-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε παιδια το revo ειναι δυνατο? γιατι σε αλλο s3 που το εχω δει δε μου γεμισε το ματι
επισης gti με ρεβο και φουλ εξατμιση πηγαινε ελαχιστα πιο αργα απο μενα
το παλικαρι ειχε ξενερωσειαντιθετα μου ειχε αρεσει το προγραμμα της apr που ειχα σει σε ΤΤ 200αρι , πολυ καλο μου εριχνε οριακα
βεβαια συγκρινω διαφορετικα αυτοκινητα (με διαφορετικο βαρος), αλλα αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου
τα revo ισως δεν δινουν και τοσα πολλα
ρε κιούση, κάνεις 3 λάθη:
1)το Gti έχει εξαρχής 200 άλογα κι εσύ 265.Με 1ο full στάδιο πάει κάπου στα 250 (εισαγωγή-πρόγραμμα-εξάτμιση).Και πάλι του φεύγεις.
2)το ΤΤ είναι αισθητά πιο ελαφρύ από Golf & A3, οπότε προφανώς με τα ίδια άλογα (με το Gti) πάει πιο γρήγορα.
3)σημασία έχει όχι μόνο στις τελικές αλλά και στα μεσαία ανοίγματα.Γενικά της revo το πρόγραμμα (μαζί με της GIac) είναι από τα πιο γραμμικά προγράμματα της αγοράς.Απόδοση σε όλο το φάσμα.
Της APR είναι πολύ επιθετικό πρόγραμμα και υπάρχει φόβος για μεγάλες θερμοκρασίες στον θάλαμο καύσης (όπου βάζουν πλούσιο μείγμα -με τα γνωστά αποτελέσματα- για να αυξήσουν την ψύξη του θαλάμου).Παρόλα αυτά βγάζει σχεδόν όσο το REVO και το Giac. Για 5 άλογα, δεν θυσιάζεις αξιοπιστία.Qsis, το REVO είναι ίσως το πιο δυνατό πρόγραμμα της αγοράς.
Συν του ότι το γυρίζεις stock, όποτε γουστάρεις (βλέπε αντιπροσωπείες ). -
δε διαφωνω οτι ειναι σιγουρη λυση το ρεβο , απλα λεω μηπως ειναι σχετικα 'χαλαρα' σε σχεση με αλλα
αυτος με το gti υποτιθεται οτι ηταν 270+ αλογα (μιλαω για εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω), αλλα και τοσα να μην ηταν με το σηαμντικα λιγοτερο βαρος του θα επρεπε να μου ριξει
βεβαια δε ξερω τι αλλαγες εκανε, μου φαινοταν αρκετα καγκουρας
το ΤΤ παντως πηγαινε πολυ καλα και ειχε μονο προγραμμα , βεβαια το βοηθαει και το βαρος του
-
ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩ
το ρεβο αν βαλεις το διακοπτη δεν το γυριζεις στο στοκ, αλλα σε ενα 'στοκ' της ρεβο
προσοχη σε αυτοαν θες να πας στην αντιπροσωπεια πρεπει καπως να περασεις το εργοστασιακο προγραμμα και να φυγει τελειως το ρεβο
(εκτος αν το πας με γνωστο )επισης τα ανοιγματα που λεω ειναι απο χαλαρες 2ες στα 180-190 (σπανια και κανα 210) και πανω απο μια φορα..
-
η abt πρεπει να ειναι καλη, η mtm δεν ξερω (πολυ ακριβη ομως)για ΑΒΤ δεν ξέρω.
για ΜΤΜ που ρώτησα 3 άτομα που βελτιώνουν ό,τι αμάξια πάρουν (προφανώς σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλά κανένα αμάξι που έφυγε από τα χέρια τους δεν έφυγε 'μαμά' από ιπποδύναμη), μου είπαν την εξής σύντομη φράση 'μακρυά κι αγαπημένοι'.
Προσωπικά είχα πάει να ρωτήσω με το αμάξι μου για το τι προγράμματα βάζει (ήμουν και ψιλο-ψημένος να κλείσω ραντεβού να το βάλω πάνω) και μόνο που δε με έφτυσαν.Λες και μου έκαναν χάρη που μου μιλούσαν.
