-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Προφανώς όταν το αγόρασες δεν γνώριζες ή αγνόησες το γεγονός οτι τα Seat έχουν παράδοση στα τριξίματα..Υπάρχει κάποια μάρκα που δεν έχει παράδοση στα τριξίματα;
Θεωρώ δεδομένο ότι στους Ελληνικούς δρόμους με τις συνεχείς στρεβλώσεις του αμαξώματος όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν τριγμούς.
Κάποιος μηχανικός μου είπε ότι όλα τρίζουν, απλά σε κάποια δεν ακούγεται ... λόγω μόνωσης ...
Ήμουν στη Ρόδο τις τελευταίες 3 μέρες και μπήκα σε κάτι ταξί Mercedes, 5 μέτρα το καθένα. Σαν πλοία ήταν. Οι διαδρομές που κάνουν είναι μικρές και κυρίως σε άσφαλτο. Οι τριγμοί από το αμάξωμα/πλαστικά/κονσόλες και τα χτυπήματα που άκουσα από τις αναρτήσεις ήταν μοναδική εμπειρία. Πρώτη φορά άκουσα τόσο πολλούς τριγμούς και θορύβους.
Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑ συνεργείο να κάτσει να ασχοληθεί με τριγμούς. Η καραμέλα είναι έτοιμη από όλους: 'Φταίνε οι Ελληνικοί δρόμοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα'
-
έχω την εντύπωση πως όσο πιο high tech και με περισσότερα κομμάτια, το ταμπλό εκεί θα αρχίσεις να ακούς...φωνές. Και είναι και το μοναδικό κομμάτι που δεν φτιάχνεται, αφού δεν είναι εύκολο να λυθεί.
στο 106 xsi που έχουμε, δεν ακούγεται τίποτα από το ταμπλό, αντίθετα στο ίμπιζα με το ογκοδέστατο ταμπλό που δεν είναι μονοκόμματο όλο κοπανάει. Αυτό που έκανα όμως και βελτίωσε πάρα πολύ την κατάσταση είναι ότι έριξα ένα μπουκάλι υγρή σιλικόνι στα σημεία που ενώνονται τα πλαστικά. Άλλο αμάξι! Θα κοιτάξω να πάρω και ένα μπουκάλι λευκή σιλικόνι που είναι για λάστιχα και θα το ρίξω και αυτό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ήμουν στη Ρόδο τις τελευταίες 3 μέρες και μπήκα σε κάτι ταξί Mercedes, 5 μέτρα το καθένα. Σαν πλοία ήταν. Οι διαδρομές που κάνουν είναι μικρές και κυρίως σε άσφαλτο. Οι τριγμοί από το αμάξωμα/πλαστικά/κονσόλες και τα χτυπήματα που άκουσα από τις αναρτήσεις ήταν μοναδική εμπειρία. Πρώτη φορά άκουσα τόσο πολλούς τριγμούς και θορύβους.
Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑ συνεργείο να κάτσει να ασχοληθεί με τριγμούς. Η καραμέλα είναι έτοιμη από όλους: 'Φταίνε οι Ελληνικοί δρόμοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα'
οι δρομοι εκει ειναι απο τους χειροτερους που εχω δει σε 'υποτιθεται' ανεπτυγμενη περιοχη...
-
adis4gr δεν έχεις άδικο. Πράγματι ήταν χάλι.
Αλλά που έχουμε καλούς δρόμους στην Ελλάδα άραγε;
-
kalispera..eimai kainourgio melos gi'auto an kanw kano lathos min me kraksete..
ISTORIA: stis 27-12-2007 agorasa ena seat ibiza 1.2 apo thn patra, ekana kanonika ola ta service kai molisekleise xrono to autokinhto arxisan ta provlimata..arxise na tremei olo to autokinhto apeuthinthika sthn antiproswpeia (oxi ths patras, logw douleias menw se nhsi) kai mou eipan oti prepei na allaksoume pollaplasiastes,probhkame sthn allagi kai arxes flebari arxise na tremei to autokinhto kai na anabei to lampaki tou kataliti kai mou ipan oti thelei allagma h kefali apo to flevari pou egine h paraggelia mexri shmera den exei ginei tipota..kai to autokinhto les kai exei katapiei seismo kanei!!!!!!! -
Αγαπητέ patrho03 καταρχήν καλός όρισες στην παρέα μας. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες όπως επιβάλει ο κανονισμός μας. Καλό επίσης θα ήταν να τον διαβάσεις. Καλές δημοσιεύσεις.
