-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:ysterical:
ΡΕ καντε τον μοντερειτορ στο τοπικ με τα φανιεστ
Θα βάλεις ενα χερακι?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Υπονοειτέ κάτι για το πρόσωπό μου ώς έλλην του εξωτερικού?Η Ολλανδια ειναι εξωτερικο;
-
Είστε εγκάθετος κ. Τροπολιτσώτη
Δεν φταίω εγώ ο Κούκος το ξεκίνησε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα βάλεις ενα χερακι?
δαχτυλακι θα βαλω,μαγκακι της πλακας.
-
Θα βάλεις ενα χερακι?
-
Δεν έχεις δίκιο ιταλάκια.
Αλλά για να σπάσω πλάκα, θα ρωτήσω:
αυτός που λέει ότι πχ οι Αλβανοί είναι κλέφτες και απατεώνες είναι φασιστής και ρατσίστας
αυτός που λέει ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες και απατεώνες τι είναι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν έχεις δίκιο ιταλάκια.Αλλά για να σπάσω πλάκα, θα ρωτήσω:
αυτός που λέει ότι πχ οι Αλβανοί είναι κλέφτες και απατεώνες είναι φασιστής και ρατσίστας
αυτός που λέει ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες και απατεώνες τι είναι;μετανάστης;
-
μπουχαχα
Κοντά έπεσες, αλλά δεν είπες σε ποια χώρα. -
Θα βάλεις ενα χερακι?
Όλο υποσχέσεις είσαι! :funis:
-
Pub
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν έχεις δίκιο ιταλάκια.Αλλά για να σπάσω πλάκα, θα ρωτήσω:
αυτός που λέει ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες και απατεώνες τι είναι;manosk;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα βάλεις ενα χερακι?
Όλο υποσχέσεις είσαι! :funis:
ωραια απαντηση
-
ασε ρε νικο τωρα με τους καφρους ,οι ελληνες3 που πανε εξω ειναι κυριοι αυτοι εδω ειναι ζωα,εχουμε μαζεψει ολη την σαβουρα εδω μεσα μεχρι και αλβανικη μαφια εχουμε ,
δεν θα ασχοληθψ με εξαιρεσεις εγω το συνολο κοιταω.Τι είναι οι Έλληνες που πάνε έξω? Κύριοι? ...πήγαινε να δεις τι κάνουν οι Έλληνες φοιτητές στην Αγγλία.
-
οι Ελληνες δε σεβονται το τοπο που ζουν, γιατι να εχουν καλυτερη συμπεριφορα στο εξωτερικο?
το μονο που διαφοροποιειται εξω, ειναι οτι οι νομοι τηρουνται, οποτε τα 'ξερεις ποιος ειμαι εγω ΡΕ' κτλ κτλ, ειναι μαλλον απαγορευμενα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι Ελληνες δε σεβονται το τοπο που ζουν, γιατι να εχουν καλυτερη συμπεριφορα στο εξωτερικο?το μονο που διαφοροποιειται εξω, ειναι οτι οι νομοι τηρουνται, οποτε τα 'ξερεις ποιος ειμαι εγω ΡΕ' κτλ κτλ, ειναι μαλλον απαγορευμενα.
Ακριβώς έτσι είναι...και το άσχημο Σπύρο είναι ότι οι κάφροι που λέει παραπάνω ο Ιταλάκιας, αυτοί οι Αλβανοί...σέβονται αυτό τον χώρο και αυτή τη χώρα περισσότερο από εμάς και μάλιστα δεν είναι καν δικός τους...και μετά μιλάμε για πολιτισμό, επίπεδο και τέτοιες μλκιες...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
οι Ελληνες δε σεβονται το τοπο που ζουν, γιατι να εχουν καλυτερη συμπεριφορα στο εξωτερικο?
το μονο που διαφοροποιειται εξω, ειναι οτι οι νομοι τηρουνται, οποτε τα 'ξερεις ποιος ειμαι εγω ΡΕ' κτλ κτλ, ειναι μαλλον απαγορευμενα.
Ακριβώς έτσι είναι...και το άσχημο Σπύρο είναι ότι οι κάφροι που λέει παραπάνω ο Ιταλάκιας, αυτοί οι Αλβανοί...σέβονται αυτό τον χώρο και αυτή τη χώρα περισσότερο από εμάς και μάλιστα δεν είναι καν δικός τους...και μετά μιλάμε για πολιτισμό, επίπεδο και τέτοιες μλκιες...
'Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία της Άρτας για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών που βίασαν από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση μία 32χρονη κοπέλα, που αντιμετώπιζε προβλήματα νοητικής υστέρησης. Ο βιασμός έγινε κάτω από το βλέμμα από του ανήμπορου να αντιδράσει υπερήλικα πατέρα της, ο οποίος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους αγνώστους, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα της Νοσοκομείου Άρτας...
Στο Νοσοκομείο βρίσκεται και η νεαρή γυναίκα, η οποία όμως λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν μπορεί με την κατάθεσή της να βοηθήσει το έργο της Αστυνομίας.
Πατέρας και κόρη, ζούσαν ήσυχα στο χωριό της Άρτας, χωρίς να έχουν αντιδικίες με άλλους.
Η εισβολή στο σπίτι τους, δεν μπορεί να ερμηνευθεί εύκολα.
