-
Από το άρθρο που παραθέτει ο coyote, ενδιαφέρον έχει το παρακάτω:
*Πάντως, όπως αναφέρουν στελέχη της αγοράς, η έκτακτη εισφορά θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων στην οποία ούτως ή άλλως οι πωλήσεις είναι σχεδόν μηδενικές, ενώ παράλληλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν στην κατοχή τους οι έμποροι αλλά και οι ιδιώτες καταναλωτές θα αποτελέσουν μεγάλη ζημιά για τους πρώτους και ένα σπασμένο κουμπαρά για τους δεύτερους.Στα ευρύματα που υπάρχουν στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και αφορούν στον κλάδο του αυτοκινήτου γίνεται επίσης αναφορά για μηδενικές αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας έως το 2015, ενώ όσον αφορά στην έκτακτη εισφορά θα ισχύσει μόνο για το 2012 καθώς τα έσοδα από τη συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζονται μηδενικά για τα επόμενα 3 χρόνια.*
Δηλαδή, προς ώρας, δεν έχει παρθεί απόφαση για συνέχιση της ηλίθιας έκτακτης εισφοράς, αλλά μ' αυτούς που έχουμε μπλέξει, δεν μπορείς να ξέρεις!
-
όσο τα έξοδα του Δημοσίου είναι εκεί που είναι θα πρέπει με διάφορους 'έκτακτους' τρόπους να βρίσκει έσοδα.
τα δάνεια μας τελείωσαν οπότε μόνο έκτακτες? εισφορές μένουν στο μενού. θα μπορέσεις να ησυχάσεις μόνο όταν δεις το πρώτο ισοσκελισμένο προυπολογισμό απο μείωση δαπανών. -
Iσοσκελισμένο προϋπολογισμό για να δει το καράβι μας θα σου πάρουν και τα σώβρακα φίλε wannabe
-
όσο τα έξοδα είναι στο θεό, όχι μόνο τα σώβρακα θα πάρουν θα ρίξουν και φρεε πότσο και πάλι θα χρωστάς.
η λύση είναι μια αλλά μάλλον είμαστε και λίγο σ+μ. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ ούτε γράμμα δεν στέλνω με δίκυκλο.....μιά χαρά εξυπηρετούμαι γιά τις καθημερινές μου ανάγκες με το smart .+1
Ούτε σταματημένο να είναι το δίκυκλο δεν ανεβαίνω. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ ούτε γράμμα δεν στέλνω με δίκυκλο.....μιά χαρά εξυπηρετούμαι γιά τις καθημερινές μου ανάγκες με το smart .Κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην το οδηγείς και το παρκάρεις σαν να ήταν... δίκυκλο
Παρατηρώ τακτικά χρήστες των smart να νομίζουν ότι είναι 'κάπως'... -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εγώ ούτε γράμμα δεν στέλνω με δίκυκλο.....μιά χαρά εξυπηρετούμαι γιά τις καθημερινές μου ανάγκες με το smart .
Κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην το οδηγείς και το παρκάρεις σαν να ήταν... δίκυκλο
Παρατηρώ τακτικά χρήστες των smart να νομίζουν ότι είναι 'κάπως'...μα δεν έχω Smart....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δηλαδή, προς ώρας, δεν έχει παρθεί απόφαση για συνέχιση της ηλίθιας έκτακτης εισφοράς, αλλά μ' αυτούς που έχουμε μπλέξει, δεν μπορείς να ξέρεις!
Γνωστός μου με 2 παιδιά που είχε πάρει το 2008 ένα μεταχειρισμένο Honda CRV (2.0) για να μετακινείται με την οικογένειά του θέλει αλλά δεν τολμάει να το αλλάξει με κάποιο τουρμπάτο 1600άρι γιατί φοβάται ότι είναι ικανοί του χρόνου να βάλουν 'έκτακτη εισφορά' σε όποιον πήρε αμάξι τα τελευταία 2-3 χρόνια με τη λογική 'για να παίρνεις νέο αμάξι τέτοιες εποχές, προφανώς (...) σου περισσεύουν και για άλλη μια εκτακτούλα!'
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111413225
Μου έκανε εντύπωση το παρακάτω που γράφει:
επίσης άγνωστο είναι αν θα το καταβάλλουν και όσοι ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας καθώς ο συγκεκριμένος φόρος δεν αφορά στα τέλη κυκλοφορίας αλλά καθαρά στην ιδιοκτησία του οχήματος...
