-
δεν σε κραταει κανεις πανε παρε 'επωνυμο' κατα την αποψη σου ... και καλοπουλητο 'μεθαυριο' !!!
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
δε σκεφτεσαι να πουλησεις ενα αμαξι που μολις πηρες αλλα δε θα το κρατησεις κι αιωνια , επισης πηρες αποσπασματικα καποια πραγματα που ειπα κι εβαλα κι αυτο, ενα επιπλεον σαν λογο, οχι κυριο λογο ομως.
Απλά μέχρι τώρα τα κορεάτικα και τα άλλα ''no name'' , ήταν πολύ ανταγωνιστικά σε τιμή αλλα με τόσο φτωχό εξοπλισμό και τόσο αδιάφορους κινητήρες που τελικά μόνο φθηνά δεν ήταν.
Τώρα βλέπουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υστερεί σε τίποτα αλλα κι η τιμή δεν είναι καθόλου φθηνή.
Γιατί να μην πάρω λοιπον ένα ''επώνυμο'' με τα ίδια χρήματα?Αυτά που γράφεις τα πιστεύεις πραγματικά ή τα γράφεις για να περνά η ώρα;
Γράφεις αντιφάσεις, παραπληροφορείς (περί εξοπλισμών και κινητήρων) και αναφέρεσαι σε no name και 'επώνυμα' πράγματα. Τι είναι αυτά τα Noname και τα 'επώνυμα';
Και καταλήγεις πάλι στα ίδια και στα ίδια, για την τιμή του ix35...
Αφού σε χαλάνε τόσο πολύ τα Κορεάτικα γιατί δεν παίρνεις κάτι άλλο που να είναι και φτηνό και δεν είναι κορεάτικο;
Πάρε ένα Duster που είναι και φτηνό. -
παραπληροφορω και γραφω αντιφασεις? μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις φιλε μου , αλλα αντι να μου επιτιθεσαι μπορεις απλα... να ρωτησεις!!! (δεν ειναι ντροπη)
τα ''επωνυμα'' εννοω καποιες ''θεωρουμενες '' αξιόπιστες -μεχρι μερικα χρόνια- μάρκες αυτοκινήτων,με αλφαβητικη σειρα audi , BMW , FORD ,MERCEDES (να πω κι αλλες?) -ελπιζω να εγινα κατανοητός
η τιμη του δε με ''χαλαει΄΄ καθολου γιατι δεν προκειται ποτε να το αγορασω και γι αυτο ακριβως επιχειρηματολογησα ,ισως καποιος αλλος που θελει να το αγορασει θελει να ακουσει και την δικη μου αποψη. Γι αυτο ειμαστε εδω για να συζηταμε. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
... Γι αυτο ειμαστε εδω για να συζηταμε.Απλώς ... ίσως να μην το θέτεις σωστά το ζήτημα.
Η Hyundai σε όλα της τα μοντέλα από πολλά χρόνια πριν, στο λανσαρισμα κάθε καινούριου ακολουθεί τιμολογιακή πολιτική ανταγωνιστική με τους άλλους. Ετσι πριν χρόνια το Tuscon όταν ξεκίνησε είχε τιμές σχεδόν παραπλήσιες με τα υπόλοιπα 2λιτρα SUV, το i30 ίδια με τα άλλα μικρομεσαία 5θυρα και έτσι και το ix35.
Ενα, ενάμιση χρόνο μετά από τωρα θα ξέρουμε 'ποια η εικόνα και η θέση' του ix35 που θα δούμε ποια θα είναι η τιμή του τότε με τον ανταγωνισμό. -
πως γινεται το sportage να διαφημιζεται ηδη στις εφημεριδες- και για το ix 35 τιποτα,εκτος απο μια γενικη διαφημιση της hyundai στην tv οπου το ix35 αχνοφαινεται-και μαλιστα με τον 1.7 πετρελαιοκινητηρα?ειναι διαθεσιμος ο 1.7?και ο αντιστοιχος 1.7 του hyundai?επισης τα 117 αλογα του συγκεκριμενου κινητηρα επαρκουν για τα sportage,ix 35 η ειναι λιγα?
