-
Παράλληλα, το αμάξωμα υπέστη ορισμένες ενισχύσεις για να αυξηθεί η ακαμψία και το σύστημα πέδησης αναβαθμίστηκε. Μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες όμως, έχει να κάνει με την ενσωμάτωση ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης για τις δικίνητες εκδόσεις.
Πηγή: http://www.autoblog.gr/2014/03/04/genev ... -facelift/
-
Έφτασε ή ωρα αλλαγής ελαστικών. 215/55/17. Καμια πρόταση σε προσιτή τιμή;
-
Έφτασε ή ωρα αλλαγής ελαστικών. 215/55/17. Καμια πρόταση σε προσιτή τιμή;Απο elastikaonline έχει αγοράσει κάποιος;
-
Πιο καλές τιμές θα βρεις στα μαγαζιά .. Περιοχή ?
-
-
Ψάχνω εδώ και λίγες μέρες προστατευτικό για το καπώ, το λεγόμενο bonnet bra.
Έχει βρεί κάποιος κάτι αξιόλογο;
Κάνω πολλά ταξίδια και ήδη έχω πρόβλημα με το μπροστά μέρος του καπώ.
Το μόνο που έχω βρεί να αξίζει απο άποψη τιμής είναι : http://www.ebay.co.uk/itm/NISSAN-JUKE-B ... 4174a82636 -
Δεν χαλάει το χρώμα ;
-
Αν μείνει μόνιμα στο αυτοκίνητο, ίσως. Εγώ έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ μόνο κατα την διάρκεια του ταξιδιού και στη συνέχεια να το βγάζω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μην το βάλεις. Την έχω πατήσει άσχημα...
-
This post is deleted! -
Παρακαλω οποιος φιλος,εχει nissan juke tourbo,1.6,ας δωσει τα φωτα του ως ιδιοκτητης, για servise,καταναλωση, διαφορα παγια εξοδα,και οσα περισσοτερα μπορει σε πληροφοριες.Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Ειδα Juke με αλλαγμένη διασταση 225/45/17 και το σκέφτομαι.
-
Τελικα εβαλα barum bravuris 3 - 215/55/17 (DOT 44/14). Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις
-
Στο 4tforum απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή.
[mod] -
juke diesel 1.5t του 6/12
μετά απο 90,000 χιλίομετρα,
ψιλοπατημενο κυρίως μέσα στην Αθήνα η οδήγηση
κατανάλωση 6,3λ, απο βλάβες κανένα πρόβλημα,
άλλαξα καρβουνάκια στη μίζα στα 83.000. -
Δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά το πήρε ένας φίλος μου to 1.5D και το αυτοκίνητο γαμάει! Έχουμε κάνει μερικά ταξιδάκια και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο και έχει πολύ σταθερή οδική συμπεριφορά σε μεγάλες ταχύτητες
-
Ο χρήστης Jack-io έγραψε:
Δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά το πήρε ένας φίλος μου to 1.5D και το αυτοκίνητο γαμάει! Έχουμε κάνει μερικά ταξιδάκια και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο και έχει πολύ σταθερή οδική συμπεριφορά σε μεγάλες ταχύτητεςΓια δώσε καμία πληροφορία παραπάνω αν μπορείς, γιατί ενδιαφέρομαι
-
Ο χρήστης Thanos Maja έγραψε:
Δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά το πήρε ένας φίλος μου to 1.5D και το αυτοκίνητο γαμάει! Έχουμε κάνει μερικά ταξιδάκια και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο και έχει πολύ σταθερή οδική συμπεριφορά σε μεγάλες ταχύτητες
Για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω αν μπορείς, γιατί ενδιαφέρομαι
Όπως είπα ήδη πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Κι επειδή το έχω οδηγήσει κιόλας στα μεγάλα ατού είναι η θέση του οδηγού που λόγω ύψους έχεις πολύ καλή ορατότητα. Σταθερό πολύ. Επίσης πολύ ωραίοι εσωτερικοί χώροι και χαμηλή κατανάλωση. Αν θες τίποτα παραπάνω πες μου!
-
Ο χρήστης Jack-io έγραψε:
Για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω αν μπορείς, γιατί ενδιαφέρομαι
Όπως είπα ήδη πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Κι επειδή το έχω οδηγήσει κιόλας στα μεγάλα ατού είναι η θέση του οδηγού που λόγω ύψους έχεις πολύ καλή ορατότητα. Σταθερό πολύ. Επίσης πολύ ωραίοι εσωτερικοί χώροι και χαμηλή κατανάλωση. Αν θες τίποτα παραπάνω πες μου!
Σ ευχαριστώ πολύ φιλέ! Κι εγώ μάλλον κατά κει γέρνω.
-
Καλησπέρα παιδιά,
γρήγορη ερώτηση: ξέρει κανείς αν το Juke 1.5 Diesel έρχεται με προστατευτική ποδιά κάτω από τον κινητήρα από το εργοστάσιο, ή τοποθετείται after market;
Οι κάτοχοι μπορούν να διαφωτίσουν;
Ευχαριστώ!
Nissan Juke