-
Ο χρήστης patrho03 έγραψε:
kalispera..eimai kainourgio melos gi'auto an kanw kano lathos min me kraksete..
ISTORIA: stis 27-12-2007 agorasa ena seat ibiza 1.2 apo thn patra, ekana kanonika ola ta service kai molisekleise xrono to autokinhto arxisan ta provlimata..arxise na tremei olo to autokinhto apeuthinthika sthn antiproswpeia (oxi ths patras, logw douleias menw se nhsi) kai mou eipan oti prepei na allaksoume pollaplasiastes,probhkame sthn allagi kai arxes flebari arxise na tremei to autokinhto kai na anabei to lampaki tou kataliti kai mou ipan oti thelei allagma h kefali apo to flevari pou egine h paraggelia mexri shmera den exei ginei tipota..kai to autokinhto les kai exei katapiei seismo kanei!!!!!!!καλώς ήρθες.
περιμένεις από τον φεβρουάριο και ταλαιπωρήσε όντας μέσα στην εγγύηση και έχοντας πληρώσει 'καινούργιο αμάξι'?
έτσι χαλάει η πιάτσα και μετά μας γράφουν -
παιδια εχω την λυση για το προβλημα του τριξηματος το ειχα και εγω....ειναι οι νικελομενοι συνδερμοι που κρατανε τις πορτες απο την μερια της κολονας τα αλλαξα και ολα κομπλε.....δοκιμασε εν κινηση το αυτοκινητο με λιγα χιλιομετρα και κρατα ανοιχτη την πορτα απο την μερια που ακους το τριξημο αν δεν ακους τιποτα(πολυ πιθανο) τοτε ειναι αυτο που ειπα πριν!!!!
-
Ο χρήστης kostasak έγραψε:
Εχω ενα Seat leon 1.4 μοντελο 3ος του 2008. Απο τον Αυγουστο και μετα το αυτοκινητο εχει αρχισει να τριζει εκνευριστικα. στην αρχη ετριζε στην πισω δεξια μερια , επισκευτικα την αντιπροσωπεια και ο υπευθυνος του φανοποιειου μου ειπε οτι ηθελε λιγο σφιξημο η πισω δεξια πορτα. το τριξιμο συνεχιστηκε και εκτος αυτου αρχισε να τριζει η κολωνα του οδηγου καθε φορα που το αυτοκινητο παιρνει κλιση ενω πριν απο ενα μηνα αρχισαν να τριζουν οι αεραγωγοι στο ταμπλο. εχω επισκευτει γυρω στις 8 φορες την αντιπροσωπεια , καθε φορα με βεβαιωνουν οτι ειναι ολα ενταξει και παντα τα τριξιματα συνεχιζουν. Μου εφτασε σχεδον 22.000 € και σχεδον κλαιω τα λευτα μου. Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω???? Υπαρχει περιπτωση αν κινηθω νομικα να παρω πισω τα λευτα μου η να ζητησω αντικατασταση αυτοκινητου??? Το αυτοκινητο εχει 17.000 χλμ. ΟΛΑ σε ασφαλτο και τα 9.000 εχουν γινει σε ταξιδια πατρα - κιλκις . Η χρηση που εχω κανει στο αυτοκινητο δεν δικαιολογει με τιποτα αυτα τα τριξιματα....φιλε μου αυτοι οι τριγμοι ακουγονται οταν εχει λακουβες-ανωμαλιες ο δρομος η και στο απολυτο ισιαδι;