-
Εγώ πάλι από την άλλη βλέπω:
- Τις τιμές που είχαν τα Tucson και το παλιό Sportage όταν βγήκαν.
- Τις τιμές που έχουν **τώρα **τα Tucson και το παλιό Sportage
και το Ix35 το βρίσκω φτηνό.
Ειδικά όταν κοιτάω τις τιμές του TERIOS και του 3θυρου Vitara το βρίσκω πάμφθηνο...
Εκτός αν θέλουμε το ix35 να έχει ίδιες τιμές με το Jimny, Duster, SX4 και Lada Niva ...Θα έπρεπε να έχει πάρει ληγμένα χάπια η HYUNDAI για να βγάλει νέο μοντέλο με τιμές Jimny, SX4 ή Duster.
Από την άλλη υπάρχει και το νέο SPORTAGE το οποίο και αυτό έπρεπε να βγει με κάποιες τιμές, λίγο ποιο χαμηλές από το ix35.Σε ένα χρόνο θα ρίξει 1000euro τις τιμές λιανικής, θα έχει και μία 'εικονική' έκπτωση 1300-1500euro ... και εκεί θα σταθεροποιηθεί μέχρι να έρθει το facelift.
-
και μια ακομη ερωτηση.ποση ειναι περιπου η διαφορα τιμης αναμεσα σε αμαξι με βενζινη και στο αντιστοιχο πετρελαιο?
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
πως γινεται το sportage να διαφημιζεται ηδη στις εφημεριδες- και για το ix 35 τιποτα,εκτος απο μια γενικη διαφημιση της hyundai στην tv οπου το ix35 αχνοφαινεται-και μαλιστα με τον 1.7 πετρελαιοκινητηρα?Υπάρχει διαφημιση του ιχ35 σε όλα τα έντυπα τουλάχιστον εδώ και 2 εβδομάδες.
Η γενική τηλεοπτική τους διαφημιση ιδίως στο σημείο που έχει ix25, i40sw ... μόνο το veloster λείπει ... είναι εντελώς αδιάφορη! -
παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει test drive στο αυτοκίνητο ή είναι ήδη κάτοχος,για να μας πει τις εντυπώσεις του?
ευχαριστώ! -
νομιζω δεν υπαρχει δυνατοτητα για test drive αυτη τη στιγμη.μονο στην εκθεση λαμιας(που τελειωσε χθες προχθες)διαβασα οτι ηταν διαθεσιμο το ix35 για test drive.κατοχος δεν υπαρχει καθοτι αυτοκινητα δεν κυκλοφορουν ακομα(κατα τον αυγουστο λενε θα ερθουν τα πρωτα).οποτε προς το παρον αρκουμαστε σε οσα αναφερονται στα περιοδικα αυτοκινητου.αν κανω λαθος και υπαρχει καποιος που το εχει οδηγησει,περιμενουμε τις εντυπωσεις του...
-
Το είδα χθες στην Αττική Οδό σε μπλε σκούρο. Πραγματικά εξαιρετικό για Hyundai, αν και πίσω μου θύμισε το Subaru Tribeca και γενικά φέρνει αρκετά προς Kuga. Πολύ καλή περίπτωση πάντως για τα λεφτά του και κλάσεις ανώτερο από τα σαπάκια που αντικαθιστά.
-
τι εγινε ρε παιδια,πολυ ατονισε το ενδιαφερον ολων.δεν το εχουμε που δεν το εχουμε,γραψτε κατι να εχουμε τουλαχιστον να λεμε...
-
Σαν να μην το έχει η τύχη του μάλλον.
Σημερα το πρωί περνώντας από την αντιπροσωπία (συστεγάζεται με την Κια αν και χωρίζονται με γυψοσανίδα λόγω ανταγωνισμού) 'καθόταν' μόνο του στην μέση της έκθεσης και δίπλα 5,6 άτομα περικύκλωσαν το Sportage που ήταν έξω!!! -
δεν θα συμφωνησω.αν και το θεμα της εμφανισης ειναι καθαρα υποκειμενικο θεωρω το ix35 πολυ ομορφοτερο .και το sportage καλο αλλα το hyundai απαιχτο
-
παιδιά σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα σε άσπρο.πάρα πολύ όμορφο με το χρώμα αυτό!!είμαι πάρα πολύ κοντά για να το κλείσω σε άσπρο και στην έκδοση style(πάρα πολύ γεμάτη)με απόσυρση στα 22700.δυστηχώς μου είπαν οτι θα έρθει σεπτέμβριο.
