-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κρίμα όμως, η ζωή δεν είναι μόνο καρτ, προπονήσεις το σάββατο και ψυχρές εκκινήσεις με το siΗ ζωή είναι αυτή που μπορούμε και τη θέλουμε να είναι.
Δεν είναι όλα μαύρα κι άραχνα και ούτε όπως τα θέλει ο κάθε καταστροφολόγος.
Η ζωή είναι μικρές, καθημερινές χαρές και σίγουρα όχι κομπλεξικά ξεσπάσματα.
Τέλος, η ζωή είναι μικρή και καλό είναι να τη χαιρόμαστε στο φουλ όσο διαρκεί γιατί τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...
-
ειχα γραψει και πριν μερικες σελιδες πως... λεφτα υπαρχουν, αρα και δεν θα επρεπε να συζηταμε καν για τα ΤΚ!!
απλα πληρωνουμε και παμε για του χρονου - ζωη να'χουμε βεβαια.
τι καθοσαστε και σκατε?? -
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... 112777674#
Καταθέτουν μαζικά τις πινακίδες Ι.Χ. στις εφορίες
Aλλαγή δεδομένων εξαιτίας των τεκμηρίων καθώς κατατίθενται πλέον και πινακίδες κυκλοφορίας I.X. μεσαίου κυβισμού. Mεγάλες απώλειες θα δημιουργηθούν στον Προϋπολογισμό, καθώς θα χαθούν πολλά εκατ. ευρώσημειωνει και το 300 αρι για την απάτη...
-
Νομίζεις τα διαβάζει κανείς αυτά;
Το μόνο που ενδιαφέρονται αυτοί είναι να πάρουν την δόση τους για να συνεχίσουν την μάσα....
-
καποιος να καθαρισει το τοπικο παλι...
ευχαριστω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112777674#Καταθέτουν μαζικά τις πινακίδες Ι.Χ. στις εφορίες
Aλλαγή δεδομένων εξαιτίας των τεκμηρίων καθώς κατατίθενται πλέον και πινακίδες κυκλοφορίας I.X. μεσαίου κυβισμού. Mεγάλες απώλειες θα δημιουργηθούν στον Προϋπολογισμό, καθώς θα χαθούν πολλά εκατ. ευρώσημειωνει και το 300 αρι για την απάτη...
Αρκεί να μην τα παρατάνε σε θέσεις στάθμευσης. Από εκεί και πέρα, ας τα κάνουν κοτέτσι στο χωριό τους, καρφάκι δεν μου καίγεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112777674#
Αρκεί να μην τα παρατάνε σε θέσεις στάθμευσης. Από εκεί και πέρα, ας τα κάνουν κοτέτσι στο χωριό τους, καρφάκι δεν μου καίγεται.
+1.000.000
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν ο Βενιζέλος χτυπήσει την δική σου πόρτα για να εισπράξει πάντως, φαντάζομαι δεν θα σε χαλάσει να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο;
Αν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια, νομίζεις θα νοιαστεί αν θα σου στερήσει θέση στάθμευσης;
Εγώ θα παραδώσω πινακίδες και έχω βρει και θέση στάθμευσης σε κλειστό πάρκινγκ (γνωστός πολυεκατομμυριούχος συμφορουμίτης την προσέφερε με αντάλλαγμα το πρώτο μου παιδί-είναι τρομερή η αγάπη του για τα παιδιά ). Αν δεν είχα όμως δικό μου πάρκινγκ, θα το παρατούσα στο δρόμο, γιατί δυστυχώς για εμένα και τους υπόλοιπους, το κράτος διάλεξε να τα πάρει από ΕΜΕΝΑ κι εγώ ΔΕΝ έχω. Οπότε, το δικό μου πρόβλημα, γίνεται και πρόβλημα των υπολοίπων και ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ εγώ.Μακάρι να ενοχληθούν πολλοί ΚΑΙ από την κατάθεση πινακίδων, ΚΑΙ από τα παρατημένα εδώ κι εκεί, μπας και καταλάβουν. Η ενόχληση ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ είναι λογική. Στα @@ μου λουλούδια αν σε ενοχλεί το παρκαρισμένο μου, αν εγώ δεν βγαίνω, τόσο απλό είναι. Όταν ενοχληθείς αρκετά, τότε θ' αντιδράσεις κι εσύ μαζί μου: εγώ θ' αντιδρώ για το χαράτσι, κι εσύ για το παρκάρισμα.
