-
ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο 'ΠΟΙΗΤΗΣ'??????
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ???
ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ??
ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ??
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Πιο πολυ θυμιζει εντονη xαζο-αντιπαραθεση μελων του Forum , παρα υπευθυνη απαντηση Οργανωτικης Επιτροπης . Αραγε, ειχαν ΟΛΑ τα μελη της επιτροπης γνωση του 'παιδικου' αυτου κειμενου ,πριν κυκλοφορηση και ως Δελτιο Τυπου σε ολους τους δημοσιογραφους; (που γελαν ακομα )+1000000.
Δηλαδή για αυτόν που το έγραψε, η αίγλη του Ακρόπολις είναι η 'ειδικά κατασκευασμένη ράμπα...' και οι μεταλλικές πινακίδες αγώνα? -
Συμφωνα με πληροφοριες απολυτα 'ανεξελεγκτες' και 'on the record' :
Mερα 1η Δεκελεια Ριτσωνα Αναληψη Χανι Οινοχωρι Παυλιανη ασφαλτος
2η Μοσχοκαρυα Γιαννιτσου Μακρυραχη Ταρζαν ασφαλτος
3η Μενδενιτσα Αμφισσα Δροσοχωρι Ρεγκινι Ελατεια χωμα -
Πρεξήγηση!
Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια!!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πρεξήγηση!
Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια!!!?
-
Oι τελευταιες πληροφοριες ( ) αναφερουν οτι οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ συμμετοχες μεχρι σημερα ειναι 38 sporting και 60κατι στη regularity .Oι ξενοι 'παραδοσιακα' δηλωνουν συμμετοχη μετα το San Remo ,που τελειωσε προχτες.
-
To παρακατω δημοσιευθηκε σε αλλο portal, σχετικα με τις συμμετοχες της sporting :
Οι σιγουρες συμμετοχες μεχρι σημερα.
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
BAΖΑΚΑΣ.ΒΕΛΑΝΗΣ.ΒΥΤΟΓΙΑΝΗΣΧ2.
ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΓΙΟΒΑΣ.
ΗΡΑΚΛΗΣ.
ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ.ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ.ΚΑΡΥΔΑΣ.ΚΑΣΤΟΡ.
ΛΑΜΠΡΟΥ.ΛΥΚΑΚΗΣ.
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.ΜΑΤΑΚΙΑΣ.ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ
ΞΕΦΤΕΡΗΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.ΠΟΛΙΤΟ.
ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ.ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣΧ2.
ΤΣΑΠΑΛΟΣ.
ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣΧ2.ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. -
Ξέχασες αυτά:
*Οποιος γνωριζει αλλες παρακαλω συμπληρωστε.
Βάλε άλλες 2
Castor Porsche 924 Carrera Gt
Δ.Βαζάκας Toyota Corolla KE35
Αλλη μία
Lancia Club Hellas
Fulvia HF
Μαστρογιάννης-Παππάς* -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ξέχασες αυτά:*Οποιος γνωριζει αλλες παρακαλω συμπληρωστε.
Βάλε άλλες 2
Castor Porsche 924 Carrera Gt
Δ.Βαζάκας Toyota Corolla KE35
Αλλη μία
Lancia Club Hellas
Fulvia HF
Μαστρογιάννης-Παππάς*Για ξαναδιαβασε το ,...βιαστικουλη
-
Κανονισμος για το 8ο
http://www.turboupload.com/f44w9p7i8ypj ... 9.pdf.html
-
παιδια γεια σας φυλαξτε τα χρηματα σας να ερθετε στα χανια για το 1 ιστορικο σιρκουι χανιων που θα γινει 21 ιουνιου στα πλαισια του ιστορικου ραλλυ κρητης που διοργανωνει ο ΣΙΠΑΚ. Σαφως το κοστος θα ειναι πολυ μικροτερο.
-
Ο χρήστης m2bmw2002 έγραψε:
παιδια γεια σας φυλαξτε τα χρηματα σας να ερθετε στα χανια για το 1 ιστορικο σιρκουι χανιων που θα γινει 21 ιουνιου στα πλαισια του ιστορικου ραλλυ κρητης που διοργανωνει ο ΣΙΠΑΚ. Σαφως το κοστος θα ειναι πολυ μικροτερο.Στο ποδόσφαιρο σφάζονται έτσι οι γαβροβάζελοι. Στους αγώνες αυτοκινήτου μου πήρε λίγο να καταλάβω ότι μαχαιρόνονται μερικοί αγωνιζόμενοι και οι οικογένειές τους. Οι (συγγενείς) οδηγοί μου, οι μηχανικοί μας και εγώ αδιαφορήσαμε, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους (και μπάτζετ) και είπαμε να κάνουμε το κέφι μας και έτσι περάσαμε κάποια αξέχαστα χρόνια.
Τώρα στα γεράματα, είπαμε να κάνουμε λίγο regularity σαν πιο χαλαρό και οικονομικό παιχνίδι.Ταυτόχρονα, εθισμένοι στην αγάπη μας για τους αγώνες κάναμε σχέδια για sporting του χρόνου.
Τελικά καταλάβαμε ότι σε αυτό το χωράφι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, αφού εκτός από τα γνωστά κόμπλεξ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον πόλεμο των προέδρων.
