-
Ο χρήστης platis έγραψε:
:hmmm:Εγω μ αυτα γελαω
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16039
Μπηκε και βγηκε σ ενα λεπτο. Γιατι????
Οποιος το βρει κερδιζει βολτα με Ιμπρεζα!
Αυτα εχει η ζωη, που ευτυχως συνεχιζεται μ αγαπη και χιουμορ...
Sign off, αποσυνδεση ΟΝ, τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια
Καλά τώρα κι αν κουφαθήκαμε!!!
Που΄ν αυτό το άρθρο ωρέ? Δεν το βλέπ! Μήπως είναι μόνο για αυτούς που τρέχν? -
Kαλημέρα!
θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με αντίστοιχο υφάκι και στιλ, (κρίμα, πολύ κρίμα, πάντως...) αλλά ας είναι...
Να εξηγήσουμε λοιπόν, πως σήμερα το 2009 το rally gr, με μηδενικά έσοδα και με παράλλογο κόστος, δεν θα καλύπτει τα Ράλλυ Σπριντ και μακάρι να στέλνουν δ.Τ οι οργανωτές ώστε να τα δημοσιεύουμε τη Δευτέρα μετά τον αγώνα.
θα καλύψουμε με συνέπεια το WRC, τη F1, το WTCC, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες και στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ταχύτητας.Λυπηρή εξέλιξη, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και με την ευκαιρία, το rally gr, συνεχίζει να λειτουργεί ενάντια σε κάθε λογική, χάρη στους κ.κ. Σωτηρόπουλο, Καρούζο τα αφεντικά της Τεχνόπολης και βέβαια στον εθελοντή κ. Μαθιό Μανσόλα και στους συνεργάτες μας Πάνο Τριανταφυλλίδη, Φαμπ Λαζάκη και Βασίλη Χειλάκη, που είναι σαφές πως ΔΕΝ πληρώνονται από τις ΤΕ, για να γράφουν στο rally gr.
Εσείς, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... Υπονοούμενα, βρισιές, απαξίωση, στιλάκι, κριτική, μηδεν τακτ, ποτέ μία πρόταση-ιδέα και η ζωή συνεχίζεται...
Πάντως καλύτερα με λιγότερη πληροφόρηση και όσο μπορούμε σωστά και αντικειμενικά, παρά ανοίγω δέκα μέτωπα και στο τέλος επιλέγω την ηρωϊκή έξοδο, εκθέτοντας και όσους έβαλαν πλάτη, μούτρα και ότι άλλο μπορείς και πρέπει να βάζεις όταν εκτιμάς την εντιμότητα και το πάθος του όποιου φίλου ή συνεργάτη, ακόμα και του γνωστού που θα σε πείσει-κερδίσει.
Αυτά...
ΣΧ
-
Κάποια απάντηση σχετικά με την είδηση για το σπρίντ η οποία αναρτήθηκε* και αποσύρθηκε τάχιστα, υπάρχει ;
*Γιατί ναι μεν να δεχτούμε ότι το rally.gr λειτουργεί με τα όσα προβλήματα ανέφερε ο sx, αλλά. Η είδηση ανέβηκε, δηλαδή κάποιος κάθισε και την έγραψε η εργασία έγινε. Το κόστος υπήρξε.
-
Απολύθηκε και ο Νώντας που έγραφε τόσα...
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kαλημέρα!θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με αντίστοιχο υφάκι και στιλ, (κρίμα, πολύ κρίμα, πάντως...) αλλά ας είναι...
Να εξηγήσουμε λοιπόν, πως σήμερα το 2009 το rally gr, με μηδενικά έσοδα και με παράλλογο κόστος, δεν θα καλύπτει τα Ράλλυ Σπριντ και μακάρι να στέλνουν δ.Τ οι οργανωτές ώστε να τα δημοσιεύουμε τη Δευτέρα μετά τον αγώνα.