Οι δράστες τουλάχιστον οι δύο, φορούσαν κουκούλες για να καλύψουν τα πρόσωπά τους ενώ και οι τέσσερις φορούσαν γάντια.
Οι δράστες αφού βίασαν την κοπέλα, έκαναν άνω κάτω το σπίτι παίρνοντας χρήματα, ποτά και τρόφιμα, αλλά και το κυνηγετικό όπλο.
Κλείδωσαν την πόρτα του σπιτιού, πήραν το κλειδί και έφυγαν. Η κοπέλα, πολλές ώρες μετά κατάφερε να λυθεί και πήγε σε γειτονικό σπίτι, από όπου ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, που διενεργεί την προανάκριση, συνεχίζονται οι προσαγωγές αλλοδαπών που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των Βλαχερνών χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναγνωριστεί κάποιοι ως ύποπτοι ή ως δράστες αυτής της κτηνωδίας, παρότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι οι [size=200]δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, που ερευνούν την υπόθεση και ήρθαν σε άμεση επαφή με τη νεαρή κοπέλα, είναι συγκλονισμένοι και όπως αναφέρουν όσοι προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη είναι κτήνη.
«Δεν μπορεί να έχουν κανένα ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους. Δεν θα μπορούσε κανένας φυσιολογικός άνθρωπος να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο», λένε οι κάτοικοι του χωριού Γρίμποβου της Άρτας οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία.'[/size]
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
κοιτα, δεν ξερω αν οι αλλοδαποι σεβονται ή οχι περισσοτερο απο μας τη χωρα μας. Αυτο που ξερω ειναι οτι Ελληνες καφροι ηταν αυτοι που τους εκμεταλλευτηκαν πολυ χοντρα, κυριως τα πρωτα χρονια, βγαζοντας λεφτα στη πλατη τους.
φυσικα και υπαρχουν καφροι και εγκληματιες αλλοδαποι. Αφου ετσι και αλλιως δεν υπαρχει ουσιαστικος ελεγχος ποιος μπαινει/βγαινει απο τη χωρα. Γιαυτο ομως ειμαστε υπευθυνοι εμεις και οχι αυτοι.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Oύτε μετανάστης, ούτε τίποτα. Ήταν ερώτηση παγίδα.
Οι λαοί ΕΧΟΥΝ διαφορές και κυρίαρχα χαρακτηριστικά. Δεν έχει να κάνει ούτε με ράτσες, ούτε με ΝτιΕνΕι.
Όπως έχουν καλά χαρακτηριστικά, έτσι έχουν και κακά. Πχ οι Γερμαναράδες είναι σε γενικές γραμμές ακριβείς, ευγενικοί κλπ, είναι όμως και σοβινιστές και ψιλοχιτλερίζουν (ακόμα και σήμερα). Οι Ιρλανδοί είναι ζεστοί, ντόμπροι κλπ, όμως είναι και μπεκρήδες και καυγατζήδες.
Το να λες ότι κάποιοι λαοί χαρακτηρίζονται ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ από το ένα ή το άλλο πράγμα δεν είναι λανθασμένο. Το να λες ότι όλοι είναι ίδιοι, είναι απλώς μια πολιτικά ορθή μπούρδα. -
Πρώτο Θέμα 22.3.09
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Oύτε μετανάστης, ούτε τίποτα. Ήταν ερώτηση παγίδα.
Οι λαοί ΕΧΟΥΝ διαφορές και κυρίαρχα χαρακτηριστικά. Δεν έχει να κάνει ούτε με ράτσες, ούτε με ΝτιΕνΕι.
Όπως έχουν καλά χαρακτηριστικά, έτσι έχουν και κακά. Πχ οι Γερμαναράδες είναι σε γενικές γραμμές ακριβείς, ευγενικοί κλπ, είναι όμως και σοβινιστές και ψιλοχιτλερίζουν (ακόμα και σήμερα). Οι Ιρλανδοί είναι ζεστοί, ντόμπροι κλπ, όμως είναι και μπεκρήδες και καυγατζήδες.
Το να λες ότι κάποιοι λαοί χαρακτηρίζονται ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ από το ένα ή το άλλο πράγμα δεν είναι λανθασμένο. Το να λες ότι όλοι είναι ίδιοι, είναι απλώς μια πολιτικά ορθή μπούρδα.Το δικαίωμα σου να βγάζεις στατιστικά συμπεράσματα δεν πρόκειται να στο στερήσει κανείς. Και ας χρησιμοποιείς και ότι αλγόριθμο θες. Δεν νομίζεις πως υπάρχει μια απόσταση σε αυτό που λες απο αυτό που λέμε 'ρατσισμό''; Ρατσισμός είναι να λες 'είναι Αλβανός άρα είναι τάδε'. Είναι Ελληνας, άρα οι Ελληνες είναι κεντροδεξιοί, άρα ο τάσος είναι κεντροδεξιός( ).
Να λες Να φύγουν οι ξένοι απ την Ελλάδα, και μάλιστα όταν τους χρησιμοποίησες σα σκλάβους για να στη χτίσουν, και να κάνουν τις δουλειές που δεν ήθελες να κάνει ο γιάπης γιός σου. Να τον βλέπεις σαν κάτι υποδεεστερο νοιώθοντας (για κάποιο άγνωστο λόγο) σαν κληρονόμος κάποιας σπουδαίας αρχαίας χάρης( ).
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]