'Ο έτσι είναι κλέφτης, ο άλλος είναι ανίκανος, ο παράλλος είναι πράκτορας της Μεσογείων, ελάτε σε μας, το θέμα είναι να φάμε συμμετοχές, σαμποτάρετε και ελάτε σε μας, best value for money'.
Δεν ξέρω κανέναν από εσάς όλους και αφήστε με να κρίνω σε ποιό αγώνα θα πάω και πόσο θα πληρώσω. Το να βγαίνεις όμως στο topic του Acropolis και να μας προτρέπεις να απέχουμε γιατί είναι ακριβό (που μπορείς να έχεις και δίκιο, αλλά θυμήσου ότι οι συμμετοχές κλείσανε χθες) και να έρθουμε στο σιρκουί σου μπορεί να είναι θεμιτό για τους κανόνες του forum, αλλά για μένα είναι θλιβερό και μου ανεβαίνει στον οισοφάγο μια αηδία που μάλλον θα με κάνει να ξεχάσω τις ακριβοφτηνές συμμετοχές όλων σας και να φυλάξω το μπάτζετ μου για κάποιο άλλο χόμπι. -
Το πιο εύστοχο ποστ που έχω διαβάσει... αυτή είναι η κατάντια των 'αγώνων' ρεγκιουλάριτυ όσο κι αν δεν θέλετε να το καταλάβετε κάποιοι...
-
Γιά τον angle rabbit,
+1000 μαζί σου.
Έλα όμως που 'το αίμα νερό δεν γίνεται' και άμα είσαι τόσα χρόνια, όπως καταλαβαίνω, στον χώρο και με σοβαρή εμπλοκή, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξεις hobby.
Αλήθεια, και εγώ ήθελα να τα 'ψάλλω' σ΄αυτόν τον (πως να τον πω; πως να τον πω;) ... βάλτε ότι θέλετε, θα του ταιριάζει, που μπήκε μάλιστα σ΄αυτό! το topic γιά να κάνει προτροπές.
Επειδή γενικά το 'ο θάνατός σου η ζωή μου' εδώ ταιριάζει, εσύ και μόνο εσύ θα είσαι αυτός που θα αποφασίζει που θα συμμετέχεις γιά να κάνεις το hobby σου.
Τουλάχιστον εγώ σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξα και 'κλείνω τα αυτιά μου' στις όποιες ...Μούσσες.
Μάριος -
παιδια γεια σας φυλαξτε τα χρηματα σας να ερθετε στα χανια για το 1 ιστορικο σιρκουι χανιων που θα γινει 21 ιουνιου στα πλαισια του ιστορικου ραλλυ κρητης που διοργανωνει ο ΣΙΠΑΚ. Σαφως το κοστος θα ειναι πολυ μικροτερο.Γιωργο , μαλλον ηταν λιγο ατυχης και επιεικως 'ακομψος'ο τροπος ενημερωσης -και σχολιασμου-για τον αγωνα του ΣΙΠΑΚ . Τοσο ο angel rabbit οσο και ο 7pas100 εχουν απολυτο δικιο. Θελω να πιστευω οτι ηταν ενα απλο slip of the tongue που λετε στη Κρητη ....
-
εννοείται βρε παιδιά εξάλλου μια κουβέντα είπα χαλαρώστε ειναι δυνατόν ποτέ να πεί κάποιος κάτι για τον εθνικό μας αγώνα? Απλά είδα κάποια παράπονα για το κόστος του ακρόπολις και το είπα αστειευόμενος. Αν προσέξετε δεν είπα σε κανένα που να τρέξει και τι να κάνει, και σαφώς δεν έβρισα κανένα αλλά εχω συνηθήσει τόσα χρόνια που διοργανώνουμε αγώνες να μην δίνω σημασία κάρολε ολα καλα φιλε θα σε περιμένουμε να ακούσουμε την εξάτμιση του alpine στους δρόμους των χανίων.
-
Για περισσότερα updates του αγώνα στο classic events καλή επιτυχία σε όσους τρέξουν στο acropolis
-
εννοείται βρε παιδιά εξάλλου μια κουβέντα είπα χαλαρώστε ειναι δυνατόν ποτέ να πεί κάποιος κάτι για τον εθνικό μας αγώνα? Απλά είδα κάποια παράπονα για το κόστος του ακρόπολις και το είπα αστειευόμενος. Αν προσέξετε δεν είπα σε κανένα που να τρέξει και τι να κάνει, και σαφώς δεν έβρισα κανένα αλλά εχω συνηθήσει τόσα χρόνια που διοργανώνουμε αγώνες να μην δίνω σημασία κάρολε ολα καλα φιλε θα σε περιμένουμε να ακούσουμε την εξάτμιση του alpine στους δρόμους των χανίων.A ρε συντεκνε δε κατε'εις πραμα απο φορουμ, παραλιγο ν'αναψεις φωτιες ... ...
Οσο για τα Χανια , λογικα θα κατεβω . Αρκει ναχει μεινει τιποτα απο το αυτοκινητο ,και να μην εχει διαλυθει στην Αμφικλεια η στη Μενδενιτσα ... -
καρολε κανονισε να σπασεις το αμαξι να εχουμε αλλα μετα καλη επιτυχια φιλε...
-
8ο Iστορικο Ακροπολις 2009