-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ MOTORSPORT CLUB ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ.
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ MOTORSPORT CLUB ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ.
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΟΡ.
ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ 'Συνεντευξεις κ. α. του αθληματος' ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ Ο 'ΜΠΕΚΑΣ'.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ 3Κ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΝΚΟΥΝΕΝ-Κ.Κ.Κ. -
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΟΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ JOKAPNIS. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΙΣΩΣ?ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝΩΝΥΜΑ Η ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ FORUM ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΔΙΚΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ JOKAPNIS. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΙΣΩΣ?ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝΩΝΥΜΑ Η ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ FORUM ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΔΙΚΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Αν και δεν μου πέφτει λόγος, αυτή την πρόταση την έκανες σε άτομα του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. ή απλά το αναφέρεις εδώ μέσα?
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Αν και δεν μου πέφτει λόγος, αυτή την πρόταση την έκανες σε άτομα του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. ή απλά το αναφέρεις εδώ μέσα?
Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ-ΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ-ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΩΝ,ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ-ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ Η ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Φιλε ΚΚΚ , αλλα και στους υπολοιπους φιλους του ΑΟΚ , την Τεταρτη 8/4/2009 στη λεσχη του ΑΟΚ θα γινει συναντηση οπου θα τεθουν και τα προαναφερωμενα θεματα .
Οσοι πιστοι προσελθεται , η νεα δ/νση ειναι Κρασαδακη 9 . -
Παιδια εμεις ειμαστε πληρωμα εκτος Κρητης, την αγαπαμε και ερχομαστε και τρεχουμε ομως μας χαλαει οταν βλεπουμε 20-25 συμμετοχες σε καθε αγωνα .Ειστε απο τους τυχερους που μπορειτε πανευκολα να ανεβασετε τις συμμετοχες στις 50 και με τις παροχες που δινετε να κατεβουν αλλα 10 πληρωματα και να κανετε φοβερους αγωνες.Αρκει βεβαια να αφησετε τους εγωισμους και να τα βρειτε οι λεσχες μεταξυ σας.
saxoft
-
Ο χρήστης SAXOFT έγραψε:
Παιδια εμεις ειμαστε πληρωμα εκτος Κρητης, την αγαπαμε και ερχομαστε και τρεχουμε ομως μας χαλαει οταν βλεπουμε 20-25 συμμετοχες σε καθε αγωνα .Ειστε απο τους τυχερους που μπορειτε πανευκολα να ανεβασετε τις συμμετοχες στις 50 και με τις παροχες που δινετε να κατεβουν αλλα 10 πληρωματα και να κανετε φοβερους αγωνες.Αρκει βεβαια να αφησετε τους εγωισμους και να τα βρειτε οι λεσχες μεταξυ σας.saxoft
Αν είστε αυτοί που νομίζω .. ευχαριστούμε που μας τιμάτε συνεχώς και με τη συμμετοχή σας.
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Φιλε ΚΚΚ , αλλα και στους υπολοιπους φιλους του ΑΟΚ , την Τεταρτη 8/4/2009 στη λεσχη του ΑΟΚ θα γινει συναντηση οπου θα τεθουν και τα προαναφερωμενα θεματα .
Οσοι πιστοι προσελθεται , η νεα δ/νση ειναι Κρασαδακη 9 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SCUDO
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛ.ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΑΡΑ 13 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Κ.Α.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ Η ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΕΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΦΙΛΕ Κ.Κ.Κ.
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΛΑΘΟΣ.
ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ RALLY.GR (αλλα και απο πιο πριν που παροκολουθω εγω)ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 6-7 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ 3-4 ΕΩΣ
6-7.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΤΡΕΞΑΝ 5 ΧΑΝΙΩΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ?ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΟΜΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
-
Ο χρήστης M.M έγραψε:
ΦΙΛΕ Κ.Κ.Κ.
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΛΑΘΟΣ.
ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ RALLY.GR (αλλα και απο πιο πριν που παροκολουθω εγω)ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 6-7 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ 3-4 ΕΩΣ
6-7.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΤΡΕΞΑΝ 5 ΧΑΝΙΩΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ?ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΟΜΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Συμφωνώ απολυτα με τον κ. Μ.Μ. (αν και ανώνυμος...)
Μακάρι να κανετε ενα καλο Regrouping στον ΑΟΚ, και να κάνετε το δικό σας Ραλλυ Κρητης Πρωταθληματικό, να κάνω και εγώ ενα Πρωταθληματικό ΣΕΧ!!!
-
Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σας ( ΜΜ κ gonakinen ) και οι δυο γραψατε οτι απο το 2001 και μετα οι απο τα Χανια ερχεστε 4-5 στο Κρητης , αρα περημενετε λοιπον απο εμας την βελτιωση του σπορ , εμεις ειμαστε οι ρυθμιστες της καταστασης . Οχι τιποτα αλλο , αλλα για να ξερουμε πανω σε πια βαση θα συζηταμε .
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σας ( ΜΜ κ gonakinen ) και οι δυο γραψατε οτι απο το 2001 και μετα οι απο τα Χανια ερχεστε 4-5 στο Κρητης , αρα περημενετε λοιπον απο εμας την βελτιωση του σπορ , εμεις ειμαστε οι ρυθμιστες της καταστασης . Οχι τιποτα αλλο , αλλα για να ξερουμε πανω σε πια βαση θα συζηταμε .ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Ο ΑΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΟΚ ΤΗΝ ΡΟΚΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ,ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ Ο ΑΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ .
