-
ηρθε?γιατι εγω πηγα σε αντιπροσωπεια και ειδα μονο τον χωρο που θα μπει το ix35.το εχει δει κανεις?
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μετά από τόσα παράπονα και γκρίνιες, τώρα που ήρθε, θέλω να δω ποιοί/πόσοι θα το παραγγείλουν...ουρά οι πελάτες...
... θα πάνε όλοι να το δουν και μετά θα πούνε ότι είναι hyundai και σε ένα σημείο το πλαστικό δείχνει ότι είναι κορεάτικο και ότι μυρίζει κορέα και μετά θα πάνε στο VW Group και θα πάρουν Γερμανικό ...
-
δεν νομιζω.αν δεν πουλησει το ix35 θα ειναι μονο εξαιτιας της κρισης.οι πωλησεις του tucson και του sportage δειχνουν οτι ουτε μας ξινιζουν ουτε μας βρωμανε τα κορεατικα
-
παντως το περιμενα φθηνοτερο
-
Η τιμή είναι πολύ καλή αν αναλογιστεί κανείς τον εξοπλισμό. Αν δεν ήταν τόσο ζώα στη Hyundai θα έκανε θραύση.
-
και επιπλεον δεν εκανε εισαγωγη πετρελαιοκινητη εκδοση. τι να πεις...........................
-
Μην είμαστε πλεονέκτες... η αγορά γιά πετρελαιοκίνητα στην Ελλάδα είναι (δυστυχώς) πολύ μικρή.
Πολλοί κατασκευαστές είτε δεν προσφέρουν πετρελαιοκίνητα είτε μόνο κατόπιν παραγγελείας. Προσωπικά, μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η μη εισαγωγή της τετρακίνητης έκδοσης...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μην είμαστε πλεονέκτες... η αγορά γιά πετρελαιοκίνητα στην Ελλάδα είναι (δυστυχώς) πολύ μικρή.Πολλοί κατασκευαστές είτε δεν προσφέρουν πετρελαιοκίνητα είτε μόνο κατόπιν παραγγελείας. Προσωπικά, μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η μη εισαγωγή της τετρακίνητης έκδοσης...
'Οι τετρακίνητες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς'
βιαζεσαι να το αγορασεις? -
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
Μην είμαστε πλεονέκτες... η αγορά γιά πετρελαιοκίνητα στην Ελλάδα είναι (δυστυχώς) πολύ μικρή.
Πολλοί κατασκευαστές είτε δεν προσφέρουν πετρελαιοκίνητα είτε μόνο κατόπιν παραγγελείας. Προσωπικά, μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η μη εισαγωγή της τετρακίνητης έκδοσης...
'Οι τετρακίνητες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς'
βιαζεσαι να το αγορασεις?Όχι, έχω ήδη παραγγείλει άλλο (το οποίο by the way λόγω τσουνάμι έφαγε 2 μήνες καθυστέρηση). Το σχολιό το έκανα διοτί μου κάνει εντύπωση η έλλειψη 4 κίνητης έκδοσης κατά το λανσάρισμα μιας και μιλάμε γιά αυτοκίνητο με (Light) εκτός δρόμου προσανατολισμό.
-
και ξαναρωτω,το εχει δει κανεις?γιατι εγω στην λαρισα και στην καρδιτσα που πηγα μονο τους πωλητες ειδα..
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
και ξαναρωτω,το εχει δει κανεις?γιατι εγω στην λαρισα και στην καρδιτσα που πηγα μονο τους πωλητες ειδα..Πως σου φάνηκαν;
-
και ξαναρωτω,το εχει δει κανεις?γιατι εγω στην λαρισα και στην καρδιτσα που πηγα μονο τους πωλητες ειδα..Και εδω πάνω που πέρασα απ' έξω αλλά και από πίσω από τις εγκαταστάσεις τους στο υπαίθριο γκαράζ που έχουν δεν το είδα!
-
καταλαβα,περναμε στο δευτερο μερος του σιριαλ...
-
Αφου ανακοινώθηκε επίσημα η εισαγωγή του...
-
ποσο ειναι το οφελος απ την αποσυρση για το ix35? για το 1.6 εννοω
-
ποσο ειναι το οφελος απ την αποσυρση για το ix35? για το 1.6 εννοωΝομίζω, πως 1200 με 1300 € είναι το όφελος από το τέλος ταξινόμησης στα 1.6 λίτρα...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
ποσο ειναι το οφελος απ την αποσυρση για το ix35? για το 1.6 εννοω
Νομίζω, πως 1200 με 1300 € είναι το όφελος από το τέλος ταξινόμησης στα 1.6 λίτρα...
1430 ακριβως!
-
Τώρα πια δεν είναι μελλοντικό άρα lock
-
Εδώ πάνω σε αντιπροσωπία γέμισαν το κεντρικό κενό που είχαν αρκετούς μήνες στον χώρο της έκθεσης με ένα μπεζ!!!
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τώρα πια δεν είναι μελλοντικό άρα lockδεν ειναι μελλοντικο?γιατι,το εχει δει κανεις?και μεχρι να ερθει,να το δουμε ,να το οδηγησουμε...θα φαμε κανα δυο χρονια ακομα....
Hyundai ix35 2011