-
μα προφανώς αφού κατέθεσες τις πινακίδες γιατί δυσκολεύεσαι να πληρώσεις τα τέλη και το κόστος χρήσης, θα σου περίσσεψαν για να δώσεις έκτακτη εισφορά.
ΝΟΤ! -
Μα είναι σχιζοφρενικό ακόμα και να το σκέφτονται κάτι τέτοιο. Το σπίτι, που του βάζουν έκτακτη, μποορύν να πουν ότι και καλά το 'χαίρεσαι', την πισίνα τη χαίρεσαι, το σκάφος το χαίρεσαι, το αμάξι, χωρίς πινακίδες, στο γκαράζ σου.... ΠΩΣ το χαίρεσαι [και μάλιστα περισσότερο από κάποιον άλλο που έχει αμάξι ΜΕ πινακίδες, και π.χ. 1800 τουρμπισμένα κυβικά, στα οποία δεν παίζει έκτακτη]?? Κάθεσαι μέσα και κάνεις το Σόλμπεργκ?!...
-
πω ρε παιδιά το παρακουράσατε....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε παιδιά το παρακουράσατε....Εσύ Σάββα 'κουράζεσαι' όποτε αναφέρονται τα 1800Τ, που είναι και το δικό σου.
Εμείς έχουμε κουραστεί να μας πιάνουν μ@λάκες τα τελευταία 2-3 χρόνια και να μας αρπάζουν χρήματα που ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ και ματώσαμε για να τα βγάλουμε.
Ποιο είναι χειρότερο?Ή μήπως δεν άξιζε ούτε να σχολιαστεί το παραπάνω απόσπασμα από το άρθρο που παρέθεσε ο coyote?
-
Nαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα once again.
Το πρόβλημα μας είναι να πληρώσουν έκτακτη και τα 1.8 turbo δηλ;
Το παραπάνω άρθρο άλλα έλεγε.
Κατανοώ την αγανάκτησή σας και εγώ τα ίδια θα λέω αν μπω στο κλαμπ που λες αλλά και αυτή την μιζέρια που βγάζετε
για τους υπόλοιπους που δεν πληρώνουν εισφορά την κρίνω ολίγον ζηλόφθονη.ΥΓ. κράτα την ειρωνεία που έβγαλες για το 1800Τ για πάρτη σου man.
ΥΓ2. μακάρι από του χρόνου να μην πληρώνει κανείς εισφορά έστω. Γιατί τα τέλη δεν βλέπω να μειώνονται....
Sent from my Huawei Ideos X5
-
Σάββα με όλο τον σεβασμό που τρέφω για το πρόσωπο σου, εσυ είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα (σε αυτο το θρεντ) που το παίζει ειρωνεία σε όσους έχουν 2λιτρα.
Αν σε χαλάει λοιπόν, μην ξανά μπεις να διαβάσεις.Και πριν προλαβεις να πεις τίποτα για εμένα, γνώριζα ποσά θα είναι τα τέλη, πριν πάω να πάρω το αμάξι...
Εσένα να δω τι θα κανείς απο του χρόνου...
-
Θανάση για πες μου που ειρωνεύτηκα τους 2λιτρους; Περιμένω quotes....
Το έπρεπε να είστε υποψιασμένοι (που είναι το μοναδικό που θυμάμαι) είναι ειρωνεία;
Τέσπα το αγγούρι θα μπει ούτως ή άλλως σε όλων τον απαυτό με διάφορες μορφές οπότε το να 'χαλιόμαστε' πλέον δεν αξίζει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πρόβλημα μας είναι να πληρώσουν έκτακτη και τα 1.8 turbo δηλ;Εμ ποιο ηθελες να ειναι? να πληρωνουν οι 2λιτροι Χιουνται των 4κ αξιας,και οι 1,8 των 30-40κ ευρω να πληρωνουν τα μισα?
Κατανοώ την αγανάκτησή σας και εγώ τα ίδια θα λέω αν μπω στο κλαμπ που λες αλλά και αυτή την μιζέρια που βγάζετε
για τους υπόλοιπους που δεν πληρώνουν εισφορά την κρίνω ολίγον ζηλόφθονη.Μιζερια βγαζουμε? Οταν θα πληρωνες εσυ ενα 1000ρικο τελη και εγω με 3πλασιας αξιας αυτοκινητο θα πληρωνα 400 ευρω,θα ησουν μιζερος εαν παραπονιοσουν?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Το πρόβλημα μας είναι να πληρώσουν έκτακτη και τα 1.8 turbo δηλ;Εμ ποιο ηθελες να ειναι? να πληρωνουν οι 2λιτροι Χιουνται των 4κ αξιας,και οι 1,8 των 30-40κ ευρω να πληρωνουν τα μισα?