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ! -
Το ix35 δείχνει πιο οικείο στο μάτι για SUV και το εσωτερικό του είναι πιο εντυπωσιακό. Το Sportage εξωτερικά είναι αρκετά πιο μοντέρνο σε αντίθεση με το εσωτερικό του που θα το έλεγα πιο απλό, χωρίς κάτι να τραβάει την προσοχή.
Και τα δύο μαζί νομίζω συγκεντρώνουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι target group από τον νεότερο που ίσως να θέλει ένα μεγαλύτερο 'Juke' ή 'Countryman' έως τον κλασικό οικογενειάρχη που έβλεπε τα ακριβότερα RAV4, XTrail κλπ.
Δεν θεωρώ δηλαδή πως το ένα κανιβαλλίζει το άλλο. Απλώς το Sportage δείχνει να τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον λόγω της πιο ξεχωριστής εμφάνισης.Υάρχουν στοιχεία (από Γερμανία, Γαλλία κλπ) με τις ταξινομήσεις τους να εχουμε καμιά εικόνα ποιο από τα δύο ... υπερτερεί?
-
Ο χρήστης vakis75 έγραψε:
παιδιά σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα σε άσπρο.πάρα πολύ όμορφο με το χρώμα αυτό!!είμαι πάρα πολύ κοντά για να το κλείσω σε άσπρο και στην έκδοση style(πάρα πολύ γεμάτη)με απόσυρση στα 22700.δυστηχώς μου είπαν οτι θα έρθει σεπτέμβριο.
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ!αυτην την εκδοση και αυτο το χρωμα εκλεισα κι εγω .δυστυχως αφιξη αυγουστο σεπτεμβριο μου ειπαν κι εμενα.τι να κανουμε,θα περιμενουμε.αυτο που φοβαμαι(εκτος του οτι μπορει να χρεοκοπησουμε ) ειναι να γινει και αυτην η αφιξη του ix35 σιριαλ...
-
Το 1,6 κλείσατε και οι δύο ή κάποιο άλλο?
Test drive έχει γίνει από κανέναν σας? -
το 1.6 . το ix35 δεν εισαγεται με αλλο κινητηρα(το sportage και με πετρελαιο 1.7.ο αντιστοιχος του ix35 μου ειπανε απο φθινοπωρο-τελη ετους).χωρις test drive.ισως ειναι και μαλακια αυτο αλλα μου αρεσε πολυ το αμαξι οποτε δυσκολα θα αλλαζα γνωμη.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ix35 δείχνει πιο οικείο στο μάτι για SUV και το εσωτερικό του είναι πιο εντυπωσιακό. Το Sportage εξωτερικά είναι αρκετά πιο μοντέρνο σε αντίθεση με το εσωτερικό του που θα το έλεγα πιο απλό, χωρίς κάτι να τραβάει την προσοχή.
Και τα δύο μαζί νομίζω συγκεντρώνουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι target group από τον νεότερο που ίσως να θέλει ένα μεγαλύτερο 'Juke' ή 'Countryman' έως τον κλασικό οικογενειάρχη που έβλεπε τα ακριβότερα RAV4, XTrail κλπ.
Δεν θεωρώ δηλαδή πως το ένα κανιβαλλίζει το άλλο. Απλώς το Sportage δείχνει να τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον λόγω της πιο ξεχωριστής εμφάνισης.Υάρχουν στοιχεία (από Γερμανία, Γαλλία κλπ) με τις ταξινομήσεις τους να εχουμε καμιά εικόνα ποιο από τα δύο ... υπερτερεί?
cosneo, στην Ιταλία τους 4 πρώτους μήνες του 2011 στην κατηγορία crossover η κατάταξη είναι:
qashqai, juke, 3008, τέταρτο το ix35, duster, έκτο το sportage, countryman, tiguan, kuga, x1 κλπ
Πηγή: unrae.net
Hyundai ix35 2011