-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αλλά αυτή τη λίστα πάλι έχει μειονεκτήματα. Όσα αυτοκίνητα προέβησαν σε μετατροπές, και κατά τεκμήριο οι εκπομπές διοξειδίου απογειώθηκαν, δεν θα πληρώσουν παραπάνω.Θα το πληρώσουν στη τιμή της βενζίνης. Επίσης, αν οι μετατροπές τους βγάλουν εκτός προδιαγραφών τους ρύπους, θεωρητικά θα τον πιάσει το ΚΤΕΟ.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
εγω πάντως το χωριο μου ειναι καμιά 30χιλ απο το προμαχώνα!!!
Στο μελλον ψήνομαι άγρια να βρω καμια άκρη με κανεναν λογιστή εκει κ να κάνω καμιά πατέντα!!
Μονο λιγο μ@λ@κια να εχεις πινακίδες απο την γείτονα χωρά!
Καποτε σε φαση τσακωμου σε forum με εναν φιλο που ειχε 996 turbo με γερμανικες πινακιδες λογω επιχειρισεων που ειχε εκει ... τον εκραξα που ερχεται και μας το παιζει κονιορδος με αμαξι που δεν πληρωνει ουτε τα μισα απο αυτα που θα πληρωνε με ελληνικες πινακιδες. Καποια στιγμη το αλαξε και πηρε 997 turbo με ελληνικες πινακιδες κ μου τις κοτσαρε στην μουρη και πολυ καλά μου εκανε φυσικα
Πλεον αλαξα μυαλα με αυτα που βλέπω ... και την αλλη φορα που θα τον δω θα τον κραζω οτι ειναι κοροιδο που αφηνει το κρατος και του πιανει τον κωλο ... βλεπω να με δερνει τελικακι εγω καποτε ξενερωνα οταν εβλεπα αυτοκινητα με αγγλικες πινακιδες αλλα αριστεροτιμονα.Τωρα...RESPECT
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αλλά αυτή τη λίστα πάλι έχει μειονεκτήματα. Όσα αυτοκίνητα προέβησαν σε μετατροπές, και κατά τεκμήριο οι εκπομπές διοξειδίου απογειώθηκαν, δεν θα πληρώσουν παραπάνω.
Θα το πληρώσουν στη τιμή της βενζίνης. Επίσης, αν οι μετατροπές τους βγάλουν εκτός προδιαγραφών τους ρύπους, θεωρητικά θα τον πιάσει το ΚΤΕΟ.
η βαση για καθε κρατικο (επισιμο-ανεξαρτητο-αδιαβλητο κοκ.)ελεγχο στον τομεα της εκπομπης των ρυπων και οχι μονο, ειναι τα ΚΤΕΟ. οταν ομως λειτουργησουν οπως πρεπει....
-
Μεταξύ άλλω πάντα αναρωτιώμουν εκείνα τα ... αδικοχαμένα 10ευρα στις κάρτες καυσαερίων γιατί τα δίνουμε ... Θα μπορούσαν να χρησιμευσουν στα τέλη ίσως ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μεταξύ άλλω πάντα αναρωτιώμουν εκείνα τα ... αδικοχαμένα 10ευρα στις κάρτες καυσαερίων γιατί τα δίνουμε ...ποιός τα δίνει;;;;; πάρα πολλοί λίγοι............
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μεταξύ άλλω πάντα αναρωτιώμουν εκείνα τα ... αδικοχαμένα 10ευρα στις κάρτες καυσαερίων γιατί τα δίνουμε ...
ποιός τα δίνει;;;;; πάρα πολλοί λίγοι............
Αν όχι κάθε χρόνο, ανά διετία με το ΚΤΕΟ τα δίνουν αναγκαστικά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μεταξύ άλλω πάντα αναρωτιώμουν εκείνα τα ... αδικοχαμένα 10ευρα στις κάρτες καυσαερίων γιατί τα δίνουμε ... Θα μπορούσαν να χρησιμευσουν στα τέλη ίσως ...7ευρο ειναι, και ειναι μια καλη επενδυση για να μη σε γραψουν αν σε σταματησουν και ψαχνουν λογο...
πιο πολυ κοστιζει η ταλαιπωρια να πας στο ΚΤΕΟ
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Μεταξύ άλλω πάντα αναρωτιώμουν εκείνα τα ... αδικοχαμένα 10ευρα στις κάρτες καυσαερίων γιατί τα δίνουμε ...
Αν όχι κάθε χρόνο, ανά διετία με το ΚΤΕΟ τα δίνουν αναγκαστικά.
Πέρασα ΚΤΕΟ το καλοκαίρι και δε μου δώσανε!!!!!!!!
-
Ε!!! Απο τους στεριανούς φανταζομαι αρκετοί ... μέχρι και σε μπλόκα εντός πόλης αλλά και σε ΕΟ μου την έχουν ζητήσει μεταξύ άλλων!
Ήταν στην ... 'πρεμιέρα' τους και δεν ήξεραν ότι πρέπει να δίνουν όλο το 'πακέτο'!
Σημερα ο Ελευθερος Τυπος -αν δεν κάνω λάθος- έγραφε για 'Αυξηση 25% στα τέλη αυτοκινήτων πάνω απο 1600 κυβικά'. Ακρως 'οικολογική' η πρόθεση μετα τα περσινές ευκαιρίες στα πολλά λίτρα με μειωμένο ΕΤΤ και προσφορές κλπ!!!