θα καλύψουμε με συνέπεια το WRC, τη F1, το WTCC, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες και στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ταχύτητας.Λυπηρή εξέλιξη, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και με την ευκαιρία, το rally gr, συνεχίζει να λειτουργεί ενάντια σε κάθε λογική, χάρη στους κ.κ. Σωτηρόπουλο, Καρούζο τα αφεντικά της Τεχνόπολης και βέβαια στον εθελοντή κ. Μαθιό Μανσόλα και στους συνεργάτες μας Πάνο Τριανταφυλλίδη, Φαμπ Λαζάκη και Βασίλη Χειλάκη, που είναι σαφές πως ΔΕΝ πληρώνονται από τις ΤΕ, για να γράφουν στο rally gr.
Εσείς, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... Υπονοούμενα, βρισιές, απαξίωση, στιλάκι, κριτική, μηδεν τακτ, ποτέ μία πρόταση-ιδέα και η ζωή συνεχίζεται...
Πάντως καλύτερα με λιγότερη πληροφόρηση και όσο μπορούμε σωστά και αντικειμενικά, παρά ανοίγω δέκα μέτωπα και στο τέλος επιλέγω την ηρωϊκή έξοδο, εκθέτοντας και όσους έβαλαν πλάτη, μούτρα και ότι άλλο μπορείς και πρέπει να βάζεις όταν εκτιμάς την εντιμότητα και το πάθος του όποιου φίλου ή συνεργάτη, ακόμα και του γνωστού που θα σε πείσει-κερδίσει.
Αυτά...
ΣΧ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Kαλημέρα!
θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με αντίστοιχο υφάκι και στιλ, (κρίμα, πολύ κρίμα, πάντως...) αλλά ας είναι...
Αυτά...
ΣΧ
Κανενα στυλ, κανενα υφακι, καμμια σκοπιμοτητα! Απλη, καθαρη αληθεια, χωρις περιστροφες. Ησουν και εισαι ο ανθρωπος που σκιζεται στη δουλεια και τα θελει ολα τελεια, κυνηγησες ρεπορταζ, εδωσες αιμα για τους αγωνες, και τωρα παλευεις να καλυψεις τα ακαλυπτα. ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ. Αρα η δουλεια εγινε, κι εξηγηση περι πρωταθληματικων και μη επρεπε ναχει προηγηθει σ αυτους που σε ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (και τους ανταποδιδεις-το παραδεχομαι) 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, καθε 1η του μηνα, το ναρκωτικο μας. Τα μισολογα μακρυα απο μενα. Κι η αναζητηση εξηγησεων επισης.
Κι οταν κι οποτε εβαλες πλάτη, το γραψα, το βροντοφωναξα, ευχαριστησα, τοσο που να με πουν τσιρακι σου και πληροφοριοδοτη σου. (Φυλαγμενα τα εχω, αν θες να τα παραθεσω).
Κι οταν συνεβησαν οι εξοδοι, καθε αλλο παρα ηρωικες ηταν, ειχαν κοστος και δακρυ για οτι χαμενο.
Ειπαμε, η συγγνωμη στο λαθος ειναι λεβεντια κι υποθηκη για το μελλον. Αλλά που? Ποιος? Αυτος που εγραψε για την ανεπαναληπτη και φανταστικη απονομη, η αυτος ο κολητος μου που φοβαται εσενα, εμενα και τη σκια του, 37 χρονια που τον ξερω, ο εθελοντης?
Οι ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ. Οι φιλοι ειναι φιλοι στις καλες και στις στραβες. Οποιος δεν το εκτιμαει, κακο...δικο ΜΟΥ!
