-
Σας ψηφίζω για τα καλύτερα nicknames του φόρουμ.
Κι εγώ, όταν προσπαθήσω να γραφτώ σε κάποιο φόρουμ και είναι πιασμένο το cavallino, το κάνω cavallino27. -
όσο το KERS είναι φιμωμένο δεν θα δούμε μονομαχίες. Τι να κάνει κάποιος με 6.7 δεύτερα στο γύρο. Το ωραίο βέβαια είναι ότι οι κύριοι της ΦΙΑ έχουν ξεχάσει ότι άλλο 78 γύροι στo Μονακό και άλλο 41 γύροι στο ΣΠΑ....
σωστό! είμαι σίγουρος δε το σκέφτηκε κανείς μέχρι τώρα
Πάντως,
εδώ και καιρό τον Βέττελ τον θεωρούνε ως ο νέος σούμάχερ πολύ πιο πριν νικήσει πέρσι στην Μόνζα, και θεωρώ πως δικαιωματικά του έχει αποδοθεί αυτός ο τίτλος. όχι μόνο για τις εξαιρετικές του οδηγικές ικανότητες που δεν υπάρχει αμφισβήτηση αλλά και για το πείσμα του (πνεύμα πρωταθλητή?). Και το ατύχημα μεταξύ του Βέττελ και του Κουμπίτσα μου θύμισε εντόνως αν όχι την σύγκρουση μεταξύ του σουμαχερ και του χιλλ το 1994 στην Αδελαίδα όσο την σύγκρουση του 1997 στην χερέθ μεταξύ του Σουμάχερ και του Ζακ........Για την 'ηλιθιότητα' (όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος ο Vεttel δηλαδή) ίσως να έφταιγε και ο Κούμπιτσα τελικά, ας έκανε υπομονή να τον πέρναγε μια και καλή στην ευθεία τερματισμού, και ας παραπονιέται ο Super Mario ότι μπορεί να πέρναγε και τον STAR(T) BUTTON με την φόρα που είχε.
όσο για την ποινή, πιστεύω ότι παρόλο που έφταιγε ο Σεβαστιανός (εγώ τελικά τον δικαιολογώ ότι δε μπόρεσε να ελέγξει το μονοθέσιο του όταν του βγήκε στην στροφή ο Πολωνός παρά ότι το έκανε επίτηδες) ήταν υπερβολική. εντάξει μια φορά το ατύχημα έγινε και βγήκανε και οι 2 οφφ τι ψάχνουνε τώρα οι αγωνοδικές. Άμα ομως ο νεαρός συνεχίσει τις 'ηλιθιότητες' και στη συνέχεια θα είμαι ο πρώτος που θα τον κράξω. -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Κανονισμός: οδηγός + κάθισμα = 100 κιλάαν ένας οδηγός είναι 70 κιλά θα του βάζουν έρμα στον κώλο 30 κιλά, αν είναι 85 θα του βάζουν 15. έτσι θα μπορούμε να έχουμε και χοντρούς οδηγούς. Ο κουμπίτσα σε λίγο θα γίνει ανορεκτικός!
Αν είναι μάγκες, ας το θεσπίσουν.
Εντάξει το θέμα με τον κουμπίτσα είναι ότι είναι 2 μέτρα το παλικάρι σα τον Βουρτζ και τον Justin wilson (βλέπε minardi-Jaguar και Champcars)
και πέρσι αδυνατισε επειδή το μονοθέσιο δεν συμπεριφερόταν σωστά με τον όγκο του και έπρεπε να αδυνατίσει για να προσθέσουν έρμα και να είναι σταθερό
Γιατί νομίζετε ο Νικολάκης (Heidfeld) είναι ακόμα στην ομάδα στην F1 και δεν έχει πάρει πόδι (λόγο του όγκου και του βάρους του)
(πολύ μέτριος ρε παιδί μου τόσα χρόνια προσπαθεί αλλα.....)
-
FORMULA 1 ING Australian Grand Prix 2009 (1st round)