το πρωι οταν βαζεις μπρος εχεις πιο πολλους τριγμους και στην συνεχεια λιγο στρωνουν;
θα σου προτεινα να κανεις μια αλλαγη το φιλτρο βενζινης και αν συνεχιζει τοτε ειναι η βαση κινητηρα, αυτη οταν φθειρεται μεταφερει εντονους,ενοχλητικους κραδασμους-τριγμους-θορυβους μεσα στην καμπινα
ξερουν σε τι οφειλεται απλα θελουν να την πουλησουν την βαση δεν ειναι φθηνη -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Εχω ενα Seat leon 1.4 μοντελο 3ος του 2008. Απο τον Αυγουστο και μετα το αυτοκινητο εχει αρχισει να τριζει εκνευριστικα. στην αρχη ετριζε στην πισω δεξια μερια , επισκευτικα την αντιπροσωπεια και ο υπευθυνος του φανοποιειου μου ειπε οτι ηθελε λιγο σφιξημο η πισω δεξια πορτα. το τριξιμο συνεχιστηκε και εκτος αυτου αρχισε να τριζει η κολωνα του οδηγου καθε φορα που το αυτοκινητο παιρνει κλιση ενω πριν απο ενα μηνα αρχισαν να τριζουν οι αεραγωγοι στο ταμπλο. εχω επισκευτει γυρω στις 8 φορες την αντιπροσωπεια , καθε φορα με βεβαιωνουν οτι ειναι ολα ενταξει και παντα τα τριξιματα συνεχιζουν. Μου εφτασε σχεδον 22.000 € και σχεδον κλαιω τα λευτα μου. Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω???? Υπαρχει περιπτωση αν κινηθω νομικα να παρω πισω τα λευτα μου η να ζητησω αντικατασταση αυτοκινητου??? Το αυτοκινητο εχει 17.000 χλμ. ΟΛΑ σε ασφαλτο και τα 9.000 εχουν γινει σε ταξιδια πατρα - κιλκις . Η χρηση που εχω κανει στο αυτοκινητο δεν δικαιολογει με τιποτα αυτα τα τριξιματα....
φιλε μου αυτοι οι τριγμοι ακουγονται οταν εχει λακουβες-ανωμαλιες ο δρομος η και στο απολυτο ισιαδι;
το πρωι οταν βαζεις μπρος εχεις πιο πολλους τριγμους και στην συνεχεια λιγο στρωνουν;
θα σου προτεινα να κανεις μια αλλαγη το φιλτρο βενζινης και αν συνεχιζει τοτε ειναι η βαση κινητηρα, αυτη οταν φθειρεται μεταφερει εντονους,ενοχλητικους κραδασμους-τριγμους-θορυβους μεσα στην καμπινα
ξερουν σε τι οφειλεται απλα θελουν να την πουλησουν την βαση δεν ειναι φθηνηΠοσο γρηγορα περνανε τα χρονια!Περασαν ηδη 3 χρονια απο το ποστ που απαντησες!!
-
Τελικά να δώσω την λύση!!!!....
Πηγαίνετε σε ένα συνάδελφο που έχει το ‘STEELMAM Chassis EAR’, και θα βρει με το 100% που κάνει θόρυβο!.
Antonis-team.