Κι ετσι καταφεραμε ναμαι παλι απο κατω, κερατας και ζημιωμενος, παντα εν αδικω γιατι εχω το χουι να φωναζω κι οχι να ψιθυριζω μεσα απο καλωδια μεταφορας δεδομενων. Οι σποντες πονανε οταν ειναι απο ΦΙΛΟ, οσο συγκαλυμμενες και καλογραμμενες κι αν εκφραστουν. Κι αξιοπρεπεια σημαινει να κρατας τις απαντησεις που σιγουρα υπαρχουν για τον εαυτο σου.Η ηρωικη εξοδος θα γινει τωρα, απο κατι που πονεσα κι υπηρετησα με τροπο που μπορει να μην αρεσε, που μου εφαγε τη μιση ζωη, αλλά παντα ηταν ανιδιοτελής. Χαριζοντας ολο αυτο το μεγαλειο, την μεγαλοπρεπεια και την ανταποδοτικοτητα σε καταξιωση και χρημα, που απολαυσα ασχολουμενος με τα κοινα του Σπορ! Και κρατωντας μονο αυτα που κανεις δεν μπορει να μου παρει. Τα γαντια και το τιμονι μου!
Απο καρδιας οπως παντα και φιλος ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ...
Χ.Π. -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16056
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=16056Winner takes it all...Second takes nothing....!!!
-
Ο νικητης που εχει το θαρρος και φωναζει και διεκδικει τα δικαια του
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=16056Αν αυτό δεν είναι ειρωνεία τότε τι είναι.
Κρίμα.
-
Ισως θα επρεπε να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα. Η αρχικη μου απορια, δεν ειχε ουτε υπονοουμενα, ουτε εγινε μετα απο συζητηση ή παροτρυνση απο τον Γιατρο ή καποιον αλλο. Με καθε ειλικρινεια ανοιξα αυτο το ποστ γιατι ενιωσα οτι με πνιγει το αδικο να μην αναφερετε καθολου αυτος ο αγωνας και η νικη μας. Εχω περασει ενα τριμηνο να κοβω απο αλλα πραγματα και να δινω στην προετοιμασια του Subaru με την καθοδηγηση του Γιατρου να κανουμε ενα αυτοκινητο παλι ετοιμοπολεμο και ανταγωνιστηκο και περασα ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο σε ενα αγωνα που κερδισαμε με το σπαθι μας και προσωπικα κουραστικα για αυτο. Αγαπητε κ. Σ.Χ με γνωριζετε αρκετα ωστε να καταλαβαινετε οτι δεν ηταν κινηση για να προσβαλω ουτε εσας ουτε το σιτε, εχω μαθει απο την παλαιοτερη γενεια να μην μιλαω με υπονοουμενα αλλα ο λογος μου να ειναι ξεκαθαρος και αντρικιος. Αν το φορουμ λογο ελειψης προσωπικου ή κονδυλιων δεν μπορει να ανταπεξελθει στην ενημερωση για τα ραλλυ σπριντ, τοτε για αρχη θα επρεπε να υπαρχει μια ενημερωση στους ανθρωπους που το διαβαζουν και αν θελετε με χαρα να σας στελνω εγω τα αποτελεσματα και οτι αλλο μπορω απο οσους αγωνες συμμετασχουμε, ανεξαρτητα με την θεση που μπορει να καταλαβουμε. Ειλικρινα ευχομαι να εγινα κατανοητος τος οσο αφορα τις προθεσεις μου οσο και το υφος μου.
Σε εποχες που οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι ψαχνουν για χορηγιες για να συνεχισουν να απολαμβανουν το αγαπημενο μας σπορ, ειναι κριμα αυτο το σπορ να μην εχει οση δημοσιοτητα πρεπει να εχει!Πανουργιάς Πανουργιάς
-
Και πάλι καλησπέρα
καταρχήν αν μου επιτρέπεις (και συγγνώμη για τον ενικό...) δεν είμαι ο και αφου γνωριζόμαστε με λένε Στράτη όπως ξέρεις και το αν είμαι αγαπητός ή μισητός μικρή σημασία έχει... και βέβαια κακώς πήρες τη σημαία και προσωποίησες τα σχόλιά μου και την όποια δυσαρέσκεια κατέθεσα...
