-
Το σχόλιο μου αφορά τον εμπρός προφυλακτήρα κ τη συνολική εικόνα του Nismo, ως σπορ έκδοσης. Φυσικά και μου αρέσει το αυτοκίνητο, φυσικά και είμαι στους love it. Απλά στην έκδοση Nismo περίμενα κάτι διαφορετικό να δω.
Σας ευχαριστώ παιδιά, σύντομα εντυπώσεις.
-
Μάλλον καλά τα κατάφεραν. Εφτιαξαν μια 'άγρια' πρόσοψη και έβαλαν έναν αρκετά σπορτιβ προφυλακτήρα με ακμές και ευθείες γραμμές προσαρμόζοντας και DRL's.
-
Είπαμε...γούστα είναι αυτά. Το είπα και παραπάνω. Μην το ξαναλέμε...
-
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Είπαμε...γούστα είναι αυτά. Το είπα και παραπάνω. Μην το ξαναλέμε...Are you talking to me? Δεν πας καλά ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είπαμε...γούστα είναι αυτά. Το είπα και παραπάνω. Μην το ξαναλέμε...
Are you talking to me? Δεν πας καλά ...
Να σου απαντήσω κι εγώ στ'αγγλικά;
3 are singing and 2 are dancing.
Διάβασε πιο προσεκτικά τα προηγούμενα post και μην βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις κάποιον προσωπικά. -
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
...Το 'μην τα ξαναλέμε ...' κλπ παπαριές που έχεις πετάξει εδώ και λίγο καιρό με συνοδεία 'ύφους' ... αλλού.
Και επειδή μια εικόνα ίσον χιλιες λέξεις και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή το κουράζουμε, απλά για το 'υφάκι ανωτερότητας' σου ... αν και το Juke σου παρέχει και αυτό -μια σχετική- υψηλή θέση (οδήγησης) που ελπίζω να σου φτάνει ...
Παρόλ' αυτά θα αρκεστώ στην τελευταία μου κουβέντα σε σένα:
Τεσπα. Καλοτάξιδο να είναι και με τον καιρό να συνηθίσεις και την πρόσοψη του.
-
Πριν λίγες μέρες παρατηρούσα στην Χαλκιδική ένα Juke με ξένες πινακίδες και χάζευα τις πλέον ασχημότερες ζάντες που έχω δει. Τελικά από το fb είδα ότι είναι η έκδοση NTec με λοιπό καλό εξοπλισμό.
-
Το σταματάω εδώ γιατί έχεις όρεξη γενικότερα κ βαριέμαι. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μπορώ να δηλώσω δημόσια ότι με τάπωσες τόσο πολύ που δεν είχα τι να πώ κλπ κλπ. Ok? Καλή σου μέρα. Κ πάλι σ'ευχαριστώ για την ευχή σου.
Όσο για τις ζάντες, όντως δεν είναι ομορφότερες που έχω δει, παρόλα αυτά κινούνται σ'αυτο το μοτίβο που σχεδιάστηκε κ το αυτοκίνητο...είναι περίεργες, πρωτότυπες. Δυστυχώς δεν έτυχε να τις δώ απο κοντά αλλά απο το διαδίκτυο οι εικόνες θεωρώ ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές οπότε δεν μπορώ να πώ με σιγουριά αν του πηγαίνουν ή όχι.
-
Λέει κάτι για νεο qashqai αλλά εγω το κόβω ποιο κοντά στο juke
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=163080453881689&set=gm.695630840452519&type=1&theater -
Ο χρήστης nick_papanikolaou έγραψε:
Λέει κάτι για νεο qashqai αλλά εγω το κόβω ποιο κοντά στο juke
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterΚαι αν διαβάσεις τα σχόλια από κάτω θα δεις ότι είναι πολύ μακρυά από το Juke. Μη σου πω ... σε άλλη ήπειρο!
-
Στο αγγλικό site είχε μια επιλογή για προστατευτική ποδιά ψυγείου από κάτω σε γκρι χρώμα. Έχει κανείς κάνα manual να βρούμε κωδικό; Τιμούλα ίσως;
-
-
cosneo ναι αυτό ακριβώς είχα δει! Νόμιζα δεν είναι μόνο πλαστικό αλλά έπιανε και από κάτω στα ψυγεία που είναι χαμηλά. To skidplate πάντως του λινκ μάλλον θα τιμηθεί Αυτό το πλαστικό ρολλ μπαρ ομορφούλι και συμμαζεμένο αλλά το τζουκ έχει ήδη ιδιαίτερη μούρη και δεν θα θελα να βάλω τίποτε άλλο από μπροστά
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4072008/
Τολμηρός αντιπρόσωπος!
-
Ολο και κάποιος θα βρεθεί να το πάρει.
-
Έχει πουληθεί ήδη ένα...
-
Τουλάχιστον μέχρι και δύο χρόνια πριν μια χαρά η τιμή του (αν κυκλοφορούσε τότε). Και τώρα για ακριβό δεν το έχω... αλλά είναι.
Sent from my Sony Fola
-
Τον Αυγουστο φιλος εψαχνε να βρει ντηζελ και του ελεγαν παραγγελια και μετα απο 5 μηνες... ετσι τελικα βρηκε ενα βυσινι βενζινη αξεντα και βολευτικε... (ειδε το δικο μας σε ασπρο) και ενθουσιασθηκε!!! ειδικα η γυναικα του... ηλικιωμενο ζευγαρι... οποτε δικαιολογειται!!!
-
Πουλάει καλά που σημαίνει ότι αρέσει. Και μετά από τόσο καιρό που κυκλοφορεί και το βλέπω τακτικά άρχισα και εγώ να το συνηθίζω.
-
Πουλαει και στην Ιταλια (Σαρδινια που ημουν, οπως και Κωνσταντινουπολη που περασα και ειδα πολλα στο δρομο). Αθηνα Πατρα ρυμουλκοντας το φουσκωτο ( 4,5 μ ) εκαψε 10,5 λιτρ/100χλμ. ειναι πρακτικο για 2 ατομα και με πεσμενα τα πισω καθισματα ο χωρος ειναι μια χαρα.. χωρις να κλεινει τη θεα προς τα πισω..
Nissan Juke