-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για όσους ξέρουν (αν ξέρουν...) υπάρχουν και οι εξατμίσεις Custom Fit ... Έχω πάρει δύο φορές (Remus/ Supersprint) και επειδή βγαίνουν ανά μοντέλο και κατασκευαστή καλύπτουν τις προδιαγραφές θορύβου... Όπως τις πήρα αμέσως τις έβγαλα... Πολύ ήσυχες. Ειδικά η Remus...
Φυσικά είναι ακριβές (περίπου 300euro-400euro) αλλά αποτελεί μία καλή λύση για κάποιον που θέλει κάτι που μπαίνει αμέσως και δεν θέλει θόρυβο.υ.γ. παρακαλούνται οι από πάνω μην αρχίσουν (πάλι) τα περί αξιοπιστίας της Hyundai. Ευχαριστώ...
Oval e?
Εννοώ οβάλ στο σχήμα του σιλανσιέ όχι στην απόληξη...!...!
Αλλά και η απόληξη παίζει ρόλο. Ή μάλλον τα ανοίγματα του σιλανσιέ. Με οβάλ σιλανσιέ και δύο ανοίγματα θα περίμενε κάποιος περισσότερο θόρυβο. Ωστόσο ήταν αθόρυβο... σε σημείο που το άλλαξα μετά από τρεις μήνες και έβαλα φουλ Festus ... από μπροστά μέχρι πίσω ...
Και το ASTRA πήρε φωτιά... στην κυριολεξία... Και ούτε έχασε και ούτε κάηκε ο κινητήρας ούτε τίποτα. Φυσικά το ανέλαβε ο Καράμπαλης, οπότε το περιποιήθηκε καλά.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η αξιοπιστία σημαίνει ότι αντέχουν περισσότερο καιρό; Γιατί τότε δεν θα κυκλοφορούσαν Citroen BX, Fiat Tipo, Peugeot 205, VW Golf 2 και Seat Ibiza. (τυχαίες επιλογές)
Ας πάρουμε ένα φίλο...
...να φορέσουμε κάτι τέτοιο στο λαιμό...
...ας αγκαλιαστούμε και νίωσουμε πάλι παιδιά...
...και ας τραγουδήσουμε κάτι σαν και αυτό...
...και ας αναρωτηθούμε τώρα που μάθαμε την αξία της ανθρώπινης συμφιλίωσης και ευτυχίας...
Έχετε μετρήσει πόσες κορόλες/323/σάννυ και πόσα τίπο/19/ΒΧ της εποχής απόσυρσης κυκλοφορούν σήμερα??? Αν όχι πάρτε το λεωφορείο βγείτε σε ένα μποτιλιάρισμα και αρχίστε το μέτρημα...
-
ΒRO ανέφερα πουθενά για ιάπωνες; Μάλλον θα είδες το Μαζνταίοι και θα τσίμπησες ως κάτοχος του 2 αλλά εγώ για καλό το είπα. Εφόσον ξέρω ότι είναι αν όχι 1η σε αξιοπιστία σίγουρα στις 3 πρώτες παγκοσμίως.
Αλλά εντάξει και ο κορεάτης ας κάνει λίγο κράτει. Δεν είπαμε ότι δεν βγάζει αξιόπιστα αυτοκίνητα.
Τέσπα σόρι Στορμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΒRO ...Τέσπα σόρι Στορμ
BRO ...
υ.γ. ρίξτε και μία ματιά στις εξατμίσεις BROSpeed ...
Μιλάω σοβαρά. 5 χρόνια εγγύηση ... -
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά και κατόχους Kia Ceed που είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι. Έχει ασχοληθεί κανένας με την βελτίωση του Ceed? Ξέρω πως τα 7 χρόνια εγγύησης είναι πολλά για να τα ρισκάρεις αλλά όλο και κάποιος 'παλαβός' θα υπάρχει...
