-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252τι δε παει καλα εδω?
H φωτο δεν ταιριαζει με την περιγραφη που εχει απο κατω.
Το πιο σημαντικο ειναι οτι αλλη μια γλωσσα χαθηκε . -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:hmmm: κάτσε βρε φίλε τώρα γιατί μου μιλάς έτσι, δίνω την εντύπωση με τα γραφόμενά μου ότι είμαι υπό καθεστώς ουσιών? Αν είναι δυνατόν.
Διάλογο κάνουμε, απόψεις καταθέτουμε. Τί ποιό όμορφο από αυτό όταν τηρούμε ένα ωραίο επίπεδο.Ρε κωνσταντίνε, δε καταλαβαίνεις ότι ώρες ώρες μιλάς σε φάση 'είναι ωραία στον παράδεισο' (μπορεί και στην φρουτοπία) ;
Και φτάνει πια με τις χαριτωμενιές για το ωραίο επίπεδο
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ηλία αν έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες τότε ο τόπος αυτός καταρρέει, δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για την ελπίδα των νέων ανθρώπων.
Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά η πραγματικότητα είναι ανελέητη...
Δεν κάνεις λάθος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:hmmm: κάτσε βρε φίλε τώρα γιατί μου μιλάς έτσι, δίνω την εντύπωση με τα γραφόμενά μου ότι είμαι υπό καθεστώς ουσιών? Αν είναι δυνατόν.
Διάλογο κάνουμε, απόψεις καταθέτουμε. Τί ποιό όμορφο από αυτό όταν τηρούμε ένα ωραίο επίπεδο.Ρε κωνσταντίνε, δε καταλαβαίνεις ότι ώρες ώρες μιλάς σε φάση 'είναι ωραία στον παράδεισο' (μπορεί και στην φρουτοπία) ;
Και φτάνει πια με τις χαριτωμενιές για το ωραίο επίπεδο
Όχι φίλε μου συγχώραμε με αλλά έτσι έμαθα να κάνω διάλογο. Πιθανώς να έχεις δίκιο. Φοβάμαι ότι ίσως ζούμε υπό τον φόβο των συμπλεγμάτων του παρελθόντος και των φαντασμάτων του μέλλοντος.
Χαριτωμενιές για ωραίο επίπεδο? Οκ να βριζόμαστε, να μειώνουμε ο ένας τον άλλο και να ειρωνευόμαστε όπως κατά κόρον συμβαίνει εδώ μέσα με την ανοχή ορισμένων, επειδή διαφωνούμε σε τόσο σημαντικά πράγματα για την πατρίδα μας κλπ. Όχι φίλε μου δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα και πες με και ρομαντικό και βλάκα και ό,τι θέλεις.
Τέλος πάντων από μέρους μου και πλέον δεν θα συμμετάσχω σε τέτοια ''ευαίσθητα'' θέματα μιας και ειλικρινά πληγώνομαι και ενδεχομένως σας χαλάω τη συζήτηση.Με ειλικρινή εκτίμηση για όλους σας.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με ειλικρινή εκτίμηση για όλους σας.
αυτό εννοώ
Αφού ξέρω ότι δεν μας εκτιμάς όλους, γιατί το λες;
Αν όντως μας εκτιμάς όλους, έχεις πρόβλημα. Εκτονώσου λίγο βρε αδερφέ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτονώσου λίγο βρε αδερφέ.συνταγή γιατρού._
ΥΓ τσόνταρε να πάρει το 696. είναι ζήτημα ζωής ή παλιοζωής.
το προλαβαίνουμε δεν το προλαβαίνουμε το παλικάρι. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ΥΓ τσόνταρε να πάρει το 696. είναι ζήτημα ζωής ή παλιοζωής.
το προλαβαίνουμε δεν το προλαβαίνουμε το παλικάρι.Βασικά να παντρευτεί και να κάνει παιδιά θέλει ο άνθρωπος...
Αλλά δεν το ξέρει ακόμα...
-
-
Από http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=102066&cid=5
' Stop στην αμερικανική πρόσβαση σε τραπεζικές βάσεις δεδομένων :
Μια σημαντική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τάχθηκε κατά μιας αμφιλεγόμενης συμφωνίας που επιτρέπει στις ΗΠΑ να έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε τραπεζικές βάσεις δεδομένων των ευρωπαίων πολιτών, στο πλαίσιο του αγώνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Η ψηφοφορία αυτή πιθανόν να ενοχλήσει τις αρχές των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν προειδοποιήσει κατά ενός 'τραγικού λάθους' που θα μπορούσε να υπονομεύσει την πρόληψη των επιθέσεων και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, σε μια εποχή που οι σχέσεις μεταξύ της Ουάσινγκτον και της ΕΕ διέρχονται ήδη μία δύσκολη φάση.
Οι βουλευτές στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης, τάχθηκαν με 29 ψήφους υπέρ, 23 κατά, και μια αποχή, υπέρ της απόρριψης της συμφωνίας κατά την τελική ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που προβλέπεται για την επόμενη εβδομάδα στη σύνοδο της ολομέλειας στο Στρασβούργο.
