-
Καλησπερα, βρισκομαι στο τελικο σταδιο επιλογης αυτοκινητου και εχω καταληξει στα παρακατω:
kia Ceed 1,4 intense 109 hp
Seat Ibiza 1,6 stylance 105 hp
Fiat Grande Punto 1,4 dynamc 95 hp
Ford Fiesta 1,4 ghia 96 hp
Honda Jazz 1,4 elegance 99 hp
Hyundai i30 1,4 style 109 hp
Θα θελα τη βοηθεια σας ψηφιζοντας ενα απο αυτα, δεκτη και καθε αλλη προταση.
Θα ειναι οποσδηποτε 5θυρο, τιμη μεχρι 17.000 € κομπλε, χρηση αποκλειστικα στην επαρχια (νησι), περιπου 10.000 χλμ το χρονο, ηλικια οδηγου 30 με προβλεψη για οκογενεια εντος 5ετιας...
Δινω εμφαση στο να ειναι καινουριο μοντελο, στην εμφανιση, στην οδηγικη συμπεριφορα, μετα στις επιδοσεις και τελευταια σε θεματα εξοπλισμου, μεταπωλητικης αξιας, χωρων και εγγυησεων.
Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων... -
Καλησπερα, βρισκομαι στο τελικο σταδιο επιλογης αυτοκινητου και εχω καταληξει στα παρακατω:
Θα ειναι οποσδηποτε 5θυρο, τιμη μεχρι 17.000 € κομπλε, χρηση αποκλειστικα στην επαρχια (νησι), περιπου 10.000 χλμ το χρονο, ηλικια οδηγου 30 με προβλεψη για οκογενεια εντος 5ετιας...
Δινω εμφαση στο να ειναι καινουριο μοντελο, στην εμφανιση, στην οδηγικη συμπεριφορα, μετα στις επιδοσεις και τελευταια σε θεματα εξοπλισμου, μεταπωλητικης αξιας, χωρων και εγγυησεων.
ψηφισα φιατ εννοειται αλλα επρεπε να βαλεις και το μπραβο στην ψηφοφορια.
ειναι πιο ωραιο απολα ,5θυρο και δυνατο. -
το ειχα σκεφτει το μπραβο αλλα δε μου αρεσε και τοσο εμφανησιακα αν και πολλοι λενε οτι ειναι ομορφο.
-
και μεν στη αρχη δεν μαρεσε αλλα με τον καιρο μαρεσει και αν αγοραζα τωρα αυτο θα αγοραζα
-
ειναι δυνατο οχημα, αν το παρεις λεει στα 120 αλογα αλλα απο ιταλικα μου αρεσε πιο πολυ το πουντο που ειναι πιο συμμαζεμενο... ειναι μπερδεμα η επιλογη γενικως.
-
και το πουντο καλο ειναι αλλα το ταμπλο του ειναι φτωχο,εγω πηγαστην εκθεση να δω το πουντο και με το που ειδα το μπραβο καταλαβα οτι ειναι ανωτερο αμαξι.
μιλαμε για πολυ σοβαρο αμαξι,οχι αρχιδιες.που θα μου πας θα σε κανω ιταλακια
-
Φιλε μου και εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι. ψαχνω ενα αμαξι που να με βολευει λογο δουλειας να κυκλοφορω ολη μερα μεσα στην αθηνα αλλα και τα σαββατοκυριακα να μεταφερει εμενα η τους γονεις μου εκτος αθηνας οσο γινετε πιο ανετα και με ασφαλεια.. Τελικα κατεληξα στο φιεστα τιτανιουμ , πιστευω οτι ειναι η χρυση τομη και το πιο ολοκληρωμενο , και τωρα με ολες τις εκπτωσεις ειναι και φθηνοτερο κατα 2000 περιπου. Ασε που εχει βγει πριν 5 μηνες μολις.
-
Αφου εχεις μπατζετ στα 17 χιλιαρικα εγω στην θεση σου θα πηγαινα ανετα στο φιεστα titanium 1.6!
Πανεμορφο μεσα , εξω , ευχαριστο , φορντ στην οδηγηση(με οτι αυτο συνεπαγεται) καλη καταναλωση και 120 αλογακια κατω απο το καπω σου.
Με τις εκπτωσεις και τα μειωμενα τελη βγαινει στα 15500 με το κλειδι στο χερι! Ισως και 15000 αν και δεν ειμαι βεβαιος..
Με ενα 500αρι-600αρι ακομα βαζεις και σπορ αεροτομη , φιμε , xenon και εμφανισιακα εισαι τουμπανο!
Τωρα αμα θες ghia για τον κλιματισμο η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη!Μειονεκτηματα ειναι η εγγυηση που προς το παρον ειναι για 2 χρονια για τα μηχανικα μερη και οι χωροι (που αν και καλοι για μικρο , δεν παυουν να υστερουν σε σχεση με ενα μικρομεσαιο).