-
Έχω στη γειτονιά μου τρία αυτοκίνητα 'αντιδρώντων' (σε μήκος 'στενού' δρόμου 30 μέτρων όλων κι όλων), που τα έχουν παρατήσει στον δρόμο, κλέβοντας θέσεις στάθμευσης εδώ και περισσότερα από ΔΥΟ χρόνια ...
Ο δε ένας είναι τόσο αντιδραστικός, που έχει άλλα δύο αυτοκίνητα στην κατοχή του ΚΑΙ πάρκινγκ !!Σιγά μην περιμέναμε την 'κρίση' για να γίνουμε άνθρωποι !
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όταν ο Βενιζέλος χτυπήσει την δική σου πόρτα για να εισπράξει πάντως, φαντάζομαι δεν θα σε χαλάσει να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο;
Αν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια, νομίζεις θα νοιαστεί αν θα σου στερήσει θέση στάθμευσης;
Εγώ θα παραδώσω πινακίδες και έχω βρει και θέση στάθμευσης σε κλειστό πάρκινγκ (γνωστός πολυεκατομμυριούχος συμφορουμίτης την προσέφερε με αντάλλαγμα το πρώτο μου παιδί-είναι τρομερή η αγάπη του για τα παιδιά ). Αν δεν είχα όμως δικό μου πάρκινγκ, θα το παρατούσα στο δρόμο, γιατί δυστυχώς για εμένα και τους υπόλοιπους, το κράτος διάλεξε να τα πάρει από ΕΜΕΝΑ κι εγώ ΔΕΝ έχω. Οπότε, το δικό μου πρόβλημα, γίνεται και πρόβλημα των υπολοίπων και ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ εγώ.Μακάρι να ενοχληθούν πολλοί ΚΑΙ από την κατάθεση πινακίδων, ΚΑΙ από τα παρατημένα εδώ κι εκεί, μπας και καταλάβουν. Η ενόχληση ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ είναι λογική. Στα @@ μου λουλούδια αν σε ενοχλεί το παρκαρισμένο μου, αν εγώ δεν βγαίνω, τόσο απλό είναι. Όταν ενοχληθείς αρκετά, τότε θ' αντιδράσεις κι εσύ μαζί μου: εγώ θ' αντιδρώ για το χαράτσι, κι εσύ για το παρκάρισμα.
τα κεφαλια μεσα δουλεψε και αλλο κανε 4 δουλειες και ολα θα πανε καλα ειναι σιγουρο σου λεω...
Σιγα μην μαζεψουν οσους δεν πληρωσουν...
εδω δεν πιανουν αυτους που χρωστανε μυρια€ και θα μαζεψουν αυτοκινητα;δυστυχως μας εφαγαν οι ασχετοι νεοπλουτοι και οι καθωσπρεπει...
Μονο στην Ελλαδα νιωθεις με ενα διλιτρο πως οδηγεις 911....ιδια τελη εχουνε με την 911 στην Ιταλια... -
Δεν με νοιάζει πώς θ' αντιδράσει κάθε ιθαγενής, αρκεί να πληρώσει γι' αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι.
Αν δεν μπορούσα να συντηρήσω το αυτοκίνητο, θα το πούλαγα ή θ' αγόραζα μικρότερο. Ή θα το πέταγα ή θα το έριχνα σε χωράφι.
Οι θέσεις στάθμευσης είναι για όσους πληρώνουν τέλη, ο δρόμος είναι για όσους πληρώνουν τέλη, ασφάλεια, σήμα.
Αλλά, όπως γράφει ο Govus, τώρα θα γίνουμε άνθρωποι; Ίσα-ίσα, που οι καραγκιόζηδες βρήκαν (ΝΟΜΙΖΟΥΝ) δικαιολογία για να βγάλουν τη χωριατίλα τους.
Όπως πριν κάποια χρόνια που ακρίβηνε απότομα το νερό λόγω της ξηρασίας κλπ και κράταγες τη μύτη σου από τους...άπλυτους! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν με νοιάζει πώς θ' αντιδράσει κάθε ιθαγενής, αρκεί να πληρώσει γι' αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι.Αν δεν μπορούσα να συντηρήσω το αυτοκίνητο, θα το πούλαγα ή θ' αγόραζα μικρότερο. Ή θα το πέταγα ή θα το έριχνα σε χωράφι.
Οι θέσεις στάθμευσης είναι για όσους πληρώνουν τέλη, ο δρόμος είναι για όσους πληρώνουν τέλη, ασφάλεια, σήμα.
Αλλά, όπως γράφει ο Govus, τώρα θα γίνουμε άνθρωποι; Ίσα-ίσα, που οι καραγκιόζηδες βρήκαν (ΝΟΜΙΖΟΥΝ) δικαιολογία για να βγάλουν τη χωριατίλα τους.