Πάμε παρακάτω. ΚΑΜΙΑ σχέση η ύλη του rally gr (site-χώρος που ανήκει σε εταιρεία, με υποχρέώσεις και πρωτεραιότητες, οπότε και δικαίωμα όποιων έχουν την ευθύνη να επιλέγουν την ύλη, σε σχέση με το κόστος και το ενδιαφέρον..., χώρος όπου άλλωστε συχνά φιλοξενεί και τις απόψεις αγωνιζομένων σε πρώτο πρόσωπο...) με το 4Τ- Forum όπου εκφράζει ο καθένας την άποψή του και τις πληροφορίες του (ποιός είπε΄να μη βάζετε αποτελέσματα;). Δικαίωμα λοιπόν των χρηστών είναι να καταγράφουν ότι θέλουν, από αποτελέσματα μέχρι φωτό και βέβαια κανένα πρόβλημα και υποχρέωση δική μας να παρεμβαίνουν όσοι έχουν την ευθύνη όταν χάνεται το μέτρο.
Μην το κουράζουμε... Είμαστε όλοι σαφείς!
Χαιρετώ, Στράτης Χατζηπαναγιώτου, ή Στρατισίνο (κάποτε)
ΥΓ. Βοηθάει άραγε και ποιούς η επικοινωνία αυτού του επιπέδου; Δεν θα ήταν όμορφο και ωραίο να μας πει κάποιος τι πραγματικά έγινε σε αυτό τον αγώνα; παραλειπόμενα, λεπτομέρειες, διάφορα... Αναρωτιέμαι._Στρ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=16056
Αν αυτό δεν είναι ειρωνεία τότε τι είναι.
Κρίμα.
KI EΓΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ RALLY.GR.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=16056
Αν αυτό δεν είναι ειρωνεία τότε τι είναι.
Κρίμα.
KI EΓΩ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ RALLY.GR.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ναι μεν δελτίο τύπου, αλλά αρκετά ετεροχρονισμένο (εδώ χωράνε και άλλα ερωτήματα) και σε συνδυασμό με το όλο θέμα τελικά μάλλον είναι ειρωνεία.
Τώρα ποιος ειρωνεύεται ποιον ή ποιους είναι άλλο θέμα. -
ΚΑΙ......
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ... ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ...ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ....
-
Παιδιά, σορρυ που εγώ εχω αντίθετη άποψη, αλλά κανένα παράπονο δεν εχω απο το rally.gr τουλάχιστον στις δημοσιεύσεις του!
Οτι εχω στείλει εχει 'ανέβει' την ίδια μέρα...
'Έστελνα απο το 2002 εως κ το 2006 συνέχεια Δ.Τ. και 'αρθράκια' και πάντα τα δημοσίευαν, όπως και τις αφίσες ή προγραμματα που ίσως υπήρχαν...
Τώρα...τί να πω... δεν εχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ κατι κακο γιατι είμαι πολύ ευχαριστημένη με την μεχρι τωρα 'αντιμετώπιση' τους...
Τώρα για να το λέτε και εσεις όλοι, κάτι θα παίζει...
Όσο για αυτό το 'δημοσιογραφος είναι, δουλειά του είναι να ψάχνει', ναι, εχετε δίκιο οποιος το είπε, δεν θυμάμαι, αλλά μην ξεχνάμε οτι και εμείς τους 'εχουμε αναγκη' και καλό είναι μερικές φορες να τους 'διευκολύνουμε'!
Συνήγορος του Διαβόλου δεν θελω να γίνω, απλά μεταφέρω εδώ την δική μου περίπτωση...