-
Kαλή περίπτωση... >
Σημερα ο Ελευθερος Τυπος -αν δεν κάνω λάθος- έγραφε για 'Αυξηση 25% στα τέλη αυτοκινήτων πάνω απο 1600 κυβικά'. Ακρως 'οικολογική' η πρόθεση μετα τα περσινές ευκαιρίες στα πολλά λίτρα με μειωμένο ΕΤΤ και προσφορές κλπ!!!
Και όχι μόνο ο ελεύθερος τύπος
Αύξηση κατά 25% του Τέλους Ταξινόμησης στα Ι.Χ. άνω των 1.600 κ.ε., έγραψε και η ημερησία
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=25965219 -
Έχει κανείς ιδέα πότε περίπου θα ανακοινωθούν τα νέα τέλη; Σκέφτομαι να πάρω αυτοκίνητο και δεν ξέρω αν πρέπει για τα τέλη να δώσω βάρος στα κυβικά ή στους ρύπους...
-
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα πότε περίπου θα ανακοινωθούν τα νέα τέλη; Σκέφτομαι να πάρω αυτοκίνητο και δεν ξέρω αν πρέπει για τα τέλη να δώσω βάρος στα κυβικά ή στους ρύπους...δυο νουμερα ειναι καλο να θυμασαι απο εδω και εμπρος. 140gr για τους ρυπους και 1600 για κυβικα. απο τις τιμες αυτες και πανω τα πραγματα δεν ειναι και πολυ καλα. αυτα που κοροιδευουμε (επειδη δεν μπορουμε να τα εχουμε!!) στα 2λιτρα, σιγα σιγα ερχονται και στα 1600. Και εις... κατωτερα
-
Αααα ωραία... και έλεγα μήπως υπερβάλω που κάτω από το άβατάρ μου έχω ως τοποθεσία την Τεχεράνη. Καλά πάμε...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα πότε περίπου θα ανακοινωθούν τα νέα τέλη; Σκέφτομαι να πάρω αυτοκίνητο και δεν ξέρω αν πρέπει για τα τέλη να δώσω βάρος στα κυβικά ή στους ρύπους...
δυο νουμερα ειναι καλο να θυμασαι απο εδω και εμπρος. 140gr για τους ρυπους και 1600 για κυβικα. απο τις τιμες αυτες και πανω τα πραγματα δεν ειναι και πολυ καλα. αυτα που κοροιδευουμε (επειδη δεν μπορουμε να τα εχουμε!!) στα 2λιτρα, σιγα σιγα ερχονται και στα 1600. Και εις... κατωτερα
και σιγα σιγα ο κοσμος θα τα πουλησει κι αυτα ή θα τα πετάξει ή θα βγάλει πινακίδες βουλγαρίας και θα χάσει κι άλλα έσοδα το κρατος
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
δυο νουμερα ειναι καλο να θυμασαι απο εδω και εμπρος. 140gr για τους ρυπους και 1600 για κυβικα. απο τις τιμες αυτες και πανω τα πραγματα δεν ειναι και πολυ καλα. αυτα που κοροιδευουμε (επειδη δεν μπορουμε να τα εχουμε!!) στα 2λιτρα, σιγα σιγα ερχονται και στα 1600. Και εις... κατωτερα
Θα πιάνει και τα ήδη υπάρχοντα 1600άρια το νέο μέτρο, όποιο και αν είναι αυτό, ή για αυτά θα συνεχίσει το ισχύον 202+χ;
-
Θα μας π@δήξουν όλους παλιούς και νέους. Δεν υπάρχει ''σάλιο'' που είπε και ο υπουργός. Θα αρπάζουν απ'όπου μπορούν αφού ανάπτυξη γιόκ. Άρα άρμεγμα σε ότι έχει απομείνει μέχρι να τελειώσει και συτό.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα μας π@δήξουν όλους παλιούς και νέους. Δεν υπάρχει ''σάλιο'' που είπε και ο υπουργός. Θα αρπάζουν απ'όπου μπορούν αφού ανάπτυξη γιόκ. Άρα άρμεγμα σε ότι έχει απομείνει μέχρι να τελειώσει και συτό.Και μετα?????? και μετα???????
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα μας π@δήξουν όλους παλιούς και νέους. Δεν υπάρχει ''σάλιο'' που είπε και ο υπουργός. Θα αρπάζουν απ'όπου μπορούν αφού ανάπτυξη γιόκ. Άρα άρμεγμα σε ότι έχει απομείνει μέχρι να τελειώσει και συτό.
Και μετα?????? και μετα???????
μετα θα παραχωρηθει η εξουσια στην Ελληνικη Αριστερα και θα φαμε ολοι με χρυσα κουταλια.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Και μετα?????? και μετα???????
Μετα θα ερθει ο Αντωνιος ο Μακεδονομαχος και θα αναφωνησει κατι παρομοιο:
Youtube VideoΚαι θα πατε να τον ψηφισετε για να φυγει ο 'αχρηστος που σας πηδηξε στους φορους' και μετα απο πεντε μηνες θα τον βριζετε κι αυτον
-
και ενώ όλα αυτά θα συμβαίνουν εμείς θα http://www.youtube.com/watch?v=MwHWbsvgQUE
Τέλη κυκλοφορίας