που να τους χρειαστώ να με στηρίξουν σε κάποιο πρόβλημα που (μακρυά από μας) θα βγάλει το αμάξι...Μπορεί το πρόγραμμα να κάνει παπάδες, αλλά με τέτοιο after sales... ευχαριστώ πολύ, δε θα πάρω.
Qsis, της abt (λένε ότι) είναι πολύ χαλαρό.
για της REVΟ λένε το ανάποδο.
πρέπει να ανοίξουν 2 αμάξια που φοράνε ίδια περιφερειακά (ή έστω να έχουν παραμείνει εργοστασιακά στα περιφερειακά) και να φοράνε διαφορετικά προγράμματα.μόνο τότε θα δούμε τι διαφορές έχουν.
(αν και πάλι δε θα είναι ασφαλές το συμπέρασμα γιατί όπως ξέρεις, κάθε αμάξια δεν κερδίζει τα ίδια άλογα με το ίδιο πρόγραμμα ή δεν βγάζουν όλα τα αμάξια τα ίδια άλογα κι ας λένε ότι βγάζουν τα ίδια από το εργοστάσιο). -
ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩτο ρεβο αν βαλεις το διακοπτη δεν το γυριζεις στο στοκ, αλλα σε ενα 'στοκ' της ρεβο
προσοχη σε αυτοαν θες να πας στην αντιπροσωπεια πρεπει καπως να περασεις το εργοστασιακο προγραμμα και να φυγει τελειως το ρεβο
(εκτος αν το πας με γνωστο )επισης τα ανοιγματα που λεω ειναι απο χαλαρες 2ες στα 180-190 (σπανια και κανα 210) και πανω απο μια φορα..
γιατί να τα κάνεις αυτά ; εμένα μου σφράγισε το σερβις-μπουκ με 2ετη εγγύηση η αντιπροσωπεία που το έβαλα.
-
ναι το πιο απλο και ευκολο ειναι να πας σε αντιπροσωπο που συνεργαζεται (πχ φιλοσιδης) και μετα να εχεις να κανεις με αυτον
για αυτο το λογο θα εβαζα κι εγω ρεβο, απλα αμφισβητω οτι ειναι η πιο δυνατη επιλογη, σε καθε περιπτωση ομως ειναι ασφαλης και καλη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί να τα κάνεις αυτά ; εμένα μου σφράγισε το σερβις-μπουκ με 2ετη εγγύηση η αντιπροσωπεία που το έβαλα.
ακριβώς αυτό...Αν το βάλεις στην αντιπροσωπεία (στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία) δεν έχεις πρόβλημα.
Αυτό φυσικά με ό,τι θετικό και αρνητικό συνεπάγεται.Το ότι γυρίζει στο εργοστασικό εννοείται σε μία revo-απομίμηση του εργοστασιακού.Αν δεν το ψάξουν τρελά, αν δεν ξε-ψαχνίσουν τον εγκέφαλο, δεν πρόκειται να το βρουν.
Εδώ και να μην το έχεις 'γυρίσει στο stock', δε θα το καταλάβουν αν δεν το βάλουν μπροστά με το vag com πάνω στο αμάξι να μετράει πιέσεις κτλ. -
ναι το πιο απλο και ευκολο ειναι να πας σε αντιπροσωπο που συνεργαζεται (πχ φιλοσιδης) και μετα να εχεις να κανεις με αυτονγια αυτο το λογο θα εβαζα κι εγω ρεβο, απλα αμφισβητω οτι ειναι η πιο δυνατη επιλογη, σε καθε περιπτωση ομως ειναι ασφαλης και καλη
δεν είναι το παν η δύναμη (που δεν του λείπει) αλλά και η αξιοπιστία και γραμμικότητα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ακριβώς αυτό...Αν το βάλεις στην αντιπροσωπεία (στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία) δεν έχεις πρόβλημα.
Αυτό φυσικά με ό,τι θετικό και αρνητικό συνεπάγεται.Το ότι γυρίζει στο εργοστασικό εννοείται σε μία revo-απομίμηση του εργοστασιακού.Αν δεν το ψάξουν τρελά, αν δεν ξε-ψαχνίσουν τον εγκέφαλο, δεν πρόκειται να το βρουν.