-
πούλησε το, και πάρε ένα πιο δυνατό ..... η πιο αξιόπιστη λύση !
-
χειροποιητα: χταποδι-καταλυτης HJS-ελευθερο μεσαιο και τελικο-Κ Μ ελευθερο στο φιλτροκουτι με 40 ευρω-αξιοπιστη δυναμομετρηση , παιρνεις 11 αλογακια, αν επιλεξεις τους καταλοιλους του χωρου
-
Ο χρήστης vcorfian έγραψε:
καταλοιλους του χωρουΔηλαδη εσενα; Εσυ εισαι ο καταλοιλος του χωρου;
-
:superman: χειροποιητα: χταποδι-καταλυτης HJS-ελευθερο μεσαιο και τελικο-Κ Μ ελευθερο στο φιλτροκουτι με 40 ευρω-αξιοπιστη δυναμομετρηση , παιρνεις 11 αλογακια, αν επιλεξεις τους καταλοιλους του χωρουNαι κ μετά ας πάρει κ ακουστικά για τον θόρυβο. Και όλα αυτά για 11 ολάκερα (πσσσσσ) αλόγατα .
-
Τα άλογα στα ατμοσφαιρικά μοτέρ δεν είναι στραγάλια και μάλιστα τόσα αλόγατα σε μοτέρ αυτού του κυβισμού.
Για να πάρει 11 αλόγα αυτό το μοτεράκι θέλει αρκετό μαρούλι και θα αλλάξει και ο χαρακτήρας του, άσε που θα διπλασιαστεί σχεδόν η κατανάλωση του.
Του λες να βάλει χταπόδι, με τι εκκεντροφόρους ? με τους ίδιους ? τους μέτρησε ? Τι χταπόδι ? 4-2-1 ή 4-1 ? Τα μπέκ του είναι αρκετά ? με τι παλμό ? είναι ήδη κοντά στο 90%, θα τα δουλευει στο 100% με το πρόγραμμα ?
μη λέμε φίδια .
-
δεν ειπα οτι ειμαι εγω ο καταλληλος του χωρου.
καλο θα ειναι να μην υπαρχει ειρωνεια μεταξυ μας.
μια δοκιμη με την πρωτη ευκαιρια , παντα πειθει. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ πάντως σε αυτό θα επιμείνω. Στις χαμηλές στροφές θέλεις την backpressure που σου εξασφαλίζει γεμάτους κυλίνδρους άρα μεγαλύτερη δυναμική συμπίεση... Βάζοντας πιο ελεύθερη εξάτμιση αδειάζεις τους κυλίνδρους καλύτερα κάτι που δεν το θέλεις στις χαμηλομεσαίες αλλά στις υψηλές. Έτσι δεν είναι βρε παιδιά;;αν βάλεις πιο ελεύθερη εξάτμιση έχει μεγαλύτερη παροχή μάζας απόπλυσης και άρα λιγότερο αποδοτική καύση...
τώρα κάτι δημοσ του στυλ βάλε οσο πιο μεγάλη και όσο πιο ελεύθερη είναι για γέλια... -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Όσον τα περί φθοράς στον κινητήρα είναι χαζομάρες.είμαστε στα τεχνικά θέματα και καλό θα ήταν να είμαστε σίγουροι πριν γράψουμε κάτι...
η παραπάνω προταση σου είναι αναληθής... -
:superman: χειροποιητα: χταποδι-καταλυτης HJS-ελευθερο μεσαιο και τελικο-Κ Μ ελευθερο στο φιλτροκουτι με 40 ευρω-αξιοπιστη δυναμομετρηση , παιρνεις 11 αλογακια, αν επιλεξεις τους καταλοιλους του χωρουκαι λίγα λες...
με τις βελτιώσεις που προτείνεις τσιμπάς άνετα 30 καθαρόαιμα αραβικά...
ΛΙΓΗ ΡΟΠΗ ΓΙΑ HYUNDAI I30