Όπως πριν κάποια χρόνια που ακρίβηνε απότομα το νερό λόγω της ξηρασίας κλπ και κράταγες τη μύτη σου από τους...άπλυτους!ειναι δικαιωμα του καθε ενα να πληρωσει η οχι αλλα οπως σωστα λες δεν εχει δικαιωμα μετα να χρησιμοποιει τον δρομο.
Απο εκει και περα ,πιστευω μπορει να κανω και λαθος,αλλο η συντηρηση και αλλο ο φορος...και μαλιστα ο κεφαλικος.
Δηλαδη ,υποθεση,ενα κτημα το καθαριζεις το προσεχεις το εχεις περιφραξει το εχεις ομορφο και σου βαζει ,ενω δεν το εκμεταλλευεσαι ,φορο 5χιλαρικα.
Θα το πουλησεις γιατι του καπνισε;
Οχι...Απλα προφανως οσοι εχουν να σπιτι και ενα αμαξι και μια δουλεια φοβουνται μην γινει κανενα μπαμ και τα χασουν ολα και γινουν σαν τους αλλους που ΠΡΕΠΕΙ να τα σπασουν ολα στο πολιτικο κατεστημενο...
Το ζητημα ειναι ποτε θα καταλαβει αυτος που φοβαται οτι θα καταληξει σαν αυτον που δεν εχει να χασει τιποτα...
Παντως φετος δεν βλεπω να εχει ουρα για να πληρωσουμε....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν με νοιάζει πώς θ' αντιδράσει κάθε ιθαγενής, αρκεί να πληρώσει γι' αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι.Αν δεν μπορούσα να συντηρήσω το αυτοκίνητο, θα το πούλαγα ή θ' αγόραζα μικρότερο. Ή θα το πέταγα ή θα το έριχνα σε χωράφι.
Όπως πριν κάποια χρόνια που ακρίβηνε απότομα το νερό λόγω της ξηρασίας κλπ και κράταγες τη μύτη σου από τους...άπλυτους!Και ποιος θα τ' αγοράσει όλα αυτά ρε Μάνο; Σε ποιον να πουλήσεις τι; Έχεις δει πολλούς να θέλουν ν' αγοράσουν δίλιτρο σήμερα; Μήπως να σου απαντήσω κι εγώ ανάλογα, για το χαράτσι στο ρεύμα; Δεν έχεις να πληρώσεις, κάψε το κωλόσπιτο κλπ κλπ;
Ο δρόμος όντως είναι για όσους πληρώνουν, κι εγώ να πληρώσω θέλω, αλλά στα όρια του λογικού, δεν γίνεται να μου σκίζουν τον πάτο και να μην αντιδρώ. Στο ξαναλέω, στα @@ μου αν θα στερήσω θέσεις στάθμευσης, ΕΛΠΙΖΩ να σου στερήσω ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, μέχρι να σε τσούξει κι εσένα κι αντιδράσεις κι εσύ! Γιατί όσο το τρώω εγώ το αγγούρι μόνος μου, εσύ μπορείς να το παίζεις υπεράνω, μόλις σε ενοχλήσει, θ' αντιδράσεις (ελπίζω...).
-
Μιλάμε για 200-300 ευρώ επιβάρυνση σε σχέση με πριν 2 χρονια, πόσα ακριβώς;
Για πόσα θα αντισταθούμε δηλαδή; Να δω μπας και βγαίνουν ακριβότερα οι σφαίρες...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν με νοιάζει πώς θ' αντιδράσει κάθε ιθαγενής, αρκεί να πληρώσει γι' αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι.
Αν δεν μπορούσα να συντηρήσω το αυτοκίνητο, θα το πούλαγα ή θ' αγόραζα μικρότερο. Ή θα το πέταγα ή θα το έριχνα σε χωράφι.