-
Δεν ειχα σκοπο να γραψω κατι ακομα, θεωροντας οτι ο Στρατης με καλυψε.. Αλλα μη εχοντας καταλαβει το υφος και την διαθεση αυτων που αναφεροντε σε καποια ειρωνεια...Θελω να ξεκαθαρισω κατι ακομα. το δελτιο τυπου της ομαδας σταλθηκε απο εμενα σε συνεργασια με την εταιρια photo rally press σε μια προσπαθεια προβολης του τι κανει η ομαδα μας και μηπως βοηθησει στην ανευρεση χορηγου. Ουδεμια σχεση ειχε το δελτιο τυπου με το ολο θεμα, μιας και απο δικη μου καθυστερηση σταλθηκε πολυ αργοτερα απο οτι θα επρεπε. Η απορια που ειχα δεν εχει να κανει με το Δελτιο τυπου της ομαδας, το ξανα λεω, αντιθετος ευχαριστω πολυ το σιτε που το παρουσιασε ολοκληρο.
Στρατη αν η απαντηση σου αναφεροαν σε εμενα οπως καταλαβα, ο πλυθυντικος οπως και η προσφωνηση Σ.Χ ηταν γιατι ετσι υπογραφεις και παρουσιαζεσε στο φορουμ, και ναι σε εμενα παραμενεις ενα αγαπητος ανθρωπος.
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Δεν ειχα σκοπο να γραψω κατι ακομα, θεωροντας οτι ο Στρατης με καλυψε.. Αλλα μη εχοντας καταλαβει το υφος και την διαθεση αυτων που αναφεροντε σε καποια ειρωνεια...Θελω να ξεκαθαρισω κατι ακομα. το δελτιο τυπου της ομαδας σταλθηκε απο εμενα σε συνεργασια με την εταιρια photo rally press σε μια προσπαθεια προβολης του τι κανει η ομαδα μας και μηπως βοηθησει στην ανευρεση χορηγου. Ουδεμια σχεση ειχε το δελτιο τυπου με το ολο θεμα, μιας και απο δικη μου καθυστερηση σταλθηκε πολυ αργοτερα απο οτι θα επρεπε. Η απορια που ειχα δεν εχει να κανει με το Δελτιο τυπου της ομαδας, το ξανα λεω, αντιθετος ευχαριστω πολυ το σιτε που το παρουσιασε ολοκληρο.
...Τη λέξη ειρωνεία την χρησιμοποίησα μόνον εγώ, άρα δεν είμαστε πολλοί αλλά ένας.
Προς ενημέρωση λοιπόν, το ύφος είναι απλό και σαφές με διάθεση πάντα αντικειμενική. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Τη λέξη ειρωνεία την χρησιμοποίησα μόνον εγώ, άρα δεν είμαστε πολλοί αλλά ένας.
Προς ενημέρωση λοιπόν, το ύφος είναι απλό και σαφές με διάθεση πάντα αντικειμενική.Δεν με ενδιαφερει να μπω στο τριπακι των μπλαζε απαντησεων σε ενα φορουμ, συγνωμη
να εισαι καλα και καλη καρδια οτι και να εννοεις
-
Μια παράκληση:
Ας αποφύγουμε να πυροβολούμε το rally.gr, όπως και την εκπομπή του Φωτεινέλη και ό,τι άλλο ψείγμα προβολής των αγώνων υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν είναι τόσοι πολλοί οι δίαυλοι επικοινωνίας των αγώνων ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να τους πυροβολούμε, όσα αρνητικά και να έχουν. Ειδικά, δε, όταν τα αρνητικά είναι πολύ, πολύ λιγότερα από τα θετικά.Και μια πρόταση, αφού ο κος Στράτης εξηγεί το θέμα με το κόστος και τα σπριντ: Όπως έκανε η ΑΛΑΛ με το Μπράλο ή ο Καραπετσάνος με την Αμφίκλεια, μπορεί η κάθε λέσχη να ενημερώνει έγκαιρα και τάχιστα τους ενδιαφερόμενους αναρτώντας ποστ στο φόρουμ. Μπορεί μεν να μην έχει την αναγνωσιμότητα του rally.gr αλλά οι ενδιαφερόμενοι για τα σπριντ θα έχουν την πληροφόρηση που χρειάζονται.
Απορια