Το αποτέλεσμα της τελικής ψηφοφορίας την επόμενη εβδομάδα δεν είναι δεδομένο. Θα εξαρτηθεί από τη στάση των βρετανών και ισπανών σοσιαλιστών βουλευτών, των οποίων οι κυβερνήσεις έχουν υποστηρίξει τη συμφωνία των τραπεζών με την Ουάσιγκτον. '
-
Ενα 16χρονο κορίτσι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του που θέλησε έτσι να ξεπλύνει την τιμή της, επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/02/16.html
Σε παρακαλω να μην ανοιγεις νεα θεματα καθε φορα που ποσταρεις κατι απο το μπλογκ (σου; )[mod]
-
Ο χρήστης fallenangel hermes έγραψε:
Ενα 16χρονο κορίτσι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του που θέλησε έτσι να ξεπλύνει την τιμή της, επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/02/16.html
Σε παρακαλω να μην ανοιγεις νεα θεματα καθε φορα που ποσταρεις κατι απο το μπλογκ (σου; )[mod]
Δε ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά για τη Τουρκία νορμάλ ακούγεται. Αν ήταν σε άλλη χώρα θα ήταν μέγα σκάνδαλο. Το κοριτσάκι βέβαια χάθηκε...
-
Toyota chief breaks his silence
'I would like to take this opportunity to apologize from the bottom of my heart,' says Toyota President Akio Toyoda, adding the company was 'in crisis' as a Prius recall is eyed.
-
Το μεσημερι το διαβαζα, ή ειναι πολυ ανθρωπινοι ή καναν μεγαλη πατατα
270k Prius ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Το μεσημερι το διαβαζα, ή ειναι πολυ ανθρωπινοι ή καναν μεγαλη παταταΑν έκαναν τόσο μεγάλη πατάτα, μάλλον ακολουθεί και seppuku...
The government has your baby's DNA.
Newborn babies in the United States are routinely screened for a panel of genetic diseases. Since the testing is mandated by the government, it's often done without the parents' consent, according to Brad Therrell, director of the National Newborn Screening & Genetics Resource Center.
In many states, such as Florida, where Isabel was born, babies' DNA is stored indefinitely, according to the resource center.Επίσης στη Μ.Β. όταν συλλαμβάνεται ένας ύποπτος, η αστυνομία παίρνει δείγμα DNA του και το διατηρεί επ'αορίστον (εκτός από τη Σκωτία), χωρίς να το διαγράφει ακόμα και ο ύποπτος αθωώνεται, τακτική που έχει ήδη καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...
Can you spell Gattaca?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Το μεσημερι το διαβαζα, ή ειναι πολυ ανθρωπινοι ή καναν μεγαλη πατατα
270k Prius ;Όλες οι γενιές νομίζω κάπου κοντά στο εκατομμύριο έχουν πουλήσει...
-
Γινεται λόγος για 50 νεκρούς στο Κονέκτικατ!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 250 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Τραγικά ειναι τα νούμερα που έρχονται απο το Κονέκτικατ για το δυστύχημα απο την έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Γινόταν κάποια δοκιμή και κάτι δεν πήγε καλά. Πλέον ...
υπάρχουν αναφορές για 50 νεκρούς και περισσότερους απ 250 τραυματίες, ας ελπίσουμε οτι θα διαψευστούν -
δεν ηταν πυρηνικο και δεν ηταν ακομα on-line
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γινεται λόγος για 50 νεκρούς στο Κονέκτικατ!ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 250 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Τραγικά ειναι τα νούμερα που έρχονται απο το Κονέκτικατ για το δυστύχημα απο την έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Γινόταν κάποια δοκιμή και κάτι δεν πήγε καλά. Πλέον ...
υπάρχουν αναφορές για 50 νεκρούς και περισσότερους απ 250 τραυματίες, ας ελπίσουμε οτι θα διαψευστούνΤο BBC και οι New York Times αναφέρουν 2 νεκρούς. Άλλο ένα δείγμα υπεύθυνης διασταύρωσης στοιχείων πριν βγάλουμε μια είδηση στον αέρα...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να ενημερώνεστε από το συγκεκριμένο blog για ειδήσεις επικαιρότητας, (ή για οτιδήποτε).
-
ελα ντε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γινεται λόγος για 50 νεκρούς στο Κονέκτικατ!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 250 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
υπάρχουν αναφορές για 50 νεκρούς και περισσότερους απ 250 τραυματίες, ας ελπίσουμε οτι θα διαψευστούνΤο BBC και οι New York Times αναφέρουν 2 νεκρούς. Άλλο ένα δείγμα υπεύθυνης διασταύρωσης στοιχείων πριν βγάλουμε μια είδηση στον αέρα...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να ενημερώνεστε από το συγκεκριμένο blog για ειδήσεις επικαιρότητας, (ή για οτιδήποτε).
Το ακουσα απο το Mega στο κλεισιμο του δελτιου και μπηκα προχειρα στο τροκτικο (δεν το επισκεπτομαι συχνα γιατι ανεβαζει πολλες μουφες)
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]