ, έχει και για τα τέλη!Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αποφεύγεις την Α και προτείνεις την χειρότερη όλων Eurobank ?Αν και μόνο μ' αυτη συνεργαζομαι τον τελευταίο χρόνο ... είναι άθλια. Αλλα και γενικά 'τραπεζα και καλή' ... δεν νομίζω να υπήρξε ποτε!
Οπότε Σάββα συμφωνω μαζί σου! -
Μόλις άκουσα στο MEGA για νέα αύξηση των τελών κυκλοφορίας.....
-
Πως ορίζετε την 'καλή τράπεζα';
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πως ορίζετε την 'καλή τράπεζα';Για μένα είναι όποια δεν έχει το ηλίθιο σύστημα στις πόρτες που περιμένεις μια ώρα για να μπείς μέσα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μόλις άκουσα στο MEGA για νέα αύξηση των τελών κυκλοφορίας.....Με έχουν 'πεθανει' στις αναδρομικές κρατήσεις και στις 'αναπροσαρμογές' στον μισθό. Μήπως έχουν σκοπό να μου ζητήσουν και αναδρομικά τέλη?
Πανεμορφη χαμογελαστή ταμίας που σου δίνει την 'αναληψη χρημάτων' με ένα χάδι στο χέρι την ώρα που τα παίρνει και μετα ... δεχεται να πιει καφέ αμέσως μετα το σχόλασμα!
-
Και άλλη αύξηση;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μόλις άκουσα στο MEGA για νέα αύξηση των τελών κυκλοφορίας.....για το 13?
ετσι και αλλιως μεχρι τοτε θα εχεις μονος σου την Θεσσαλονικη για πιστα...αδειοι θα ειναι οι δρομοι...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μόλις άκουσα στο MEGA για νέα αύξηση των τελών κυκλοφορίας.....Μην ανησυχείς. Για τα 1800cc και κάτω θα είναι !!!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Για alpha δε γνωρίζω. Την αποφεύγω σαν τράπεζα όσο μπορώ (αν και οι πιστωτικές της νομίζω έχουν καλά bonus)
Έχει η Eurobank, αν έχεις κάρτα εκεί.Εγώ από την άλλη είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Η Bonus Visa της μου έχει χαρίσει δυο φορές δωρεάν εισιτήριο με την Aegean για όπου ήθελα (και ήθελα Μιλάνο για τη Μόντζα), έχει εξαιρετικό web-banking και μου αρέσει ότι μπορώ να μπω στο κατάστημα, χωρίς να περιμένω στην ουρά για να κάνω κατάθεση στο λογ/σμο μου από το μηχανάκι που έχουν.
Δεν έχω δοκιμάσει άλλες τράπεζες, πέρα από τη citibank που είχα για ένα διάστημα τη μισθοδοσία μου και έχω να πω τα χειρότερα. ...μιλάμε για ΤΡΑΓΙΚΟ, σχεδόν ανύπαρκτο web-banking...τα ίδια και για την HSBC.
-
Παγιες χρεωσεις 'Cayenne' ... το Iq! :eek:
Sent post using 'φρυκτωριες'!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
μου αρέσει ότι μπορώ να μπω στο κατάστημα, χωρίς να περιμένω στην ουρά για να κάνω κατάθεση στο λογ/σμο μου από το μηχανάκι που έχουν.Αυτό το έχει και η Πειραιώς και μάλιστα μπορείς να κάνεις κατάθεση στα ATM.
-
Και η ΑΤΕ. Με το web-banking και την δυνατότητα κατάθεσης από ΑΤΜ, έχω περίπου 1 χρόνο να πάρω νούμερο σε τράπεζα... Ενδιάμεσα ανανέωσα μόνο το μπλοκ επιταγών
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Για μένα είναι όποια δεν έχει το ηλίθιο σύστημα στις πόρτες που περιμένεις μια ώρα για να μπείς μέσαΈχω την εντύπωση ότι είναι υποχρεωτικό πλέον σε όλες.
0,000000000001% επιτόκιο δανεισμού και 30% επιτόκιο καταθέσεων. Προθεσμιακές στο 50% Δώρο τα τέλη κυκλοφορίας στα οχήματα του καταθέτη με ελάχιστο ποσό καταθέσεων 1€
-
πανω κατω ιδιες ειναι ολες με διαφορές σε λεπτομερειες που κανουν την καθεμια ιδιαιτερη στον καθενα μας.
ολες τα ιδια προιοντα πουλανε με ΜΟΝΟ σκοπο τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κερδη τους.
τελος απο εμενα το
Τέλη κυκλοφορίας