-
Πάντως ρε παιδιά, δεν ξέρετε τους φίλους των γονιών σας;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά, δεν ξέρετε τους φίλους των γονιών σας;Τους φίλους των γονιών μας τους ξέρουμε...
...Αυτό τον τρίτο ξάδελφο της μαμάς που έχουμε να δούμε 10+ χρόνια και θα έρθει μετά συζύγου και τέκωνν και πρέπει να καλέσουμε γιατί θα παρεξηγήσει αν ακούσει ότι η ξαδέλφη του πάντρεψε τον γιό της και δεν την κάλεσε θα έπρεπε να τον ξέρουμε; -
To κακό είναι ότι κάποιους δεν θέλεις να τους ξέρεις.
Συν αυτό που λέει ο Σταύρος. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά, δεν ξέρετε τους φίλους των γονιών σας;Μου θυμίζεις μια αστεία ιστορία από το δικό μου γάμο.
Περιμένω τη νύφη στα σκαλοπάτια της εκκλησίας και με πλησιάζει ένας (τρίτος ή δεν ξέρω γω τι) θείος και μου λέει:
'Ο γαμπρός έχει αργήσει'
'Μα εγώ είμαι ο γαμπρός'
'Βρε, βρε, βρε, πώς μεγάλωσες, σε θυμάμαι με κοντά παντελόνια'.Nasos, Nikos η ώρα η καλή.
-
Κορυφαίο!
Πάντως εντάξει, θα ανεχτείς και μερικούς τέτοιους(αρκεί να είναι λίγοι).
-
Παρε και μερικά tips ακόμα.
Στο ντύσιμο, επειδή μόνο ράβω κουστούμια, ο Γιαννέτος έιναι πολύ ok. Κατα διαολική σύμπτωση έραβα στο Γαλάτσι στην Βεϊκου σε όροφο, αλλά με ξενέρωσε πλέον, γιατί η τιμή συνεχώς ανεβαίνει (χωρίς απόδειξη) πλησιάζει τα Γιαννέτου με αισθητά χαμηλότερης ποιότητας ύφασμα. Το γάμου μου είναι από αυτόν!
3 πρόβες για να παρκάρεις στο Γαλάτσι δεν παλέβεται με τίποτα το παρκάρισμα μεγάλη πίκρα.......
Καλό είναι όταν ράβεις κουστούμια να παίρνεις δυο παντελόνια και ένα σακκάκι γιατί στην δουλεια διαλύεις τα παντελόνι και σου μένει τα σακάκκι.
Στο γάμο αν μπορείς να έχεις και ένα δευτερο πουκάμισο κάβα λόγω ιδρώτα ή λερώματος.
Τα παπούτσια να τα έχεις ξαναβάλει για να τα συνηθίσεις μην σε κόψουν.Στο στολισμό τα λουλούδια είναι IMO πεταμένα λεφτά! Το πιο ωραίο και χρήσιμο για τα τραπέζια είναι ρίζες ελιάς σε γλαστράκια που όποιος θέλει την παίρνει μετά και την φυτεύει όπου θέλει.
Στην μουσική, που το είχα άγχος, έκανα μια προσπάθεια να τον κατευθύνω αρχικά στο δεύτερο ραντεβού του είπα τι ακούμε (μην ξεχάσεις για το τέλος Νότη και Γονίδη) και του είπα την μαγική φράση ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Εγινε κόλαση! Είναι γνωστή εταιρεία του χώρου αν θέλεις στείλε pm για λεπτομέρειες. Θα δώσεις οδηγίες στο dj.... Παραγγελίες εκείνη την στιγμή μόνο εσύ και η νύφη και κανένας άλλος
Φωτό. Και εκεί του ξηγήθηκα εξ αρχής
Μεγαλέ μην με αρχίσεις εδώ εκεί, σήκω, κάτσε, ότι πιάσεις σε φυσικούς ρυθμούς! Συννενοήσου να μείνει μέχρι τέλους στο πάρτυ γιατί οι πιο πολλοί φέυγουν την πρώτη ώρα και χάνεις τα καλύτερα. Δώσε κάτι παραπάνω δεν θα πανε χαμένα!Φαγητό. να έχεις φαει από το σπίτι
Bachelor. αν μένεις ήδη με την γυναίκα στο σπίτι, πολύ προσοχή γιατί εμένα κάποια αλήτισσα μου έκοψε όλα τα κουμπιά του πουκάμισου και μου έσπασε τα μανικετόκουμπα και γύρισα σπίτι μόνο με το σακκάκι σαν το Ρουβά!
Κρύψε ρούχα ή αγόρασε δεύτερο ίδιο πουκάμισο που θα το ξέρεις μόνο εσύ.Χαλάρωσε και γλέντησε το!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Bachelor. αν μένεις ήδη με την γυναίκα στο σπίτι, πολύ προσοχή γιατί εμένα κάποια αλήτισσα μου έκοψε όλα τα κουμπιά του πουκάμισου και μου έσπασε τα μανικετόκουμπα και γύρισα σπίτι μόνο με το σακκάκι σαν το Ρουβά!