Όπως πριν κάποια χρόνια που ακρίβηνε απότομα το νερό λόγω της ξηρασίας κλπ και κράταγες τη μύτη σου από τους...άπλυτους!Και ποιος θα τ' αγοράσει όλα αυτά ρε Μάνο; Σε ποιον να πουλήσεις τι; Έχεις δει πολλούς να θέλουν ν' αγοράσουν δίλιτρο σήμερα; Μήπως να σου απαντήσω κι εγώ ανάλογα, για το χαράτσι στο ρεύμα; Δεν έχεις να πληρώσεις, κάψε το κωλόσπιτο κλπ κλπ;
Ο δρόμος όντως είναι για όσους πληρώνουν, κι εγώ να πληρώσω θέλω, αλλά στα όρια του λογικού, δεν γίνεται να μου σκίζουν τον πάτο και να μην αντιδρώ. Στο ξαναλέω, στα @@ μου αν θα στερήσω θέσεις στάθμευσης, ΕΛΠΙΖΩ να σου στερήσω ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, μέχρι να σε τσούξει κι εσένα κι αντιδράσεις κι εσύ! Γιατί όσο το τρώω εγώ το αγγούρι μόνος μου, εσύ μπορείς να το παίζεις υπεράνω, μόλις σε ενοχλήσει, θ' αντιδράσεις (ελπίζω...).
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
αφου πρωτα πεθανουμε εμεις....Μιλάμε για 200-300 ευρώ επιβάρυνση σε σχέση με πριν 2 χρονια, πόσα ακριβώς;
Για πόσα θα αντισταθούμε δηλαδή; Να δω μπας και βγαίνουν ακριβότερα οι σφαίρες...
οι τιμη στην σφαιρα δεν αλλαζει...η αξια της ανθρωπινης ζωης αλλαζει...
και εκει δεν θα σε ρωτησουν αν πληρωσες η οχι... -
Και γιατί δεν κάνετε καταγγελία στο δήμο να μαζέψει όσα δεν έχουν πινακίδες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μιλάμε για 200-300 ευρώ επιβάρυνση σε σχέση με πριν 2 χρονια, πόσα ακριβώς;Για πόσα θα αντισταθούμε δηλαδή; Να δω μπας και βγαίνουν ακριβότερα οι σφαίρες...
Έχω αναλύσει πολλές φορές πως το πρόβλημα δεν είναι η επιβάρυνση μόνον , που κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι, όταν το 2011 πλήρωσα προσωπικά 600 + 270, σχεδόν 900€, ενώ για το 2012 ξεκινάμε από 660 και... βλέπουμε, αλλά και από το τεκμήριο, που ανέβηκε σε δυσθεώρητα ύψη, αλλά ΚΥΡΙΩΣ, για τον ξεκάρφωτο διαχωρισμό, πως αν είσαι δίλιτρος και πάνω, είσαι πλούσιος. Το τελευταίο σημαίνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει ν' αγοράσει το αυτοκίνητό σου, για να μην κάνει την εφορία συνεταίρο...
Αν λοιπόν εγώ δεν βγαίνω οικονομικά, θα πρέπει να το πουλήσω για ψίχουλα (αν βρω...), μπας και... σωθώ. Κι όλα αυτά, γιατί έτσι κάποιοι αποφάσισαν.Αν εσύ η οποιοσδήποτε άλλος δεν θέλει ν' αντιδράσει, ΟΚ, εγώ θ' αντιδράσω και αν ενοχληθείς, τόσο το καλύτερο. Για την ακρίβεια, όσο μεγαλύτερη η ενόχληση, τόσο πιο πιθανή είναι η αλλαγή του παράλογου συστήματος. Ελπίζω λοιπόν να ενοχληθείς ΠΑΡΑ πολύ.
-
Δεν πάει έτσι και καλά θα κάνεις να το καταλάβεις.
Ξέρεις τι λες; 'Δεν θα πληρώνω τα δημοτικά τέλη, αλλά θα πετάω τα σκουπίδια κανονικά και θα ρίχνω τα απόνερα στο δρόμο. Να τσαντιστούν οι άλλοι που πληρώνουν, να αντιδράσουν'.Ειδικά οι μισθωτοί μάλιστα που πήραν με 69 δόσεις κανα daewoo, ουρές θα κάνουν για να σου σφίξουν το χέρι.
-
@HighFidelity Ακριβώς!
Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι τα χρήματα, οι περισσότεροι που θα καταθέσουμε πινακίδες έχουμε να τα πληρώσουμε.
Το θέμα είναι πως πλέον δεν αξίζει να πληρώσω όσο 3 1800άρια!
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
@HighFidelity Ακριβώς!
Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι τα χρήματα, οι περισσότεροι που θα καταθέσουμε πινακίδες έχουμε να τα πληρώσουμε.
Το θέμα είναι πως πλέον δεν αξίζει να πληρώσω όσο 3 1800άρια!
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι...Εχεις ομως και αλλο ενα αυτοκινητο, μη λεμε παλι τα ιδια.
Αν ΔΕΝ ειχες, τι θα εκανες;
Αντιδρας δηλαδη, αλλα πιστευω εκ του ασφαλους
Τέλη κυκλοφορίας