-
Δεν πρόκειται να κάνει κανείς κάτι από μας,γιατί κανείς δεν θα γίνει πρωθυπουργός.
Αλλά μιας και λέμε για να λέμε η ανεργία και η οικονομία είναι τα δυο πιο σοβαρά θέματα που πρέπει να κοιτάξει να φτιάξει ο κάθε πρωθυπουργός,αλλά που.........Τώρα αυτά περί Τούρκων που θα έρθουν έξω από το σπίτι το δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου,είναι τουλάχιστον υπερβολικά,μπιπ την παλιοΓαλατασαράι τους μπιπ....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kανεις υποθεση που την καταληγεις σε βεβαιοτητα για ενα ζητημα που ειναι 1.000.000% βεβαιο οτι εχεις πληρη αγνοια. Κοινως.... αντε να μη βαλω το καταλληλο εμοτικον που μας μιλας και για αληθειες...Που ζεις? Σε αλλη χωρα?
Μαλλον εισαι απο αυτους που εννοω ως λιγους που κανουν κουμαντο τους πολλους και εχεις καταλαβει τι εννοω.Κουραγιο αυτο εχω να σου πω . Βαλε οτι θες φιλε μου παντα θα ειστε οι λιγοι .
Απο μας τους ποντικες μπορεις και μιλας τωρα φιλε μου αλλιως αν ζητουσες το λογο θα σηκωνες το χερι σου .Καταλαβες φιλαρακο?
Ασε αυτο το υφος γιατι δεν σου παει και δεν βγαινει πουθενα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μπορεις να μου πεις ΕΝΑΝ που εχασε τη ζωη του επειδη ετυχε να κυκλοφορει διπλα σε διαδηλωση.
Αντε στην τρυπα σου ρε ποντικα που εχεις και αποψηΚανεναν γιατι δεν τολμαγε να βγει να πει την αποψη του που μπορει να ηταν διαφορετικη ! Αντε πες στον κοσμο να βγει με τους κουκουλοφορους να σπασει τζαμια !
Οι αληθειες πονανε φιλε μου!Τι λε ρε coupea... μήπως βάζουν και τα πτώματα στους κάδους που βάζουν φωτιά; Για να εξαφανίσουν τα στοιχεία δλδ
Θα σου έγραφα μερικά περιστατικά, αλλά προφανώς δεν έχει και κάποιο νόημα.
Άλωστε οι αλήθειες του Ευαγγελάτου είναι που πονάνε Των 20:30 όμως, γιατί οι μεσημεριανές είναι πιο lightΕΕΠ ο greo παίζει και να έχει ΠΟΛΥ πιο σοβαρή άποψη από εσένα ΕΝΑΝΤΙΑ στους κουκουλοφόρους. Οπότε από εκεί που πας να του τη βγεις, μάλλον για πας.
Α και που 'σαι. Στις 2 απρίλη οι στρατιωτικοί συνάδελφοί σου είχαν μπλοκ με πανώ στην πορεία. Περίεργο πράγμα, επέζησαν. Γιατί λες να έγινε αυτό;
-
Γιατι ειναι κουκουλοφορος η δημοσιογραφος κουκουλοφορος?
Τι να βγω και να βγεις αυτες δεν ειναι διαδηλωσεις και επιμενω σ'αυτο!
Οσο για τους συναδελφους μου αν καποιος χτυπησει η σπασει βιτρινα θα ειναι αξιος της μοιρας του!
Ειναι σωματαραδες γι'αυτο δεν καταλαβαινουν απο τα κακα των διαδηλωσεων! -
άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μου, φάση...
-
Κοιτα εγινε παρερμηνευση σε αυτα που γραφω και τσιμπισε ο γκρεο .Δεν ισοπεδωσα τις διαδηλωσεις.Ξερεις και εσυ και ο φιλος για ποιες μιλαω!
Ο κοσμος γενικα εχει τρομοκρατηθει απο αυτες και ξερεις ξερει ξερουμε γιατι!Πρεπει να ειμαστε expert των θεματων για να γραψουμε .Ολοι εχουμε αποψη και σε οποιον αρεσει!
Ενταξει ,αιντε παμε παρακατω!
Συμβαινουν αυτα! -
Εγω το ειπα και στο αλλο θεμα, εχω αφησει ολες τις ΓΡΙΕΣ χωρις lexotanil
Και βλεπετε εδω τα αποτελεσματα
Kι οχι τιποτις αλλο, οπως λεει και το συνθηματακι, η γρια οταν ητανε μικρη, επεσε σε χυτρα με γαλαζιο lsd..Εγω παντως ανετα ψηφιζω klong για να δω τον τεμπελη τον koutsan στη φυλακη:
Ο χρήστης klong έγραψε:
-
Όλοι οι φυλακισμένοι θα είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν για το κράτος όσοι αρνούνται θα μπαίνουν στην απομόνωση. Κανένας αλλοδαπός κρατούμενος δεν θα στέλνεται στην χώρα του να δικαστεί θα μένουν εδώ και θα δουλεύουν μέχρι να εκτίσουν την ποινή τους.
