-
Γεία σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε και αν υπάρχουν πίστες στην αττική που μπορεί κάποιος να έχει ένα 'drifting experience' που ας πούμε είσαι συνοδηγός και ένας έμπειρος οδηγός κάνει drifts σε μια πίστα.
Υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο? Ας πούμε θέλω να νιώσω πως είναι να τρέχεις ένα Honda s2000 αλλά δεν έχω Honda κ ούτε ξέρω να κάνω drift. Μπορώ να πάω σε μια πίστα κ να πληρώσω σε κάποιον για μισή ώρα ας πούμε (σε λογική τιμή) η κάτι τετοιο?
Ή μήπως υπάρχουν clubs οδηγών που κάνουν τέτοια?
Οτιδήποτε πληροφορία είναι δεκτή κ χρήσιμη
ευχαριστώ πολύ! -
Γεία σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε και αν υπάρχουν πίστες στην αττική που μπορεί κάποιος να έχει ένα 'drifting experience' που ας πούμε είσαι συνοδηγός και ένας έμπειρος οδηγός κάνει drifts σε μια πίστα.
Υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο? Ας πούμε θέλω να νιώσω πως είναι να τρέχεις ένα Honda s2000 αλλά δεν έχω Honda κ ούτε ξέρω να κάνω drift. Μπορώ να πάω σε μια πίστα κ να πληρώσω σε κάποιον για μισή ώρα ας πούμε (σε λογική τιμή) η κάτι τετοιο?
ευχαριστώ πολύ! -
Γεία σας,
ευχαριστώ πολύ! -
αυτο που ζητας δεν υπαρχει εκτος και αν καποιος οδηγος δεχτει να σε βαλει στο αμαξι του και να σε παει με το πλαι περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να δεις εδω για οτι αφορα το drift : www.driftclub.gr
-
Δηλαδή θα πληρώσεις για να οδηγήσεις ή για να σε κάνουν βόλτα; Γιατί αν ψήνεσαι για βόλτα με ΜΧ-5 Sporty (κι όχι απαραίτητα το S2000) τότε κάτι μπορούμε να κάνουμε!
Πίστες για drifting στην Αττική