το φτιάχνεις όπως σε βολεύει το παράδειγμα, υπάρχουν και άλλα 1800αρια Ford Focus mk1 1.8 με €3300 , δεν αγόρασαν όλοι Μερσέντες. Θα ήθελες αυτός να πληρώνει 1000ρικο;
για τους υπόλοιπους που δεν πληρώνουν εισφορά την κρίνω ολίγον ζηλόφθονη.Μιζερια βγαζουμε? Οταν θα πληρωνες εσυ ενα 1000ρικο τελη και εγω με 3πλασιας αξιας αυτοκινητο θα πληρωνα 400 ευρω,θα ησουν μιζερος εαν παραπονιοσουν?
Μιζέρια βγάζεις όταν ζητάς εμμέσως να φορολογηθούν και οι χαμηλότερου κυβισμού για να γίνει λιγότερο άδικο για σένα.
Αν περιοριζόσουν στο μέτρο αυτό καθεαυτό δεν θα έλεγα τίποτα. Και δεν το κάνω γιατί έχω 1800 nidosan.Τα τέλη είναι ΑΔΙΚΑ για τους 1929 και πάνω. Δεν το συζητάμε αυτό. Για να μην παρεξηγούμαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το φτιάχνεις όπως σε βολεύει το παράδειγμα, υπάρχουν και άλλα 1800αρια Ford Focus mk1 1.8 με €3300 , δεν αγόρασαν όλοι Μερσέντες. Θα ήθελες αυτός να πληρώνει 1000ρικο;:)
Εσυ τον αποκαλεις μιζερο τον Φοκους 1,8 σε συγκριση με τον πριμιουμ 1,8,οχι εγω.
Μιζέρια βγάζεις όταν ζητάς εμμέσως να φορολογηθούν και οι χαμηλότερου κυβισμού για να γίνει λιγότερο άδικο για σένα.
Αν περιοριζόσουν στο μέτρο αυτό καθεαυτό δεν θα έλεγα τίποτα. Και δεν το κάνω γιατί έχω 1800 nidosan.Εαν πρεπει να βαλουμε πλατη με εισφορες στο κρατος να βαλουμε ολοι.Να βαζουν μονο συγκεκριμενοι ειναι αδικια.Αυτο υποστηριζω εγω και αυτο δεν ειναι μιζερια.
Τα τέλη είναι ΑΔΙΚΑ για τους 1929 και πάνω. Δεν το συζητάμε αυτό. Για να μην παρεξηγούμαι.
Μην γινεσαι μιζερος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πρόβλημα μας είναι να πληρώσουν έκτακτη και τα 1.8 turbo δηλ;
Το παραπάνω άρθρο άλλα έλεγε.
για τους υπόλοιπους που δεν πληρώνουν εισφορά την κρίνω ολίγον ζηλόφθονη.Εντελώς φιλικά, έχεις σοβαρό πρόβλημα ώρες ώρες. Περιμένω να μου πεις από που συμπεραίνεις μέσα από αυτά που έγραψα πιο πάνω ότι το ζητούμενο είναι 'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα', και όχι το 'να ζήσει η δική μας'.
Και τι εννοείς 'το παραπάνω άρθρο άλλα έλεγε'?
ΥΓ. κράτα την ειρωνεία που έβγαλες για το 1800Τ για πάρτη σου man.
Καμία ειρωνεία, αναφέρεται κάτι για 1800 (γιατί με ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει σύγκριση, κι αυτή είναι είτε σ'αρέσει είτε όχι η αμέσως προηγούμενη 'κατηγορία' - αν και όπως έχω γράψει επανειλημμένα βρίσκω ηλίθια την κατηγοριοποίηση με βάση τα κυβικά) κι επεμβαίνες λες και θα το διαβάσει την άλλη μέρα η κυβέρνηση και θα σου βάλει έκτακτη και μας κατηγορείς ότι θέλουμε 'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'.
Αυτό κι αν έχει καταντήσει κουραστικό.
Τα τέλη είναι ΑΔΙΚΑ για τους 1929 και πάνω. Δεν το συζητάμε αυτό. Για να μην παρεξηγούμαι.
Μα για αυτά συζητάμε οι περισσότεροι, όχι για τα 1800 και κάτω. Τι νομίζεις εσύ ότι προσπαθούμε να πούμε? 'Ανεβάστε τα τέλη για τα 1800 για να μη φωνάζουμε'??!!...
Εκεί είναι που το χάνεις.
Τέλη κυκλοφορίας