-
Το κράτος θα είναι υπόλογο για τους ανέργους, θα τους συντηρεί 'αξιοπρεπώς' (6) και θα τους βρίσκει εργασία, αν αρνούνται την εργασία μετά από εύλογο χρονικό διάστημα χάριτος θα οδηγούνται στο (7).
-
-
Θεϊκή διατύπωση
Οι άνεργοι δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να παραμείνουν άνεργοι ή δουλεύουν ή πάνε φυλακή!
Μόλις μάθαμε ποιον εννοούσε ο λαϊκός βάρδος με το 'άλλους' στον παρακάτω στίχο
'Φτωχές μανάδες γέννησαν τους τέσσερις μεγάλους τον Γιώργο Παπαδόπουλο ,τον Παττακό και άλλους'
-
ωραιος στιχος
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
@klong είσαι φασίστας,τι είναι αυτά που λες?
με ποιό ακριβώς σημείο διαφωνείς;
Τώρα που το ξαναδιαβάζω αυτή η ιστορία με την εκπαίδευση μου θυμίζει λίγο: 'το κύμα'
Δε θα μας χαλάσεις εσύ το 'σύστημα'
Ελπίζω να κατάλαβες το χιουμοριστικό της παρέμβασης
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όροι όπως 'φασίστας' 'εθνικιστής' 'συνομωσιολογία' κλπ ευτράπελα έχουν ιδιαίτερη χρήση τα τελευταία χρόνια για να καπελώσουν τον ελεύθερο λόγο παραποιώντας κυριολεκτικά τις έννοιες των χαρακτηρισμών αυτώνΠαρακάτω γιατί πλακώθηκαν (φραστικά εννοώ) δεν κατάλαβα
Βρε ξεχάστε ο καθένας το ατομικό του συμφέρον για λίγο και σκεφτείτε συλλογικά, παιδιά μεγαλώνετε ή θα μεγαλώσετε, αυτά μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να είναι ευννοημένα όπως π.χ κάποιοι από εσάς.
Σε τελική ανάλυση τι να τα κάνετε αυτά που κερδίσατε με τρόπους όταν δίπλα σας ο κόσμος θα πεινάει και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά με ένα μαχαίρι στην πλάτη για 5€... και δεν εννοώ σε διαδήλωση φυσικά.
Όσο για τις διαδηλώσεις αναφέρομαι πάντα σε αυτές όπου η κάθε ομάδα που θέλει φράγκα ή επιδοτήσεις κατεβαίνει και κλείνει δρόμους με ότι συνεπάγεται αυτό ...
Αν το αίτημα είναι δίκαιο τότε μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη ή ο ίδος ο λαός θα το δεχθεί, αν είναι άδικο τότε ... έχασε.
Όσο για τους άνεργους αναφέρομαι στους άνεργους από πεποίθηση και όχι λόγω ανάγκης. Σε ένα σύστημα όπως το περιγράφω παραπάνω δεν θα υπάρχει ανάγκη να υπάρχουν άνεργοι, τουλάχιστον μακροχρόνιοι, αλλά και αν δεχθούμε ότι υπάρχουν πως θα ζούν ζητιανεύοντας; -
[quote='skye']Εγω το ειπα και στο αλλο θεμα, εχω αφησει ολες τις ΓΡΙΕΣ χωρις lexotanil
Και βλεπετε εδω τα αποτελεσματα
Kι οχι τιποτις αλλο, οπως λεει και το συνθηματακι, η γρια οταν ητανε μικρη, επεσε σε χυτρα με γαλαζιο lsd..Και ο νεος επεσε στο αιμα του Τσε και τρελαθηκε!
-
Πραγματικά, τα τελευταία ποστ απέτυχαν και να με διασκεδάσουν και να με εκνευρίσουν...
Απορώ δλδ με τον koutsan και τον skye αντίστοιχα. Να έπιασε τόπο ο διαλογισμός?
Δε με εκπλήσσει, επίσης, το γεγονός ότι πολλά άτομα έχουν αναπτύξει έναν τρόπο σκεψης που φλερτάρει με φασιστικές ιδέες και αντιλήψεις... αφού ακόμα και στη Λαμπίρη βλέπεις φασιστόμουτρα.
Πόσω μάλλον στα δελτία, που αποτελουν πλέον το μοναδικό μέσο διαμόρφωσης συνειδήσεων των πολιτών-προβάτων.@klong: Μάλλον κατάλαβα την ας πούμε 'ανθρωπιστική' προσέγγιση που κάνεις και θέλω ειλικρινά να σου αναγνωρίσω αγνά κίνητρα, αλλά πολλά από τα γραφόμενά σου παραπέμπουν από ουτοπικά-ανεφάρμοστα 'μέτρα' έως ακραία φασιστικά καθεστώτα.