Αλλα αυτοι οι παραγοντες δεν ηταν ψηλα στην ιεαραρχιση που μας εδωσες.Οποτε βουρ!!
Οτι και να παρεις σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις παντως! -
γενικα βλεπω εχετε μια προτιμηση στο φιεστα αποτι ειδα και σε αλλα θεματα, οντως ειναι καλυτερη η αλλα εκδοση που λετε αλλα ειναι λιγο μικρο νομιζω, 3,90 μηκος και υπολοιπεται των αλλων, επισης το ταμπλο μεσα ειναι καπως...
-
Ο χρήστης kpv έγραψε:
Φιλε μου και εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι. ψαχνω ενα αμαξι που να με βολευει λογο δουλειας να κυκλοφορω ολη μερα μεσα στην αθηνα αλλα και τα σαββατοκυριακα να μεταφερει εμενα η τους γονεις μου εκτος αθηνας οσο γινετε πιο ανετα και με ασφαλεια.. Τελικα κατεληξα στο φιεστα τιτανιουμ , πιστευω οτι ειναι η χρυση τομη και το πιο ολοκληρωμενο , και τωρα με ολες τις εκπτωσεις ειναι και φθηνοτερο κατα 2000 περιπου. Ασε που εχει βγει πριν 5 μηνες μολις.παρατηρησα ομως οτι κανενα μοντελο του φιεστα δεν εχει στανταρ esp, ακομα και στα 120 αλογα... αν το βαλεις εξτρα ισως αργησει και αυτο ειναι κακο...
-
Με συνοπτικές διαδικασίες το Ceed... ή το Hyundai για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Άκου που λέω... Πρόσεχε...
υ.γ. και μην πιστεύεις εύκολα ότι σου λένε ούτε στο διαδίκτυο ούτε οι πωλητές... Ψάξτο καλά εσύ μόνος σου πριν αποφασίσεις ...
-
Ibiza γιατί αυτό σου αρέσει και αυτό θα πάρεις στο τέλος.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ibiza γιατί αυτό σου αρέσει και αυτό θα πάρεις στο τέλος.οντως εμφανισιακα μου αρεσει πιο πολυ απολα χωρις ομως να με τρελενει κιολας ο πισινος του... αλλα το γεγονος οτι δε πουλαει με τιποτα και οτι δε βλεπω κανενα εδω να κυκλοφορει με παραξενευει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με συνοπτικές διαδικασίες το Ceed... ή το Hyundai για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...Άκου που λέω... Πρόσεχε...
υ.γ. και μην πιστεύεις εύκολα ότι σου λένε ούτε στο διαδίκτυο ούτε οι πωλητές... Ψάξτο καλά εσύ μόνος σου πριν αποφασίσεις ...
προφανως για λογους αξιοπιστιας? ισχυει αραγε αυτο?
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
Με συνοπτικές διαδικασίες το Ceed... ή το Hyundai για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Άκου που λέω... Πρόσεχε...
προφανως για λογους αξιοπιστιας? ισχυει αραγε αυτο?
Δεν είναι μόνο η αξιοπιστία. Είναι και άλλα πράγματα για άλλους σημαντικά για άλλους όχι.
Δες ακριβώς τι ζητάς και μετά ψάξε να δεις αν αυτά καλύπτονται από τα αυτοκίνητα που έχεις στον κατάλογο σου.Ένα απλό παράδειγμα;
Αν θέλεις άνεση χωρίς να πονά το αυτοκίνητο και η μέση σου, τότε απέφυγε μοντέλα που έχουν 17άρες ζάντες με ελαστικά 45άρια ή και 40άρια...
Βρες κάποιο μοντέλο με ελαστικό που νά έχει προφίλ πάνω από 55 ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ένα απλό παράδειγμα;
Αν θέλεις άνεση χωρίς να πονά το αυτοκίνητο και η μέση σου, τότε απέφυγε μοντέλα που έχουν 17άρες ζάντες με ελαστικά 45άρια ή και 40άρια...
Βρες κάποιο μοντέλο με ελαστικό που νά έχει προφίλ πάνω από 55 ...Δηλαδη, προτεινεις να επιλεξει αυτοκινητο συμφωνα με τις διαστασεις τροχων-ελαστικων?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ένα απλό παράδειγμα;
Βρες κάποιο μοντέλο με ελαστικό που νά έχει προφίλ πάνω από 55 ...Δηλαδη, προτεινεις να επιλεξει αυτοκινητο συμφωνα με τις διαστασεις τροχων-ελαστικων?
Για εμένα αυτό είναι ολίγον 'άκυρο' γιατί δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα τις ίδιες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις.
-
ολα τα παραπανω μοντελα εχουν 15αρα ή 16αρα ζαντα, κανενα δεν εχει 17αρα, σκεφτομουν 16αρα παντως για λογους εμφανισης, απο ανεση πιστευω ειτε 15 ειτε 16 θα ναι το ιδιο περιπου, σωστα?
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...