Εδώ και να μην το έχεις 'γυρίσει στο stock', δε θα το καταλάβουν αν δεν το βάλουν μπροστά με το vag com πάνω στο αμάξι να μετράει πιέσεις κτλ.τα προγραμματα κανουν το αυτοκινητο ομως να κανει θορυβο αμα το πανε μια μικρη βολτα κανει μπαμ
πρωτα απο ολα κανει συνεχεια σκασιματα η εξατμιση
και του vellerefontis δε θυμασαι πώς εκανε?
-
αμφισβητω οτι ειναι η πιο δυνατη επιλογηας πούμε ότι δεν είναι η δυνατότερη επιλογή.
Προτιμάς να βγάζει και 10 άλογα παραπάνω (320 αντί για 310) και να είσαι χωρίς εγγύηση ή με την ανασφάλεια μήπως σου πάθει κάτι τι θα γίνει κτλ ή να βγάζεις 10 άλογα λιγότερα (δηλαδή 310, που πάλι είσαι πολύ παραπανω από το 'μαμά') και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?Τέλος...προτιμάς ξεσπάσματα (άσχετα αν είναι κ@υλα όταν σε κολλάει στο κάθισμα από το 'ξαφνικό' μπαμ της επιτάχυνσης) ή γραμμικότητα και αποτέλεσμα στην καθημερινή χρήση?
Ρε συ...για να τα πω και ευθέως, εδώ γκρινιάζω που δε μου κάνουν σωστό έλεγχο κάθε φορά στο αμάξι όταν πάω για service.το πρόγραμμα θα βρουν?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι το πιο απλο και ευκολο ειναι να πας σε αντιπροσωπο που συνεργαζεται (πχ φιλοσιδης) και μετα να εχεις να κανεις με αυτον
για αυτο το λογο θα εβαζα κι εγω ρεβο, απλα αμφισβητω οτι ειναι η πιο δυνατη επιλογη, σε καθε περιπτωση ομως ειναι ασφαλης και καλη
δεν είναι το παν η δύναμη (που δεν του λείπει) αλλά και η αξιοπιστία και γραμμικότητα.
ναι συμφωνοι και γω ρεβο σου ειπα οτι μαλλον θα εβαζα και μια milltek εξατμιση και εναν πιο ανθεκτικο δισκο (γιατι ο εργοστασιακος φιτιλιαζεται και σε μαμα) και
εντιτ: @καβουρας
το αυτο
-
πρωτα απο ολα κανει συνεχεια σκασιματα η εξατμιση
και του vellerefontis δε θυμασαι πώς εκανε?
θυμάμαι.
power...Το θέμα όμως είναι ότι το γυρίζεις στο stock και δεν κάνει σκασίματα.
ξαναλέω ότι για μένα αυτό είναι το τεράστιο πλεονέκτημα.
-
οχι τοσο, γιατι μπορει να την ακουει η τουρμπινα , αλλα οταν οδηγεις χαλαρα καιει λιγοτερο το αυτοκινητο με προγραμμα (ή στη χειροτερη το ιδιο με μαμα) και αυτο γινεται μαλλον γιατι ειναι ακομα πιο δυνατο χαμηλα
για μενα αμα του βαλεις προγραμμα αστο συνεχεια ετσι
δε θα τα κανουμε μιτο τα vag μας με 'dna'
-
ναι συμφωνοι και γω ρεβο σου ειπα οτι μαλλον θα εβαζα και μια milltek εξατμιση και εναν πιο ανθεκτικο δισκο (γιατι ο εργοστασιακος φιτιλιαζεται και σε μαμα) και
ρε συ...όταν είσαι μέσα στην εγγύηση, υποτίθεται ότι κάνεις όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες και 'αθόρυβες' λύσεις ώστε να πάρεις τα περισσότερα δυνατά άλογα.
και για να στο πω ξεκάθαρα:
Αν εσύ βάλεις τα πάντα από την αντιπροσωπεία, κάντο και 'τούμπανο'. Αυτός θα σε καλύψει.
