-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πες τη γιαγια να τους καταγγειλει. Λογικα δε θα δηλωνουν τα εσοδα απο την ενοικιαση.Αχ τί ωραία που θα ήταν. Δυστυχώς εγώ ΔΕΝ μπορώ να μιλήσω. Πολύ θα ήθελα αλλά δε με παίρνει.
-
Φτουυυυυυυυυυυ, μου δινεις το τηλεφωνο τους? Εμας μενει η γιαγια σε ενα σπιτι που εχουμε στο κεντρο τσαμπα 10 χροναι τωρα
-
Απ' αυτό φαίνεται και το πως κάποιος μπορεί να 'κάνει' λεφτά σήμερα. Αμείλικτοι τύποι, κοιτάνε να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φτουυυυυυυυυυυ, μου δινεις το τηλεφωνο τους? Εμας μενει η γιαγια σε ενα σπιτι που εχουμε στο κεντρο τσαμπα 10 χροναι τωραΤιιιιιιιιιιιι;;;;
Και δεν το δίνεις σε μένα προίκα;
Αλήτηηηη... -
Παντα ετσι ηταν, δεν ειναι μονο 'σημερα'.
Τα λεφτα τα κανουν παντα αμειλικτοι τυποι, που επειδη δεν παιζουν στο επεισοδιο με τη γρια και την εγγονη, αλλα σε αλλα με πιο εντυπωσιακα σκηνικα και ειδικα εφε, αντι να μας σοκαρουν, μας εντυπωσιαζουν και θελουμε να τους μοιασουμε -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
η οποία έχει μία σύνταξη γύρω στα 700 ευρώ.
Πώς το βλέπετε αυτό?Αυτό που βλέπω είναι πως η γιαγιά παίρνει σκανδαλωδώς μεγάλη σύνταξη. Απαράδεκτον Πως τολμά;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
... αντι να μας σοκαρουν, μας εντυπωσιαζουν και θελουμε να τους μοιασουμεΑυτό είναι το ανησυχητικό του θέματος. Και να προσθέσω πως όσοι δεν σκέφτονται έτσι αλλά έχουν κάποια όρια, λίγη τσίπα βρε αδερφέ στη ζωή τους, αισθάνονται συχνά κορόϊδα.
-
Η γιαγια της γυναικας μου 'εριξε' στην μοιρασια τα κοριτσια και εδωσε τα πιο πολλα στα αγορια....(συνηθεια μαλλον απο το χωριο).... τελικα πεθαναν νωρις τα αγορια..... οι νυφες εξαφανιστικαν.... και τα κοριτσια την φροντισαν μεχρι το τελος 105 ετων εφτασε.... Κοροιδα και αυτες????? ετσι ειναι μερικα πραγματα τα κανεις γιατι εχεις τσιπα..... εισαι ανθρωπος....
-
Αποδείχθηκε ψεύτρα η δήθεν βιασμένη βουλγάρα στην Αμάρυνθο ενώ όλοι στην περιοχή ήξεραν οτι πρόκειται για την πρώτη παρτουζιάρα απο τότε...
http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html
-
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/267737.html
Παρέλαση μίσους στην Αθήνα!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/267737.htmlΠαρέλαση μίσους στην Αθήνα!!!
κάτι τέτοια καθυστερημένα φωνάζουν γενικά στις ειδικές δυνάμεις οποισδήποτε χώρας, ρίξτε μια ματιά στο γιουτουβε
θα μου πεις δε γίνεται να κάνεις την εκπαίδευση των ΟΥΚάδων πχ χωρίς να πιστεύεις κάτι τέτοια πράματα
-
Ελα ρε!!! Λενε τετοια πραματα οι υπερπατριωτες, οι αξιοι φορεις του ελληνικου πολιτισμου; Πεφτω απο τα συννεφα
-
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/267737.html
Παρέλαση μίσους στην Αθήνα!!!
κάτι τέτοια καθυστερημένα φωνάζουν γενικά στις ειδικές δυνάμεις οποισδήποτε χώρας, ρίξτε μια ματιά στο γιουτουβε
θα μου πεις δε γίνεται να κάνεις την εκπαίδευση των ΟΥΚάδων πχ χωρίς να πιστεύεις κάτι τέτοια πράματα
Καθυστερημένα ΔΕΝ είναι, μαλακισμένα ίσως....!! Και θα απεφευγα να χαρακτηρίσω, αλλα το οτι είναι του Λιμενικού (το ψιλουποψιάστηκα) με εβγαλε απο τα ρούχα μου..!!! Πόσο, μα πόσο παπάρες μπορεί να είναι εκει πέρα...;; ΑΥτά ρε αρχίδες ΔΕΝ τα λετε σε Δημόσια παρέλαση...!! Μυαλό θέλει...;; Αλλά τέτοια εκπαίδευση του κώλου έχουν στο Λιμενικό. Βγαζουν ενα σχολείο (το δυσκολοτερο ομολογουμένως) κι απο κει και περα 0.
-
Τι να τα κάνεις τα γραμματα και τις γνώσεις και το μυαλό. Άχρηστα πράγματα...Και στην προκειμένη ακόμα και επικίνδυνα
-
Αυτά τα καρατζεφυρίστικα μας φάγανε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι να τα κάνεις τα γραμματα και τις γνώσεις και το μυαλό. Άχρηστα πράγματα...Και στην προκειμένη ακόμα και επικίνδυναΚαι δεν απο κει και πέρα, αφου κάθε θα μπορέσει, ισως να μην περι τίνος ουσίας και Εθνοπατέρες κι Αριστεροί....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
κάτι τέτοια καθυστερημένα φωνάζουν γενικά στις ειδικές δυνάμεις οποισδήποτε χώρας, ρίξτε μια ματιά στο γιουτουβεθα μου πεις δε γίνεται να κάνεις την εκπαίδευση των ΟΥΚάδων πχ χωρίς να πιστεύεις κάτι τέτοια πράματα
Και αν αύριο-μεθαύριο αν κάποιος κρετίνος ακροδεξιός 'αστεράτος' αποφασίσει ότι έχει βαρεθεί την υποχωρητική στάση των πολιτικών απέναντι στα Σκόπια πχ., θα έχουμε 'Εθνοσωτήρια Επανάστασις: Episode 2' ;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τι να τα κάνεις τα γραμματα και τις γνώσεις και το μυαλό. Άχρηστα πράγματα...Και στην προκειμένη ακόμα και επικίνδυνα
Και δεν απο κει και πέρα, αφου κάθε θα μπορέσει, ισως να μην περι τίνος ουσίας και Εθνοπατέρες κι Αριστεροί....
Pardon?
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]