-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ρε παιδια το revo ειναι δυνατο? γιατι σε αλλο s3 που το εχω δει δε μου γεμισε το ματι
επισης gti με ρεβο και φουλ εξατμιση πηγαινε ελαχιστα πιο αργα απο μενα
το παλικαρι ειχε ξενερωσειαντιθετα μου ειχε αρεσει το προγραμμα της apr που ειχα σει σε ΤΤ 200αρι , πολυ καλο μου εριχνε οριακα
βεβαια συγκρινω διαφορετικα αυτοκινητα (με διαφορετικο βαρος), αλλα αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου
τα revo ισως δεν δινουν και τοσα πολλα
ρε κιούση, κάνεις 3 λάθη:
1)το Gti έχει εξαρχής 200 άλογα κι εσύ 265.Με 1ο full στάδιο πάει κάπου στα 250 (εισαγωγή-πρόγραμμα-εξάτμιση).Και πάλι του φεύγεις.
2)το ΤΤ είναι αισθητά πιο ελαφρύ από Golf & A3, οπότε προφανώς με τα ίδια άλογα (με το Gti) πάει πιο γρήγορα.
3)σημασία έχει όχι μόνο στις τελικές αλλά και στα μεσαία ανοίγματα.Γενικά της revo το πρόγραμμα (μαζί με της GIac) είναι από τα πιο γραμμικά προγράμματα της αγοράς.Απόδοση σε όλο το φάσμα.
Της APR είναι πολύ επιθετικό πρόγραμμα και υπάρχει φόβος για μεγάλες θερμοκρασίες στον θάλαμο καύσης (όπου βάζουν πλούσιο μείγμα -με τα γνωστά αποτελέσματα- για να αυξήσουν την ψύξη του θαλάμου).Παρόλα αυτά βγάζει σχεδόν όσο το REVO και το Giac. Για 5 άλογα, δεν θυσιάζεις αξιοπιστία.Qsis, το REVO είναι ίσως το πιο δυνατό πρόγραμμα της αγοράς.
Συν του ότι το γυρίζεις stock, όποτε γουστάρεις (βλέπε αντιπροσωπείες ).τα πιο γραμμικά και παρ'αυτά δυνατά στην αγορά (γιατί όσο πιο γεμάτη η ροπή τόσο πιο δυνατό είναι τελικά το πρόγραμμα) είναι των Oettinger & Sportec με διαφορά!
Επίσης η DMS της Αγγλίας έχει πολύ σοαβαρά προγράμματα...
πρόσεχε για της R...
π.μ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η επεκταση ειναι σε συμφωνια με την allianz και λεει οτι ολα πρεπει να ειναι εργοστασιακαβεβαια αν εβαζα προγραμμα καποια εγγυση θα μου εδινε ο αντιπροσωπος, αλλα δεν ξερω σε τι ακριβως θα σε καλυπτει εφοσον εχεις περασει τη 2ετια
να λοιπόν που εγώ κι αν ήθελα δεν μπορούσα να βρω άκρη...
αφού έχω αλλάξει εντόσθια κινητήρα, μετάδοση, αμορτισέρ, εισαγωγή κλπκλπ
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πρόσεχε για της R...
π.μ.
τι εννοάς ; R ...Revo ? στειλε με ένα πμ κ μένα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πρόσεχε για της R...
π.μ.
τι εννοάς ; R ...Revo ? στειλε με ένα πμ κ μένα...
Μετά την έκδοση TSI και ΤSI βγήκε και η έκδοση TSR
Το συγκεκριμένο γράφει και με μαύρα γράμματα 1.8Τ και πιο παλιά έγραφε στη μέση του πορτ-παγκάζ 'turbo' και κάπου δεξιά (πάνω στην 5η πόρτα) REVO.
(Sorry για την ποιότητα αλλά είναι τραβηγμένη με κινητό. )Μήπως να τη βάλω στο carposting?
Πέραν της πλάκας, vel, αν μπορείς στείλε ένα pm κι από δω.
-
Αν καποιος θελει να αγορασει μεταχειρισμενο το συγκεκριμενο αμαξι του 2009 μοντελο, τι πρεπει να προσεξει; Εκδοση ambition 170 ιππους, 3πορτο. Παρουσιαζει προβληματα γενικα; Αξιζει γενικοτερα στην κατηγορια του; Ευχαριστω για την προσοχη σας
-
Πιστευω απο τα καλυτερα πακετα που μπορεις να βρεις.Κιεγω το ambition εχω (μεσα του '09),δεν εχω μετανιωσει ουτε λεπτο.
Τα αρνητικα τωρα:
-οχι τοσο καλη αισθηση του τιμονιου (σαν να ''ψιλοχανει'' που και που),ειδικα οταν το συγκρινεις με καμιας μπεμβε
-ετσι κι ετσι φρενα (οχι οτι με εχουν πουλησει πουθενα,αλλα δεν μου δινουν και καμια φοβερη αισθηση, ενω τα πισω τακακια τα αλλαξα πρωτη φορα στην ζωη μου σε αυτοκινητο κατω απο 45000χλμ)
-αρκετα χαμηλα τοποθετημενα καθισματα,οποτε αν εχεις καμια γκρινιαρα γυναικα θα στην ψιλολεει οποτε παει να βγει..
-ακριβα service (εννοειται εκτος αντιπροσωπειας,αλλα ακομη και σε εξουσιοδοτημενα μολις σε δουν με audi κατι παθαινουν)
-ευαισθητο ντουλαπακι συνοδηγου,που μου κρεμασε στα δυο χρονια πανω(αλλα προς τιμην τους στην αντιπροσωπεια μου τα αλλαξαν δωρεαν,μεσα στην εγγυηση βεβαια)αυτα θυμαμαι τωρα,παντως γενικα εξαιρετικος κινητηρας,πολυ καλη καταναλωση εκτος πολης για τουρμπο 1800αρη,ξεκουραστα μπακετ καθισματα και ολα τα καλα ενος premium(μαζι με την τιμη βεβαια..)
Αν θες να διαβασεις περισσοτερα απο κατοχους, ψαξε και στο forum.audisportsclub.gr/
AUDI A3 1.8TFSI