-
Και είμαι και εγώ με το προηγούμενο 14DS και τα καπάκια του!
Ας μην είχα ως τώρα τον αγέραστο CG10DE που μόνο μια απόσυρση θα τον σταματήσει! -
Και νέο όνομα ... Nissan Juke!
http://www.worldcarfans.com/110010723860/nissan-juke-crossover-aka-qazana-confirmed-and-teasedΜάλλον ... αρχίζει να με ενθουσιάζει η εμφάνιση του!!!
-
τα ρουθούνια μπροστά μάλλον μίκρυναν
-
Η ίδια φωτογραφία κάπως μεγαλύτερη
Μου φαίνεται ότι προσπάθησαν πολύ να διαφέρει και βγαίνει λίγο γελοίο το αποτέλεσμα. Ανυπομονώ όμως να το δω από κοντά.
-
με τρωει η περιεργια να δω τι θα βγαλουν , απο την Νισσαν ολα τα περιμενω παντως το ονομα του δεν μου αρεσει........απο το καζάνα πηγαμε στο τζούκ
-
τώρα που το βλέπω καλύτερα μπορεί και όχι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τώρα που το βλέπω καλύτερα μπορεί και όχιNiko το σκιουρακι στο αβαταρ σου , παιζει φυσαρμονικα ή στριβει τσιγαριλικι ?
-
Όσο το βλέπω πάντως στη φωτογραφία ... μου φέρνει περισσότερο σε κάτι απο Citroen παρα Nissan!
Και ίσως είναι η πρώτη φορά που η Nissan αντί να αλλάξει σχήμα απο το εκθεσιακό με το ίδιο όνομα ... κρατάει το σχήμα και αλλάζει το όνομα!!!
Και με το Qazana σαν όνομα ... το 'Καζάνι' έως και 'Καζανάκι' και ότι φέρνει συνειρμικά στο νου ... το παρατσούκλι του θα το είχε! -
και εγώ στην αρχή ότι στρίβει τσιγαριλίκι νόμιζα
αλλα τελικά παίζει φυσαρμόνικα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
και εγώ στην αρχή ότι στρίβει τσιγαριλίκι νόμιζααλλα τελικά παίζει φυσαρμόνικα
Κουνάει και το πόδι του για το ρυθμό!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
και εγώ στην αρχή ότι στρίβει τσιγαριλίκι νόμιζα
αλλα τελικά παίζει φυσαρμόνικα
Κουνάει και το πόδι του για το ρυθμό!!!
Μπορει να ειναι ευτηχισμενο επειδη θα καπνισει και να στριβει με ρυθμο
-
ακριβώς
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:chill out bill λιγο πλακιτσα καναμε
-
Στις 10 Φεβρουαρίου θα έχουμε πλήρη εικόνα!
'Nissan has also issued a teaser image of the car, which will be officially revealed on 10 February and then shown at the Geneva motor show in March.'(http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/246288/)
ΥΓ. Δεν μπορούσαν να δώσουν και καμιά ... μηχανική λεπτομέρεια?
-
από funkyreverend » 26/12/09 5:11
GA14DE λέγεται ο φίλος, οπότε καταλαβαίνεις τι εμπειρίες έχει.Καθαρα εμπορικα μιλησα, δεν ξερω τι αλλο καταλαβες περι εμπειριων...
-
ενώ το πρωτότυπο μου είχε αφήσει εντύπωση για 3θ βλέπω το teaser είναι 5θ.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ενώ το πρωτότυπο μου είχε αφήσει εντύπωση για 3θ βλέπω το teaser είναι 5θ.Το εκθεσιακό είχε αναποδα ανοιγόμενες πόρτες στο στυλ του Μazda RΧ8 με 2 κανονικές μπροστά και 2 μικρότερες πίσω.
Το teaser έχει 4 κανονικές με κρυφές χειρολαβές στις πίσω.
-
εχει ενα ενδιαφερον σχημα που το κανει να ξεχωριζει εντονα απο τους αντιπαλους του, Suzuki sx4, Fiat sedici, TErios κλπ κλπ, και οταν κατι το βλεπουμε πρωτη φορα και να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα, οπως και στα τραγουδια, στο τελος καταληγει στο να μας αρεσει
Και η νεα Lancia Delta δεχτηκε σκληρες κριτικες πχ εδω στο τοπικ, αλλά οταν βγηκε στο δρομο, τα υπολοιπα εδειχναν πολυ συμβατικα, και στην ψηφοφορια για το πιο ομορφο μικρομεσαιο εφαγαν την σκονη της -
Αυριο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες.
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/nissan-to-officially-reveal-new-juke.html
Nissan Juke