@coupeas: Ρε φίλε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις στο 99% των περιπτώσεων...
Ή εγώ χάζεψα ή εσύ δεν ξέρεις γραφή. -
Ασε ,,,
Ας καταλαβουν οποιοι μπορουν .
Παντος μια χαρα εισαι μην ανχωνεσαι!
Κατι ξερω και εγω απο γραφη αλλα μαλλον ειναι προχωρημενη! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
@klong: Μάλλον κατάλαβα την ας πούμε 'ανθρωπιστική' προσέγγιση που κάνεις και θέλω ειλικρινά να σου αναγνωρίσω αγνά κίνητρα, αλλά πολλά από τα γραφόμενά σου παραπέμπουν από ουτοπικά-ανεφάρμοστα 'μέτρα' έως ακραία φασιστικά καθεστώτα.
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι περισσότερο σε σοσιαλιστικά αν όχι σε κομουνιστικά καθεστώτα παραπέμπουν.
Φασιστικά γιατί ποιά ανθρώπινη ελευθερία περιορίζουν:
Το δικαίωμα στην κλοπή;
Την νομική ασυλία σε άτομα που είναι δίπλα στο μέλι;
Την αξιοκρατία;
Την λογική;
Οι μεγάλες πιέσεις δημιουργούν και μεγάλες αντιδράσεις και τότε δημιουργείται αδικία από την άλλη πλευρά.
Πάντα πρέπει να υπάρχει το μέτρο.
Μπορεί όντως κάποιες ιδέες μου να ήταν τραβηγμένες (ίσως π.χ. αυτή για τις διαδηλώσεις) ... υποδείξτε τις
Αλλιώς τα λόγια σας και τα στιχάκια σας δεν έχουν καμμία αξία. Όσοι μπορούν ακόμη να σκέφτονται θα καταλάβουν τις ιδιοτελείς σκέψεις του καθενός.
Όσο για τα ουτοπικά ή ανεφάρμοστα πολλές φορές η πραγματικότητα, στο περασμα των χρόνων, ξεπέρασε και τα πιο ουτοπικά (ή μήπως ουτοπιστικά ) όνειρά μας.
Το θέμα είναι:
'θέλουμε τελικά να κάνουμε κάτι για αυτόν τον κόσμο ή μας ενδιαφέρει μόνο αν ... τελικά η BMW είναι μωβ; ' -
Πηραμε την δημοκρατια και την 'ξεπουπουλιασαμε' .Τελικα η θα περναμε ολοι καλα η κανενας!.Χωρις κανενα κοστος για κανενα.Αυτο θελουμε !
-
Μες στην υπόγεια την ταβέρνα,
μες σε καπνούς και σε βρισιές,
(απάνου εστρίγγλιζε η λατέρνα)
όλη η παραία πίναμε εψές,
εψές, σαν όλα τα βραδάκια,
να πάνε κάτου τα φαρμάκια.Σφιγγόταν ο ένας πλάι στον άλλο
και κάπου εφτυούσε καταγής,
ω! πόσο βάσανο μεγάλο
το βάσανο είναι της ζωής!
Οσο κι ο νους αν τυραννιέται
άσπρην ημέρα δε θυμιέται!(Ηλιε και θάλασσα γαλάζα
και βάθος του άσωτου ουρανού,
ω! της αυγής κροκάτη γάζα
γαρούφαλλα του δειλινού,
λάμπετε-σβήνετε μακριά μας,
χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!)Του εννού ο πατέρας χρόνια δέκα
παράλυτος - ίδιο στοιχειό
του άλλου κοντόμερη η γυναίκα
στο σπίτι λιώνει από χτικιό,
στο Παλαμίδι ο γυιός του Μάζη
κ' η κόρη του γιαβή στο Γκάζι.-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο θεός που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
'ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.Έτσι, στην σκοτεινή ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει, μας πατεί:
δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κοιτα εγινε παρερμηνευση σε αυτα που γραφω και τσιμπισε ο γκρεο .Δεν ισοπεδωσα τις διαδηλωσεις.Ξερεις και εσυ και ο φιλος για ποιες μιλαω!
Ο κοσμος γενικα εχει τρομοκρατηθει απο αυτες και ξερεις ξερει ξερουμε γιατι!Πρεπει να ειμαστε expert των θεματων για να γραψουμε .Ολοι εχουμε αποψη και σε οποιον αρεσει!
Ενταξει ,αιντε παμε παρακατω!
Συμβαινουν αυτα!Τις ισοπεδωσες. Αν δεν ηθελες να το κανεις, αλλο καπελο.
Οπως λες κι εσυ, παμε παρακατω.Klong καθε φορα που διαβαζω αυτό το ποιημα, βλεπω ποσο λουμπεν εχει γινει η κοινωνια μας στο συνολο. Σαν επιδημια ενα πραμα.
Γίνε κι εσύ Πρωθυπουργός. Μπορείς!