ΥΓ φίλε 21 καλό σου μεσημέρι!. Σε έχουμε επιθυμήσει στης ενότητες. -
γεια, δεν θελω να σε τρομαξω αλλα με βαση την εμπειρια μου μπορω να πω το εξης σε ενα αμαξι οτι λυθει μετα το εργαστασιο οτιδηποτε και αν ειναι πχ μια πορτα μετα απο λιγο καιρο θα αρχιση να βγαζει περιεργους ηχουσ για να καταλαβεις τι θελω να πω στο lanos που εχω δεν θεωρειται και η κορυφαια ποιοτητα κατασκευης ποσο μαλλον σε συγκριση με το leon ομως δεν εβγαζε ποτε τριγμους μεχρι που αλλαξα ραδιο cd το πλαστικο που κουμπωνε εξωτερικα ειχε κατι αυτοκολιτακια για αποροφουν τους τριγμους τα οποια μου τα εκοψε ο ηλεκτρολογος και αρχισε να βροντα ευτυχως ευκολη υποθεση γιατι βρηκα αλλα παρομοια και του εβαλα-ομως οταν μου σπασαν το πισω τζαμι κατι λαμογια στη θασσαλονικη και ανοιξαμε την πορτα για να το αντικαταστησουμε απο τοτε βροντα μεσα και καμια φορα σκαλωνη η χειρολαβη διοτι δεν ειναι ηλεκτρικα τα πισω συν οτι βγαζει ενα τριξιμο απο το εξτρα ηχειο που του εχω βαλει
εκει που θελω να καταληξω με αυτο το κειμενο ειναι οτι παρολο που ειναι καινουργιο το αμαξι σιγουρα καποια λαμογια εχει γινει (δεν ειναι και αγιοι εταιρεις ειναι και θελλουν κερδος),κυριωςομως να φοβασε την ελληνικη αντιπρωσωπια πχ μορει να μην ειχε απο το εργοστασιο πισω ηλεκτρικα και να τα βαλλαν εδω και πολλα αλλα
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διορθωσεις οτι μπορεις μονος σου και να το πας σε φαναρτζη κυριος για την πορτα κυριως για την ασφαλεια ( μπορει και να ανοιξει απο μονη της) και τι να πω υπομονη βαλε δυνατα το ραδιο να μη τους ακους -
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
γεια, δεν θελω να σε τρομαξω αλλα με βαση την εμπειρια μου μπορω να πω το εξης σε ενα αμαξι οτι λυθει μετα το εργαστασιο οτιδηποτε και αν ειναι πχ μια πορτα μετα απο λιγο καιρο θα αρχιση να βγαζει περιεργους ηχουσ για να καταλαβεις τι θελω να πω στο lanos που εχω δεν θεωρειται και η κορυφαια ποιοτητα κατασκευης ποσο μαλλον σε συγκριση με το leon ομως δεν εβγαζε ποτε τριγμους μεχρι που αλλαξα ραδιο cd το πλαστικο που κουμπωνε εξωτερικα ειχε κατι αυτοκολιτακια για αποροφουν τους τριγμους τα οποια μου τα εκοψε ο ηλεκτρολογος και αρχισε να βροντα ευτυχως ευκολη υποθεση γιατι βρηκα αλλα παρομοια και του εβαλα-ομως οταν μου σπασαν το πισω τζαμι κατι λαμογια στη θασσαλονικη και ανοιξαμε την πορτα για να το αντικαταστησουμε απο τοτε βροντα μεσα και καμια φορα σκαλωνη η χειρολαβη διοτι δεν ειναι ηλεκτρικα τα πισω συν οτι βγαζει ενα τριξιμο απο το εξτρα ηχειο που του εχω βαλει
εκει που θελω να καταληξω με αυτο το κειμενο ειναι οτι παρολο που ειναι καινουργιο το αμαξι σιγουρα καποια λαμογια εχει γινει (δεν ειναι και αγιοι εταιρεις ειναι και θελλουν κερδος),κυριωςομως να φοβασε την ελληνικη αντιπρωσωπια πχ μορει να μην ειχε απο το εργοστασιο πισω ηλεκτρικα και να τα βαλλαν εδω και πολλα αλλα
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διορθωσεις οτι μπορεις μονος σου και να το πας σε φαναρτζη κυριος για την πορτα κυριως για την ασφαλεια ( μπορει και να ανοιξει απο μονη της) και τι να πω υπομονη βαλε δυνατα το ραδιο να μη τους ακουςΥπαρχει καπου τελεία;Εχασα την ανασα μου!!!
-
πηρα φορα και αντε να με σταματησεις
-
Βλασση συγκρατήσου.
-
ενταξει οκ απλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ και καταλαβενεις
αν γραφω καμια βλακεια πες το -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βλασση συγκρατήσου.Έλα ρε συ,έχει ένα κόμμα......
Πέραν της πλάκας Βλάσση, όντως ,όπου μπεί 'χέρι'..........εργοστασιακό δεν γίνεται... -
ενα κομμα το βαζω για τα ματια του κοσμου , παντως σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ειχα καινουργιο αμαξι και να τριζει κριμα
-
σορρυ γάυτο ειμαι καινουργιος
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
σορρυ γάυτο ειμαι καινουργιοςΤου πεταξες τα ματια εξω ρε συ!!!
Seat Leon 1.4 TSI κουδουνιστρα