Κρύψε ρούχα ή αγόρασε δεύτερο ίδιο πουκάμισο που θα το ξέρεις μόνο εσύ. -
Δεν ηξερε προφανως, κι ανεβηκε στην πιστα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν ηξερε προφανως, κι ανεβηκε στην πιστα.Άσε που κάποιοι κολλητοί έχουν και βιντεο και με εκβιάζουν στεγνά
-
Έπρεπε να τους ψάξεις στην είσοδο και να αφαιρέσεις κάμερες και κινητά.
-
Αχ αυτά τα αντρικά bachelor...
Όσο για τους γνωστούς, σόγια μακρινά κλπ...
Aμα παρεξηγούνται ξίδι, με τους περισσοτερους δεν λες καλημέρα για αρκετά χρονια και μετά σε θυμούνται sto γάμο και έρχονται για κουτσομπολιό.
Στο δικό μου γάμο αυτά πάντως είχαν απαγορευτεί, καλέσαμε μονο τους πολύ κοντινούς φίλους και αυτό όλο, μαζεύτηκαν 80 άτομα δεν κουράστηκε κανεις και καταφέραμε να ασχοληθούμε με όλους!! -
Μακάρι να μπορέσω να κάνω το ίδιο...
Εδώ, 300 στο γλέντι είναι 'λίγοι'... -
Α ρε Σταύρο, κάτι μου θυμίζει αυτό!
Εγώ όταν έρθει εκείνη η μέρα δε με βλέπω να πέφτω κάτω από το 500+
-
Ω ρε πουστη μου!!! Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!
Παντρευομαι στις 30/5 και δεν εχω κανονισει τιποτα (πλην εκκλησιας και κεντρου) και ουτε ειχα σκοπό να ασχοληθω σοβαρά με κάτι μεχρι το Πασχα. Τι ειναι ρε αυτά που διαβαζω;
Το μονο που σκεφτομαι ειναι η μουσικη (απαγορευονται νησιωτικα του Πάριου και βλαχοκαψουρικα. Εισοδος με It's the end of the world as we know it και κατι αντιστοιχο για τουρτες μουρτες) και το ταξιδι. Κουστουμι αστο για την τελευταια βδομαδα συναρρωστε. Ο γαμος ειναι της νυφης μην το ξεχνας, εσυ αρκει να μη φορας μπυτζαμες ή κατι αντιστοιχο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εισοδος με It's the end of the world as we know it και κατι αντιστοιχο για τουρτες μουρτες) και το ταξιδι... -
Τα νησιώτικα του Πάριου μου τη δίνουν τόσο, τόσο πολύ στα νεύρα! Κι αν ξανακούσω λυράρη στην Κρήτη να παίζει 'σήμερα γάμος γίνεται' με στυλ Πάριου
-
Τα καλα της γαμηλιας δεξιωσης:
Αν δεν καλεσεις τον αντιπαθητικο συγγενη σου,ισως καταφερεις να τον ξεφορτωθεις για παντα γιατι θα σου κραταει μουτρα
Χορευεις ζεϊμπεκικο (σε γαμο λεμε παντα) 'η ζωη εδω τελειωνει' ή 'θα ζησω ελευθερο πουλι' και αντι να σου πετανε ντοματες σε χειροκροτανε ,οι γυφτοι στους γαμους τους παιζουν πολυ πιο ταιριαστα τραγουδια
-
O γαμπρος μου στον γαμο της αδερφης μου ειχε πει τον Ντιτζέι 'Ετσι και ακουσω νησιωτικο απο Πάριο απολύεσαι απλήρωτος πάραυτα'. Έπιασε.
Για χορό να πω την αλήθεια θα παμε politically correct. Βασικοι υποψηφιοι ειναι το Russian dance του Tom Waits και το Love song των Cure. Αουτσάιντερ ειναι το Je suis bossu από τα Ημισκουμπρια
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το δικό μου checklist:
Ημερομηνία γάμου: ΟΚ
Χώρος Δεξίωσης/πάρτυ: ΟΚ
Νυφικό νύφης: ΟΚ
Φωτογράφος: ΟΚ
Επιλογή Προσκλητηρίων: ΟΚ
Μοίρασμα Προσκλητηρίων: In progress...
Επιλογή μπομπονιέρας: ΟΚ
DJ: In progress...
Βέρες: ΟΚ
Στολισμός Χώρου: ΟΚ
Κουστούμι-ντύσιμο Γαμπρού: In progress...
Bachelor: OK (Mykonos )Τουρτα δεν βλεπω στη λιστα σου.....
Εγώ στη λίστα του δεν βλέπω νύφη...
-
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο γάμο χορέψαμε αυτό._
**garage rulz **
Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα