-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους θερμα για τη συμμετοχη και τις προτασεις παιδια!Εχω νεα απο το μετωπο...! Γυρναει σημερα απο τη δουλεια με μια εφημεριδα αγγελιων και μου λεει 'παρε και δες'. Λεω να δω τι? Και μου απανταει: 'Matiz θα παρω! Α στο καλο ολα τα Πουντα τα πουλανε 4 χιλιαρικα...!'.
Λεω 'Ναι αλλα και τα Matiz 5 τα δινουν ή και παραπανω'.
Και απανταει 'Δε καταλαβες, DAEWOO Matiz 800ρακι του ~2000 θελω'.
Και του απανταω εγω: 'Εσυ δε καταλαβες, αφου τα πουλανε στην ιδια τιμη με το Πουντο, γιατι να παρεις κουβα?'Μπηκα και σε site με χαρακτηριστικα των 2 αυτοκινητων, και του απεδειξα οτι το Matiz εκτος απο κουβας, καιει και πιο πολυ απο το Punto (ω ναι! αποδειξη οτι ζοριζεται ο καημενος ο 900ρης κινητηρας), συν οτι θελει σπρωξιμο για να επιταχυνει. Επισης, του βρηκα αγγελιες (πολλες κιολας) με Puntάκια MK2 κατω απο 3 χιλιαρικα.
Οποτε...μαλλον... PUNTOoOO σου ρχομαστε
Θα ενημερωσω ξανα για τις οποιες εξελιξεις, γιατι μπορει να παρει και κανα Bravo 1.25, αφου πιο φτηνα τα δινουν
το Bravo 1.25 επειδη το εχω και αυτο σε σχεση με το πουντο ειναι ανωτερο αμαξι σε ποιοτητα,κρατημα χωρους και φυσικα κανει πολυ καλυτερο ταξιδι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το Bravo 1.25 επειδη το εχω και αυτο σε σχεση με το πουντο ειναι ανωτερο αμαξι σε ποιοτητα,κρατημα χωρους και φυσικα κανει πολυ καλυτερο ταξιδι.Συμφωνώ...αλλά οπωσδήποτε με abs... Χωρίς αυτό , έχει ένα θεματάκι με τα φρένα, μπλοκάρουν εύκολα τα μπροστινά...
Ωρα για αλλαγη του άξιου Tipo (ή μηπως οχι?)