Σε οποιαδήποτε άλλη όμως, θα την φάς κανονικά την καμπάνα της ακύρωσης της εγγύησης. -
κοίτα...κι εγώ σε αντιπροσωπεία θα το βάλω το revo γι'αυτό ακριβώς το λόγο.
Αν όμως πάω εκδρομή και υποχρεωτικά για χ-ψ λόγους πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία στα Γιάννενα (που δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω), δε θα με καλύψουν.μαλακία δεν είναι αυτό?Εγώ έτσι το βλέπω.Για τις περιπτώσεις που ω-μη-γεννητο συμβεί κάτι και δεν μπορείς να πας 'στον δικό σου' αντιπρόσωπο.
-
καλα η επεκταση στη οποια ειμαι τωρα μου απαγορευει τα παντα, αρα μονο αν ειχα ενα καλο κομποδεμα στην ακρη θα ξεκινουσα τετοιες μπιζνες, τωρα καθομαι στα αυγα μου γιατι και η απλη συντηρηση θελει αρκετα λεφτα
αλλωστε μια χαρα μου φαινονται κα αυτα που εχω, καλοδεχουμενα τα επιπλεον, αλλα οχι απαραιτητα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
κοίτα...κι εγώ σε αντιπροσωπεία θα το βάλω το revo γι'αυτό ακριβώς το λόγο.
Αν όμως πάω εκδρομή και υποχρεωτικά για χ-ψ λόγους πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία στα Γιάννενα (που δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω), δε θα με καλύψουν.μαλακία δεν είναι αυτό?Εγώ έτσι το βλέπω.Για τις περιπτώσεις που ω-μη-γεννητο συμβεί κάτι και δεν μπορείς να πας 'στον δικό σου' αντιπρόσωπο.
καλα αν το παμε ετσι.. εγω παντως θα το φορτωνα σε καμια ελπα και θα πηγαινα αθηνα
(ναι τοσο τσιπης)
-
καλα η επεκταση στη οποια ειμαι τωρα μου απαγορευει τα παντα, αρα μονο αν ειχα ενα καλο κομποδεμα στην ακρη θα ξεκινουσα τετοιες μπιζνες, τωρα καθομαι στα αυγα μου γιατι και η απλη συντηρηση θελει αρκετα λεφτακοινώς τώρα και για όσο θα είσαι στην επέκταση εγγύησης,θα μπορώ να σε τσιγκλάω?
Για το άλλο που λες (περί ΕΛΠΑ), μάλλον κι εγώ αυτό θα έκανα, αν δεν μου δινόταν η δυνατότητα να γυρίσω σε stock λειτουργία (όχι κατάσταση).
Σιγά την 'τσιπιά'.Από τη στιγμή που μπορείς να γλιτώσεις χρήματα, δεν το συζητώ. -
η επεκταση ειναι σε συμφωνια με την allianz και λεει οτι ολα πρεπει να ειναι εργοστασιακα
βεβαια αν εβαζα προγραμμα καποια εγγυση θα μου εδινε ο αντιπροσωπος, αλλα δεν ξερω σε τι ακριβως θα σε καλυπτει εφοσον εχεις περασει τη 2ετια
-
η επεκταση ειναι σε συμφωνια με την allianz και λεει οτι ολα πρεπει να ειναι εργοστασιακαβεβαια αν εβαζα προγραμμα καποια εγγυση θα μου εδινε ο αντιπροσωπος, αλλα δεν ξερω σε τι ακριβως θα σε καλυπτει εφοσον εχεις περασει τη 2ετια
γίνεται σε συμφωνία με την allianz η οποία παίρνει πραγματογνωμοσύνη από τον αντιπρόσωπο που πας για να σου πει ότι σε καλύπτει, οπότε...πάλι καλυμμένος είσαι.
Γενικά όσο είσαι εντός (όποιας) εγγύησης, μόνο θετικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι έβαλες πρόγραμμα σε αυτόν.
Μετά τη λήξη της εγγύησης, ούτως ή άλλως η επισκευή βγαίνει εξολοκλήρου από την τσέπη σου.
AUDI A3 1.8TFSI