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Καλημέρα
Φίλοι Κρητικοί νομίζω ότι σε λάθος βάση έχετε τοποθετήσει το θ΄'εμα. Ούτε οι Χανιώτε;ς ούτε οι Ηρακελιώτες είναι υπεύθυνοι γιά το επίπεδο και τις συμμετοχές σε αγώνες της Κρήτξης. Ο ΚΚΚ είπε κάτι περί ανθρώπων της Αθήνας. Αυτό θεωρώ εγώ ότι είναι η βάση του κακού.
Η Κρήτη μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει Ραλλύ πρωταθληματικό, ανάβαση και ταχύτητα (επιφύλαξη γιά την πίστα) μέχρι και τα τέλη Απριλίου με απόλυτη ασφάλεια από πλευράς καιρικών συνθηκών. Την ΄παοψη αυτή όμως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι κάποιων από την ΕΛΠΑ και τώρα νομίζετε ότι ο ένας φταίει στον άλλο. Το επίπεδο των αγώνων στην κρήτη θα ανέβη συνολικά. Αν πετύχει το Ηράκλειο μαζί θα πετύχουν και τα Χανιά και όποια άλλη λέσχη έχει στελέχη έτοιμα να ασχοληθούν σοβαρά. Επομένως μην περιορίζετε το πρόβλημα σε ενδοκρητικό. Είναι λάθος. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Εκτός και αν θέλετε να κουβαλάτε συνέχεια ρακές, τυριά και άλλα ωραία κρητικά προϊόντα 'δώρα' στους διάφορους τενεκέδες.
Το θέμα της 14-4-2009 δεν είναι απλά να παρέλθει. Πρέπει να υπάρξει και προβληματισμός. Σας έχω επισημάνει κάποια στοιχεία του καταστατικού. Με αυτό το καταστατικπό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Αντίθετα θα μας κάτσουν στο σβέρκο και με νόμο πλέον.
ΜΠΕΚΑΣ -
λυπαμαι πολυ γιατι η αγαπιτη κατα τα αλλα πραγματικη για εμενα φιλη δεν σταματαει εκτυθεσαι
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
ΚαλημέραΦίλοι Κρητικοί νομίζω ότι σε λάθος βάση έχετε τοποθετήσει το θ΄'εμα. Ούτε οι Χανιώτε;ς ούτε οι Ηρακελιώτες είναι υπεύθυνοι γιά το επίπεδο και τις συμμετοχές σε αγώνες της Κρήτξης. Ο ΚΚΚ είπε κάτι περί ανθρώπων της Αθήνας. Αυτό θεωρώ εγώ ότι είναι η βάση του κακού.
Η Κρήτη μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει Ραλλύ πρωταθληματικό, ανάβαση και ταχύτητα (επιφύλαξη γιά την πίστα) μέχρι και τα τέλη Απριλίου με απόλυτη ασφάλεια από πλευράς καιρικών συνθηκών. Την ΄παοψη αυτή όμως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι κάποιων από την ΕΛΠΑ και τώρα νομίζετε ότι ο ένας φταίει στον άλλο. Το επίπεδο των αγώνων στην κρήτη θα ανέβη συνολικά. Αν πετύχει το Ηράκλειο μαζί θα πετύχουν και τα Χανιά και όποια άλλη λέσχη έχει στελέχη έτοιμα να ασχοληθούν σοβαρά. Επομένως μην περιορίζετε το πρόβλημα σε ενδοκρητικό. Είναι λάθος. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Εκτός και αν θέλετε να κουβαλάτε συνέχεια ρακές, τυριά και άλλα ωραία κρητικά προϊόντα 'δώρα' στους διάφορους τενεκέδες.
Το θέμα της 14-4-2009 δεν είναι απλά να παρέλθει. Πρέπει να υπάρξει και προβληματισμός. Σας έχω επισημάνει κάποια στοιχεία του καταστατικού. Με αυτό το καταστατικπό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Αντίθετα θα μας κάτσουν στο σβέρκο και με νόμο πλέον.
ΜΠΕΚΑΣΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΕΚΑ.
ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΩΝ ΓΙΟΥΧΑ 3Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Κ.Κ.Κ.
ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ.
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-ΔΥΜΟΥΡΟΥΣ-,ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΑΛΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΦΙ ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ,ΘΕΛΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟ ΧΩΡΤΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Μ.Μ.,GONAKINEN,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Παιδια σημερα 08/04/09 εχουμε συναντηση στη λεσχη ( ΑΟΚ ) μην ξεχνιωμαστε .
Κρασαδακη 9 πισω απο την εφορεια απο 18.30 και μετα η λεσχη θα ειναι ανοικτη .
Σηκωθητε απο καναπεδες ντιβανια ........... -
Τι εγινε κυριοι με την συναντηση ? εγινε ?
Αληθεια ειμαι περιεργος αν τα παλικαρια του 40 , υπαρχουν ακομα το 2009 στην μεγαλη ΚΡΗΤΗ ?
(μεταφορικα βεβαιως )
ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